Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
PF Daniel: În istoria poporului român, adesea Dumnezeu a lucrat chiar și prin oameni străini de neam.
„Aproapele este omul prin care Dumnezeu ne ajută cu harul Său, adesea într-un mod neașteptat. De multe ori ne vine în ajutor un străin pe care nu l-am văzut vreodată sau de la care niciodată nu am așteptat un ajutor. Prin aceasta, Evanghelia de astăzi ne arată, așadar, că fiecare om din lumea aceasta, indiferent de etnie, stare socială sau vârstă, are o valoare eternă și unică”, a spus PF Daniel, potrivit basilica.ro ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca pesedacii de aici s-au cam dat la fund...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
au fost puși la lucru. Sunt zvonuri că numărătoare începe să dea cu virgulă.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
din pix.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Modul in care a organizat votul din strainatate o sa-i fie fatal lui ponta. Era atat de simplu sa faca ce trebuie... Din fericire jigodia nu s-a putut abtine.
|
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uita-te mai sus la ce a zis preafericitul. A omis din enumerare "indiferent de religie". Il contrazici?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Togmai că nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Aha! Deci da!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Mujahedinii sectanți Badea și Dumitrescu îndeamnă lumea la vot:
Mai sunt 56-57 de minute. Mergeți la vot! DISPERARE! ![]() This post has been edited by RZV: 16 Nov 2014, 20:09 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Imi place cum strange Gadea pumnul cand anunta ca alegerile organizate de guvernul PSD sunt pe cale sa fie furate / fraudate!...
![]() ![]() QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2014, 20:00) Io nu gasesc postari de-ale mele cand le caut si tu vrei sa le gasesc pe ale tale?!... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(cdadan @ 16 Nov 2014, 20:52) Mai aveti o ora, nu stati degeaba, alergati la vot sa scapati tara de primejdie. Daca ati votat, np, mai votati o data. ![]() Acelasi indemn l-am vazut si la antena 3.... Sa inteleg ca daca antenele trimit oamenii la vot la ora asta, calculelele care le ies la ora asta sunt naspa! This post has been edited by tribunul: 16 Nov 2014, 20:14 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dacis |
![]()
|
Babaieti, ia uitati-va pe Romania TV!
Am prins rezultatul pentru Ardeal: Iohannis are 70%! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
@dacis: vorbește cu grecu (promite-i că-l scapi de niște brichete) și găsește el. Are timp și talent.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Niste dobitoci. La ora asta nu mai ies din casa decit dujmanii lu' Ponta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta-i cam asa, ca pontistii au fost la prima ora sa voteze.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A plecat si DannyY
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am votat. Drei votten fur das future.
Disclaimer: germana mea stincheste. ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bre da un sondaj ceva? Io ce limba ma apuc sa învăț, rusa sau maghiara?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Las' ca inveti! Ai vreme 5 ani.
![]() |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
corbex |
![]()
|
Ponta e mincat. Dixit!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci ma apuc de maghiara, mulțam.
Markos ai spălat meganu? Vezi ca Adi o plecat spre București. This post has been edited by Serje: 16 Nov 2014, 20:24 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Deontologii A3 sunt foarte triști. Invocă autocare externe. Cât de proști pot fi?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Nov 2014, 19:39) Osule, ar fi cazul să-ți scoți capul dintre urechi, să renunți la autosuficiență și să citești cu atenție ce scriu. Ca să înțelegi. Dacă nu, nu mi te mai adresa degeaba. Mersi anticipat. @Dragos, 1. Vad ca ne taiem in atentie: cum se numeste cel care ia apararea unei minciuni? (caci stiind ca esti inteligent nu pot sa crec ca nu stiai ca A3 propaga neadevar). Desigur absolut intamplator neadevarul caruia ii luai apararea se suprapune peste ideea din mesajele anterioare. Ce naiba, dom'le, doar esti baiat destept. 2. Asa cum te-ai mai "retras" din discutie numai ca sa revii, o sa ignor solicitarea. @Dacis - uite ca tocmai pe tine nu te aveam in vizor asa ca nu te simti atins de ceva care nu te atinge. Ai tu un discurs cam alambicat si nu intotdeauna consistent dar - pe oricare parte ai fi - ai rafinament. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:45 |