JENTI INTOARSE
![]() ![]() ![]() |
JENTI INTOARSE
Ingerash |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 4 June 04 From: Turda ![]() |
|
||
-------------------- Si din dacie poti face "avion"
|
|||
xXx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 18 February 04 ![]() |
Stie cineva unde pot gasi si eu niste jante d-astea? Sunt geniale!!!
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 54.8k ) Number of downloads: 1120 |
-------------------- |
|
nos |
![]()
|
![]() RWD addict Group: Members Posts: 80 Joined: 3 June 04 From: Timisoara ![]() |
Ingerash, agreati de RAR? M-as mira...Dar ar fi o chestie faina!! Oricum, pe trei gauri nu cred ca are rost...In Timishoara, un set costa 1,5 mil din otel, cu 4 gauri. Nu e o firma care face, ci un individ care lucreaza pe la nu stiu ce fabrica... Nu stiu cum le-a centrat, dar sint absolut ok. Am mai spus, le am de 4 ani si nu am probleme. E am pe 4 gauri, 4x100 mm , pe care merg jante de VW, Opel, BMW seria 3 rechin si ursulet, cred ca si de Renault ceva... Schimbatul butuci/punte nu stiu cit costa, nu am apucat sa merg la ala ieri ca mi-or spart ieri garaju' si mi-au furat lada si amplifu' din masina.. :vmad: :vmad: :vmad: Cu tot cu alarma la garaj si la masina...
O sa merg azi pe la el si te anuntz. Alea de papuc nu se potrivesc. Tipu asta umbla si la telescoape/arcuri pt lasat masina jos. |
--------------------
Renault 12 GT
custom 1973
----- BMW E36
- 325i 24v coupe
|
|
nos |
![]()
|
![]() RWD addict Group: Members Posts: 80 Joined: 3 June 04 From: Timisoara ![]() |
Ma fratilor, am gasit pe un site nemtesc niste jante intoarse, daca NEMTZII fac din astea...... :mrgreen:
Uitati-va la poze. Sint convins ca jantele alea au si un adaus de material ca sa fie mai late, dupa cum arata or avea vreo 7 J...Ce ziceti? Attached thumbnail(s) J intoarse 2.jpg ( Size: 17.73k ) Number of downloads: 1231 J intoarse 1.jpg ( Size: 36.64k ) Number of downloads: 1373 J intoarse 3.jpg ( Size: 19.87k ) Number of downloads: 1331 |
--------------------
Renault 12 GT
custom 1973
----- BMW E36
- 325i 24v coupe
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
nos,baiete, vrem mai multe poze cu masinutza ta e ca super super mortala
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
UN ATELIER CARE FACE ASA CEVA SE GASESTE IN SPATELE BENZINARIEI "PETROM" DIN TITAN.
SI JENTILE NU SUNT SUDATE SI SUNT NITUITE=> SE TAAIE NITURILE SE INTOARCE JANTA SE BAT ALTE NITURI SE ACOPERA GAURA DE LA VALVA CU SUDURA EVENTUAL IN ARGON SE DA AALTA GAURA PENTRU VALVA ACUM 2 ANI COSTA 150.000 PE ROATA |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
:shock: super ! crezi ca mai lucreaza? pe ce strada e benzinaria exact?
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
green_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 04 From: Bucuresti->Muncii ![]() |
M-ar interesa si pe mine unde sa pot intoarce jantele. Mai exact unde e service-ul asta care face asa ceva. :roll:
|
--------------------
DACIA evident
1410 Sport Just Me
|
|
ag63kry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 3 March 04 ![]() |
xXx, alea sunt jenti de pe la raliuri. iti dau un nr de telefon al unuia, dar nu stiu daca sau cat de rpd poate sa-ti faca rost. e din pitesti. suna-l si afla detalii. ultima data cand am vb cu el a fost acu vreo 2 luni.
0742 303 921 intreaba-l de jenti - spune-i ca ai vazut masina lui prin pitesti (una albastra cu jenti d-astea) si ca ai pus un prieten sa-ti afle nr de telefon. |
-------------------- |
|
ag63kry |
![]()
|
am si eu o intrebare. noi spre deosebire de tine care poate mai cunosti niste poiltai, trebuie sa ne punem undeva si numarul....tu unde il ai pus, in poza nu se vede...adica se vede ca nu il ai pus.
|
-------------------- |
|
nos |
![]()
|
L-am luat jos pt poze. In fatza mi-am facut un nr mai mic din folie reflectorizanta shi l-am lipit direct pe tabla. Si in spate mi-as face la fel, dar macar unul sa am legal... :mrgreen: ag63kry, nu numarul e cea mai mare problema... Ce mai mare problema sunt jantele si folia de pe geamuri. Aici sint o groaza de masini cu nr facut din folie. Comenteaza ei , dar daca e reflectorizanta si ai nr alalalt la tine, mai si scapi de amenda.
|
--------------------
Renault 12 GT
custom 1973
----- BMW E36
- 325i 24v coupe
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Am cumparat azi niste jante + cauciucuri de moare tot forumul de ciuda.
Debia astept sa le pun pe Spot, sunt exact cum mi-am dorit, marfa. La trei gauri pe 13" late de 18 ( cred ca 6,5 sau 7 J ) Un alt aspect important e ca sunt din 3 buc si se pot monta si intoarse. Maine am sa pun poze. AM SCAPAT DE FLANSE SAU BUTUCI, TAMBURI, ETC SI MAI SUNT SI LEGAL ! |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Partea aia cu niturile e mangleala dar chiar azi am fost acolo la atelier si inca mai intorc jenti dar nu am aflat pretul ca la 19:20 erea inchis.
Strada e bulevardul Nicolae Grigorescu langa un liceu e Petromul si in spatele lui e un AUTO MECANICA mereti acolo si intrebati Scuzatimi limbajul dar nu prea am chef de compuneri |
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR
|
|
bodel |
![]()
|
dati o bere rece la o intalnire tongue.gif
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Sa vad cum stau cu banii, poate joi la intalnire ma vedeti cu jenti intoarse,si cu berea :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
ag63kry |
![]()
|
nos, si cu jantele si cu folia scapi? caci banuiesc ca nu ai 7 masini - una tunning, una pf in regula, una cu care sa pleci prin alte judete sa nu se ia nimeni de tine....nu, ca aproape noi toti, ai o singura masina cu care vrei sa pleci si la mare si la munte si sa nu-ti fie frica ca ai plecat la drum lung si te stii cu musca pe caciula. de ex io am luat amenda in eforie sud pt geamuri ionizate pe fata , la mama draq, desi in pitesti unde circul toata ziua nu m-a intrebat nimeni.
sa nu crezi ca incerc sa-ti spun ca nu e bine sau chestii d-astea> dar trebuie ca masina sa arate in asa fel incat sa nu iasa prea in evidenta pt gabori... parerea mea e ca trebuie facute chestii marunte, dar de efect si care in primul rand sa "nu se vada de la distanta". pai ma gandesc ca dc te opreste un gabor din nu stiu ce colt al romaniei pe unde esti poate dintr-o intamplare, pe tine sigur te ia la puricat...si daca la orice dacie,daca vrea gaseste ceva, apai la tine nici nu se mai pune problema..inca o data sa nu crezi ca sunt impotriva...masina arata tun, dar ce ne facem cu EI???? |
-------------------- |
|
cosminserba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 23 June 04 ![]() |
Salut
Nu mai incercati cu jentile de Smart pe dacie pentru ca nu merg. Eu am Oltcit si merg la fix pe acesti tip de masina. Dacia are distanta intre prezoane prea mare. biggrin.gif |
-------------------- |
|
cipanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 June 04 From: suceava ![]() |
ala care a spus ca planetarele nu au nici o treaba in faza asta e un mare fraier....afla ca are dar daca ai drum in fiecare luna pe linga un atelier de rectificat planetare nu e nici o problema
|
-------------------- cool soooooc
|
|
Lupu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 June 04 From: Galati ![]() |
salut! de abia m`am inregistrat...cautam sfaturi de tuning shi am dat de voi. faza e ca eu am gasit o solutie la faza cu jantele de 15, 16 fara flanshe. nu sunt mecanic dar cred (parerea mea) ca solicita prea mult planetarele. eu am cumparat un VW Golf 1 GTI din 87 cu motor de 180cp turbo shi l`am montat pe dacia mea (se potriveshte perfect). daca tot am facut asta am scos frumos butucul de roata de la golf shi l`am pus pe dacie. surpriza!!! se potriveshte. avand 4 prezoane shi neavand limite (am modificat shi aripile) am puu sa pun nishte jante de 16 lejer. asha ca v`ash sfatui sa facetzi la fel adica sa inlocuitzi butucul pentru ca in momentul in care pui super-putere pe mashina ai nevoie shi de super-frane. pompa de frana de Ford Transit (sunt ieftine) shi discul de frana de pe butucul nou merg la fix!
|
-------------------- Drum liber, asfalt uscat!
|
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
Daca nu te superi nu ai putea sa ne postezi si noua niste poze cu dacia ta?
|
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Si ce ai facut cu ele ? Eu caut asa ceva si nu prea gasesc. |
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
Lupu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 28 June 04 From: Galati ![]() |
o sa postez o poza cu dacia mea cand e gata, Basic pt ca acum e doar o dacie cu o priza de aer pe capota shi nishte jante mhijto dar mai am de lucrat la spoilere, eleron, praguri, tre` sa dau cu aerograful (flacari) tre` sa fac tapitzeria...mai am mult de munca. deocamdata e in garaj (o modific impreuna cu nishte prieteni).
|
|
|
Lupu |
![]()
|
apropo...era sa uit... in legatura cu ce a zis Daddy mai sus (mult mai sus...) faza cu butuc de papuc... papucul are 5 prezoane (in primul rand) shi in al doilea rand shi la papuc intanlim aceeashi problema ca la smart shi anume: prezoanele la papuc sunt prea apropiate shi iarashi nu se potrivesc cu cele de pe piatza (am observat un papuc carosat parcat langa un BMW shi se observa cu ochiul liber kestia asta). inca ceva care am uitat sa mentzionez in primul meu mesaj : oricat de bine ar fi facute flanshele oricum suprasolicitzi planetarele. in momentul in care ai nishte flanshe de 3 cm deja ampatamentul creshte cu 6/osie (2 rotzi,nu?). oricum...facetzi cum vretzi dar eu nu vreau sa ma lase planetarele la 140 kmh. incerc sa fac mashina super-safe pt. ca eu o s`o conduc shi e viatza mea in joc. cea mai mica gresheala la proiectare poate fi fatala la o asemenea viteza (parerea mea...)
Drum liber, asfalt uscat! |
|
|
emircea |
![]()
|
![]() membru cu Te-FiSI Group: Members Posts: 756 Joined: 14 June 04 From: Timisoara ![]() |
Baietzi...
E musai sa fie jenti intoarse? Daca faceti rost de 5 jenti de Aro 10, gume de 14" (cred ca astea merg pe ele)? Eventual rotile acelea montate pe dos? Au prinderi tot in 3 puncte... Am vazut solutia asta la o Dacia Sport rosie, in parcare la fosta Casa Scanteii, in fata sediului D. Rc. Bucuresti. Foto n-am apucat sa fac... |
--------------------
Dacia 1300, 1981;
Opel Manta B, 1977;Octy 1.8T, 2009;
1981 / 1977 / 2009
- MH / TM / B Daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i! (Murphy)
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
Da, merge cu jante de Aro am vazut si eu cateva masini echipate cu asa ceva, numai ca exista o mica problema : e 1.3 mil bucata + cauciucuri. Cam mult pt buzunarul unora dintre noi ...
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
iar de intors cat costa ?
Ca tot vine vorba de jenti , ca sa nu lansez un nou topic , intreb aici : Janta prin cate marimi se caracterizeaza ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
jentile astea de dacie se pot monta si invers.le tai conu` dintre gaurile de la prezoane pana la nivelul inelului care strabate gaurile si gata.apoi trebuie sa duci piulitele la nenea strungaru sa le faca conu` de centrare in interior pentru ca acum sunt in exterior
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
NOS >> deci frate e prea belea e prea aratoasa e prea stilata fai niste poze mai mari fa ceva sa afle toti taranoii care fac ``tuning`` pe dacia ce e aia fara embleme fara abtibilduri fara nimic. e prea misto. si btw ce are la motor date tehnice si cat te-a costat.
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Daddy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
daddy la ce bani le-ai luat si de unde? se pare ca sunt noi in poza...
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:35 |