Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
![]() ![]() |
Impreza WRX SW 2002, ...si Ignis Sport 2004
tomageorgian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Dusterul 1.3 tce de 150 de cai e ok, e 4wd si bla bla urci borduri etc dar ia si 200 km/h cat duce si laguna 1.6 16v.
![]() E Filip approved. https://www.youtube.com/watch?v=Yo6rBsgwHRM La minutul 7 secunda 5 arata 200 in bord. ![]() This post has been edited by Filip: 9 Oct 2023, 18:32 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nici nu deschid linkul.
Faceti 2 pasi inapoi si incercati sa puneti in acelasi context Prafuitor si 15 (i-ati gasit si porecla). Sosoaca si aia cu tatele mari de la Digi, dar cam inceata la minte. Pe bune?!? This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 18:35 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Fac 3 pasi inapoi, duster nou. XV de france sh , nu.
Ai sugaru ala brek ce'i luat cu inima. Ia ceva cu capu' acum. F20 116i pac sport ![]() https://youtu.be/43umor5xE88?si=oY1o1gIeE3Fe_hqR ![]() ![]() This post has been edited by tomageorgian: 9 Oct 2023, 18:46 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(tomageorgian @ 9 Oct 2023, 19:24) O utilitara de 100 cai cu suta in 12 secunde. Pentru ca acolo se cam termina, la suta. Poaaaaate as lua una gratis, dar as returna-o dupa ce mi-as reveni cu banii si mi-as lua 15-le. Dusterul cate stele encap are? 2? 3? 15 le are doar pe toate. Pentru ca Subaru si Volvo cam joaca in aceeasi liga la capitolul ala. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu zic așa...daca nu a fost chimie la test drive, cel mai probabil nu o să te înțelegi cu mașina nici pe termen lung. Și e posibil să plătești rate pentru o mașină care te enervează zilnic și pe care o să o vinzi destul de greu când te saturi de ea, pentru ca nu e chiar cea mai căutată marcă pe la noi. Ți-aș fi recomandat să încerci și o Mazda CX-5 benzinara...ținuta de drum e top printre Suv, e sigură, pe benzină e fiabila...dar cu motorul de 2.0 e destul de leșinata și 2.5 nu cred ca exista decât AT. Asta din urmă e chiar OK ca dinamica, dacă accepți ca e automată.
Mai există și Mitsubishi Eclipse Cross...cu motor turbo pe benzină și se vindea și cu manuală, acum vine doar PHEV. Ceva de genul https://www.autovit.ro/autoturisme/anunt/mi...s-ID7Hfy6W.html |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
tomageorgian |
![]()
|
Tu stii cel mai bine ce vrei si ce'ti place. 'E' banii tai faci ce vrei cu 'iei'
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(tomageorgian @ 9 Oct 2023, 19:37) Din descriere: "Dacia Duster 4WD 1.5 Dizel (Diesel) 110 Hp 240 Nm Manual Subaru XV 4WD 1.6 Benzin (Gasoline) 114 Hp 150 Nm Automatic" Dusterul ala se stie deja ca e senzatie in offroad, ca e usor in draci la ale lui 1.2 tone. Si are si motorul ala bun. Ai vazut ce am ingrosat? Eu am vazut dupa ce m-am uitat la film si ma intrebam de ce naiba ii da ala atat de incet. Credeam ca din mila, insa nu. ATAT POATE! Deci daca mie mi s-a parut mortaciune versiunea de 1400kg si 2l de 150 cai, oare cum o fi ultimul model (cel din film) de 1600kg si 1.6 de Jimny? Ma mir c-a ajuns pana acolo, naiba. Si nu ca ma mir, pur si simplu nu pot intelege de ce cineva ar cumpara o astfel de mizerie. 1.6 tone cu 1.6 aspirat. Europa......... <span class='edit'>9 Oct 2023, 20:07:</span> QUOTE(AndreiMR @ 9 Oct 2023, 19:53) N-am vazut ceva mai bling decat interiorul ala ![]() Coloane romane pe consola, crom, luminite, vis! Vedeti daca sunteti curiosi cum arata un interior de XV din 2015. N-arata nimic, e anost si fad. Nici nu-l poti numi urat, ca nu exprima nimic. D-aia-mi place. Mie pana si bordul Ignisului imi place. Opel Agila adica. Deci pare rau, nu e genul meu de masina aia. Mi se increteste pielea pe maini, n-am cum. Dar multumesc! Mazda exclus, e plin de ele, poate si unul dintre motivele pentru care resping pemfeul. Cu Dacia macar am o legatura oarecum personala, dar si aia-i exclusa. Mno, discutia a luat-o-n directia "ce sa-mi iau?". Ultima interventie la obiect a fost a lui Andrei, care spune ca daca iau 15-le, n-o sa-mi placa. Si marksman, care a zis ca Ignisul e ok, si e adevarat la o prima vedere, pana ajungi sa traiesti cu el si sa ti se ia. Dar fie, hai, bagati si sugestii de masini, recunosc ca-i interesant. Sabina cica-mi da poze vineri abia, cand vine clientul cu masina. Ei sunt reprezentanta Subaru, intermediaza, treaba lor. PS: in Brasov creca s-ar vinde lejer un XV. Sunt niste stradute prin centru de ti-e teama ca nu urci vara pe canicula. Bag si un anunt d-ala cum imi place mie, se bate lumea pe el. This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 19:24 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tomageorgian |
![]()
|
Ai sa vezi tu dupa daca se vinde sau nu. Sunt doo benzina pe autovit. Doo
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mie mi se pare ca esti chitit pe XV-u ala. Desi asa cum mai zicea cineva, n-o sa-ti placa neam. Deci degeaba mai dam sugestii... Dar asa, ca idee. Coreene? Mi se par destul de "no nonsense" masinile alea.
|
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
2008 - Initiale Paris
- CJ-56/95-JON
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Muttley |
![]()
|
Cea gri cel putin e de un an acolo.
Deja ma gandeam s-o iau si sa-i pun manuala. Cea neagra e aici, langa mine. Motorul ala fenomen si transmisia asemeni. E doar de vreo juma' de an asta. Se vinde cum se misca. Cine naiba sa cumpere d-astea la noi... _____________ Coreenele-s Kia si Hyundai sau cum s-o scrie? N-am nica-mpotriva, dar nu le stiu modelele. Am condus un X-ceed (???) relativ nou, manual. Suspensia era wow. Cred ca am scris si aici, nu mai stiu. Ambreiajul cu o cursa tripla fata de una normala, insa m-a scos din minti ca-mi tragea de volan. Dar atat, mai mult nu stiu. Yeti aia e atat de urata incat mi se pare interesanta. Dar e diesel si e VAG. Nici mort. Nu e vina marcii, am si eu prejudecatile mele, asociate populatiei locale. Doar de fun zic, daca as avea nevoie sa car 8 oameni si n-ar avea 30 de ani modelul, mi-as lua Multipla aia, prima generatie. Mi se pare absolut geniala, una dintre cele mai cu scop masini din istorie. Doar ca n-ai cu cine. Edit iar: Yeti aia e cea mai faina si tentanta de pana acum, detasat. Cu conditia sa nu ma uit la volan vreodata. Problema-i ca mi-am amintit subit ca am volanit ceva Octavia RS a unei gagici recent. Daca aia e masina sport, s-a dus lumea cu cracii-n sus grav. Or probabil Yeti e si mai rea. <span class='edit'>9 Oct 2023, 21:08:</span> Gil, a jdemia oara, nu mai scrie aici, nu te plac sincer. Multumesc. This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 21:00 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tomageorgian |
![]()
|
Cati bani ai?n'ai de un outback 2'5 175cai.
|
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
Muttley |
![]()
|
N-am deloc, bag credit, ca mi-e dor.
Outbackul e misto el asa, e limuzina prapaditilor de la Subaru. Dar are hibe mari: - mie mi-e inutil de mare, sa trec de la Ignis la Outback ca sa ce? Macar 15 e o Impreza hatch cu garda la sol crescuta. - 2.5 aspirat, mult si degeaba. Iar sa le dau lui CiolacuCiuca&Co bani amboulea pe impozit nu vreau. - astea recente nu-s manuale. Am bagat un "outback" mai vechi la favorite azi, dar numai asa, de fantezie. https://www.olx.ro/d/oferta/subaru-legacy-2...son=observed_ad N-as lua masina coapta de rugina din Brasov niciodata. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Misu asx sau lancer? (Era al Ursului ...parca l a vandut in familie..cine stie..1.8 aspirat)
Daca tit e ora de fun. This post has been edited by wolfin: 9 Oct 2023, 20:30 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 9 Oct 2023, 16:20) Zic ca daca iei SUV, mai bine iei dizel. Nu e cine stie ce masina la condus, de ce rahat sa mai ingropi bani in combustibil? Ai pe unde merge uman la shoppingul in cauza? https://www.olx.ro/d/oferta/bicicleta-elect...go-IDh5aok.html (sau bagi banii aia in un aparat de sudura, si-o faci tu ![]() Nu-ti place sa fie motorul rece, ca tractorarele se incalzesc greu? Exista incalzitoare electrice de motor. Efectiv, io, care zic sa le ia naiba de tractoare tot la doua secunde, nu cred ca tractoarele alea de asfalt merita sa consume benzina masinilor de doamne-ajuta. Also, sugestia de mai devreme cu civicu' nu e deloc rea. Dar nu Type-R, ci ala normal. Am facut acum multi ani, un test comparativ intre un civic 8 Type-R, si un civic 7 normal. type-R-ul tusea la fiecare pietricica de pe drum. Daca nu erau pietricele pe drum, plantat pe el. In 7, se mai simtea ca nu duce cat duce alalat, dar... nici rinichii nu se simteau masati constant. Si nu in 2 usi, in 4, ca desi n-ai pasageri, o sa descoperi ca is mai practice la unele chestii. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tomageorgian |
![]()
|
Sa'mi spui pe care ai luat'o
![]() https://www.autohero.com/de/audi-q-2/id/c20...b-f16de20ac0c9/ https://www.autohero.com/de/nissan-juke/id/...d-53657aa37cfe/ https://www.autohero.com/de/mitsubishi-outl...e-00120f958a40/ https://www.autohero.com/de/mitsubishi-outl...e-2cbd29a4d466/ https://www.autohero.com/de/mercedes-benz-g...7-dfda83c58026/ https://www.autohero.com/de/mazda-cx-3/id/1...2-fed990313e58/ https://www.autohero.com/de/mini-paceman/id...7-c05fab1b0262/ |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ai avut o masina pe care ai urat-o la acceleratii si acum esti setat sa iei alta? Nu baga scuza cu siguranta si confortul, la drum lung tot tu esti la volan si stilul de condus e acelasi. Te va dezamagi crunt si iti vei aminti cati bani ai dat pe ea si cat mai ai de platit.
Hyundai Tucson nu intra in buget? Nu ca alea ar fi racheta, dar ca tinuta de drum mi-a placut (din postura de pasager). |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
As lua 2 de acolo, sa ma uit la ele, apoi as pleca.
- outlanderul maro. E superb. Pacat de rotile mici. Si pacat pentru viitorul posesor ca e FWD. - mazda aia, daca i-ar imprumuta proportia de gabarit roata/masina outlanderului, ar iesi ceva de vis. bucatzel, bicicleta e simpatica, dar pedalez pe sosea doar daca arde, altfel mi-e frica. Eu faceam cam 5-10mii km cumulat cu ambele masini pe an, pe cand faceam naveta 22km pe zi la birou. Ce sa fac cu un diesel... Aia rational, ca subiectiv le detest. Ignisul deja consuma 9 la suta, probabil lambda obosita. 15 ar consuma similar ma gandesc. Iar honda pare rau, nu starneste absolut nimic aici... Sunt convins ca-s fenomenale, sigur si pemfe, si mazda, si vag sunt ok. Daca as lua telefon, laptop sau televizor, n-as sti la ce sa ma uit, as lua ce-mi recomanda un priceput. La masini insa, chiar aleg cu partea aia irationala si paguboasa. Iar Outlanderul ala chiar e misto. Inutil de mare pentru mine, dar e fain. bmw, Swiftul avea dubiosenii la frana de motor, ca altfel raspundea instantaneu la accelerare, si avea si energie absolut destula. Si nu avea cine sa i le scoata din cap/ecu, ca e suzuki. Si mai scartaia pe precizia acceleratiei, dar sa spun ca cu aia as fi putut trai. XV-ul, din ce am observat are o latenta de zici ca-i turbo cu lag monstru. Remediabil am citit, astea te lasa sa intri in soft. Cred ca asta e principala problema, apesi acceleratia si cam in juma' de ora se deschide si clapeta. Rev hang n-am sesizat, dar nici n-am mers mult. Americanii spun ca este. Remediabil. Zero putere, eu tot cred ca e ceva in neregula la masina coforumistului. Ceva pe admisie, fulii defazoare blocate... N-are cum. Dar cica si acolo e loc de reparat din soft, ca deh, masina nu e monument de eficienta prin natura ei, si au carpit-o si aia cum au putut ca sa dea la noxe. Adica am mers de curand o gramada cu Forester hibrid automat de 1.8 tone cu acelasi motor. Dar parca face ceva. D-aia zic, e ceva ciudat la masina aia. This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 20:52 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Matt-Lee, coreeanca pursânge cu aspect de SUV e SsangYong. Sa vezi la aia orătănii, și mai urâte că Multipla, și unele mai pline de bling-bling decât ce ziceai cu coloane romane pe bord.
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Muttley |
![]()
|
Aoleu, am condus una la propriu 7 metri saptamana trecuta.
Eram la poarta unui prieten sa-i returnez un stand de biciclete si nu raspundea la mesaje, probabil era in sedinta. Cum plangeam eu pe la poarta, de peste drum, o femeie, ca cica s-o ajut sa scoata masina din curte, ca ea nu poate. Mirat peste masura ca intru in curtea unui strain si ma urc in masina unui strain ca sa plec cu ea, dar cine-s eu sa refuz. Era saniong d-asta, ceva suv mic si alb, benzina automat. Am vazut abia dupa ce am dat cu spatele dreapta si cu stanga spre fata, am coborat si m-am uitat la ce scrie pe haion. Cam weird contextul, dar am bifat-o si p-asta. Ce voi a puncta e ca masina, fara sa ma uit atent, arata a ceva kinezarie comuna. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Vinde tot. Tot.
Ia Suzuki GSX-R1000. https://www.youtube.com/watch?v=MurqxHzNXyw Glumesc, dar uita-te la clip, asculta omul. Asculta motoru. This post has been edited by Filip: 9 Oct 2023, 21:12 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details....7b1932d&ref=srp
![]() ![]() Inca 3 ani garantie. This post has been edited by Fratzica: 9 Oct 2023, 21:24 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Muttley |
![]()
|
WB!
Da, inspira ce trebuie pe parte de motor. Dar cum adica "road sign recognition"? ![]() Adica stiu ce-i aia, dar nu-mi trebuie, ca le vad si eu!!! ![]() Stai, ca mai era o lista... Fratzica, mersi. TOT ce-mi lipseste la o masina cheala sunt CC (pentru ca radar, si vreau sa merg la limita tolerata de viteza, sau dupa caz, la limita de suspendare permis, ca mi-a fost suspendat de mult prea multe ori) si scaune incalzite, ca am patit-o urat cu Ignisul prin 2019, bine ca mi-a trecut. Kia aia nu e de mine, nu ma intereseaza toate gadgeturile alea. Dimpotriva, cred ca m-ar si scoate din sarite daca s-ar baga peste mine, cum am citit niste relatari despre franarea de urgenta sau cum am patit cu trasul de volan sau alte minuni. Un exemplu de chestie ce nu mi-a placut la XV - gear shift indicator. Nu se baga peste mine, dar imi sta in gat insasi existenta lui. O informatie insultatoare care aglomereaza displayul din bord. Impusa de legiuitor, chipurile reduce emisiile. Spiciles, si e cea mai inofensiva chestie moderna. Pilif, nu mai fi bucuros la mizeriile alea de pe iutub. E oribil ce face cetateanul ala in trafic aglomerat. Pe autostrada goala, sau cu 3 masini pe km si loc destul, sa-i dea capat, dar ce-i acolo nu se face. This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 21:52 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Fratzica |
![]()
|
Road sign recognition inseamna ca iti afiseaza in bord semnele pe langa care treci, dar nu aplica vreo modificare in viteza masinii. A mea nu are franare automata sau lane-assist. Nu stiu cum se comporta pe astea mai dotate.
Cat despre gear shift indicator.. eu nu l-am mai observat de cand am cumparat masina. Iar motorul este foarte misto, trage impresionant, eu o sa fiu in Brasov saptamana asta sau cealalta, daca vrei poti sa vezi cum merge pe drumul Poienii. This post has been edited by Fratzica: 9 Oct 2023, 21:50 |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
Muttley |
![]()
|
Suna, hai! Am cafia panarama si bere fara alcool.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tomageorgian |
![]()
|
Vorbind de kia,un hyundai i30 N, nu ?
Edit. Ti'am gasit masina https://www.autohero.com/de/renault-megane/...8-fe520cf99c04/ This post has been edited by tomageorgian: 9 Oct 2023, 21:57 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
Muttley |
![]()
|
Pai nu, ca nu prea mai vreau carute, vreau gropi.
Serios, WRX-ul cu apucaturi de STI+ e arhiacoperitor pentru fun. Si nici nu e caruta. Si daca-mi iau vreo masina comuna de daily, va fi si asteptarea primaverii mai plina de pasiune. Ignisul a fost ok pe parte de masina sprintena si usoara si maxim de manevrabila, dar atat. M-am bucurat de calitatile astea mult prea putin, in rest numai oftica. Prin gropi si la drum lung. 9 Oct 2023, 23:04: QUOTE(tomageorgian @ 9 Oct 2023, 22:54) Tre' sa zic, e superba. Mecanic e la fix, arata bine, e caroseria care trebuie... Suficient de veche incat sa n-aiba aberatii de dotari. Nici suspensia nu cred ca e lemn, sa zica altii. Cu adevarat cea mai buna propunere de pana acum. This post has been edited by Muttley: 9 Oct 2023, 22:04 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tomageorgian |
![]()
|
Sincer e un sleeper fain si cam clasic cum spui, nu prea multa tehnologie, motor super, manual, loc de pus barabuli, culoare normala, interior corect, janti mijto, vad ca nu prea are defecte.
This post has been edited by tomageorgian: 9 Oct 2023, 22:10 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
|
Fratzica |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:17 |