split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
![]() ![]() ![]() |
split / offtopic tony-s, shaorme, constitutie, pumni in gura, etc.
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 12:14) de la frantuji sunt comestibile doar produsele de patiserie .....da' eu ma refeream la mancare adevarata din care sa te saturi. kfc, mc si restu nu sunt mancare adevarata. Sunt kk. Mai bine covrigi...brasoveni. Iarta-ma dar ai niste gusturi... This post has been edited by Diac: 31 Mar 2014, 12:41 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa-mi fie rusine ca mancarea preferata nu-s niste rahati de covrigi.
![]() Am uitat si de lasagna care e cam cea mai buna mancare ne-americana...peste pizza sau spaghetti....problema e ca in afara de pizza cu lasagna sau spaghetti nu te saturi cu adevarat. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 12:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Sa spui ca ai manca mai bine hamburgeri decat paella, e ca si cum ai prefera sa mergi cu Loganul pentru ca Aventadorul e prea zgomotos. Daca tot ai auzit de mancaruri italienesti: "osso bucco" si "saltimbocca" iti spun ceva?
This post has been edited by Diac: 31 Mar 2014, 12:47 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai nu-s mare fan orez iar paella e mare parte orez.....e drept ca am mancat si paella care nu era facuta cu fructe de mare si era comestibila insa dupa vreo 2 h mi s-a facut o foame de parca n-as fi mancat nimic.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 12:08) In afara de turci-libanezi sau in fine aia ce au inventat shaorma in rest nici o alta mancare nu se compara cu cea americana ...italienii sa mai zicem ca se mai apropie cu pizza si spaghetti insa oricum sunt foarte departe de aripioarele picante de la KFC In cazul americii nu e vorba numai de KFC exista o emisiune Man vs Food prin care un bucator merge prin cele mai renumite localuri din USA si prezinta tot felul de hamburgeri,bacon,steak-uri americane.....iti lasa gura apa doar cand te uiti la emisiune.... Da, in localurile renumite din USA gasesti si sandwich-uri, hamburger, steaks americane, chiar daca sub firma scrie "Ristorante Italiano". Mictionez cu jet gros pe mancarea americana, in afara de a pune 6 kile pe mine, care-s la aceeasi categorie de greutate cu Shush, nu mi-a lasat alta amintire. Cea mai proasta mancare chinezeasca am mancat-o in US, facuta cu ingrediente locale, n-avea niciun gust: ardeii erau plastic, carnea de pui idem, sosul era o chestie maronie fara gust. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tu-l contrazici pe toni, care n-a fost în US?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Se gaseste pe net emisiunea Man vs Food si veti vedea localurile la care ma refeream eu.......
mancarea de la chineji e mult orez te saturi pe loc si dupa vreo 2 h esti mort de foame....iar gustul nici nu se compara cu cel al aripioarelor picante de la KFC. chinejii nu-s oameni intregi ci jumatati de oameni nici nu ma mir ca se satura cu orez,legume si niste carne. de la frantuji am uitat de cartofii prajiti da' care nu-s mancare de sine statoare insa sunt perfecti in combinatie cu aripioarele de la KFC sau in shaorma de la rosa. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 13:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Diac |
![]()
|
Am inteles, aripioare picante sunt mancarea suprema. Un fel de ceafa la gratar cu cartofi prajiti in România anilor '90. Acuma ca o anumita gastronomie a fost inclusa in patrimoniul UNESCO, nu conteaza.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Diac |
![]()
|
Chiar, vorbim la superlativ de mancarea americana, cand America se scufunda sub greutatea propriilor cetateni mega-obezi.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Tony ... ia spune .. cate ore/zile iti ia ca sa iti revii daca urci in viteza 10 etaje, pe scari? ... sunt curios ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(marksman @ 31 Mar 2014, 12:55) Da, in localurile renumite din USA gasesti si sandwich-uri, hamburger, steaks americane, chiar daca sub firma scrie "Ristorante Italiano". Mictionez cu jet gros pe mancarea americana, in afara de a pune 6 kile pe mine, care-s la aceeasi categorie de greutate cu Shush, nu mi-a lasat alta amintire. Cea mai proasta mancare chinezeasca am mancat-o in US, facuta cu ingrediente locale, n-avea niciun gust: ardeii erau plastic, carnea de pui idem, sosul era o chestie maronie fara gust. Babaiatule, baga-ti mintile-n cap! ![]() QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 13:01) |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu am reusit sa imi pastrez greutatea nealterata cat timp am fost prin US ... e drept ca am mancat preponderent sushi
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Diac |
![]()
|
Bleah... carne cruda.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu .. nu CARNE ... PESTE. E o mare diferenta. Si este pe locul 1 in top preferinte culinare personale.
Mi-am format un tabiet in a manca sushi in fiecare vineri la pranz ... dar nu refuz asa ceva nici in restul saptamanii ![]() Attached thumbnail(s) DSC_0013.JPG ( Size: 641.75k ) Number of downloads: 194 |
--------------------
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tony-s |
![]()
|
Sushi alta scarbosenie de mancare...orice carne cruda e gretoasa.....in afara de carnatii de casa, afumati ca lumea si lasati vreo cateva luni la uscat....da' asa ceva nu mai prea gasesti acum nici macar la tara.
This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 14:14 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 31 Mar 2014, 13:06) Sushi alta scarbosenie de mancare...orice carne cruda e gretoasa.....in afara de carnatii de casa, afumati ca lumea si lasati vreo cateva luni la uscat. O treaba n-ai ... si te mai dai mare destept ... Pe mine mama si tata m-au invatat un lucru: "daca nu ai incercat, nu ai de unde sa stii daca iti place sau nu". Sa iti mai arat niste "scarbosenii" mancate de mine personal ... chestii care "bat la c.ur" majoritatea mancarurilor romanesti asa zis "traditionale", unde grasimea animala prajita (otrava altfel spus) este ingredientul principal. This post has been edited by Liviu: 31 Mar 2014, 14:19 Attached thumbnail(s) P3140590.JPG ( Size: 315.02k ) Number of downloads: 190 P3140591.JPG ( Size: 376.84k ) Number of downloads: 189 P3140594.JPG ( Size: 395.97k ) Number of downloads: 178 P3170756.JPG ( Size: 304.76k ) Number of downloads: 173 P3170757.JPG ( Size: 299.16k ) Number of downloads: 64 |
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
A vomitat toni.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Cred ca daca as manca asa ceva as face icter.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Diac |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am bagat unul anul trecut, intr-o oala de 15 litri. A iesit super bun, dar un pic cam iute ... nu stiam sa dozez boiaua iute la asa cantitate si am pus juma' de plic.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Liviu |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
Da' ce, în Suedia nu-s lifturi?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
Gulyas ala e un fel de ciorba si in general nu-s fan la asa ceva ca sa nu mai zic ca-i de la unguri...am mancat in budapesta si n-a fost nimic extraordinar.
nu stau la bloc ca sa stiu cum e sa urci 10 etaje...iar la fotbal ma tin multumitor 1h. This post has been edited by tony-s: 31 Mar 2014, 14:30 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Lifturi is, lipseste Tonica.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 13:34 |