Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Eu prefer un kkt ambalat in hartie igienica, decat unul ambalat intr-o cutie de chanel, si cu gigei pe langa care incearca sa ma convinga ca miroase a parfum.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@Dragoș, Serje și Ady
Acum pe bune...ăștia doi (DD și Vadim) au primit niscaiva avantaje (readucere în prim plan politic + ceva poziții în administrație) pentru a fi de partea lui Victor-Viorel, pe când cei de partea lui Klaus-Werner o fac dezinteresat. ![]() Asta vroiam io să zic, cum pușca mea să accepți asta, și să votezi pentru candidatul care a negociat cu mizerabilii ăștia. This post has been edited by RZV: 14 Nov 2014, 17:09 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(RZV @ 14 Nov 2014, 15:04) @Dragoș, Serje și Ady Acum pe bune...ăștia doi (DD și Vadim) au primit niscaiva avantaje (readucere în prim plan politic + ceva poziții în administrație) pentru a fi de partea lui Victor-Viorel, pe când cei de partea lui Klaus-Werner o fac dezinteresat. ![]() Asta vroiam io să zic, cum pușca mea să accepți asta și să votezi pentru candidatul cu care au negociat mizerabilii ăștia. Am trecut la rubrica de bancuri sau copii spun lucruri trasnite? PS. am mai zis, nu votez nici unu nici altu, nu mai votez contra, io pt turu doi l-am ales pe Lulu , ca Bulă n-o ajuns in turu 2 ![]() This post has been edited by Serje: 14 Nov 2014, 15:12 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 Nov 2014, 16:47) In 2004 nu. Pentru ca vorbea de intarirea justitiei. Ceea ce s-a si intamplat (nu zic ca datorita lui...) In 2009, da. Cum am mai zis pe forumul asta de mai multe ori, atunci l-am votat pe Geoana. Tocmai pentru ca Base incepuse deja serios cu derapajele. Azi din fericire, nu mai conteaza. QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2014, 16:54) Corect. Dar tinand cont ca vorbim de Romania, daca iese Iohannis se schimba si majoritatea in parlament si avem tot toate ouale intrun cos, dar ca-s alte oua si alt cos. Cum plm se schimba automat majoritatea in parlament? Ca vor dezerta pepededeii si motociclenii (astia au vreun partid, BTW?) si udemereii? Halal alianta de stanga! Eu am mai zis: il vreau pe Iohannis presedinte, si pe Ponta cu sleahta lui in guvern pana in 2016. Sa aiba timp sa realizeze tot ce ne promite. Apoi, tragem linie si vorbim pe rezultate in 2016. (Da, stiu ca vor spune ca nu i-a lasat Iohannis sa faca tara numa' lapte si miere, cum spun acum ca nu i-a lasat Base de 2 ani jumate incoace) |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 14 Nov 2014, 15:14) El el, daca tot voteaza si mortii ... de ce nu am vota si noi morti? Oricum, Lulu ar fi maturat cu astia doi pe jos la orice confruntare. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Serje |
![]()
|
Rererererereevaluarea lui Gabi Oprea, de acolo floare la ureche... udememre hop țup si ei, minoritatile sustin pe oricine. Ce-i asa greu?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
FREE VOICULESCU!!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Serje |
![]()
|
Cu voiculescu o sa fie distractiv daca nu-l elibereaza poanta, sa vezi reevaluari la hantene si viraj brusc.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(RZV @ 14 Nov 2014, 14:46) Întreaga campanie PSD (și nu doar cea electorală) e bazată pe ura anti-Băsescu și nimic altceva. O să auzim în continuare de sistemele opresive ale lui Băsescu (DNA, ANI, ÎCCJ, etc.) care se cer reformate fundamental (a se citi să își facă treaba doar de ochii lumii), precum și de greaua moștenire a acestuia. De asemenea se vor exprima că Băsescu și oamenii lui se opun grațierii și amnistiei unor nevinovați care au avut parte de procese ostile și nefundamentate, adevărate erori judiciare în fapt (delicvenți celebri, vezi cazul d-lui profesor). Propaganda PSD (și implicit Antena 3) nu va înceta cu această abordara atâta timp cât dl. profesor e în închisoare. În rest, noi să fim sănătoși. ![]() This post has been edited by RZV: 14 Nov 2014, 15:35 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
https://www.facebook.com/video.php?v=860754507321592
ar trebui sa se faca un film cu asta.... "Plagiatorul returns" ![]() ![]() up ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 14 Nov 2014, 15:56 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Danut, Serje, tonelu, bagati ma!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
UE Ponta!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
RZV |
![]()
|
How about Gică Popescu?
![]() ...cu sau fără legea grațierii și amnistiei. This post has been edited by RZV: 14 Nov 2014, 15:59 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IsNa |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 14 Nov 2014, 17:35) Poi daca asta e voia boborului! Ai uitat de cei 70%? Au votat pentru 4 ani, sa manance pe paine ce-au votat, pana atunci. La final, tragem linie si vedem. Sa n-avem discutii ca n-au fost lasati destul timp sa-si infaptuiasca promisiunile! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Serje |
![]()
|
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
IsNa |
![]()
|
Eu asa: gratiere nu (care ar fi argumentul pentru?). Eliberare conditionata, dupa caz.
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu-i cazul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 05:03 |