Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Honorius |
![]()
|
||
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
||
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.232 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 11:49) Problema mea nu e Iohannis, sunt aia din spatele lui Sincer, nu vad o "chimie" intre el si aia din spatele lui (ca la ailalti), iar singur n-avea cum sa candideze. Pur si simplu nu ma uit in spatele lor (nu-i nevoie pt. mine), strict intre ei doi, il vad pe ponta acum ca pe un base tanar. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 13:31) 1) Nu crezi ca exagerezi, macar asa un pic? ![]() 2) Singura chestie pe care a marsat Iohannis a fost justitia si legea amnistiei, dar mie mi-a spus consultantul numarul 1 (si ca el nu e niciunul) ca SUA are grija ca derapajele pe aceste teme sa nu se produca. ![]() 1) Sper ca da. Dar judecand dupa placerea cu care primeste ode la televiziunea lui preferata, ma tem ca are inclinatii... 2a) Pe ameriacani i-au asteptat si parintii mei vreo 30 de ani inainte de '89. Tot ziceau si ei ca nu-i posibil sa ne lase chiar asa... 2b) Nu-s convins ca vreau sa fiu "eliberat" de americani, privind la istoria recenta. Prefer sa evitam pericolul cu fortele noastre. Inca e usor. Duminica asta primim stampila. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu il vad pe Iohannis impotent total, papuj de fatada pentru ororile alea gen Blaga, Bideanu, Flutur, Predoiu. Zic, daca nu e in stare sa-i faca fata unui papagal gen Gadea, cum o sa ii tina in friu pe baroni?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Honorius @ 14 Nov 2014, 11:49) Ejti prea tanar pe tarlaua asta. Nu l-am sustinut niciodata pe Base, ca-i jmecher si mie jmecherii nu-mi plac. Spre deosebire de Base, astia de PSD sunt baieti gigea: cand incalca legea o fac cu pasiune, cu maxim coraj si fara sa lase macar o urma de indoiala. Tuturor le devine limpede ce si cum! Raman acelasi fan RNP-uri! Si continui sa cred ca societatea noastra se poate schimba in bine daca: 1.) va avea la baza un set de RNP-uri mult mai clare si care sa nu lase nimanui loc de fofilare; 2.) vor exista institutii puternice (mai precis, al dracu' de puternice - evident, tot pe baza de RNP-uri!) care sa se asigure ca RNp-urile sunt respectate, iar aia care le incalca li se confisca averea facuta ilicit si ajuns cu maxima celeritate la bulau. In rest, ca-i Ponta, ca-i Iohannis, ca nea Medelin... ma doare fix in paishpe, cata vreme se intampla cele doua puncte de la paragraful anterior! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(maho @ 14 Nov 2014, 12:53) Sincer, nu vad o "chimie" intre el si aia din spatele lui (ca la ailalti), iar singur n-avea cum sa candideze. Pur si simplu nu ma uit in spatele lor (nu-i nevoie pt. mine), strict intre ei doi, il vad pe ponta acum ca pe un base tanar. Cică Iohannis ar fi luat casă de la stat când deja era proprietar în altă parte, nu Ponta. Și a făcut asta in 1997, cu niște ani buni înaintea lui băsescu. Acum vedem de ce îl apreciază neamțul pe băsescu. Păi cum să nu îți apreciezi elevii? |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(maho @ 14 Nov 2014, 11:53) Sincer, nu vad o "chimie" intre el si aia din spatele lui (ca la ailalti), iar singur n-avea cum sa candideze. Pur si simplu nu ma uit in spatele lor (nu-i nevoie pt. mine), strict intre ei doi, il vad pe ponta acum ca pe un base tanar. Putea candida din partea PNL, nu singur. Asa imi da senzatia ca oricine ajunge la putere, face un dezastru, gaseste un bibelou sa-l bage in fata si care sa-i albeasca pe toti. |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.232 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dacis @ 14 Nov 2014, 11:55) Nu l-am sustinut niciodata pe Base ![]() @Honrius: daca base era elevul neamtului, asta ar fi sters pe jos cu ponta pe la tv... @ady: pai n-avea cum, din partea pnl-ului, ca pnl-ul, sub crin, s-a cam "mucificat"... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(Honorius @ 14 Nov 2014, 11:57) Voi nu sunteti normali! PSD-ul fura cu milairdele prin diverse contracte gen bechtel sau Petrom, fura cu zecile de mii de hectare, si ati gasit cenzuratelul de care sa va legati: o casa despre care nu stiu cine spune ca nu stiu cum a fost obtinuta. |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu la fel ziceai și de Mihăileanu?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 14 Nov 2014, 12:03) Voi nu sunteti normali! PSD-ul fura cu milairdele prin diverse contracte gen bechtel sau Petrom, fura cu zecile de mii de hectare, si ati gasit cenzuratelul de care sa va legati: o casa despre care nu stiu cine spune ca nu stiu cum a fost obtinuta. PSD-ul e singurul care a furat in tara asta? |
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
QUOTE(maho @ 14 Nov 2014, 13:02) Tu nu ai auzit de elevi care și-au întrecut profesorii? Până și la faza cu casa băsescu a fost mai șmecher decât profesorul. Elevul și-a donat casa către fiica sa, apoi și-a dat casă singur. ![]() 14 Nov 2014, 13:08: QUOTE(dacis @ 14 Nov 2014, 13:01) Ca să citez din clasici: Caută pe forum! S-a scris mult pe tema asta. ![]() 14 Nov 2014, 13:09: QUOTE(paul_p @ 14 Nov 2014, 13:03) Voi nu sunteti normali! PSD-ul fura cu milairdele prin diverse contracte gen bechtel sau Petrom, fura cu zecile de mii de hectare, si ati gasit cenzuratelul de care sa va legati: o casa despre care nu stiu cine spune ca nu stiu cum a fost obtinuta. Nu știu cine ăla sunt de fapt declarațiile de avere ale neamțului cinstit. This post has been edited by Honorius: 14 Nov 2014, 12:09 |
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(maho @ 14 Nov 2014, 12:02) ![]() QUOTE(DragosP @ 14 Nov 2014, 12:05) Strict juridic, povestea asta nu are nici trecut, nici prezent, nici viitor! Altele au potential! ![]() 14 Nov 2014, 12:12: QUOTE(Honorius @ 14 Nov 2014, 12:06) Daca unii nu precep ca una este RNP-ul si alta Base... ![]() This post has been edited by dacis: 14 Nov 2014, 12:12 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Io cred ca ideea era daca poti sa-l citezi pe Dacis sustinandu-l pe Basescu?
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
ady77 |
![]()
|
il poti cita nesustinandu-l pe Basescu?
![]() |
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
OK, banuiesc ca si eu sunt "basist"...
![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(IsNa @ 14 Nov 2014, 11:17) Pentru polemica, raman doua intrebari: 1) mai importanta: s-a intamplat datorita guvernarii Ponta sau in pofida ei? 2) mai putin importanta (poate): e bine ca Ponta s-a laudat cu informatii pe care nu trebuia (legal) sa le aiba la vreme respectiva? 1) Nen-tu baxe plus iohannis si acelistii s-au taiat pe burta toata campania asta ca guvernul incompetent a dus tara in recesiune tehnica si nici vorba sa iasa cu plus pe trim. III. Zi tu, cine a mintit? ![]() 2) INS-ul nu-i loteria romana sa scoata cifrele din urna la 6 din 49, INS-ul lucreaza cu cifre furnizate de finante si alte institutii guvernamentale. Ar fi culmea ca cei care furnizeaza datele sa nu aiba habar, macar orientativ, de rezultat. Daca tu intr-o luna castigi 8 lei, cheltui 7 si ramai cu un leu in buzunar, nu-ti dai seama ca esti pe plus, pana nu se inchide luna contabila? QUOTE(dacis @ 14 Nov 2014, 11:27) Ultimul guvern care chiar a avut un program, a incercat sa il puna in practica iar efectele au fost pozitive a fost guvernul Nastase. Asta-i sub centura pentru toti basistii, te rog sa-ti revizuiesti atitudinea! This post has been edited by cdadan: 14 Nov 2014, 12:32 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tot programul l-a avut sub centura, Nastase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In 2000 mi-a tremurat mana cand am votat PSD ca sa nu iasa PRM. Ar fi culmea ca acum sa votez PSD + PRM.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Ma miram ca au iesit 99% in Olt.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Oricum daca se anunta scadere economica ne scria dacis pe aici 2 carti si 3 reviste, asa ne-a lamurit scurt, e o intamplare norocoasa
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 18:17 |