Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Băsescu: Suntem în recesiune, criza e aproape.
Aceste lucruri nu mai pot fi acoperite de propaganda pontistă. Prin incompetență și minciună reușește să creeze dezechilibre. Am mai trăit odată acest proces cu un guvern mincinos, al lui Tăriceanu. Încă nu e prea târziu. Se pot lua măsurile adecvate. Criza e aproape”, a mai spus președintele. Tot Băsescu:„Azi s-a lansat corul mincinoșilor” „Azi s-a lansat corul mincinoșilor, incompetenților, primul ministru și noii lor aliați în dezechilibrarea economică a țării. Alianța Creștin Liberală, cere convocarea Parlamentului pentru reducerea CAS. Rectificarea ne arată că nu sunt resurse de reducere a CAS nici măcar pentru 2014. A fost o rectificare negativă. Ponta, liberalii și PDL sunt USL. Vor să obțină avantaje în campanie pe tema CAS, deși România nu poate face asta. Vor să-i amăgească pe cei din economie. Liderii marilor formațiuni politice sunt la fel de iresponsabili și mincinoși, fie că vorbim de Ponta, Iohannis sau Blaga.”, a mai spus Băsescu. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE În emisiunea de miercuri seară, "lozincă" a fost utilizat în total de 9 ori, de 8 ori de către Victor Ponta. Numele președintelui Traian Băsescu a fost invocat de 12 ori, ca și la precedenta dezbatere, tot Victor Ponta fiind cel care l-a rostit de 11 ori. Cuvântul "respect" a fost folosit de 3 ori de Victor Ponta și de 12 ori de către Klaus Iohannis. "Nu știe" a fost utilizat de trei ori de către Ponta și o dată de către Klaus Iohannis. Doar cdadan l-a depasit pe Ponta, invocand numele lui Băsescu de 427 de ori saptamana asta. This post has been edited by Markos: 14 Nov 2014, 13:10 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Traiasca Victoria in Alegeri! Cred ca in 1946 nu s-a afurat atit de mult cum se spune. Lumea chiar a votat. Ca si acum.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 13:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Vad pe net ca vajnicul roman Ponta cam scartaie la prima strofa din imn si se opreste la "barbarii tai tirani" (
![]() I-a tras-o frumos Antena 3 lu' Vivi, multumesc Intact. @ady77: sunt orasean chiabur, mi-am pastrat adresa din buletin la apartamentul din municipiu ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(maho @ 14 Nov 2014, 12:29) Sa inteleg ca, gata, n-a mai fost lovitura?! Cine-i da legalitatea? ![]() QUOTE(cdadan @ 14 Nov 2014, 12:32) INS-ul lucreaza cu cifre furnizate de finante si alte institutii guvernamentale. Ar fi culmea ca cei care furnizeaza datele sa nu aiba habar, macar orientativ, de rezultat. Sorry, domnu' Dan, da' io tin minte de la niste neni de la ANAF si BNR care mi-au tinut imediat dupa aderarea la UE un trainig pe politici economice ca primele trei anunturi de evolutie PIB trimestriale sunt estimari si abia de la al patrulea incolo sunt dominante (dar nu exclusive!) calculele. Asa ca estimarea asta, prima, este al naibii de volatila si va suferi minim trei corectii, doua estimative si una bazata prioritar pe calcule si cifre... QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 12:45) Sorry, spre deosebire de altii, io in borsul pe care nu-l stiu prepara, nu ma bag! ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@DannyY:
Tu esti din Slatian-Olt sau Slatina-Arges? This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 13:14 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Slatina asta, adoua, e un sat de romulani, pe aproape de mine.
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
Ioi, ti-a trecut intoleranta!
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
corbex |
![]()
|
M-a lecuit reclamatia la ONU. De-acu fac doar discriminare pozitiva.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 13:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Acu' radem, glumim, dar in zona aia n-am auzit pe nimeni sa voteze Iohannis.
Pe aici pe toti din jurul meu i-am auzit ca voteaza Iohannis, de luni am megane. ![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Ma faci sa pun exceptii la semnatura
![]() Ady, nici eu n-am votat aici cu Iohannis in turul 1, ci cu Kelemen Hunor. This post has been edited by DannyY: 14 Nov 2014, 13:20 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Nov 2014, 12:32) 1) Nen-tu baxe plus iohannis si acelistii s-au taiat pe burta toata campania asta ca guvernul incompetent a dus tara in recesiune tehnica si nici vorba sa iasa cu plus pe trim. III. Zi tu, cine a mintit? ![]() 2) INS-ul nu-i loteria romana sa scoata cifrele din urna la 6 din 49, INS-ul lucreaza cu cifre furnizate de finante si alte institutii guvernamentale. Ar fi culmea ca cei care furnizeaza datele sa nu aiba habar, macar orientativ, de rezultat. Daca tu intr-o luna castigi 8 lei, cheltui 7 si ramai cu un leu in buzunar, nu-ti dai seama ca esti pe plus, pana nu se inchide luna contabila? Io zic ca astia furnizeaza date functie de interes. Nu am crezut nici pe vremea lui ceasca si nu cred nici azi vreo cifra data de institutiile statului roman. Ca spune INS ca avem crestere, ca spune ca avem scadere tot aia. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
corbex |
![]()
|
Deci nu e un zvon ca ungurii trag la rusi. Si invers.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
corbex |
![]()
|
E o boala seminationala. Fara leac.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Daca nu iese Iohannis, ne lecuim de basecsu
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 13:19) Acu' radem, glumim, dar in zona aia n-am auzit pe nimeni sa voteze Iohannis. Pe aici pe toti din jurul meu i-am auzit ca voteaza Iohannis, de luni am megane. ![]() Asta ca sa vezi ca miscarile Pamantului, compuse, fac ca neuronii toti sa se aglomereze in anumite zone si sa devina al naibii de rarefiati in altele. Bine macar ca aia care fac si economie si sunt si al naibii de pretectivi cu neuronii sunt mandri ca sunt romani! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai imi ramane si fordul, megane-ul mi-l face cadou Markos.
|
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.634 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Klaus Iohannis a ajuns la 99% în sondaje după ce a anunțat că vinde țara la nemți
„Abia aștept să iasă domnu' Klaus președinte, să avem și noi Autobahn, de la Pitești la Craiova”, a declarat, cu lacrimi în ochi, o gospodină din Horezu. „Să sperăm că se ține de cuvânt și ne vinde pe toți. Poate, în felul ăsta, județul Brăila o să arate, dacă nu a zonă civilizată, măcar ca Prahova”, a declarat un alt prăpădit. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
corbex |
![]()
|
Nemtii n-au de gind sa investeasca nimic in Moldova. Or s-o lase ca un fel de fosta RDG. Deci nu-l vor vota pe Johnnis. Braila e singura parte din Moldova pe care o au in vedere. Si Buzaul.
This post has been edited by corbex: 14 Nov 2014, 13:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Nov 2014, 14:32) Total greșit. ![]() Întreaga campanie PSD (și nu doar cea electorală) e bazată pe ura anti-Băsescu și nimic altceva. O să auzim în continuare de sistemele opresive ale lui Băsescu (DNA, ANI, ÎCCJ, etc.) care se cer reformate fundamental (a se citi să își facă treaba doar de ochii lumii), precum și de greaua moștenire a acestuia. De asemenea se vor exprima că Băsescu și oamenii lui se opun grațierii și amnistiei unor nevinovați care au avut parte de procese ostile și nefundamentate, adevărate erori judiciare în fapt (delicvenți celebri, vezi cazul d-lui profesor). Propaganda PSD (și implicit Antena 3) nu va înceta cu această abordara atâta timp cât dl. profesor e în închisoare. În rest, noi să fim sănătoși. This post has been edited by RZV: 14 Nov 2014, 13:54 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:17 |