Poveste "ohne" Valvetronic
![]() ![]() |
Poveste "ohne" Valvetronic
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Bine ca esti matale jmeker,mesio lio itman,si ai pemfeu ce scoate rotile de sub caroserie la 45 de grade.
![]() Da' ai pe consola centrala 3 cesulete inclinate spre sofer?N-ai! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Jan 2015, 23:10) Dan stie Alfa 156 cu pricina, de pe forumul unde ne-am cunoscut initial. Eu mi-as lua una azi daca mi-as permite sa tin 2 masini. SW, evident ![]() Daca-mi permiteti o sugestie, dom' doctor ![]() http://www.autovit.ro/alfa-romeo-156-C34177282.html |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E buna. Are plamini mari.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
dric 250 HP si tractiune fata
![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Platesti la impozit la statu' roman de te indoaie. Nu mai zic de RCA...
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E masina de oameni care-si permite.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
QUOTE(marian-j @ 16 Jan 2015, 23:19) Bine ca esti matale jmeker,mesio lio itman,si ai pemfeu ce scoate rotile de sub caroserie la 45 de grade. ![]() Da' ai pe consola centrala 3 cesulete inclinate spre sofer?N-ai! ![]() Daca are planetarele unde trebuie, ce sa-i fac ![]() Cat despre ceasuri sa si le tina, singurele ceasuri de care am nevoie sunt facute de elvetieni ![]() |
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Tractiunea spate e supraestimata. Alfa Rullz!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ruleaza fin in toate acostamentele de pe exterior daca nu reusesti sa-i temperezi subvirarea. Mama tractiunii fata nu reuseste sa bata o tractiune spate cand vine vorba de distractie.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
BMW E46 & E90 subvireaza ceva mai mult decat Alfa 156/159.
Da, ai citit bine: BMW subvireaza initial sub gaz, asa, de avertisment ca urmeaza sa dea si din coada. Lucru dovedit "stiintific", nu doar mi s-a parut mie la 156. This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 18:02 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Reciteste ultima parte a postului meu.
Comportamentul ala initial subvirator a fost facut din cauza chilotilor meseriasi care ajungeau prin copaci cu ele ca nu reuseau sa-si dea seama cand si-au atins limitele talentului. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Jan 2015, 22:11) Nu prea are ce căuta S60 în enumerarea de mai sus. Poate S40. Echivalența Audi-Volvo este simplă, ca similitudine de cifre: A4/A6/A8 vs S40/S60/S80 ![]() This post has been edited by Markos: 17 Jan 2015, 18:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Zisei si io da mi-a sters postul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dr_mKe |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 17 Jan 2015, 18:48) Ruleaza fin in toate acostamentele de pe exterior daca nu reusesti sa-i temperezi subvirarea. Mama tractiunii fata nu reuseste sa bata o tractiune spate cand vine vorba de distractie. Daca spuneai asa ceva, citeam ![]() S40 il pui cu Meganu, grecoteiule. Oricum Volvourile sunt masini faine, plus ca au faruri excelente. This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 18:52 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Precizare suplimentara: sunt acolo ambele. S40 il pui cu Jetta, Megan, Octavia, etc, samd. Toata presa auto asa le încadrează și ne trezim noi mai deștepti.
S60 contemporan Bufnițoiului din dotare mie mi-a plăcut mult și îmi place în continuare foarte mult. Am tot cochetat cu ideea unuia cu motorul de 2.5 în 5 cilindri, supraalimentat. Plus că are cel mai sexy schimbător de cutie manuală posibil. Oricum pe mine mă doare-n paișpe de toată treaba, dar insist pentru corectitudinea comparației și pentru publicul cititor de jurnale de bord ![]() Cu ocazia asta mi-am reconfirmat încă o dată care-s vulpile de pe forum și mai ales care zic că-s acri strugurii ![]() Zic și io ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 17 Jan 2015, 19:19) Cu ocazia asta mi-am reconfirmat încă o dată care-s vulpile de pe forum și mai ales care zic că-s acri strugurii ![]() Dacă mă incluzi și pe mine, o faci degeaba. Pur și simplu, am condus mult timp atât S40, cât și S60. Mașini de firmă, evident, așa s-a nimerit. S60 e altă ligă. La 200 la oră ai impresia că plutești pe asfalt și poți vorbi în șoaptă cu pasagerul. Nu mai zic despre dimensiuni, despre spațiul interior, despre dotări, despre performanțe. Merită să bagi un drive-test, crede-mă ![]() Personal, aș echivala un S60 cu A6 și seria 5. Dar ce știu eu?.. This post has been edited by Markos: 17 Jan 2015, 19:27 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cum le consideri tu, altă treabă. Cele mai strâmte interioare din clasă, la vremea lansării, erau ale lui A4 și seria 3, abia la nivelul unui Golf sau Megane, pentru că Focus și Civic le dădeau clasă grav. În A4 nu pot să îmi aranjez scaunul la șofer și să pot conduce, iar apoi să mă urc în spate. La Bufnițoi aproape reușesc.
În Alfa 156 nu pot intra în spate de nici o culoare ! Spațiul interior este cât în Matiz pentru pasagerii din spate, doar că-i mai lată. Cu S60 dizel pot să merg peste 10 minute, iar la 200 îți spun sigur că-i ceva mai zgomotos decât Bufnițoiul, iar în sarcină, clar mai zgomtos. Poate că dacă aș avea tot dizel, ar fi cam pe-acolo.vÎn șoaptă nu vorbești cu pasagerul la banii ăștia decât în C5 ! Așa și eu circulez destul cu un clasa E, iar S60 și E90 nu sunt chiar așa departe în materie de nivel sonor. Stai calm, am mers destul și cu alte mașini în afară de Prestij și SupeRNova. Vulpoi te-am considerat după primele luni de când mi-am făcut cont pe forum, nu-i problemă ![]() Ia zi grecule, pe Twingo îl comparăm cu Meganu ? Spațiul interior este aproape la fel de mare, dacă facem abstracție de portbagajul în care încap decât puțini struguri ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Data viitoare incercam cu desene ajutatoare.
Pana atunci hai sa pun problema altfel: ce preferi la limita "sasiului"? O masina care sa se duca sanie spre stalp/copac/uatevar sau una pe care cu putin noroc o poti face sa "danseze"? QUOTE(bmwh548 @ 17 Jan 2015, 18:48) Ruleaza fin in toate acostamentele de pe exterior daca nu reusesti sa-i temperezi subvirarea. Mama tractiunii fata nu reuseste sa bata o tractiune spate cand vine vorba de distractie. mKe edit: Dacă cineva întelege ceva de departe asemănător aici, să-mi zică și mie. Rp: Piracetam 400mg / DS: 2 x 2 cp/zi în timpul meselor, timp de 3 luni. This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 19:53 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
Una la mână, n-am pomenit despre dizăl.
Doi la mână, am vorbit despre Volvo pentru că le-am condus destul de mult (adică zeci de mii de km, nu o plimbare - două). N-am comentat despre BMW, VW sau altele. Trei la mână, n-am zis că ai fi condus doar Prestij și SuperNova, nu știu de unde ai scos asta (e treaba ta). Patru la mână, am avut impresia (de la domnul Dănuț) că discuția este despre mașini fabricate în jurul lui 2007. Dacă m-am înșelat, cer scuze. Volvo S60 2006: 2006_volvo_s60_2_5t-pic-5948609855511919790.jpeg This post has been edited by Markos: 17 Jan 2015, 19:47 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poza asta e facuta in US. Florida, cumva?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Markos |
![]()
|
Asta-i mai europeană?
2006-volvo-s60-r_800x0w.jpg Doctore, dacă citeai cu atenție postările mele de azi, ai fi remarcat - poate - că m-am referit strict la Volvo S60. Fără caracterizări personale, fără "grecotei", "vulpe" și alte epitete de-astea, deci strict pe subiect. Dacă tu preferi să duci discuția în derizoriu (văd că unora le prescrii deja rețete), apoi e numai alegerea ta. Doar e jurnalul tău de bord, nu? This post has been edited by Markos: 17 Jan 2015, 20:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Aia mai facelift. Totuși, tu vrei să spui că eu la 1.90 m și 120 kg am să stau bine pe bancheta din spate ? Am urcat o dată de curiozitate și n-am putut sta decât cu capul mai intr-o dungă, puțin așa. În E90 stau suficient de bine, dacă-i cineva de maxim 1.8m la volan. La naiba, chiar pot să ies fără să-mi fac un cucui.
Cu toate astea, este superbă în culori deschise. Grecule, dă o tură cu un E90, apoi fă comparațiile. Degeaba ai condus zeci de mii de kilometri pătrați un d-ăsta dacă îți lipsește termenul de comparație. Te-ai românizat destul de bine comparând două chestii, din care una ți-e necunoscută ![]() Amu să fiu eu precis și la obiect: S60 are cea mai vagă ținută de drum dintre A4, E90, Alfa 159, Clasa C (cu mult inferioară ăstuia, care reușește să fie la fel de confortabil la suspensie, dacă nu chiar peste, dar n-am condus decât varianta dric, cu motorul dizel de 2 litre). Mondac d-ăsta nou nu am volănit, deși i-a crescut popoul atât de mult că nuș în ce clasă mai intră amu. Mondacul contemporan, are o ținută de drum demnă de comparat cu Alfa și Pemfe, dar la interior este zgomotos și plăsticos ![]() Ai un fetiș să bagi der 3er în clasă cu Meganu, iară bmw548 uită să scrie ideea până la capăt. Amu făcețivă de cap, că luni dimineață bagăm aspiratorul, io unul mă apuc să fac o prăjitură Pavlova, mâine am musafiri ![]() 4418864_600x400.jpg ( Size: 32.73k ) Number of downloads: 320 poate fac mișto și aranjez murele-n forma siglei de Pemfe' ![]() LE > grecule, la derizoriu tu esti expertul aici, n-am de gand sa-ti fac concurenta ![]() This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 20:08 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Îți trimit prăjitură, taci din gură, n-are voie omul să fie neatent la el pe topic ? Ce uameni răi
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Dragostea trece prin stomac, grecoteiule !
Preferi virșli ? ![]() This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 20:10 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
bmwh548 |
![]()
|
@Markos: Si el ce poate. Vorba elvetianului: multi citesc, putini au capacitatea sa inteleaga.
mKe edit: până la înțeles, ție îți rămâne problema cu scrisul ![]() This post has been edited by dr_mKe: 17 Jan 2015, 21:28 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:20 |