Brazil World Cup, 2014
![]() ![]() ![]() |
Brazil World Cup, 2014
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce bere beti la Finala?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Inseamna ca Scolari si-a atins obiectivele la mondialelle astea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Bere argentiniana exista pe la noi?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Decat carne de vacă.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ma 'nerveaza nemtii ăstia! Până acum trebuia sa fie deja 6-0!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Uite de aia mi-ar fi plăcut să fie și tonică disponibil, sa ne bucuram impreuna.
Schwarz-Rot-Gold Weltmeister. This post has been edited by os: 14 Jul 2014, 00:30 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Mi-a stricat Liviu calimera
![]() |
--------------------
.
.
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ptiu, sa vezi ca nu-i da nici shaworma la rosa
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.513 Joined: 3 January 05 ![]() |
la argentinieni a lipsit ( era sa zic un alt Messi) un atacant in forma - de ex Calos Tevez ( Juventus) nu stiu de ce nu a fost convocat, ca a castigat campionatul Italiei.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Carlos_T%C3%A9vez |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ce naiba a fost cu porcaria aceea cu declararea lui Messi drept cel mai bun jucator al Campionatului???
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi cine? Suarez? Fred?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cred ca merita Khedira, dar l-a lovit ghinionul fix inainte de finala.
![]() Sau James Rodriguez. LE: si la portari Ochoa. This post has been edited by cdadan: 14 Jul 2014, 08:31 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cum o fi fost, cum n-o fi fost, dar dupa mine Messi n-a fost nici macar in primii 10 jucatori ai turneului!. Parerea mea!
This post has been edited by dacis: 14 Jul 2014, 08:42 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Probabil ca cel mai bun jucator de la WC2014 cu care aveau ei contract.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
hehe, misto asta
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Bueeeeei, lasati prostiile, a castigat Coreea campionatul sau nu?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
uraaaa, a castigat adidas campionatu.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
os |
![]()
|
Adidas măcar are un pic de legături cu evenimentul. Dar de ce aduce Emirates Air medaliile?
|
--------------------
.
.
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Mi-am adus aminte de bancul asta:
Directorul de vanzari de la Coca-Cola se duce in audienta la Papa. - Parinte, sunt imputernicit sa donez Vaticanului 100 de milioane de dolari daca acolo unde spui "painea noastra cea de toate zilele...", pui si doua-trei sticle de Coca-Cola! - Nu se poate asa ceva! - 300 de milioane! - Nu se poate modifica nimic! - Jumate de miliard, Parinte!!! - N-am cum! E o rugaciune... - Un miliard si pui numai o sticla de Coca-Cola!!! - Domnule, e o rugaciune lasata de Domnul nostru Iisus, nu se poate schimba nimic! In final, directorul Coca-Cola iese din camera dezamagit. Pe hol, spumegand de furie, se intreaba: "Cat Dumnezeu i-o fi dat ala cu painea?!?" PS: Messi a aratat doar ca nu face doi bani fara Xavi si Iniesta. In plus, Cillessen mi s-a parut mult mai bun decat Neuer, care a cam somat tot campionatul ![]() This post has been edited by neumann: 14 Jul 2014, 10:20 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(os @ 14 Jul 2014, 11:10) Pentru ca poate? ![]() 14 Jul 2014, 11:50: QUOTE(cdadan @ 14 Jul 2014, 09:27) Sau baiatu' asta? Ah, nu-i la fel de spectaculos si nu prea da goluri, scuze.. Da' cu de-astia în echipa se castiga o Cupa Mondiala. This post has been edited by Markos: 14 Jul 2014, 10:50 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mie in finala mi-a placut de Boateng.
Aici e bine? ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 14 Jul 2014, 11:47) Sau baiatu' asta? Ah, nu-i la fel de spectaculos si nu prea da goluri, scuze.. Da' cu de-astia în echipa se castiga o Cupa Mondiala. El saracul si-a luat-o la greu pe final de meci, din toate pozitiile. E bun, e mai mult decat util echipei, dar pe segment Mascherano e greu de ajuns din urma. In plus, cred ca eram copii cand a luat un fundas / inchizator (Matthäus) "jucatorul campionatului". |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Ce aveti ma? Robben e sefu la toti pacalicii din WCul 14
|
--------------------
**
|
|
Markos |
![]()
|
Mie mi-a placut de macaronarul fluieras, la faza cu Neuer si Higuain.
Pentru cine n-a vazut meciul: lansare a lui Higuain, mingea pe sus pe la marginea careului, vine Neuer ca trenul, sare, boxeaza mingea si-i fwte lui Gonzalo un genunchi în tampla de-l face groggy. Ce putea dicta arbitrul: - penalty (plus galben sau rosu) - lovitura libera indirecta pentru Argentina (plus galben sau rosu) - nimic Ce a dictat Rizzoli: fault în atac ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Normal, frițu a jucat și atins mingea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:44 |