Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
siigur, a recuperat 10 procente doar pozand.
QUOTE Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. "Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: <fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta>. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate", a afirmat Iohannis. This post has been edited by neumann: 14 Nov 2014, 00:16 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Eu sunt convins ca-i asa cum zice. E neamt, nu minte.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Pentru ca vine de la tine, afirmatia de mai sus are si mai multa greutate.
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 13 Nov 2014, 19:09) Numai ca tu nu pricepi un lucru. Fuziunea asta nu-i o unire, ci-i fuziune prin absorbtie. Sincer, stiind bine-bine ce inseamna asta si mai stiind si cum s-au derulat cateva astfel de fuziuni, de prin 1992 incoace, io nu pot sa cred decat ca Blaga si trupa lui erau al naibii de disperati de au acceptat asa ceva la momentul respectiv. Poate nu iti dai tu seama, dar asta inseamna ca de la nivel national pana la ultima organizatie comunala astia de la PDL au statut de "tolerati", fiind un fel de a 15-a roata la caruta. Din câte știu, fuziunea despre care pomenești n-a avut incă loc. Deocamdată vorbim despre o alianță electorală (ACL) între două partide. Cum este evident faptul căcatindatul ACL (nazistu' lui Dragoș) va pierde alegerile duminică, poți fi sigur că fuziunea lui pește nu va mai avea loc. QUOTE(Bicicleta galbena @ 13 Nov 2014, 23:13) Ora 23.10: Antena 3 aplica niste limbi in cur lui Ponta cum n-am mai vazut de la Omagiul tarii Conducatorului iubit, de pe TVR, Anno Domini 1989. Spectacolul e grotesc, practic asistam la Descinderea Lui pe Pamant... Io am fost la o bere (mă rog, mai multe) cu pretenii și am ratat, dar înțeleg din postarea ta că Tapalagă nu exagerează, corect? Viitor de aur Țara noastră are! PS: "Slavă mărețului conducător" am prins suficienți ani. Dar nu numai eu. Și bion, și corbex, și Popescu Dragoș, și Gallus, și mulți alții. Ne vom simți din nou ca-n tinerețe - chestie pozitivă. Restul - ăia mai tinerei adică - va avea o revelație, chestie care mă bucură nespus ![]() This post has been edited by Markos: 14 Nov 2014, 01:36 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Nov 2014, 01:17) Un link cu parerea lu' tapalaga asta despre ce s-o intamplat la realitatea dupa confruntare se poate? Aia cand o luau la 11m pe Sandru ca o indraznit sa-l incomodeze pe neamt, ca asa ceva nu se face, cum se lauda cate mingi i-o ridicat la fileu i ce nervos era el ca asta nu puncta. Chiar asa ceva nici macar la antene nu fac astia ... Astept linkul, multumesc! In rest, deacord cu tine: "Viitor de aur Țara noastră are!" |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu vorbești despre o confruntare între candidați și cu moderatori părtinitori (exceptând-o pe Lavinia). Eu citesc despre cu totul altceva, despre grețoșenii gen "viitor cosmic" (Vișan, actor).
Chestii ușor diferite, părerea mea. Oricum, nu mai urmăresc postul ăsta de ceva vreme. Mai exact, de când m-am convins că merită cu prisosință premiul de campioni mondiali la limbi-în-cur-cu-voioșie. Au atins perfecțiunea. Nea Nicu ar fi negru de gelozie. Phenian TV moare de oftică. This post has been edited by Markos: 14 Nov 2014, 02:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 13 Nov 2014, 18:44) Problema reala nu-i cine a fugit, e cine a venit. ![]() Pe la ultimele doua alegeri am votat asa: - Diaconu, vicepresedinte pnl pus pe faras cica din cauza ani, desi omul isi castigase procesele cu ani. Interesant e ca um anumit domn din acelasi partid candideaza fara nici o problema la o functie mult mai inalta, fara sa-si fi rezolvat problemele cu ani. - Motoriceanu, fost presedinte pnl si fost prim ministru, dat in recycle bin pentru ca s-a opus unirii in trup si suflet cu pdlul. nu o sa inteleg niciodata de ce unii voteaza o prelungire inutila a unui cur urat mirositor, sperand ca respectiva prelungire miroase altcumva decat curul. Ca nu poti sa zici zilele astea ca motocicleanu reprezinta mai mult decat o prelungire fetida a curului lui ponta.. 14 Nov 2014, 04:55: QUOTE(bion @ 13 Nov 2014, 13:35) ponta bun roman? De cand? De cand o preferat sa le faca cadou celor de la Kazmunai 400 de milioane de euro, alegand la schimb sa ne fwuta pe noi cu taxe? Sau cand ne promitea ca ne umple cu autostrazi, da numai daca ne mai impovareaza cu o acciza suplimentara la combustibil? Cand arunca cu euroi in pomanagii electorali si in stoarfe bisericesti ce se vand ca iuda pe cativa arginiti, promovand curul lui ponta contra euroilor? Sau cand scufunda economia mai ceva ca titanicul ? This post has been edited by aphophis: 14 Nov 2014, 04:55 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(cdadan @ 13 Nov 2014, 21:49) Asta sa o zici la prosti. Problema a fost transata foarte clar din primul moment. Partid nou, cu participarea celor doua tabere in proportie de 1 la 1. Egalitate cap-coada. Ca intre timp ai visat tu ca blaga s-a bagat sluga la iohannis, asta-i alta poveste. Dane, tu nici nu citesti cu atentie ce scriu (ori nu pricepi), ori vorbesti de la TV. Io, de la firul ierbii... Stiu ca, teoretic, au convenit sa ocupe posturile 1/1. Habar n-am cum se impart posturile la nivel central. Fiind atat de multi, sus, si la unii si la ceilalti, ma gandesc ca fiecare partid isi va impune oamenii lui, asa ca acolo la final va fi egalitate. Insa in judete, dupa alegerile din 2012, PDL sta catastrofal. Din cele opt judete ale Moldovei, cat de cat paritate exista in trei: SV, NT si GL. In restul, practic PDL nu are nici un cuvant de spus. Poate ceva-ceva pe la Bacau, acuma ca-i seful liberal la bulau. Dar in IS, BT, VS, VN PDL-ul este in fapt complet scos din joc. In sud si in vest, tot cam la fel sta treaba. Probabil la CJ sta PDL-ul ceva mai bine... QUOTE(corbex @ 14 Nov 2014, 00:00) Io cred ca Dan a facut deja cerere sa i-l ia de la 1 decembrie. Ce rost are sa se mai complice sa mai astepte?! ![]() QUOTE(Markos @ 14 Nov 2014, 01:17) Din câte știu, fuziunea despre care pomenești n-a avut incă loc. Deocamdată vorbim despre o alianță electorală (ACL) între două partide. Tribunalul București a admis, luni, 06 octombrie, cererea privind fuziunea prin contopire a Partidului Național Liberal (PNL) cu Partidul Democrat Liberal (PDL), noua formațiune urmând să se numească PNL. Au candidat ca alianta pentru ca pana la data limita a depunerii candidaturilor nu aveau decizie defintiva de inscriere in Registru. Intre timp, cred ca o fi ramas si definitiva. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 14 Nov 2014, 00:13) Ora 23.10: Antena 3 aplica niste limbi in cur lui Ponta cum n-am mai vazut de la Omagiul tarii Conducatorului iubit, de pe TVR, Anno Domini 1989. Spectacolul e grotesc, practic asistam la Descinderea Lui pe Pamant... Ai nervii tari, mai mult de 5 minute n-am rezistat, mai aveam nitel si aplicam metoda lui Kum! ![]() Abia astept urmatoarele spectacole pe stadion, or sa sughite multi pe aici... 14 Nov 2014, 07:57: QUOTE(corbex @ 14 Nov 2014, 01:00) Unii ar plati si 40% numai pentru privilegiul de a-l vota pe tonta! ![]() This post has been edited by Garett: 14 Nov 2014, 06:57 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kato @ 13 Nov 2014, 23:28) [quote=Garett,14 Nov 2014, 06:54] Ai nervii tari, mai mult de 5 minute n-am rezistat, mai aveam nitel si aplicam metoda lui Kum! ![]() N-am stat decat cateva minute in total, pentru ca nu puteai fizic sa rezisti avalansei de imagini gros-plan cu sotia, mama si alte personaje biblice ce-L inconjoara pe El, vorbind despre Nasterea Sa ca Maret Conducator si Politician de renume mondial, dimpreuna cu fundalul sonor pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi invidiat. Si Ceausescu s-a scrantit dupa o vizita in Coreea, asta s-a scrantit dupa una in China. Tapalaga n-a exagerat deloc, decat a rezumat desfasurarea din platoul A3. PS: Free Kum! This post has been edited by Bicicleta galbena: 14 Nov 2014, 07:54 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
[quote=ady77,14 Nov 2014, 08:35]
Pai daca sunteti sado-maso. Era Iohannis pe digi si Seinfeld pe procinema, cine v-a pus sa va uitati la A3? [/quote] Fix la Johannis si la Seinfeld m-am uitat, da' zapam canalele si am dat peste "Cântarea României pesediste"! [quote=Bicicleta galbena,14 Nov 2014, 08:52] [quote=Garett,14 Nov 2014, 06:54] PS: Free Kum! [/quote] Iar l-a expulzat careva? ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Nov 2014, 07:59) Fix la Johannis si la Seinfeld m-am uitat, da' zapam canalele si am dat peste "Cântarea României pesediste"! Pai daca se prezenta Iohannis nu mai avea loc Cantarea Romaniei, de aia nu-l votez ![]() Apropo de Iohannis, mi-a placut faza cand il imita pe Ponta cand citea din notite si apoi il intreba pe el: "Stiati? Asa-i ca nu stiati?" This post has been edited by ady77: 14 Nov 2014, 08:12 |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Nov 2014, 01:17) Din câte știu, fuziunea despre care pomenești n-a avut incă loc. Deocamdată vorbim despre o alianță electorală (ACL) între două partide. Cum este evident faptul căcatindatul ACL (nazistu' lui Dragoș) va pierde alegerile duminică, poți fi sigur că fuziunea lui pește nu va mai avea loc. Io am fost la o bere (mă rog, mai multe) cu pretenii și am ratat, dar înțeleg din postarea ta că Tapalagă nu exagerează, corect? Viitor de aur Țara noastră are! PS: "Slavă mărețului conducător" am prins suficienți ani. Dar nu numai eu. Și bion, și corbex, și Popescu Dragoș, și Gallus, și mulți alții. Ne vom simți din nou ca-n tinerețe - chestie pozitivă. Restul - ăia mai tinerei adică - va avea o revelație, chestie care mă bucură nespus ![]() ![]() Sa vada si ei viitorul luminos! F. B.! |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 08:07) Apropo de Iohannis, mi-a placut faza cand il imita pe Ponta cand citea din notite si apoi il intreba pe el: "Stiati? Asa-i ca nu stiati?" Ziceai ca iti e sufuicient un singur punct in favoarea lui Johannis ca sa-l votezi. L-ai descoperit singur. Deci? Ca cind o sa fie asta presedinte si pe Dan or sa-l apuce bucuriile nevricalicesti, eu o sa ma amuz. M-am imunizat. Salariu n-o sa mai am, n-are la ce sa-mi majoreze impozitul. Abia-l astept sa se plinga. Aia cu amestecul presedintelui in executiv o sa-mi placa si mai tare. Iar la ailanta, cu amestecul presedintelui in justitie o sa ma cacarisesc pe mine de ris. Inainte sa vina vorba si despre dictatura, o sa-mi fac asigurare de viata, sa nu mor de ris fara sa am cu ce-mi lua locul. Grecu traieste din portocale, Dragos din danii, ne doare la basca cine-i la putere. Mai greu e de Gabize, ca-i programator. This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 09:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
L-a surprins total. A fost Iohannis la Digi24 și a întrebat unde e Ponta că stabiliseră că joi se înfruntă la Digi. Deci Ponta e laș.
![]() ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Poate-mi confirma,ori infirma,iubitorii antenei 3 care l-au vazut,cica,pe buzite dulci gadea cum i-a spus lu' ponta sa-i recite prima strofa din imn si ca tolomacu' a dat din colt in colt..Asta ca sa demonstreze iubitorilor de neam si tara ca ponta este roman adevarat nu neamt 'gainar'..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(corbex @ 14 Nov 2014, 08:25) A zis dan asa ceva? Nasol de el! Inseamna ca il taxeaza des nevasta cand ridica si el un desht in sus, pe-acasa, sa zica si el ceva: tu ce te bagi? astea-s problemele noastre, ale familiei! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
S-a fasait petarda de joi?
|
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
Mai întârzie un pic. Neamțul deschide gura mai greu. This post has been edited by Honorius: 14 Nov 2014, 10:03 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 14 Nov 2014, 02:36) Tu vorbești despre o confruntare între candidați și cu moderatori părtinitori (exceptând-o pe Lavinia). Eu citesc despre cu totul altceva, despre grețoșenii gen "viitor cosmic" (Vișan, actor). Chestii ușor diferite, părerea mea. Usor diferite pentru ca cei pe care ii sustin is pe pozitii diferite, daca s-ar fi inversat pozitiile ... nu cred ca mai erau diferite. Pentru ca aceeasi gainari de ziaristi, oameni de tv etc is in ambele tabere. Cel mai bun exemplu accuma cand o anuntat ca nu am fost de fapt in recesiune tehnica si ca s-o adeverit ce zicea poanta amu 2 zile cu cresterea. Pai da ... da sa vedeti ca nu conteaza de fapt cifrele .. ca asa si pe dincolo, o dau de gard de nu mai pot. Ca aceasta crestere se datoreaza nuj cui ... nu guvernului, dar culmea doar scaderea se datoreaza guvernului, cresterile nu. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Hopa, au aparut datele de la INS. Hai baietii, bagati mare.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce scrie acolo? Cheltuielile la mia de lei venit au crescut cu 17.34%? Nu poate fi decit meritul guvernului Ponta.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 10:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai Ponta a mintit, a spus ca avem crestere de 1% cand colo ce sa vezi cresterea e de doar 1,9%.
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Nu, zice c-a mintit Ponta, exact cum ziceati voi.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Si ca cam cind s-a ocupat Ponta de economie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 13:28 |