politia romana
![]() ![]() ![]() |
politia romana
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ca sa nu fac un topic nou, o sa imi vars nervii aici.
In seara asta, un pic mai devreme, in jurul orei 1:00, mergeam regulamentar pe Bulevard cu muzica in portbagaj. In apropierea discotecii din oras observ un X5 care incearca sa coboare de pe trotuar si sa plece. Incetinesc, aproape opresc. X5 demareaza. Dupa cativa metri se deschide usa dreapta spate si se arunca din masina o fata. Ramane intinsa pe asfalt. Opresc. Se da jos din dreapta fata un tip, se duce dupa fata, o apuca de par, o ridica in picioare. Tipa incearca sa o ia la fuga. Respectivul o prinde, ii da 2 perechi de palme si o baga cu forta inapoi in masina. Toata faza a durat aproximativ un minut. X5-ul pleaca. La nici 30 de metri de X5 se afla o masina de Politie oprita, cu girofarul in functiune. X5-ul trece, trec si eu. Intorc. Opresc paralel cu masina de Politie si intreb: "Auziti, ati vazut ce s-a intamplat mai devreme?" "Ce?" "Pai din X5 s-a aruncat o fata, a coborat unu' dupa ea, i-a dat 2 palme si a fortat-o sa se urce in masina." "Nu, nu am vazut." "Am vazut eu. Avea numarul de inmatri..." "Auzi? Vezi ca incurci traficul! Poti sa pleci!" |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
pai si nu i-ai luat numarul sa-l dai la 112?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
concluzia: buzaul nu e asa de mare
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
1. Nu i-am luat nici un numar. Mi-e scarba. O sa primeasca amenda vreun pusti de 16 ani care pleaca de la discoteca beat si urineaza pe unde apuca.
Asa e politia, ca o panza de paianjen: mustele mari trec prin ea, iar mustele mici se-ncurca incercand sa treaca. 2.Chiar nu e mare. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE In seara asta, un pic mai devreme, in jurul orei 1:00, mergeam regulamentar pe Bulevard cu muzica in portbagaj. Fraza asta eu nu am inteles-o ![]() |
--------------------
**
|
|
SiloS |
![]()
|
Este expozitiunea in care am fixat actiunea in timp ("In seara asta, un pic mai devreme, in jurul orei 1:00") si spatiu ("pe Bulevard").
Orice "poveste" incepe cu o expozitiune. Eu asa am invatat la scoala. Sau te referi la "cu muzica in portbagaj" ? Asta inseamna ca am difuzor de bas in portbagaj. Acestea fiind spuse, mai ai nelamuriri? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(SiloS @ 20 Mar 2011, 01:50) Ca sa nu fac un topic nou, o sa imi vars nervii aici. Puteai sa-ti versi nervi atunci pe loc, parcai regulamentar cat mai aproape de masina politiei, puneai mana pe telefon si sunai la 112, in care le spuneai si ce nr. are echipajul respectiv. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
luck33ro |
![]()
|
Era obligatoriu sa faci asta.... 112 si le dadeai si indicativul (numarul) alora (poate nici nu erau politisti) care maraiau la tine!
Despre muzica din portbagaj nu intelegeam cum functioneaza ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 13 Dec 2011, 15:28 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ești polițist, Giorgele?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
pe siteul ala cred ca scrie si cand a castigat Dinamoo sampionligu
![]() |
--------------------
**
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
unde o gasisi pe viscolu asta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint aia trimisi in Haiti, dupa cutremur. Nu se pune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa moara dusmanii,da girofayu de ce e stins ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Si aia de la IDEB au facut ieri un gratar in curtea institutiei. Care-i problema?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Am intrat in "lumea buna". Era o perioada in care mai aveam o oarecare consideratie fata de institutia politiei. Acum m-am edificat definitiv. Ce s-a intimplat...(fac un rezumat). Eu sint din Iasi, si rulam simbata la iesirea din Pascani , catre Suceava. Acolo este o localitate in panta, Gastesti. Pe tot parcursul urcarii am fost sicanat de un logan bleumarin cu nr........, care ba nu ma lasa sa iau demaraj accelerind brusc in fata mea, ba ma depasea si incetinea, ba frina fara motiv. Am crezut ca sint ceva pustani cu chef de hirjoana. La iesirea din localitate si intrarea in padurea de la Codrii Pascanilor, tocmai cind incepeam sa rulez cu viteza normala sectorului de drum, loganul ma depaseste si frineaza brusc in fata mea pina la vreo 40 km/ora. Pentru a evita o coliziune, drumul desi era relativ curatat, dar mai puteau fi poduri de gheata prin padure sau zapada cazuta din copaci, m-am gindit ca nu sint bune frinele prea puternice la temperaturi de -15 asa ca am ales solutia sa-l depasesc. Am mai rulat vreo 3-400, m-am intersectat cu o masina MCV de politie care stationa in dreptul restaurantului Codrii Pascanilor si mi-am continuat drumul. Dupa vreo 5 km sint ajuns din urma de masina respectiva de politie cu girofarul aprins si intors inapoi la locul de stationare, respectiv Codrii pascanilor. Acolo, mare surpriza.... era stationat loganul bleumarin neinscriptionat, din care coboara imbracat in uniforma, un subcomisar (doua stele). Victorios, ma anunta ironic ca "ma are pe caseta pentru depasire pe linie continua". I-am explicat ca mi-a frinat brusc in fata, ca puteam sa intru in el, "asta e, nu trebuia sa depasesti" mi-a raspuns. Permis suspendat, amenda... Povestind unor cunoscuti patania, au ris cu totii de mine, "bine ai venit in lumea buna, ce ma tu nu stiai ca la Codrii pascanilor e locul lor de stat la pleasca? Din totdeauna fac acolo asta. Te-au lucrat..." Neprofesionist mod de a creste numarul de procese verbale intocmite, la care participa si un ofiter superior....
PS Colegii cu cunostinte juridice: nu avem nici o metoda de a combate tupeul astora? As depune o contestatie, macar asa ca sa-i frec oleaca. Stie cineva in cit timp intra pe rol contestatiile la Judecatoria Pascani? Daca ma poate indruma cineva pot sa dau amanunte asupra evenimentului , pe PM. O zi buna si atentie la zona cu pricina |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
luck33ro |
![]()
|
Metoda este sa-l filmezi si tu - multi au acum camere pe bord si din cauza asta
![]() |
--------------------
**
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Kostica, fara suparare, l-ai depasit sau nu pe linie continua?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Nene radiane, s-o lasam in gatii ma-sii cu legalismul pana la epuizare si sa discutam 'speta'.
Presupunem ca faptele s-au intamplat _exact_, dar exact cum le-a prezentat kostica. Ipotetic. Cine mortii ma-sii e de vina intr-o asemenea situatie ipotetica? Ala care a depasit, sau politistul (ipotetic) care intelege sa riste viata unuia pe care se presupune ca-l apara si protejeaza doar ca sa-l 'prinda la cotitura'. Parlitul #1 incalca o prevedere din codul rutier, janghina #2 incalca intreaga dentologie profesionala, in conditiile in care societatea a facut cu el un 'pact' aparte, e cainele la stana. Concluzie n-am. Da' in romanica, statul nu e partener. E un stat rudimentar si opresiv, 'se poate abuza?? Inghi, interzicem', asta cand e legalist. Cand e abuziv... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
nu mai tin minte exact, dar mi se pare ca se sanctioneaza in codul rutier franatul violent fara motiv anume, prin care pui in pericol desfasurarea traficului. Oricum, trebuia sa faci contestatie, macar ramai cu permisul pana se judeca.
|
--------------------
...
..
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 30 Jan 2012, 21:57) janghina #2 incalca intreaga dentologie profesionala, in conditiile in care societatea a facut cu el un 'pact' aparte, e cainele la stana. Il doare pe nenea pulitaiu FIX, dar FIX in gaura c*rului de deontologie atata timp cat are un proces verbal in plus fata de "colegu" si primeste bonusu' ![]() 30 Jan 2012, 22:18: QUOTE(neumann @ 30 Jan 2012, 22:10) nu mai tin minte exact, dar mi se pare ca se sanctioneaza in codul rutier franatul violent fara motiv anume, prin care pui in pericol desfasurarea traficului. Oricum, trebuia sa faci contestatie, macar ramai cu permisul pana se judeca. Eu pun frana brusc... fara motiv. Tu intri in mine. La politie eu zic ca am franat pentru ca... mi-a aparut in fata un caine. Cum demonstrezi tu ca eu am franat ca un cercopitec fara nici un motiv, doar ca sa se simta sufletelul meu bine? This post has been edited by Iulikk: 30 Jan 2012, 22:18 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Io ma alegeam cu dosar penal, ca-i rupeam gatul aluia cu loganul albastru.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 30 Jan 2012, 23:17) <span class='edit'>30 Jan 2012, 22:18:</span> Eu pun frana brusc... fara motiv. Tu intri in mine. La politie eu zic ca am franat pentru ca... mi-a aparut in fata un caine. Cum demonstrezi tu ca eu am franat ca un cercopitec fara nici un motiv, doar ca sa se simta sufletelul meu bine? Simplu, n-a zis ca are caseta? Ca a filmat cu camera de pe bordu masinii care a franat si a fost depasita? Atata trebuie: scris pe PV la capitolul obiectii exact ce s-a intamplat. O sa fiti suprinsi sa vedeti cum dau gaborii inapoi cand le scrii obiectii adevarate si motivate pe PV. Totul e sa fii ferm, fara sa te enervezi, tipi sau vaicaresti. This post has been edited by neumann: 30 Jan 2012, 23:16 |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Nu, au filmat gaborii din emceveu (aia de stateau la pînda).
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
aceeasi chestie. ar trebui sa se vada pe caseta de ce a franat ala.
|
--------------------
...
..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:56 |