Brazil World Cup, 2014
![]() ![]() ![]() |
Brazil World Cup, 2014
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() This post has been edited by Marty: 9 Jul 2014, 21:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Bre, in afara de TVR1, cu care vad ca am o incompatibilitate de net, mai este vreun post de televiziune care transmite online meciul de seara asta???
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
da TVR HD,sau pe siteurile de pariuri gen bet365
This post has been edited by b34uen: 9 Jul 2014, 21:39 |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ai rezumatul lui
![]() This post has been edited by gabize: 9 Jul 2014, 21:39 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca accesul e limitat. nu pot vedea decit cei ce vin de pe ipuri din respectivele tari. nu ma lasa sa vad nici la zdf nici la unguri
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca ai fatza de roman!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
corect - am verificat si eu la fratii castraveti
ЗАБРАНЕН ДОСТЪП Според изискванията на ФИФА, тази част от сайта е достъпна само за потребители от България. conditiile impuse de FIFA - doar utilizatorii din tara respectiva pot accesa meciurile live This post has been edited by luck33ro: 9 Jul 2014, 23:17 |
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vedeți ce plictisitor e fotbalul fără prazilieni?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pa bune, e ca topicu de folbal fara tonely
![]() Xilesen ala e nebun? Zici ca joaca un meci cu baietii pe maidan, e chiar plictisit ... ![]() Noroc ca l-am vazut pe Mesi la 11 metri, nici nu stiam ca a jucat azi. Jermanika ii mananca cu fulgi cu tot ... This post has been edited by luck33ro: 10 Jul 2014, 00:51 |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
Semifinala milogilor! Oricare dintre cele doua ar fi mers mai departe (si, din pacate, a mers Argentina), n-a aratat c-are fata de finala.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dar cum în fotbal niciun meci nu seamănă cu următorul, parcă văd că prinde Messi un megameci în finală
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Dupa searatrecuta, ar fi nedrept sa castige finala altcineva decat Germania. Dar fotbalul...
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-a placut meciul, mega-tactica fara floricele.
Nu stiu cand am vazut o echipa sa castige de doua ori la penalty-uri in acelasi campionat, mereu a doua oara bat de tot rahatul. This post has been edited by prody: 10 Jul 2014, 01:05 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poti incerca un proxy...
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
Despre stadioane inutile, risipa si coruptie.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Copii mici. Mafia italiana a facut unul intr-un oras care n-avea populatie nici cit sa angajeze oameni pentru curatenie. Tocmai pentru ca orasul era asa mic si traditionalist, nu l-au facut cu restaurante si baruri, lumea la ei maninca acasa si bea la cafenea.
This post has been edited by corbex: 10 Jul 2014, 12:06 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu-i nimic nou.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
Numa' prostul de Ponta nu-i in stare sa faca un stadion de 75000 de locuri la Fetesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stai linistit ca era unul la Medgidia marisor. Cica vreo 30.000 de locuri, da' stiu de la unchi-meu ca erau banci si la o adica au intrat simtitor mai multi oameni p-acolo. "Adica" fiind o manifestare de pe vremea lu' nea Nicu.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa speram ca Messi va prinde un meci mare duminica si va matura pe jos cu jermanii, desi la nationala,fara Xavi si Iniesta eu nu-mi aduc aminte de un meci cu adevarat mare facut de Messi.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am mutat toate postarile de aici incolo in topicul dedicat tony-s. Nu vrem sa ne lipsim de ele, desi putem sa ne lipsim (o vreme) de el.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
Revenind la finală: se zice că cei doi Papi în viață au aranjat finala - Benedict vs Francisc.
Daniel doarme? ![]() This post has been edited by Markos: 10 Jul 2014, 21:10 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dacis, te-a intrebat grecu' ceva.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
In Brazilia se joaca fotbal de rit catolic. Ce treaba are el?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Jul 2014, 16:40) ... sa dea dracu' daca m-a oprit vreun neamt pina acum, fie el vames-granicer sau polizei cu par pa ei! Scuze ca derapez de la interesanta discutie, da' intre ELvetia si Germania / Austria mai exista vreun fel de control acuma? This post has been edited by dacis: 10 Jul 2014, 21:24 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Transporți făină?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:10 |