Pro sau contra guvernării USD
![]() ![]() ![]() |
Pro sau contra guvernării USD
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce mi-e unpere, ce mi-e psd...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ce mi-e ESTE, ce mi-e EXISTA...
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce mi-e in c.u.r, ce mi-e fix in c.u.r. ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kum @ 29 Aug 2014, 22:34) Daca asa iti faci si meseria (aia adevarata), asculta la nenea un sfat: lasa-te. Sau lasa pe altu' mai dibaci. Mah vecine, la faza asta ii dau dreptate cometropolitanului: unepere, pesede, aceeasi mizerie! Ca despre cap de minge, ii doresc sa plece naibii la orice partid vrea, dar si mai preferabil sa plece naibii de tot din primarie pana nu face orasul muci complet! Avem festivaluri in fiecare luna, pe banii primariei, evident, dar toate strazile sunt pline de gropi! A darmat garajele si a lasat in loc niste maidane insalubre pline de caini si de gunoaie! Un cretin! ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
Ma vecine... PSD, PNL, UDMR, PDL, UNPR, PMP... toate sunt acelasi c a c a t. Tocmai de aia, cand discutam despre unu' dintre ele ar trebui sa folosim acronimul corect. Nu mai dezvolt ideea ca-s pe bac, in drum spre mare, soarele a rasarit frumos si nu as vrea sa imi stric ziua cu politici si alte shit-uri. Mai bine discutam de masini sau FMI (
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Altul care a luat bacul!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
@dacis: coane, daca ma-ncordez putin, iti demonstrez ca PNL+PDL+UDMR+...+PNTCD=PSD. Deci despre ce vorbim aici?
Loatz cu pita: 20140830_213640.jpg ( Size: 3.53mb ) Number of downloads: 252 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Aug 2014, 23:26) Daca vrei sa zici ca sunt toti o apa si-un pamant, perfect de acord. Io atata vroiam sa spun, ca cele patru partide formeaza o singura echipa. Asa de-aproape ai fost de Faraonul Mazariche? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(kum @ 30 Aug 2014, 23:26) Time to buy a decent camera! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
luck33ro |
![]()
|
Time for Peas to go to Brutaria
![]() Mwe PSD forever ![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Uite un test de prezenta a primei perechi de neuroni din viata unui alegator PSD-ist: este o gluma, ori este un reportaj pe bune???
![]() Raul Gheba: „Eu sunt plătit de Băsescu! M-a trimis Băsescu! Ce era să fac? Să-i spun «Nu» lui Băsescu?“. https://www.youtube.com/watch?v=BfI4G_DM2zw |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Si-a batut joc de antenistii lu motanu la modul maxim, dar cu mult talent
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Aug 2014, 23:26) @dacis: coane, daca ma-ncordez putin, iti demonstrez ca PNL+PDL+UDMR+...+PNTCD=PSD. Deci despre ce vorbim aici? Il incurci pe dacis cu ecuatii d'astea? ![]() ia sa simplificam cele doo ecuatii..sa vedem, ce pogon de vrajeli mai produce: pecerei+securei = clasa politica din RO PS: Traiasca Regele! ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 31 Aug 2014, 09:53) 1. El nu stie decat una. Nu ii zdruncina iluzia ca e mai breaz decat un votant pesedist. pecerei+securei = clasa politica din RO N-am nici o iluzie... Iar diferentele dintre electoratele partidelor s-au consolidat deja din 1992 incoace atat de bine incat lor profilurile demografice lor sunt arhicunoscute. Odata ce aceste lucruri sunt consolidate, bataliile se dau si alegerile se castiga pe cateva chestiuni: a.) sa aduci la vot cat mai multi dintre cei care alcatuiesc electoratul tau; b.) sa descurajezi cat mai multi dintre cei care alcatuiesc publicul adversarilor sa vina la vot; c.) sa convingi cat mai multi nehotarati sa te voteze. In ce priveste securistii si comunistii, cum ziceam, in alegerile din 1996 am fost oarecum implicat, de partea CDR / PNT / EC. Pe atunci se zicea si se credea ca PNT-ul era partidul cel mai putin penetrat de securisti si comunisti. De fapt, in PNT/CDR opinia mai tuturor era ca FDSN-ul (PDSR-ul, PSD-ul) este mostenitorul PCR-ului, iar FSN-ul (PD-ul) mostenitorul securitatii. Azi... nu mai stiu ce sa cred. Concluzia pe care am tras-o in ultimii ani e si mai trista: dupa alegerile din 2008-2009 vechea garda a fost inlocuita de noua garda. Nu credeam ca am sa ajung vreodata sa spun asta, dar noile generatii, la toate partidele, sunt de departe mult mai ticaloase decat garda veche. Deci are dreptate Murfica ala cand zice ca nu exista un rau cel mai rau. Mereu se poate mai mult!... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 27 Aug 2014, 08:07) Ardealul plus celelalte regiuni care au fost in imperiu, pe de alta parte, sunt de pe continente diferite!... Clar de pe alt continent! ![]() This post has been edited by Garett: 31 Aug 2014, 12:28 |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 31 Aug 2014, 13:28) Daca citeai articolul cu atentie, vedeai ca acolo scrie ceva de genul "Soferul salvarii sustine ca il cunoaste pe barbat ca fiind unul dintre pacientii sectiei de Psihiatrie"... Deci, nu se pune!... PS Oricum, exemple vei mai gasi. Dar n-ai inteles esenta afirmatiei mele anterioare: nu e relevanta comparatie dintre conduitele marginale, pe de o parte, si cele mainstream, pe de alta parte. Compara mainstream cu mainstream si ai sa te lamuresti! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 31 Aug 2014, 12:25) decat ai corectat degeaba ca eu asa am vrut sa scriu. ![]() Daca tu ii poti vedea mai intelighenti pe aia de s-au lasat pacaliti de secu...pardon, pedelisti ![]() in rest sunt de acord, dar vezi ca-l pui in incurcatura pe corbex. ca el ii face fesenisti pe aia care nu-l iubesc pe bas. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci pedelistii-s securisti iar pesedistii-s capitalisti luminati, dupa cum se vede pe fatza lui Ponta. Banuiesc ca esyi educator la gradinita si ai deformatie profesionala sa vorbesti ca pentru xopii intre 0,6 si 3 ani. Aici sintem oameni batrini, fa un efort, chiar daca te-ai dezobisnuit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 31 Aug 2014, 16:59) 1. Daca tu ii poti vedea mai intelighenti pe aia de s-au lasat pacaliti de secu...pardon, pedelisti ![]() 2. in rest sunt de acord, dar vezi ca-l pui in incurcatura pe corbex. ca el ii face fesenisti pe aia care nu-l iubesc pe bas. ![]() 1. Nu-i vina mea a tu nu stii asta, dar profilurile demografice ale electoratelor se fac de dinainte de alegerile din 1996. De aia si mesajele pentru votantii PSD sunt ca-n bancul cu Einstein si Hai Dinamo, cele pentru votantii lui Base merg cu-n mic, lingura de mustar, o scobitoare si-o manea, iar cele pentru votantii penelisti pot sa fie oleaca mai elaborate 2. Si tu si el aveti dreptate: la divort Petrica a ramas cu numele, iar Nea Nelu cu partidul! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 31 Aug 2014, 17:24) Deci pedelistii-s securisti iar pesedistii-s capitalisti luminati, dupa cum se vede pe fatza lui Ponta. Banuiesc ca esyi educator la gradinita si ai deformatie profesionala sa vorbesti ca pentru xopii intre 0,6 si 3 ani. Aici sintem oameni batrini, fa un efort, chiar daca te-ai dezobisnuit. dacis e cu explicatiile, eu am aprobat ![]() Doamne feri, dar unii se mai intorc la scutece ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 31 Aug 2014, 14:27) Daca citeai articolul cu atentie, vedeai ca acolo scrie ceva de genul "Soferul salvarii sustine ca il cunoaste pe barbat ca fiind unul dintre pacientii sectiei de Psihiatrie"... Deci, nu se pune!... PS Oricum, exemple vei mai gasi. Dar n-ai inteles esenta afirmatiei mele anterioare: nu e relevanta comparatie dintre conduitele marginale, pe de o parte, si cele mainstream, pe de alta parte. Compara mainstream cu mainstream si ai sa te lamuresti! ![]() Mah, tu eshti politician! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 31 Aug 2014, 18:54) Nu cred ca ti-ai dori! ![]() Cand vrei sa faci un profil al unei colectivitati / comunitati, asa, la plesneala, segmentezi populatia in minim trei categorii: - ultimii 10% ca putere, influenta, resurse, educatie, prestigiu etc. - marginalii - primii 5% ... - liderii / formatorii de opinie, cei care directioneaza mersul comunitatii - restul de 85% - populatia asa-zis mainstream Cand compari doua comunitati le compari punand in balanta membri apartinand aceleiasi categorii. De asta nu-i OK (onest) si nici relevant sa compari maghiari extremisti (din prima categorie, adica), cu romani cumsecade (din a treia categorie). Si nici romani marginali din Ardeal (fie ei si zarghiti) cu regateni de frubce, cum era primarul de care am adus eu aminte, care-si facuse super-poiata in podul blocului. |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Topicuri politice ca ciupercile dupa ploaie. Desi asta e deja patat cu sange, de pe 17.11.2014 se aplica sanctiuni celor ce nu pot sa respecte niste reguli de baza.
Pe scurt: -vorbeste decent -ataca idei cu argumente -nu ataca persoane (mai ales colegi de pe forum, dar nu numai) |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:06 |