Brazil World Cup, 2014
![]() ![]() ![]() |
Brazil World Cup, 2014
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 21:23) Scuze ca derapez de la interesanta discutie, da' intre ELvetia si Germania / Austria mai exista vreun fel de control acuma? Atita timp cit Elvetia e non UE/Schengen si celelalte doua sunt, te cam controleaza. Intre Austria si Germania nu e nici un fel de control. De fapt, din Bucuresti si pina la primul punct de frontiera elvetian, nu te intreaba nimeni de sanatate cind treci vreo granita, cladirile vamilor sunt dezafectate. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Ma interesa strict intrarea in Elvetia, ca poate am timp sa-mi duc si familia cateva zile, mai spre toamna. Apropo, mai e nevoie de pasaport? Ca io n-am unul valabil.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Jul 2014, 22:15) Atita timp cit Elvetia e non UE/Schengen si celelalte doua sunt, te cam controleaza. Intre Austria si Germania nu e nici un fel de control. De fapt, din Bucuresti si pina la primul punct de frontiera elvetian, nu te intreaba nimeni de sanatate cind treci vreo granita, cladirile vamilor sunt dezafectate. Stai ma ca te intreaba toti vecinii nostri... poate acolo la ei in Shenghen merge asa, da aici in estul salbatic nu lasam cetateanu de capu lui. |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vorbeste Bircea Madea de WC 2014
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
dacis |
![]()
|
Daca la sfarsit ii injura si le promite bataie lui Liviu si lui Ake, el este!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bine, ca proasta de Badea e paralel cu fotbalul e doar un amanunt, pe care il si recunoaste cinstit omu
![]() |
--------------------
**
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Doar adeverinta de pe DC. Ca n-ai umblat cu erbicide in ultimele 6 luni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(dacis @ 10 Jul 2014, 23:38) Ma interesa strict intrarea in Elvetia, ca poate am timp sa-mi duc si familia cateva zile, mai spre toamna. Apropo, mai e nevoie de pasaport? Ca io n-am unul valabil. Anu trecut mergeam spre Stelvio dinspre Landeck (le intre Pfunds si Nauders), si la un moment dat era o bretea inchisa. Zic, bine. Merg mai departe, vad restrictie de 60, hmm, merge 80, dup'aia vada 50 si 30. Am cam franat brusc si eram socat ca era un politai in mijlocu strazii. ![]() ![]() This post has been edited by neumann: 11 Jul 2014, 00:28 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ezact, ca indicatoarele e pentru fraieri
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In Elvetia importante-s indicatoarele de reducere a vitezei cind treci prin fata bancilor. Sau cele care te obliga sa treci prin spate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Marty @ 9 Jul 2014, 19:33) QUOTE(DragosP @ 11 Jul 2014, 14:40) Aha, misto! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și? Probleme?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Suarez la Barca (88 meleoane iepuroi).
Ham-ham! |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Spaniolii au colesterolul mai mic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
acum ne facem si noi echipaaaaaaaaaaaaaaaaa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ar fi o chestie sa-si treaca Messi si un World Cup in plamares
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Pomana forumului?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Degringolada Braziliei continuä! Păcat pentru mama fotbalului
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Prazilia lui Fred și Jo a intrat în istorie.
Zece boabe-n două meciuri. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Și în fața propriilor suporteri
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
neumann |
![]()
|
Au fost baieti finuti olandezii, nu ca nemtii :-)
|
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
Șanse matematice de calificare mai sunt totuși.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:06 |