Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 13:43) Cetatenii romani de etnie maghiara platesc exact aceleasi impozite catre bugetul de stat ca si romanii majoritari. Asa ca p-asta cu banii publici las-o balta ca nu tine. QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 13:43) ... atitudinea ungurilor din Ungaria e mai putin condescendenta fata de ei, sunt vazuti ca niste rude mai sarace... Aici ai perfecta dreptate. Garett, steagurile cu pricina parca erau ale Tinutului Secueisc. In rest, asa e, ai perfecta dreptate. Doar ca ma indoiec ca ai considera corecta o analiza a romanilor care sa aiba punct de plecare pe Vadim sau Funar. Cu siguranta ai zice ca aia nu-s reprezentativi. This post has been edited by radian: 3 Mar 2014, 12:54 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pana la urma ungurii sunt de inteles - asa ar trebui sa fie orice popor - unit si sa-si urmeze interesul comun, problema e cu romansii cretini care ca niste ieuropeni adevarati n-au nici o problema cand copii romani sunt umiliti de maghiari in romanika, cand simboluri romanesti sunt batjocorite ....sunt convins ca exact la fel de toleranti si ieuropeni sunt si ungurii cu romanii care traiesc in ungaria.
This post has been edited by tony-s: 3 Mar 2014, 12:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Na belea, uitara sa scoata steagurile dupa ce trecui p'acolo!
![]() https://maps.google.com/?ll=46.196298,25.98...2,99.02,,1,0.82 |
--------------------
No
Reno
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, că nu înțelege bine româna.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 3 Mar 2014, 13:49) Garett, steagurile cu pricina parca erau ale Tinutului Secueisc. In rest, asa e, ai perfecta dreptate. Doar ca ma indoiec ca ai considera corecta o analiza a romanilor care sa aiba punct de plecare pe Vadim sau Funar. Cu siguranta ai zice ca aia nu-s reprezentativi. Nope, erau steaguri ale Ungariei, trust me, le-am vazut si de la Nagylak incolo, chiar stiu cum arata! ![]() Ce ma irita, la modul civilizat evident, este eterna recurgere la "Vadim sau Funar - arhetipul nationalistilor romani" dar "perfect justificata" metionare ad nauseam a autonomiei de catre oricare lider a udmr. Apropo, cat de reprezentativ ti se pare primarul din Miercurea-Ciuc? Ca el era cel cu laudatio-ul la adresa lui horthy! |
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Romanasilor doar daca le spui verde-n fata poate se trezesc la realitate.....desi slabe sanse.
cea mai tare e aia ca n-avem nici o problema si sa traim in armonie ca niste ieuropeni adevarati in timp ce in jurul nostru au fost,sunt si vor fi non stop conflicte....de altfel ieuropa e un butoi de pulbere, nu m-as mira deloc ca la un moment dat parlamentul ungar sa ceara oficial la mue anexarea ardealului iar romanasii ca niste ieuropeni adevarati evident ca nu vor avea nici o problema, o rezistenta poate va fi doar in ardeal....ungurii sunt convins ca vor face lobby la mue pe cand noi o avem pe eba...da' stiu lobby e ilegal in ieuropa. This post has been edited by tony-s: 3 Mar 2014, 13:16 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 3 Mar 2014, 12:26) acum pare greu de realizat asa ceva chiar daca romanasii sunt extrem de cretini si mai ales dobitocii de dincolo de carpati ca niste ieuropeni adevarati ar preda fara probleme ardealul, insa nimeni nu poate prevede ce va fi in viitor....ieuropa non-stop a fost o zona plina de conflicte etnice si aproape an de an au loc modificari ale granitelor diverselor tari, in doar vreo 25 de ani nu mai exista cehoslovacia,urss,iugoslavia...si probabil urmeaza ucraina. chiar ca sunt cretini si dobitoci daca au murit in cateva razbele sa ai tu cetatenie romana. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 3 Mar 2014, 14:04) ...Ce ma irita, la modul civilizat evident, este eterna recurgere la "Vadim sau Funar - arhetipul nationalistilor romani" ... La fel de iritanta este si eterna recurgere la radicalii unguri. Nici aia nu-s mai reprezentativi. De asta ai tu cosmaruri noaptea ca un imbecil a avut orgasm desenand mai stiu eu ce aiureala de harta si o ofera spre vanzare? QUOTE(Garett @ 3 Mar 2014, 14:04) Pai parca autonomia numai era oaia neagra ci din contra a fost u proiect sustinut de basboci la sugestia UE. Ramasese in coada de peste HarCovul cu cine sa se regionalizeze. QUOTE(Garett @ 3 Mar 2014, 14:04) Apropo, cat de reprezentativ ti se pare primarul din Miercurea-Ciuc? Ca el era cel cu laudatio-ul la adresa lui horthy! Exista un cadrul legislativ care interzice promovarea fascismului. Daca nu se aplica cine-i de vina? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 3 Mar 2014, 12:49) Cetatenii romani de etnie maghiara platesc exact aceleasi impozite catre bugetul de stat ca si romanii majoritari. Asa ca p-asta cu banii publici las-o balta ca nu tine. Sa zicem ca ai o problema medicala urgenta si la camera de garda e un medic ce nu stie bine romaneste, tu ii spui ca te doare apendicul si el te opereaza de rinichi... Nu mi se pare in regula ca eu sa platesc pentru mono-lingvismul lor, chiar daca si ei platesc impozite. Sa nu fiu inteles gresit, spun doar ca avand cetatenie romana este un gest de minim respect sa poti intretine o conversatie in limba oficiala a tarii. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din spaimele tale se poate deduce ca nu ai avut niciodata de-a face prin Germania cu medici proaspat coborati din palmier.
Oare occidentul (unde fug toti medicii balcanici sa lucreze) cum ii suporta pe alogeni ? This post has been edited by vijelie: 3 Mar 2014, 13:35 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 14:26) Sa zicem ca ai o problema medicala urgenta si la camera de garda e un medic ce nu stie bine romaneste ... M-am plictisit decat ori am dat exemplu asta, dar pentru tine special o mai fac odata: La inceputul anilor '90 in Piatra Neamt (unde comunitatea maghiara este evident insignifianta) a avut loc o conferinta medicala cu toti medicii specializati in domeniul respectiv din oras. Au constat cu surprindere cu absolut toti medicii din sala erau absolventi ai sectiei maghiare a Universtii de medicina din Targu Mures. Si nu se punea problema sa nu poata comunica cu pacientii. QUOTE(vercingetorix @ 3 Mar 2014, 14:26) Sa nu fiu inteles gresit, spun doar ca avand cetatenie romana este un gest de minim respect sa poti intretine o conversatie in limba oficiala a tarii. Da asa este. Dar, pe ala de la coada vacii care in viata lui merge de 2, 3 ori pana in orasul resedinta de oras si care probabil are 2, 3 clase, nici sa-i pui pistolul la tampla nu-l convingi sa invete o alta limba decat cea materna. Iar pe cei educati care nu vor sa vorbeasca sau sa invete limba romana, asta e, vorba lui Mircea Dinescu D-zeu cand a impartit cretinii a avut grija sa dea proportional la toti. Evident ca primul care pierde este cel in cauza fiindca isi autolimiteaza drastic oportunitatile in cariera. Si te asigur ca marea majoritate sunt cat se poate de constienti de asta. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da si tu exemple de medici care opereaza cum pricepe dă la pacient, fara analize, ecografii si alte mofturi d-astea inutile.
This post has been edited by vijelie: 3 Mar 2014, 13:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 3 Mar 2014, 14:25) ... De asta ai tu cosmaruri noaptea ca un imbecil a avut orgasm desenand mai stiu eu ce aiureala de harta si o ofera spre vanzare?.? In primul rand ca n-am cosmaruri, multumesc de grija! In al doilea rand, problema mea nu este neaparat cu cel care o vinde ci cu cel/cei care il lasa s-o vanda! Adica mai concret cu slabiciunea si lipsa de reactie a statului in raport cu aiurelile unora sau altora! |
--------------------
No
Reno
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Va urez sa fiti sanatosi ca sa nu va convingeti vreodata de barajul lingvistic in astfel de situatii.
Ce nu inteleg unii este ca aceasta incapatanare mascheaza dorinta de a nu fi impreuna, sa nu fim un popor, ci sa fim mereu separati, izolati unii de altii... In alta ordine de idei... Basescu : “Nu spun ca nu ma vad prim ministru. As fi un premier infinit mai bun decit cei de acum. Intr-un tandem cu Emil Boc la prezidentiale. Vreau sa cresc Partidul Miscarea Populara sa-l duc la castigarea alegerilor in 2016″. Mi se pare un motiv suficient de supendare, stiam ca nu are voie sa se implice in activitati de acest gen. Pareri ? This post has been edited by vercingetorix: 3 Mar 2014, 13:51 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Io am văzut o grămadă de maghiari care vorbesc parțial sau deloc limba română. Niciunul nu avea studii superioare.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Macar un curs de citit bancnote sa fi facut. Ca-s scrise romaneste. Probabil ca vor obtine de la Ponta bancnote bilingve.
This post has been edited by corbex: 3 Mar 2014, 14:00 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
vijelie |
![]()
|
Cati isi amintesc ca seful comisiei parlamentare Ridzi (spectacol care a dat fiori de placere oricarui anti-basist) era magyar neaoș ?
This post has been edited by vijelie: 3 Mar 2014, 14:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
vijelie |
![]()
|
Dar cineva care sa demonstreze afirmatia "nu are voie sa se implice in activitati de acest gen" exista ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
tony-s |
![]()
|
Procesul de anexare a transilvaniei e inceput de cativa ani...premierul ungur deja a cerut autonomia harghitei si covasnei...probabil testa reactiile romanicii si mue..romanika ca deobicei a avut o reactie lesinata iar pe m(ue) nici nu-i intereseaza.
nu vad de ce nu s-ar merge mai departe si ungaria sa ceara autonomia intregului ardeal si apoi anexarea .......evident ca toate astea vor dura ani sau poate zeci de ani si se vor face diplomatic, ungaria e o urina de tara si evident ca nu poate sa-si impuna vointa cu armata cum face rusia in ucraina....la cate cetetanii da ungaria celor din ardeal deja in tg mures cred ca-s mai multi unguri decat romani plus harghita si covasna deja avem aproape un sfert din ardeal pt. Care ungaria ar putea cere autonomia pe seama prezentei mai numeroasa a maghiarilor. This post has been edited by tony-s: 3 Mar 2014, 14:21 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Patriotii din Galati o sa organizeze o invazie pt protejarea intereselor populatiei galatiofone.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
gabize |
![]()
|
Tony, pot să te ating?
![]() This post has been edited by gabize: 3 Mar 2014, 14:12 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:03 |