split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
Ampt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@toni-es: mare secret, ce sa zic. Intreaba orice medic care a terminat facultatea pana prin '90 sa vezi ca stie treaba cu nivelul colesterolului, cat era pe atunci si cat e acum considerat "safe". In plus nu e niciun secret ca din medicamentele pentru scăderea colesterolului s-a făcut profit, pentru ca daca incepi sa le iei va trebui sa continui sa le iei, altfel nivelul colesterolului creste la loc.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai eu fac observatia cu colesterolul dupa ce vad o gramada de diversi cretini care isi fac controale medicale si apoi sunt distrusi din cauza faptului ca mai au de trait doar cateva luni sau maxim cativa ani din cauza nivelului colesterolului care de fapt e perfect normal si sanatos.
E o diferenta intre marketing si propaganda .... in cazul marketing-ului pot fi si produse extrem de bune sau performante asa cum pot fi invelite frumos in ambalaj si rahaturi pe cand propaganda imbraca in ambalaj frumos toate rahaturile....practic occidentul iti da posibilitatea sa alegi - exista si produse de rahat asa cum exista si produse de calitate pe cand ciana si rasia doar hiperbolizeaza sau imbraca in ambalaj frumos toate rahaturile. Ca un exemplu pt. marketing - asa cum exista rahaturile alea de la mcdonald's in acelasi timp exista si cea mai gustoasa mancare - aripioarele picante de la KFC si ma refer la mancare ca daca luam si IT-ul cu IBM,HP,DELL,APPLE....cat priveste propaganda - eu nu stiu un produs 100% chinezesc sau din rasia care sa se compara ca si calitate,fiabilitate,performante.... cu unul american,japonez sau mai nou din correa de sud ca sa luam IT-ul varful de lance pt. tehnologia civila nesecreta. This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 11:35 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Au rușii o vodkă, mamă-mamă!..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(tony-s @ 30 Mar 2014, 11:46) din pacate pe vremea aia nu exista KFC in cluj insa mergeam de multe ori in weekend in oradea sa mancam de la kfc. Pe vremea aia, adica acu' 2 ani si 6 luni. Ca-n octombrie 2011 s-a deschis KFC in Oradea. Plus ca, tot acu' 2 ani, deja bagai 2 shaorme deodata, dupa cum sustii. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 30 Mar 2014, 14:06 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
In oradea in lotus parca-i zice la mall exista KFC inca de prin 2004-2005 sau poate chiar mai repede.....in cluj KFC a venit numai dupa 2007 dupa ce s-au deschis iullius mall si pollus, de asemenea imi aduc aminte ca intotdeuna cand treceam inainte de 2007 prin brasov,bucuresti...opream sa mananc de la KFC.
Pe vremea studentiei n-am spus ca mancam shoarme de la rosa, cred ca nici nu exista pe atunci. This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 14:31 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
http://www.propertybuyer.ro/s-a-deschis-kfc-oradea/
Aici zice altceva. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai s-o mai fi deschis unul nou in Oradea....in Lotus center nu stiu daca mai exista sau nu KFC n-am mai fost pe acolo dupa ce s-au deshis KFC-urile in cluj.
LE - vad ca exista si acum ....si s-a redeschis/marit in 2011...poate cineva din oradea isi aduce aminte cand s-a deschis KFC in lotus: http://www.kfc.ro/blog/2011/10/25/kfc-lotu...oua-infatisare/ Pai era si motiv de mers la shopping....pe vremea aia nu existau nici iullius nici pollus. This post has been edited by tony-s: 30 Mar 2014, 14:40 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toni, secretul cu colesterolul si tesuturile adipoase, inca de pe vremea lui Burebista, nu e ce si cit maninci, ci ce si cit bei pe linga mincare. Toti forumistii care sint numI fibra, si avem numeroase exemple, au ajuns la un echlibru perfect in privinta asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Asta nu-i nimic. Eu mergeam pina in Galati pentru o placinta cu brinza de la mama ei. Bucatareasa facea toti banii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
De la mama cui?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Mama lu'placinta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
![]() Mindru ca, un , cetatean maninca rah.at , (pardon ) fast food mincare rapida . ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
tony-s |
![]()
|
Mananca tu numai ierburi cu apa plata si sa fi fericit.
![]() Nu ma dau in vant dupa alcoale...doar ocazional mai merge un whisky. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 07:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(tony-s @ 29 Mar 2014, 21:46) Romanika e o tara inapoiata si neinteresanta pt. Multe dintre marile companii americane, pe langa burger king care e nr. 2 mondial dupa mc donald's, nu este nici Taco Bell. A fost Burger king la mall Baneasa. Minunata aroma artificiala de fum ![]() This post has been edited by Diac: 31 Mar 2014, 08:36 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Nu stiu cum a fost burger king in romanika insa prin ieuropa e ok, e peste mcdonald's insa sub KFC.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E ceva peste Kafece?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Kfc, mcd, subway, hagen das, pizza jur, snack attack, dominos pizza, starbucks e francize. Filieră greceasca sau popoviciu.
Baftă. This post has been edited by b76bgaarh: 31 Mar 2014, 09:52 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Ai ceva cu grecii?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
E prea antici.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tony-s |
![]()
|
In afara de turci-libanezi sau in fine aia ce au inventat shaorma in rest nici o alta mancare nu se compara cu cea americana ...italienii sa mai zicem ca se mai apropie cu pizza si spaghetti insa oricum sunt foarte departe de aripioarele picante de la KFC
In cazul americii nu e vorba numai de KFC exista o emisiune Man vs Food prin care un bucator merge prin cele mai renumite localuri din USA si prezinta tot felul de hamburgeri,bacon,steak-uri americane.....iti lasa gura apa doar cand te uiti la emisiune.... This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 12:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Francezii, nimic?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
de la frantuji sunt comestibile doar produsele de patiserie .....da' eu ma refeream la mancare adevarata din care sa te saturi.
This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 12:15 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nimic despre melci?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
Cu melci nu te saturi, era vorba despre mancarea adevarata.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 12:08) In afara de turci-libanezi sau in fine aia ce au inventat shaorma in rest nici o alta mancare nu se compara cu cea americana ...italienii sa mai zicem ca se mai apropie cu pizza si spaghetti insa oricum sunt foarte departe de aripioarele picante de la KFC Aici esti foarte subiectiv. Eu inteleg ca tie iti plac cel mai mult aripioarele picante de la KFC, dar asta nu inseamna ca sunt cele mai bune. La mancare la fel ca la arta, masini, femei, etc. totul e subiectiv. Nu exista cel mai bun/frumos/gustos ci exista doar "mie imi place cel mai mult", "eu consider asta cea mai frumoasa". Uite in cazul meu, mie nu imi plac deloc aripioarele picante de la KFC pentru ca : 1. sunt prea picante (de aproape fiecare data cand am mancat a doua zi am regretat ![]() 2. contin mai multe oase si crusta din-aia decat carne (mie imi place sa mananc carne, nu sa rod oase si ou prajit cu faina) 3. nu stii niciodata ce primesti pentru suma de bani platita (primesti 3 aripioare la un meniu, dar nu se precizeaza nimic despre gramaj, deci poti primi 3 aripioare "de prepelita" si de obicei sunt extrem de micute). Mie asta mi se pare putin cam inselator. Dar na, probabil sunt hater si nu sunt capabil sa imi dau seama ce imi place mai mult si ce e mai bun pentru mine. This post has been edited by Shush: 31 Mar 2014, 12:19 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Crispy strips sunt mai misto.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:28 |