politia romana
![]() ![]() ![]() |
politia romana
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mi-e din ce in ce mai scarba de politie si de tara asta.
Vine domnul Ciocan si ne spune: sa nu interveniti, ca o patiti. Apoi o intreaba pe una daca si-ar sfatui copilul sa intervina in cazul unei altercatii sau i-ar spune sa sune la 112 si sa astepte politia. Domnule Ciocan. Va intreb eu ce-ati face daca sotia dumneavoastra ar fi batuta crunt de cineva? Ati interveni sau ati suna la 112? Oricum dreptatea e de partea dvs. In societatea asta bolnava, daca sari sa aperi pe cineva, esti anchetat, judecat si condamnat (Da, iar il apar pe Becali care si-a recuperat singur masina). Sfatul meu e simplu. Poate sa fie cineva omorat in fata voastra, nu va bagati. E acelasi sfat cu al politiei. Eu m-as baga numai pentru o persoana apropiata mie. Si-as mai intreba politia, unde va e, ma descultilor, MORALITATEA? Ati auzit voi de asa ceva? This post has been edited by Victoras2001: 9 Dec 2010, 15:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Domnu' plutonier Martinica asteptam replica dumneavoastra.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E figura mare MC Hammer.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io-mi doresc ca madam Ciocan sa fie oleaca bajbaita insistent de vreo 3-4 baieti intr-un loc aglomerat. De preferat sa fie si beti! Si sa nu zica nimeni nimic! Si vreo doo palme asa, ca sa fie!
Apoi as dori ca masina lu' dom' Asta mi-ar face sarbatorile mai frumoase! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
MC Hammer e celibatar.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pai n-are si el o pretena ceva? Sau un preten (ca io chiar n-am nimic cu astia
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
tribunul |
![]()
|
Prieten are, ca s-a dus la ziua lui Bote.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
kum |
![]()
|
Atunci p-ala sa-l bajbaie! Si sa-l si stranga de... Stai asa! Cum naiba sa-l strange de ceva ce nu are?
Sa-i dea pălmi la bucile goale! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Victoras, anu' trecut cind dadura aia drumu' la bar, s-a iscat o mica disputa intre un barman si o jigodie de client. In afara programului. De vina fiind alcoolemia clientului si vorbele de duh adresate barmanului. Ala, mai de cartier asa, mi ti l-a batut pe prostu' de client (sensei printre altele) de i-a stat ciasu'. Doua zile mai incolo, ne trezim ca vine cleentu' si-l scoate pe barman la o mica discutie. Moment in care apar 2 masini si izbucneste lumea din ele sa-l omoare pe barman. Io, ca prostu', ma trezesc sa ies din bar sa-i despart, moment in care-mi vijiie ceva greu pe la cap. Intrucit m-am trezit in mijlocu' unui numar respectabil de oameni, impreuna cu barmanul si cu cumnata-su', m-am gindit ca-i mai sanatos sa-mi iau eu viteza inapoi in bar, da' nu inainte de a imparti cu darnicie un picior intr-o capatine si doua coate intr-o mufa. Noroc ca-mi luasem dinainte directia de mars si reperele, pentru ca m-am trezit imediat c-un jet de spray fix in muye. Din ce crezi? Dintr-un recipient d-ala mare, de jandarmerie, cum vezi pe stadioane. Bulanu' maxim a fost ca ala daduse de la destul de mare distanta, adica mi-am revenit repede. In bijbiiala mea inapoi spre bar, il auzeam pe unul dintre aia strigind: "trage, ma, trage!". Ulterior am aflat ca aveau si un pistol pe care-l fluturau in aer. Cert este ca aia doi au mai batut vreo 6 insi in defensiva, dupa care au trecut la ofensiva. Nu-ti spun ca pe barman au incercat sa-l calce cu masina, lovind un Logan in demersu' lor pajnic, noroc c-a fost ala inspirat si-a sarit in sus, aterizind pe capota elegantului Audi A4 care-ncercase sa-l mierleasca. Da' i-a lasat si el o amintire: un picior de scaun infipt in parbriz.
Ma rog, revin la deznodamint. Dupa ce s-a strins toata "crema" cartierului, vine si militia. Dupa cum ziceam, pe linga capatina imi zburase un obiect greu, obiect ce s-a dovedit a fi un topor nou nout, care-n traiectoria lui darimase o aplica si indoise o masina. Ei bine, vine militia, asculta cu compasiune cele intimplate, dadeau din cap suparati, nu le venea sa creada ce se-ntimplase (erau comici rau, da' numa' de ris nu-mi ardea). Cind ma-ntorc, disparuse toporu'! Cind ma-ntorc in partea cealalta, topru-n mina unui militian! La ce mufa prietenoasa am eu de obicei, iti dai seama in ce hal aratam rosu si iritat pe la mufa. Ii zic militianului (de fapt a fost mai mult un urlet): "Unde pleci ma cu ala?" Ce crezi ca zice javra? "Il duc la masina, sa-i luam amprentele de pe el..." Ia si asteapta-i! This post has been edited by Marty: 9 Dec 2010, 17:14 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si acum te intreb, n-a zis ala bine "ori suntem golani ori nu mai suntem"?
Eu stiu fa lel de bine ca si tine ca e jale daca astepti politia. Pana vine aia, au batut aia tot ce le-a iesit in cale. Personal, acum vreo doi ani, eram cu un prieten in masina. Un aurolac tragea de-o fata super ok. Ala a inceput sa urle "opreste, opreste" si pana m-am dumirit io de ce, deja era pe jos aurolacul. Am luat-o p-aia si-am dus-o acasa, ca nu-ti pot descrie cum facea de frica. E, daca in locul aurolacului ar fi fost prietenul ei, Placinta, acum eram dupa gratii ca l-am agresat pe putoi. Sau ce s-ar fi intamplat daca in locul aurolacului ar fi fost o alta zdreanta care ar fi depus plangere la politie c-a fost agresat pe strada? Mi se pare ca asta care a tras cu pistolul in putoiul numit Placinta, ca sa-l apere p-ala de sub masina, de incercase sa-i apere prietena, acum are dosar penal pentru agresiune. Asa ca, vezi cum ia bataie cu picioarele-n burta femeia insarcinata? Vezi. Te uiti, faci poze si te duci acasa. Ba nu. Suni la 112 si dai declaratii ca sa nu fii acuzat de tainuire sau favorizarea infractorului. Si urli "veniti mai repede ca deja-i vad capul". La Multi Ani Romania. This post has been edited by Victoras2001: 9 Dec 2010, 17:27 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
luck33ro |
![]()
|
Observ ca nu prea se mai plange lumea de astia de la circulatie...
![]() |
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE Poliția condamnă „spiritul civic” al românilor care vor să aplaneze un conflict: Nu mai interveniți! Cum s-a ales polițistul Ciocan cu hainele rupte acționând ca civil Vrei să faci o faptă bună: să salvezi o tânără agresată sau să împiedici furtul portofelului unui bătrân? Mai bine nu. În cel mai bun caz, riști să fii snopit în bătaie, iar în cel mai rău caz, poți deveni tu însuți cercetat penal. Așa spune Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, și așa rezultă dintr-o lungă serie de exemple de români care au încercat să sară în ajutorul celor slabi. http://www.gandul.info/news/politia-condam...a-civil-7793675 This post has been edited by Victoras2001: 9 Dec 2010, 17:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Uniforma apara, trebuie ca intelegeti asta
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
luck33ro |
![]()
|
[/QUOTE]Există apoi un alt risc, cel al comiterii unei infracțiuni. Cei care intervin pot la rândul lor să devină subiect de cercetare, dacă în cazul intervenției lor încalcă legea[QUOTE]
Adica atentie unde si cum intervii. Clanurile alea mafioate care ataca in haita merg pe aceasta idee;l ca au intervenit sa-l apere pe "prietenul" in dificultate! Normal ca se fac cercetari in cazurile suspecte... ![]() PS pe vremea comunistilor nu era obligatoriu spiritul civic, insa oamenii aveau alte repere morale si modele de urmat ![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Va vand io un pont: sunati la 0201 911, ca vin aia mai repede.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pe vremea lui ceasca, daca prindeai un hot si-l duceai batut mar la militie, iti multumeau si-ti ofereau bilete-n primul rand la spectacolul ce urma. Acum te ancheteaza mai rau ca pe ala. Ca ala ti-a furat 10 lei, iar tu l-ai batut de spitalizare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Lasa-l ma.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Dec 2010, 17:55) Pe vremea lui ceasca, daca prindeai un hot si-l duceai batut mar la militie, iti multumeau si-ti ofereau bilete-n primul rand la spectacolul ce urma. Acum te ancheteaza mai rau ca pe ala. Ca ala ti-a furat 10 lei, iar tu l-ai batut de spitalizare. Pe vremea lu ceasca te bateau si pe tine militienii ca nu le placea de mutra ta -asa de amuzament ![]() |
--------------------
**
|
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Azi dimineata comentau la stiri, despre niste politai care i-au prins in flagrant pe unii de furau gaz, si cand s-au pus baietii cu batele pe politistii lu'peste, si-au refugiat uniformele in padure pana le-au vebit intariri. Vai de pvla ei politie de rahat.
Va aminti acum vreo 2 saptamani cand ziceau de un grup de 3 indivizi din care unul roman, care au jefuit o banca in Budapesta? Romanul nostru a avut tupeul sa traga foc de arma spre politai. L-au ciuruit aia fara sa stea pe ganduri. La propriu... This post has been edited by radian: 9 Dec 2010, 22:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
si aia fraieri: sa jefuiasca aceeasi agentie dupa 1 an
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
faceau dimineatza carcotasii misto,cica cand vezi o bataie un jaf hoti etc. sa fugi dupa coltu care este sa suni la politie sa vina sa faca liniste si oridine ca doar dasta e platiti, dupa ceva timp vine si politistu care este si se baga si el dupa colt asteptand ca hotu sa plece, si el doar sa evalueze pagubele la sfarsit.
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
@Radian: nu le-a trecut prin cap sa arunce cu caschetele dupa hoti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(radian @ 9 Dec 2010, 22:11) Azi dimineata comentau la stiri, despre niste politai care i-au prins in flagrant pe unii de furau gaz, si cand s-au pus baietii cu batele pe politistii lu'peste, si-au refugiat uniformele in padure pana le-au vebit intariri. Vai de pvla ei politie de rahat. Cum, nu i-au aparat uniformele? ![]() |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba da, de frig!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 9 Dec 2010, 22:11) Azi dimineata comentau la stiri, despre niste politai care i-au prins in flagrant pe unii de furau gaz, si cand s-au pus baietii cu batele pe politistii lu'peste, si-au refugiat uniformele in padure pana le-au vebit intariri. Vai de pvla ei politie de rahat. Daca n-au sunat la 112 din prima... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
am vazut un caz acum intr-o seara, il oprisera pe unu la mine la poarta, ala cica venit din irlanda, ceva sportiv ca avea peste 2 metri si era solid cosntruit. Avand volan pe dreapta intr-o depasire era sa scoata politistii de pe drum (veneau din sens invers) Erau 3 politisti si ala singur, celalalt cu care era in masina nu s-a bagat. Nu stiau politistii cum sa il impace sa nu se mai agite, ca ala se apropia de ei si le striga in bot, unu saracu statea tampit cu tonfa in mana. Pana la urma l-au lasat in pace.
Daca ma gandesc bine semana putin cu Muttley ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:54 |