Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
vercingetorix |
![]()
|
||
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|||
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Daca asa arata
![]() Attached thumbnail(s) index.jpeg ( Size: 10.69k ) Number of downloads: 578 |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce au facut baetii la partid ? Au inteles ceva din lectia primita sau tot cu mwe base au ramas in cap?
![]() |
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint incorigibili. Base e drogul lor. Nu li-l dai, intra in sevraj.
Imi fac griji pentru Gallus. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Serje @ 9 Nov 2014, 23:44) Nastase nu numai ca nu guverneaza prin nimeni, dar vad ca este trecut de tot pe linie moarta! Un link pentru connaisseurs. Acu' sa va vaz! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(dacis @ 18 Nov 2014, 11:55) Nastase nu numai ca nu guverneaza prin nimeni, dar vad ca este trecut de tot pe linie moarta! Un link pentru connaisseurs. Acu' sa va vaz! ![]() Dacis, tu esti pesedist ? Pai ne dai linkuri cu Adelu'...se poate asa ceva ? O sa te judece colegii tai, basistii !!! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Povestita de cineva, pesedist sadea, si oaresicum mare, pe deasupra. Baietii erau la intr-una din serile cu dezbaterile Ponta-Iohannis la o carciuma, unde deja se cinstisera binisor, ca aveau cateva ceasuri vechime pe-acolo, ca faceau planuri de actiuni pentru campanie si post-campanie. Post-campanie, pentru ca nici unul nu credea ca Ponta nu va castiga!
La un moment dat Ponta a venit la TV cu celebra contra vizavi de DNA... ca de fapt el apreciaza in cel mai inalt grad activitatea DNA, ca el a numit-o pe madam Kovesi etc.etc.. La care baietii, bine aghesmuiti, nu s-au mai putut abtine: "Adica tu, ma golanule, te lauzi ca ne dai si in continuare pe mana asteaia, ba?!... Sa-ti faca DNA-ul campanie si sa dea DNA-ul pachete sarantocilor tai, in mortii mamii tale!" PS Citatu-i doar aproximativ... 18 Nov 2014, 13:34: QUOTE(vercingetorix @ 18 Nov 2014, 12:50) Sorry sa te dezamagesc, dar io il citesc relativ constant pe Aditu ta de dinainte dea fi PM. Mai prceis, de pe la jumatatea nilor 90! PS Ia sa te vaz, cum iti merge talentu' de enterpret: te-ai prins care-i spilu cu linku' respectiv? Dar asa, pe sleau: ori stii, ori nu stii! ![]() This post has been edited by dacis: 18 Nov 2014, 13:34 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Stie. Ca sa fii raspindac trebuie sa treci niste teste.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(npleshea @ 17 Nov 2014, 17:34) QUOTE(marksman) Tovarășe Pleshea, până la urmă s-au strâns semnături suficiente pentru tovarășul Ignatencu, sau ați mers pe mâna tov. Ponta? Eu nu am fost la vot. Ce sa aleg: marioneta lui Basescu sau penalul de Ponta? Ponta nu se poate numi comunist si nici PSD sau USL nu pot fi numite continuatoare ale PCR! Lasa-ma sa ghicesc: tu esti bucuros ca a iesit neamtul asa-i? Pai esti un basist chior care nu vede 10 ani de distrugeri ca niciodata dupa 1989! Tu n-ai fost la vot, deci nu te intereseaza cine conduce. Atunci ce te reguleaza grija cu cine-am votat eu? Vezi-ti tu de congresele PCR-ului. Recapituleaza ce s-a-ntamplat la al XII-lea, spre exemplu: QUOTE(luckero @ 17 Nov 2014, 19:50) S-a terminat campania agricola de toamna ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 18 Nov 2014, 13:29) Sorry sa te dezamagesc, dar io il citesc relativ constant pe Aditu ta de dinainte dea fi PM. Mai prceis, de pe la jumatatea nilor 90! PS Ia sa te vaz, cum iti merge talentu' de enterpret: te-ai prins care-i spilu cu linku' respectiv? Dar asa, pe sleau: ori stii, ori nu stii! ![]() Pe la jumatatea anilor '90 poate te duceai la usa librariei partidului, ca net nu prea era asa la liber... Prin 96-97 aparuse xnet-ul de la connex, ala de faceai dial-up de pe linia telefonica obisnuita...cand ridicai receptorul pica legatura. ![]() Spilu' o fi ca te duci la lansarea cartii Adelului, nu-mi bat capul cu d-astea... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Adelul are carti de sertar, ramase de la Rahova? Ce domenii abordeaza?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 18 Nov 2014, 13:53) Am cont de mail din 93, era un programel... am uitat cum ii zicea, era cu linii de comanda, sub linux, cred. Licenta mi-am scris-o pe un Apple, cu maus cu un singur buton... Si imprimanta dedicata! ![]() Iar net acasa am din 1996, intr-adevar X-net si nu ma puteam conecta aveam si un numar Romtelecom cu plata (era 10 centi ora, noapte dupa 10...). Si modem US Robotics. Deci, da! PS Apropos de link, ceteste, bre, postarea lui nea Adi si spune-mi ce concluzii tragi de acolo. Ce tot atata eschiva? O fi oare deficit de competenta? Ca ori suntem juristi, ori nu mai suntem! (Esti! Doar tu!) This post has been edited by dacis: 18 Nov 2014, 14:11 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 18 Nov 2014, 14:10) PS Apropos de link, ceteste, bre, postarea lui nea Adi si spune-mi ce concluzii tragi de acolo. Ce tot atata eschiva? O fi oare deficit de competenta? Ca ori suntem juristi, ori nu mai suntem! (Esti! Doar tu!) Pai am citit, e un anunt de lansare a cartii respective... Vorba lui Ioanitescu, am prezenta de spirit dar nu-mi vine acum... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 18 Nov 2014, 14:35) Vez' daca la voi la PSD mai rarut cu vernisajele, lansarile de carte etc.... Cel mult lansarea ultimului album Carmen Serban! ![]() Ca sa vezi cine-i autorul si care-i puterea / influenta lui reale, fa inventarul invitatilor, al participantilor si, mai ales, al celor care cuvanteaza la deschidere. Din cate vezi, la Aditu numai anonimi ori personaje SH / irelevante. Asta-i semn ca-i nefrecventabil si ca lumea-l vrea tras pe linie moarta. PS Cre' ca tre' sa-mi deshchid acasa o filiala a stabilimentului din Baneasa. Multa lume ar avea nevoie!.... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Lasa-l în pace pe Bombo, e dezamagit.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
N-ati mai avut de mult timp stiri de la Liomond, este?
Ponta avea pregatite, la Ploiesti, trupe de contramanifestanti, avind ca nucleu galeria Petrolului, cu dispozitiv de jandarmi linga ei (inclusiv de la Bacau) care urmau sa vina la Bucuresti sa faca scandal, batai, masini masini incendiate, vitrine sparte. La adapostul dezordinii baietii urmau sa numere voturile in liniste. Toata povestea a fost oprita de un telefon de la ambasada americana in care au fost avertizati sa nu faca o noua Ukraina. De aceea a fost Ponta dat disparut. Se ocupa de problema. Pe Dragnea nu l-au mai tinut nadragii si a renuntat. De aia aia care sint mindri ca-s romani si nu accepta ordine din afara ii vor pielea. Daca va indoitit, amintitiva de glorioasele demonstratii anti Basescu de acum doua ierni. Si atunci erau oameni putini. This post has been edited by corbex: 18 Nov 2014, 19:36 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
garlic_dog |
![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
Citez:
Deci, sa ne-ntelegem bine: nu diaspora l-a invins pe Ponta. Poate c-a facut-o ideea de diaspora, sau mai exact ideea de libertate a votului in diaspora. Dar nu, efectiv, voturile diasporei. Daca vrem sa fim rigurosi, vom admite ca in strainatate sint cel putin trei milioane de romani, daca nu patru. Dintre acestia, probabil doua milioane si jumatate sint adulti. Sa presupunem ca, ma rog, citeva sute de mii, patru-cinci sute sint departe de locurile de unde se poate vota, cu toate ca nu exista o astfel de statistica. O presupunem ca “worst case scenario.” Tot ramin doua milioane din care de votat au votat trei sute de mii. Si acum, ca si in trecut, diaspora n-are decit foarte putin de-a face cu alegerile din Romania, indiferent ce crede lumea. La fel si ambasadele Americii si Germaniei, si fortele oculte, si popularii europeni, si flacara violet, si altele asemenea. Pina la urma nu astia se duc la vot, ci masa electoratului romanesc. Atit. ..... Echipa l-a mincat pe Victor Ponta. Tot la fel, echipa il va minca si pe Klaus Iohannis. Chiar daca, independent de echipe, ambii candidati vin cu calitati incontestabile, nici unul – Ponta a si demonstrat-o! – nu si le va putea pune in valoare. O sa aiba grija echipa sa le demoleze gindurile, personalitatea, faptele. proletaru.com This post has been edited by garlic_dog: 18 Nov 2014, 20:09 |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Zi si mie cateva calitati incontestabile ale lu Mikimaus!
![]() |
--------------------
**
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
corbex |
![]()
|
Asta voiam sa intreb si eu. N-am prea purtat ochelarii cind i le-am studiat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
![]() A zis-o neamtu': vorbeste mult, despre orice. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 18 Nov 2014, 19:13) Din galerie veneau toti trei? Ca stiam ca unul a mancat ceva nu foarte proaspat si... PS Eviident, tot din liomon! ![]() QUOTE(luck33ro @ 18 Nov 2014, 20:14) Una, la prima vedere: urechiusele! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
Peste tot. Partide, biserica, administratie de stat. Chiar si pe Daciaclub. Citesc des posturi scrise de domni care se potrivesc descrierii.
Vivtor Viorel Ponta si-a luat concediu pina luni. (Digi24+Liomond). Ceva se petrece. This post has been edited by corbex: 18 Nov 2014, 21:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
Daca apeleaza la surse dubioase. Doar stie cine poseda adevarul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Mai devreme mergea
![]() Detalii aici: QUOTE Luni, premierul Victor Ponta a declarat ca este "trist", ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare "o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el". This post has been edited by Markos: 18 Nov 2014, 23:12 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:16 |