DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

330 Pages « < 143 144 145 146 147 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pro sau contra guvernării USD

Markos
post 11 Aug 2014, 22:48
Post #4321

fost programator

Group: Members
From: Scursurești Vale

Personal, n-aș avea nimic împotrivă să le zică Ministerul Finanțelor anteniștilor "ia gata, cărelu, aici facem circă financiară, aveți 30 de zile să eliberați perimetrul".
Cu tot ce implică asta, adică niște cheltuieli babane pentru mutat tot calabalîcul, amenajarea unui nou sediu, cu studiouri, cu it, cu transmisiuni șamd. Suma nu-i deloc mică, asta apropo de ce zice tataie - "și ce, nu mai există clădiri de închiriat?" Ba există, da' mutatul costă wink.gif

Dar am dubii că MiFin va face asta. În primul rând pentru că Vivi a pus ochii pe postul ăsta de câteva luni. Îi convine să emită. Apoi, pentru că la MiFin e un ministru USD, deci n-are niciun interes să-i dea afară.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kum
post 11 Aug 2014, 22:54
Post #4322

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(neumann @ 11 Aug 2014, 23:15)
Ca sa clarific: TV-ul meu e inchis de la finala CM si am abonament online la eurosport player - Halep, Tour de France, etc. (la asta se rezuma timpul pe care il acord acestui hobby). Apreciez insa in general cand cineva moare de grija altuia sau de drum lung, dupa caz.
*

Si atunci in ce masura iti dai cu parerea despre rusinea nationala numita latrina3 ca fiind principala televeiziune antiprezidentiala? Ai fost vreodata curios sa vezi manipulare ca la manual ce se practica acolo? De ce nu te intorci in tara? Sa fii in mijlocu' telespectatorilor fidei ai acestei televiziuni antiprezidentiale?

Romanu' tot roman, oriunde ar fi: campion la datu' cu parerea.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
neumann
post 11 Aug 2014, 23:33
Post #4323

Membru autentic

From: Spermezeu

iar flotari logice.. acu n-am voie sa-mi dau cu parerea ca nu ma uit la antena3.. mai devreme imi spalase creierul antena3. Cam asta, in rest, ramane cum am stabilit.

12 Aug 2014, 00:36:
QUOTE(Markos @ 11 Aug 2014, 23:48)
Personal, n-aș avea nimic împotrivă să le zică Ministerul Finanțelor anteniștilor "ia gata, cărelu, aici facem circă financiară, aveți 30 de zile să eliberați perimetrul".
Cu tot ce implică asta, adică niște cheltuieli babane pentru mutat tot calabalîcul, amenajarea unui nou sediu, cu studiouri, cu it, cu transmisiuni șamd. Suma nu-i deloc mică, asta apropo de ce zice tataie - "și ce, nu mai există clădiri de închiriat?" Ba există, da' mutatul costă  wink.gif

Dar am dubii că MiFin va face asta. În primul rând pentru că Vivi a pus ochii pe postul ăsta de câteva luni. Îi convine să emită. Apoi, pentru că la MiFin e un ministru USD, deci n-are niciun interes să-i dea afară.
*

pai antena e post de interes national si must carry pentru cablisti. De-aia zic ca nu e cazul sa ii deranjeze cu cladirea prea tare.

This post has been edited by neumann: 11 Aug 2014, 23:36

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Markos
post 11 Aug 2014, 23:56
Post #4324

fost programator

QUOTE(luck33ro @ 11 Aug 2014, 20:57)
Tonyca rezumeaza-te la fotbal, lasa politica pentru curve  tongue.gif
*

Are MP sad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
corbex
post 12 Aug 2014, 00:47
Post #4325

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

A fost deja un tupeu ca l-au deranjat pe patron.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Garett
post 12 Aug 2014, 02:53
Post #4326

Membru autentic

QUOTE(kum @ 11 Aug 2014, 22:54)
Nu ma pot abtine sa nu remarc ca nimeni nu se arata scandalizat ca duminica s-a incalcat legea masiv cu sprijinul direct al Jandarmeriei Romane.
Nu vad nici macar unul dintre deontologii forumului sa spuie ceva despre acest aspect. In opinia lor, e foarte normal ce s-a intamplat.
*

Ehm, in cartulia aia mica si amarata parca zice ceva de niscai drepturi, de a se aduna, de a protesta, chestii din astea de burgheji.
In afara faptului ca nu avura permisiune, ceea ce, ma rog, e discutabil din '89 incoace, "protest spontan cu aprobare" e nitel hilar, un fel de "revolta cu aprobare", si eventual, dar discutabil si prezentat dintr-o singura sursa, faptul ca au luat la fugareala niste jurnalisti de la "jegurile bune" cam ce legi s-au incalcat masiv?
La chestia cu spalatul creierelor, cu ce-s aia de la_be unu teve mai putin detergent decat aia de la antene? Doar pentru ca fac spuma de alta culoare? Vrei sa inchidem posturile de propaganda?
Foarte bine dpmdv, de acord, dar le inchidem pe toate! Si latrina dar si la_be unu tv!
Intre spumele la gura pe care le fac gadea sau turcescu, pora sau trista aia de la antena, imi scapa, e vreo diferenta?
Toata presa e plina de mizerii
Inchidem latrina ca nu place unora, inchidem b1 ca nu place altora, inchidem pro(s)-tv ca mie nu-mi place Las Fierbinti, notnewsul ca e partizan, dcnewsul ca e partizan de partea aialalta, libertatea ca are fata de la pagina x...
Asa, si?
Ne intoarcem in '89, un singur canal, un singur ziar, o singura sursa de stiri, exclusiv laudative?

This post has been edited by Garett: 12 Aug 2014, 02:59

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
DragosP
post 12 Aug 2014, 03:41
Post #4327

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Treci foarte ușor peste niște "în afară de"...

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
corbex
post 12 Aug 2014, 05:02
Post #4328

Numa la Galats o televiziune poa' sa cheme lumea la un protest spontan zilnic, timp de o saptamina. Si protestantii sa cina cu autobuzele lui Dragnea.

--------------------
+
dacis
post 12 Aug 2014, 07:36
Post #4329

Membru autentic

From: dealurile oable ale Mioritei

QUOTE(Garett @ 12 Aug 2014, 03:53)
Ehm, in cartulia aia mica si amarata parca zice ceva de niscai drepturi, de a se aduna, de a protesta, chestii din astea de burgheji.
In afara faptului ca nu avura permisiune, ceea ce, ma rog, e discutabil din '89 incoace, "protest spontan cu aprobare" e nitel hilar
*

Ce zice in cartulia aia mica conjugat cu "In afara faptului ca nu avura permisiune" duce la concluzia ca s-a incalcat legea.

Cat priveste protestul spontan... cat de spontan este un protest anuntat cu cateva zile inainte, la o ora si intr-un loc prestabilite?? biggrin.gif

--------------------
DACIA Logan KissFM 1,4 2008
dacis
+
Garett
post 12 Aug 2014, 07:57
Post #4330

Membru autentic

QUOTE(DragosP @ 12 Aug 2014, 04:41)
Treci foarte ușor peste niște "în afară de"...
*

Daca era o manifestatie "spontana" pro base sau pro b1/notnews sau macovei 99.9% o considerau perfect justificată, utila si "in spiritul statului de drept"...

--------------------
No Reno Forever
+
corbex
post 12 Aug 2014, 08:09
Post #4331

In timp ce tu ai fi calificat-o exact invers.

--------------------
+
dacis
post 12 Aug 2014, 08:28
Post #4332

Membru autentic

La chestia cu spalatul creierelor, cu ce-s aia de la_be unu teve mai putin detergent decat aia de la antene? Doar pentru ca fac spuma de alta culoare? Vrei sa inchidem posturile de propaganda?
Foarte bine dpmdv, de acord, dar le inchidem pe toate! Si latrina dar si la_be unu tv!
Intre spumele la gura pe care le fac gadea sau turcescu, pora sau trista aia de la antena, imi scapa, e vreo diferenta?
*

Nici o diferenta. Daca CNA-ul si-ar face treaba ca la carte si B1TV si A3 trebuiau inchise de mult. Fata de astea doua, strict din puctul de vedere al propagandei, OTV-ul a fost,la vremea lui, apa sfintita.

Legislatia exista - si este foarte dura! - pentru televiziuni si radio-uri. Problema noastra este ca nu are cine s-o aplice. Ponta nu ii cere demisia madamei care-i sefa la CNA pentru ca vine campania si are nevoie de-o persoana capabila de maxima prostitutie morala imaginabila. Iar astia din CNA fac un targ de genul noi ii iertam pe ai vostri, iar voi ii iertati pe ai nostri. Io cred ca de pe urma acestui targ orice roman cat decat normal nu are decat de pierdut.

--------------------
dacis
+
luck33ro
post 12 Aug 2014, 09:10
Post #4333

Membru autentic

Latrina3 a instigat la violenta si la manifestari ilegale. Asa zisa chemare la "o plimbare" trebuie anchetata in mod profesionist de institutiile statului Pontist happy.gif Hai sa o vedem si pe asta radmasa.gif
CNAul nu va interzice B1 pentru ca nu are audienta la prostimea majoritara. In schimb latrina3 e rentabila si convenabila guvernantilor . Deci ii lasam pe piata pe amandoi in avantajul "democratiei" Partidului Stat wink.gif

--------------------
+
neumann
post 12 Aug 2014, 09:14
Post #4334

Membru autentic

*

De ce ar trebui sa ma scandalizez eu ca cetatean ca unii au protestat, legal, sau nu? Eventual sa ma duc in fruntea unei coloane de mineri sa restabilesc ordinea in piata?
Pentru asta e jandarmerie, politie, etc.

Oricum, in UE, cand se trezesc niste anarhisti sa blocheze strada din te miri ce motiv, in principiu politia ii lasa sa se linisteasca, e mult mai usor decat sa inflameze scandalu'. Interventii in forta au loc in state gen Turcia, dupa care Erdogan e injurat de un sfert din populatia Germaniei si Olandei (de etnie turca).

--------------------
... .. ..
+
kum
post 12 Aug 2014, 09:16
Post #4335

Banat

Group: Banned

publicu' antenelor

Misto e ca si aici pe forum vedem acelasi pattern la dansii. Exact aceleasi apucaturi si acelasi limbaj. Da' daca le zici ceva, ei nu se uita la antene. Nici n-au auzit de postu' asta.

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
neumann
post 12 Aug 2014, 09:18
Post #4336

Membru autentic

Oricum, cine vrea o societate curata, fara proteste de strada, are cateva alternative viabile: China, Coreea de Nord (acolo politia isi face datoria!!! nu ca la noi..). a fost Ukraina, dar s-au mai schimbat lucrurile intre timp.

--------------------
... .. ..
+
dacis
post 12 Aug 2014, 09:25
Post #4337

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 12 Aug 2014, 10:10)
Latrina3 a instigat la violenta si la manifestari ilegale.
*

Io instigare la violenta la A3 nu am vazut. Manifestarea de duminica a fost clar ilegala si asta poate fi investigata. Dar nici aici nu este implicata A3, institutional, ci fix indivizii care au chemat la demonstratia ilegala: Badea, Gadea etc.. In schimb, faptul ca a incetat de mult sa fie institutie de presa (de stiri ori de opinie, nu conteaza, ca ambele sunt legale), devenind institutie de propaganda este de natura sa determine inchiderea ei perfect legala. Si fix la fel este situatia cu B1TV.

--------------------
dacis
+
neumann
post 12 Aug 2014, 10:05
Post #4338

Membru autentic

--------------------
... .. ..
+
Garett
post 12 Aug 2014, 10:05
Post #4339

Membru autentic

QUOTE(corbex @ 12 Aug 2014, 09:09)
In timp ce tu ai fi calificat-o exact invers.
*

Ehm, tind sa-mi aduc aminte ca acum vreo doua veri se tot organizau niste sindrofii de genul asta in fata unui garaj...
Nu bag mana in foc da' nu tin minte sa-i fi înfierat pe aia!

--------------------
No Reno Forever
+
dacis
post 12 Aug 2014, 10:21
Post #4340

Membru autentic

Inca o dovada ca Ponta lupta si lupta si lupta cu coruptia...

Deputatul Libelula (Tudor Ciuhodaru), impreuna cu Daniel Fenechiu și Adrian Nicolae Diaconu (toti PP-DD) a depus la Parlament o initiativa legislativa care in principiu (ca idee, ca nu am vazut textul proiectului de lege) mi se pare mai mult decat OK.

Din presa zilei:
Potrivit lui Tudor Ciuhodaru, proiectul de lege prevede că persoanele care aduc la cunoștiința publică prin utilizarea oricărui mediu de informare (publicații, online, radio, televiziune) orice act de corupție vor primi, dintr-un fond special pentru jurnalismul de investigație, 2% din valoarea prejudiciului recuperat la bugetul de stat.

"Acest proiect de lege nu presupune cheltuieli bugetare și nici crearea de instituții speciale. El reprezintă un instrument de luptă împotriva corupției instituționalizate și permite limitarea presiunilor politicului în activitatea jurnalistică, prin sprijinul financiar acordat jurnalismului de investigație. Prin respingerea acestui proiect guvernul preferă să țină în lesă câinele de pază al democratiei pentru că e greu de crezut că un jurnalist prost plătit și aflat în permanență sub amenințarea pierderii locului de muncă va mai avea resursele de a se aventura în anevoioasa luptă de dezvăluire a actelor de corupție".

Ce-a facut Vivi Poanta? A dat aviz negativ proiectului de lege!

--------------------
dacis
+
ady77
post 12 Aug 2014, 10:50
Post #4341

راحتزیل یو

From: near Bacau

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
dacis
post 12 Aug 2014, 11:02
Post #4342

Membru autentic

QUOTE(ady77 @ 12 Aug 2014, 11:50)
Parca nici Tolontan nu era de acord ...
*

Parerea lui!

Parerea mea este ca orice sursa suplimentara de presiune, chiar de frica care are ca efect abtinerea de a fura, indeosebi din partea politicienilor, nu poate fi decat buna.

Din cate stiu, o buna parte a statelor occidentale dau tuturor celor care dezvaluie infractiuni o parte muuuult mai consistenta decat 2% din suma recuperata de stat.

This post has been edited by dacis: 12 Aug 2014, 11:04

--------------------
dacis
+
bion
post 12 Aug 2014, 11:07
Post #4343

Membru autentic

From: TM

Este ca in vremurile de glorie incurajarea delatiunii. Pentru un ban omuletii sunt in stare sa fabrice orice. Incet dar sigur stat politienesc.
La presarii din RO cere pot fi banuiti de orice mai putin de caracter , corectitudine si independenta, nu se potriveste.
Ptiu am ajuns sa fiu de acord cu VV. blink.gif

This post has been edited by bion: 12 Aug 2014, 11:12

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
vi_escu
post 12 Aug 2014, 11:12
Post #4344

Membru somnambul

From: republica procurorilor

QUOTE(dacis @ 12 Aug 2014, 10:21)
Potrivit lui Tudor Ciuhodaru, proiectul de lege prevede că persoanele care aduc la cunoștiința publică prin utilizarea oricărui mediu de informare (publicații, online, radio, televiziune) orice act de corupție vor primi, dintr-un fond special pentru jurnalismul de investigație, 2% din valoarea prejudiciului recuperat la bugetul de stat.

si daca se dovedeste ca denuntul este mincinos cine mai repereaza onoarea paratului... ca s-au mai vazut cazuri si nu putine!

This post has been edited by vi_escu: 12 Aug 2014, 11:14

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
dacis
post 12 Aug 2014, 11:13
Post #4345

Membru autentic

Badie, gandesti de parca am avea de-a face un stat normal, cu o societate normala.

Cum ziceam, am avut ocazia acum destui ani sa bantui prin neste scoli de la vest unde am intalnit neste austrieci care povesteau cum s-a realizat civilizarea in imperiu, dupa alungarea otomanilor de la portile Vienei. Instrumentele esentiale au fost doua: bata si zaharelul. Plus servicii secrete atotputernice, chiar abuzive in puterea lor. Austriacul a inceput cu frica, care incet-incet s-a sublimat (Freud) si s-a transformat in respect, adica in civilizatie.

12 Aug 2014, 12:16:
QUOTE(vi_escu @ 12 Aug 2014, 12:12)
si daca se dovedeste ca denuntul este mincinos cine mai repereaza onoarea paratului... ca s-au mai vazut cazuri si nu putine!
*

Care denunturi, bre? Ia uita-te matale la A3 ori la B1TV, ori pe luju.ro, pe evz.ro. ori jurnalul.ro si ai sa vezi acolo afirmatii indoielnice si nesustinute de probe, kkalau. Onoarea celor incriminati acolo cine-o apara?

This post has been edited by dacis: 12 Aug 2014, 11:16

--------------------
dacis
+
Markos
post 12 Aug 2014, 11:17
Post #4346

fost programator

QUOTE(dacis @ 12 Aug 2014, 12:02)
Din cate stiu, o buna parte a statelor occidentale dau tuturor celor care dezvaluie infractiuni o parte muuuult mai consistenta decat 2% din suma recuperata de stat.
*

QUOTE(dacis @ 12 Aug 2014, 12:13)
Badie, gandesti de parca am avea de-a face un stat normal, cu o societate normala.
*

Eu cred ca tu esti ala.

--------------------
Reno Megan Privilej
+
corbex
post 12 Aug 2014, 11:17
Post #4347

QUOTE(vi_escu @ 12 Aug 2014, 12:12)
*

Dai denuntatorul in judecata si-i iei malaiul.
Nu te-ai fi gindit, este?

This post has been edited by corbex: 12 Aug 2014, 11:18

--------------------
+
vi_escu
post 12 Aug 2014, 11:22
Post #4348

Membru somnambul

From: republica procurorilor

ma gandeam ca poate are proiectu' ceva prevederi exprese pentru amatorii de capatuiala smile.gif

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
bion
post 12 Aug 2014, 11:27
Post #4349

Membru autentic

From: TM

QUOTE(dacis @ 11 Aug 2014, 21:40)
Vad ca ejti mare fan spiritul german. Candva imi explica unul de pe-acolo (am uitat daca era prusac ori austriac; parca austriac) ca pentru a ajunge la respectul fata de lege trebuie ca mai intai sa trecem prin stadiul preliminar: frica fata de lege si fata de cei care-o pun in practica
*

Le incurci voit un pic asa ca de obicei. Este vorba de respect fata de lege si fata de cei care o aplica.Respectul ala se castiga greu si se pierde usor : legile trebuie sa fie cat de cat ok iar aplicarea lor( deci si amploiatii implicati) trebuie sa fie de asa natura incat plwimea sa creada in sistem ca face dreptate. Frica e specifica statelor totalitare , politienesti etc.
La noi atata timp cat numirile se fac pe spranceana si valoarea profesionala e cam nula( vezi sutele de hotarari contradictorii in acelasi caz) nu o sa fie nici respect si nici frica ci MITA.
Exempul tau cu imperiu e cam ciudta. Incerci in sec. XXI metodele recuniscute de tarile respective ca totalitare din sec. XVIII.
Nu imi place sa musc regiunea respectiva dar esti atat de rotund ca nu ai decat o singura interfata cu exteriorul tongue.gif

This post has been edited by bion: 12 Aug 2014, 11:31

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Garett
post 12 Aug 2014, 11:38
Post #4350

Membru autentic

QUOTE(dacis @ 12 Aug 2014, 12:02)
Parerea mea este ca orice sursa suplimentara de presiune, chiar de frica ... nu poate fi decat buna.
*

Mai ales cand e vorba de babe presupuse a fi dat mita gaini si miere si carate 400 de km cu mascatii!

QUOTE(bion @ 12 Aug 2014, 12:07)
Este ca in vremurile de glorie incurajarea delatiunii. Pentru un ban omuletii sunt in stare sa fabrice orice. Incet dar sigur stat politienesc.
*

Unii inca regreta sincer anii '50!

QUOTE(dacis @ 12 Aug 2014, 12:13)
Onoarea celor incriminati acolo cine-o apara?
*

Pai cica csm-ul, care ar trebui sa se ocupe de onoarea nereperata a "justitiei", nu poate sa se autosesizeze, asa zisera unii p'aci!

This post has been edited by Garett: 12 Aug 2014, 11:38

--------------------
No Reno Forever
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.

Pe scurt:
-vorbeste decent
-ataca idei cu argumente
-nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai)

--------------------
330 Pages « < 143 144 145 146 147 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 07:20
Forum Renault