Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
![]() ![]() ![]() |
Prezidențiale 2014, cine, cum, cât, de ce?
Babaq139QMB2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2014, 12:53) Pai daca ma citesti, apoi citeste naibii complet ce-am zis: QUOTE(dacis @ 24 Nov 2014, 06:25) peste trei sferturi dintre telespectatorii Antena3 au vârste de peste 55 de ani (adica nu produc bani; publicul comercial, pentru care se da bani pentru publicitate este publicul 18-49 ani Asa ca, daca recitesti atent, nu era vorba ca publicul de pste 49 de ani nu produce bani in sensul ca nu face cheltuieli, ci in sensul ca nu produce bani pentru Hantenutse! Asa ca ma vad sa repet: punctele de rating pentru care se aloca televiziunilor bani din publicitate sunt exclusiv cele care masoara ratingul pe publicul comercial, adica persoanele a.) din mediul urban; b.) cu varsta de 18-49 de ani. Daca esti curios sa aprofundezi broblemu, incepe cu site-ul asta, eventual articolele asta, asta etc.. Ai sa vezi acolo masurate trei categorii de public: national (face bine la politica si in alegeri!), urban si comercial. Comercial pentru ca pe baza punctelor de rating ale acestuia se distribuie catre televiziuni banii din industria de publicitate! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 24 Nov 2014, 13:23) Asa ca ma vad sa repet: punctele de rating pentru care se aloca televiziunilor bani din publicitate sunt exclusiv cele care masoara ratingul pe publicul comercial, adica persoanele a.) din mediul urban; b.) cu varsta de 18-49 de ani. Esti convins de ce-ai scris mai sus? La chestia cu "exclusiv" ma refer. Pies: mai pui multe linkuri cu mastershef si vocea romaniei? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
Doctoriile alea de chestie intima barbateasca , de dupa o anumita etate se adreseaza publicului TV voiculescu & co , asta bag de seana
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Markos @ 24 Nov 2014, 13:27) 1. Esti convins de ce-ai scris mai sus? La chestia cu "exclusiv" ma refer. 2. Pies: mai pui multe linkuri cu mastershef si vocea romaniei? 1. Pana sa impuna Dom'Profesor schimbarea legii cu publicitatea, televiziunile si agentiile de publicitate eream sigurel. Acuma nu prea mai sunt in tema, dar am de unde ma informa. 2. Daca te uiti pe site-ul cu pricina, erau fix primele articole din lista, cu audiente. Si sa stii ca batalia mare in audiente se da pe intervalul din prime time cand se dau Talent-shouri si filme. Filme, adica Stalone si trupa lui extinsa, la ProTV, respectiv Suleiman, la KanalD. Restul televiziunilor nu prea conteaza in lupta pentru locul I! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Bah, topicul asta e despre prezidentiale, lasati dreq discutiile despre publicitate.
O analiza...puscarioasa. Sunt curios daca veti ghici autorul... ![]() Klaus Iohannis – un personaj nedefinit. Strategia de campanie electorala, precum si strategia de imagine – doua mostre de incompetenta. A-ti baza o campanie pentru presedintia Romaniei pe originile germanice ale candidatului arata deficiente majore de cunoastere atat a urmasilor lui Siegfried, cat si a urmasilor lui Burebista, mort odata cu Cezar si niciodata supus lui. Nimeni nu contesta maretia natiei germane. Cultura si civilizatia acestei natii ii dau dreptul sa se numere printre fauritorii de istorie, de progres si de aspiratii. Dar sa nu uitam ca aceasta natie nu ni l-a dat doar pe Beethoven, cu a sa „Oda a bucuriei,” ci si pe Hitler, nu doar Mercedesul si BMW-ul, ci si panzerele si V-2-urile, nu doar pe Hegel, cu profunzimea uluitoare a „Fenomenologiei spiritului,” ci si pe „Profesorul Unrat” al lui Heinrich Mann. Toti acestia au avut cultul lucrului bine facut. In toti cei 5 ani de cand a aparut pe prima scena politica a tarii, domnul Iohannis nu a stiut sau nu a catadicsit sa-mi spuna cine este. Ma asteptam ca macar in campania electorala sa aflu, sa-mi dea o identitate precisa si un proiect convingator de supravietuire in timpurile ce vor veni. In loc de toate acestea, echipa lui de campanie mi-a prezentat un „produs” total nevandabil, mi-a prezentat un om necunoscut, cu un defazaj clar intre procesul de elaborare a ideilor si comunicarea lor. Mi-a prezentat un om care cedeaza la presiune, comitand gafe impardonabile. Pot admite ca este un om cinstit, ca imobilele pe care le detine provin din mici speculatii imobiliare, salarii si meditatii pe parcursul a 25 de ani. Dar nu pot admite ca un personaj care vrea sa-mi conduca destinul familiei in calitate de presedinte al tarii nu este capabil sa imi spuna toate acestea cursiv si credibil, ci, pus sub o minima presiune din partea presei, devine incapabil sa reactioneze inteligent. Ce se face cand rusii – maestrii ai presiunii – sau chinezii sau americanii vor pune presiune pe el? Poate ca Iohannis este un om bun si inteligent, dar echipa lui de campanie nu a stiut sa puna in evidenta aceste lucruri. A fost sfatuit prost in alegerea temelor de campanie; in loc sa abordeze subiecte specifice activitatii de presedinte de tara, a fost pus sa ma convinga ca imi va crea locuri de munca, ca imi va da pensii si salarii. Faptul ca echipa sa i-a propus aceste teme (care tin de guvernare, nu de presedintie) nu ma alarmeaza. Dar faptul ca el a tinut cont de aceste sugestii il descalifica intelectual pentru functia de presedinte. Felul in care l-a „executat” pe Crin Antonescu ma duce cu gandul mai degraba la „Profesorul Unrat” decat la Talleyrand (nu este necesar sa cititi cartea in original – incercati traducerea titlului din germana). Nu-l plang pe Antonescu (era un isteriopat labil psihic care, dintr-un actor major al scenei politice autohtone, a devenit un „combinator” de duzina, desfiintand practic PNL), dar asta nu scuza tradarea lui de catre Iohannis. Eu imi permit sa il pun pe Antonescu intre paranteze – Iohannis ii datoreaza enorm. Jenant mod de a-si arata recunostinta. Promiscuitatea politica si-a mai gasit un exponent. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Adrian Nastase
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dacis @ 24 Nov 2014, 13:35) Asta stia si rodi. Vezi ca firmele de advertising folosesc mai multe criterii. Poate fi clasicul numar de GRP, poate fi GRP pe publicul comercial (cel definit de tine), poate fi însa si GRP pe publicul de un anumit profil: femei casnice parexampl (sa le vinzi tigai si cratite, aspiratoare si detergent), pentru care pot fi tentante posturile de genul Acasa Gold si AXN White. Industria pharma, despre care ziceam mai sus, nu este deosebit de interesata de segmentul publicului comercial. Tu ai învatat o definitie - publicul comercial - si ai extrapolat-o integral în advertising. Ar fi o meserie extrem de simpla, pe criteriul asta. This post has been edited by Markos: 24 Nov 2014, 13:47 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Ete scirt(z) , ascult reclame sa vad ce target e , care e, kk d-astea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Bre Galus,
Să citez din citatu' matale. ![]() "Pe plan extern, Ponta a inteles ca America este in dificultate. Presata de chinezi in zona Asia-Pacific, presata de rusi in Europa si de indieni in Africa, pierzand treptat accesul la resursele din Orientul Mijlociu, protectia lor devine fragila. Acceptarea scutului anti-racheta pe teritoriul Romaniei de catre Basescu ne-a vulnerabilizat, in loc sa ne intareasca. In fata pericolului rusesc, China, si nu America, poate fi adevaratul scut." SOV nene. ![]() This post has been edited by RZV: 24 Nov 2014, 13:50 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
Trebuie sa ghicim cine a scris aia ... de mai sus , Nastase si Oprescu nu-s ...
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Markos |
![]()
|
E de pe blogul lui SOV.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(Babaq139QMB2 @ 24 Nov 2014, 14:03) Nu te mai forta, a ghicit colegul RZV. 24 Nov 2014, 14:10: QUOTE(Markos @ 24 Nov 2014, 14:07) Dap, mi-a placut fraza "Iohannis s-a trezit presedinte". Cred ca se poate rezuma cu succes situatia actuala in fraza de mai sus. Viitor de aur tara noastra are... This post has been edited by vercingetorix: 24 Nov 2014, 14:10 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
Iti recomand si blogurile lui Voiculescu Dan si Nastase Adrian.
Daca ar fi avut si dacis, îl treceam pe lista. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Klaus the German e de-a dreptul impresionat de grija ce i-o porti si sa teme sa nu dea chix la guvernare. Iti pregateste o oferta de consilier acoperit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Verci, tu si cu "analistii" tai din puscarie ne-ati asigurat pe tot parcursul campaniei electorale ca Vivi e inevitabil presedinte, ca nu conteaza diaspora, ca daca creste prezenta la vot nu doar ca Vivi nu are de suferit ci chiar castiga detasat, ca romanii nu vor vota un neamt luteran si incet la vorba (dupa voi la minte...)etcetera, etcetera...
Asa ca, cu trimitere la rezultatul alegerilor, va transmit un calduros: Lasa-neee, lasa-neeee! ![]() This post has been edited by IsNa: 24 Nov 2014, 14:41 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 24 Nov 2014, 14:39) Sa-mi dai si mie linkuri unde zici tu ca am facut/zis toate cele insirate de tine, ca nu-mi aduc aminte. Cel mult comentam dusmanos propaganda basista, asta da. Si cum eu nu fac parte din clubul curvelor virgine, in continuare consider ca Vivi ar fi fost un presedinte mult mai bine pregatit, nu-mi schimb parerile si nu ma apuc acuma de limba germana, cum observ la deontologii neamului. In alta ordine de idei nu precupetesc nici un efort sa recomand optiunea "manage ignored users" din control panel, e asa misto sa nu citesti opiniile unora, incearca si tu daca nu-ti plac postarile mele... |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Postarile sint literatura curata, de sertar, cu ideile si argumentele e mai greu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
Vasile Parvan-Vercinge.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 24 Nov 2014, 17:09) Sa-mi dai si mie linkuri unde zici tu ca am facut/zis toate cele insirate de tine, ca nu-mi aduc aminte. ![]() Da, ma, o sa-ti insir eu tie likuri la propriile tale postari! ![]() Cauta tu un "link" la o farmacie si intreaba de suplimente alimentare pentru imbunatatirea memoriei! ![]() Apoi daca tu citesti blogul lui SOV pe post de analiza politologica, nici nu ma mir c-ai dato-n bara atat de rau cu alegerile. Ti-ai tocit degeaba tastatura toata vara! Macar te-au platit astia, sau ti-a baut Vivi onorariul in Dubai? ![]() This post has been edited by IsNa: 24 Nov 2014, 15:37 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vercingetorix |
![]()
|
QUOTE(IsNa @ 24 Nov 2014, 15:36) Ti-ai tocit degeaba tastatura toata vara! Macar te-au platit astia, sau ti-a baut Vivi onorariul in Dubai? ![]() Atatia bani sa castigi tu in viata ta, cati bani speri ca m-a platit cineva... Nu am sef, nu ma plateste nimeni, sunt un fel de Suleyman... Bah, si se pare ca am lasat urme adinci aici pe forum, sunt citat mai ceva ca Dacis... ![]() Asa e , fac istorie, multam ca mi-ati reamintit !!! ![]() p.s isna, "ma'' sa-i zici lui taica-tau, nu mie, capisci ? This post has been edited by vercingetorix: 24 Nov 2014, 15:50 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Nu faci istorie, esti! La anul, pe 16, sa fii prezent aici, sa jubilam un an de la jubileu.
This post has been edited by corbex: 24 Nov 2014, 15:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IsNa |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:35 |