politia romana
![]() ![]() ![]() |
politia romana
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Astia inca filmeaza pe casete?
![]() Daca era un TIR mai facea el glume dastea de cocalar? Ala zboara din politie daca il filmeaza unu ca sicaneaza soferii in trafic ! Din cate se pare deja e cunoscuta manevra in zona aia si cat de curand o s-o pateasca cretinelul ![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE O masina de politie a incercat sa evite o coloana formata pe Calea Rahovei, intrand pe linia de tramvai. Insa masina politistilor s-a impotmolit in zapada, blocand minute bune circulatia tramvaielor. La un moment dat, in scena apare si un arestat. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Se pregateau de ceampionlig
![]() |
--------------------
**
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba, pe la inceputuri, am injurat militia pe forum. Bai nene, mi-am luat niste reputatii negative babane si bineinteles anonime, de n-am putut sa le duc. Erau vreo doua, cred ca dadeau aia cu minus cat dadeau restul muritorilor de pe forum la un loc.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
caruta cu prosti
asta e in rahova la trafic greu dar probabil nu sunt din zona ca altfel nu imi explic ![]() This post has been edited by sorin1983: 18 Feb 2012, 10:29 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tampiti la faza aia ca raspunzator e ala din dreapta. Cu ce ma incalzeste ca sunt amandoi raspunzatori cand tampitu de la volan nu e in stare sa conduca si omoara pe careva?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(catalin-g3 @ 21 Feb 2012, 12:02) chestia asta cu sofatul fara permis e cam peste tot, dar de obicei stiam ca se practica in perioada in care faci scoala de soferi. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(kog @ 21 Feb 2012, 19:48) tampiti la faza aia ca raspunzator e ala din dreapta. Cu ce ma incalzeste ca sunt amandoi raspunzatori cand tampitu de la volan nu e in stare sa conduca si omoara pe careva? Nu te sui cu orice tampit la volan, chiar si daca are permis te poti da jos din masina imediat cand observi ca e idiot ![]() |
--------------------
**
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce se aseamana se aduna, e verificata treaba
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
Se pare ca sunt ceva probleme cu evaluarile psihologice periodice (obligatorii) din ministerul de interne. O gramada de descreierati poarta arma, cu munitia aferenta. Pana acum, scenariul clasic si deja banal era cel al sinuciderilor cu arma din dotare. In seara asta s-a trecut la stage two - kill them all.
E vorba despre un angajat de la interne (aka politist) care era cunoscut pentru comportamentul violent. S-a ofticat ca a bagat nevasta-coafeza divort. Nevasta care a facut plangere (la politie, evident) acum 4 zile, cum ca a fost amenintata cu moartea. Dar n-a împuscat-o acasa, a ras un coafor întreg. This post has been edited by Markos: 5 Mar 2012, 20:52 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da nene, am vazut si eu stirea cand abia aparuse. Nu se confirmase ca e politist sigur. Din nefericire sigur mai sunt multi care au probleme similare si au pistolul in toc zilnic.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma nu stiu ce legatura avea ala cu armele ca sofer pe ambulanta - nu stiu, nu zic ca nu avea. Si nu era arma de pulitian, era glock.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu am inteles ca era ambulatier pe la MAI, nu politist, arma fiind proprie si personala.
5 Mar 2012, 21:02: Se pare ca erau prea calde stirile cand am vazut eu. This post has been edited by ady77: 5 Mar 2012, 21:02 |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intr-un fel era clar ca o sa se intample si la noi ceva de genul asta. Un tampit cu o arma care sa traga in altii. Pe afara e deja o chestie frecventa.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Au facut rapid antenele reconstituirea. Se poate observa cum toate persoanele din coafor au facut cerc în jurul agresorului înarmat si au sarit spre el. Clienti, manichiuriste, pedichiuriste, casierita, toti!
Attached thumbnail(s) Reconstituire.jpg ( Size: 626.41k ) Number of downloads: 318 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-au asigurat ca-i nimereste?
|
--------------------
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Uite asa ne simtim si noi in VEST, in lumea civilizata...din pacate. Ni se imprima dorinta de a a avea mai mult, de a ne autodepasi dar unii devin inadaptati, frustrati. Ce-o fi asa de greu sa iti tii capu pe umeri!!
|
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Daca ar fi fost usor n-ar mai fi existat psihiatria.
S-au intalnit cu nemiluita cazuri in care un partener il omoara pe celalalt din cauza geloziei. Dar asta a tras ca la nunta, in cine a apucat. Omul avea o problema extrem de grava. This post has been edited by Victoras2001: 5 Mar 2012, 22:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce-mi place mie cum lucreaza sistemul in Romania, pe Becali, Avram, Popoviciu, etc i-au aratat cu catusele la maini sa-i vada toata tara si pe criminalul ala l-au protejat, sa nu-l vada lumea.
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Al dreaq Glock, unde ii incap 19 cartuse de 9mm cand AKMu cu 7,62mm are cata incarcatoru si abia intra 30 ?
![]() Avea cartuse ala sa rada inca un restaurant si un cinematograf mai mic... QUOTE Compact and subcompact GLOCK pistol model magazines can be loaded with a convincing number of rounds – i.e. GLOCK 26: up to 33 rounds. ![]() This post has been edited by luck33ro: 5 Mar 2012, 23:20 |
--------------------
**
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca era glock 19 pe undeva si astia au trecut capacitatea... Bine, nu stiu cat duce incarcatorul de glock.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
Nu stiu cat are încarcatorul, da' cica a tras 10 bucati: 3 în nevasta-sa (sa fie sigur), iar restul de 7 - cate unul per capita, la restul poporului prezent.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Markos @ 5 Mar 2012, 21:46) Au facut rapid antenele reconstituirea. Se poate observa cum toate persoanele din coafor au facut cerc în jurul agresorului înarmat si au sarit spre el. cele mai bune animatii le face Radu Lipsa de la ProTV ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Capacitate
Standard: 15 Capacitate optionala 17 / 19 / 33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
daca era sambata si lumea era prezenta pt o nunta ,un botez,etc? descreieratu' ala ,oricum a facut-o,nenorocea si mai multa lume..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:06 |