DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.262 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Deacord pe deoparte, sa verifice si lablaga si la tariceanu si la toata lumea
Pe de alta parca la domnu monta e usor diferits speta, banii ajunsera la tonelu nu la partid. Nu ca asta ar trebui sa fie ceva ilegal ( doar imoral), si ca DNA nu face ceva politie politica ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Banii nu ajunsesera la Ponta!
Ajusesera la o organizatie non profit, conexa PSD-ului, care a organizat inalnirea. Miscarile de bani nu au fost ilegale, s-au facut transparent! Ilegal ar fi fost daca exista dovada ca Ponta a zis: nu te pun pe liste daca nu dai banii. Ori acum Blaga exact asta a spus. La ponta nu am vazut sa existe o astfel de dovada. Dar la Blaga e publica! E mult mai grav la Blaga! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.262 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
A zis blaga ca nu-i pune pe liste daca n-aduc bani?
sau ca "ar fi bine sa vina cu bani" In primu caz, chiar m-ar bucura sa-l umfle In cazu 2 e politi epolitica ![]() |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
klaus |
![]()
|
Pai a zis Blaga, mot-a-mot:
QUOTE Cei care vom candida pe pozitii pe care le vom considera eligibile vom participa si la sustinerea campaniei electorale centrale .Deci exista OBLIGATIA ca DOAR CEI ELIGIBILI sa contribuie la campanie, ceilalti nu. Mai clar de atata ce poate fi? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Se indoaie careva ca asta-i metoda de a ajunge pe un loc eligibil, indiferent de partid?
QUOTE(miki @ 11 Sep 2016, 12:43) banii ajunsera la tonelu nu la partid. D-aia nu mai scrie p-aici, "s-a ajuns". ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 11 Sep 2016, 13:00) Pai a zis Blaga, mot-a-mot: . Deci exista OBLIGATIA ca DOAR CEI ELIGIBILI sa contribuie la campanie, ceilalti nu. Mai clar de atata ce poate fi? Hmm... parca nu exclude participarea celorlalti la campanie, ci doar angajamentul "lor" celor 'fruntasi" de a sprijini partidul Nu prea cred ca in fata unui judecator asta suna a obligatie Da' io nu-s judecator ![]() |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
klaus |
![]()
|
Zilele astea-i o efervescenta clocotitoare legata de DNA si SRI.
Acoperita Sorina Matei zice pe blog ca e un razboi SRI-DNA. Ca asistam la "războiul declanșat de prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, împotriva DNA". Invoca si niste scapari prin presa prin care, citându-le filonul ideilor, ii face pe Cristoiu si pe Tapalaga portavocile SRI-ului ( ![]() Zice ca judecatorul "cu nasul in suflet" de la ICCJ (recte Iulian Ilie Dragomir) executa ordinele SRI (deci cum ar veni ca face parte din "campul tactic"). Zice c a la servicii: "Fonduri operative vraiște, arată date obiective, sunt la toate serviciile secrete, la fel ca și continua neadaptare la nevoile, evoluțiile sănătoase și pretențiile societății". Zice astfel fina cunoscatoare ca toti fac la fel si ca nici nu lucreaza "sanatos" pentru societate. Reamintesc, Tapalaga tipa ca numai la DIPI e cu "fonduri vraiste", la celelalte servicii exista "proceduri interne reglementate prin hotarari CSAT" (de unde o stii Tapalaga, nu spune...) Si continua madam Sorina ca SRI cam suge bani fara justificare (ca-i chiar "bugetofag") Despre DNA spune ca 20% din dosare sunt infirmate definitiv de instante (cu exemplul elocvent Dan Radu Rusanu care a fost achitat), deci ori le fac prost, ori le fac "cu interes" (adica politie politica). Si continua cu o revelatie a ei personala: "DNA și-a fixat ținte publice și a continuat să-i ia de pe funcții". A? Cum? Adica DNA intai isi fixeaza tinta si apoi verifica ce fapte penale a facut ca sa-i intocmeasca un dosar? Adica DNA lucreaza ca Felix Edmundovich Dzerjinsky, fondatorul NKVD-ului? Sau ca Robespierre cu al lui Fouquier de Tinville? Vai, da' de unde aceste opinii la aceasta vajnica lingatoare de dosuri DNA-iste si SRI-ste? S-a schimbat peste noapte in urma unei revelatii, ca Mahomed dupa intalnirea cu Arhanghelul Gabriel? Sau SRI incearca sa implementeze ideea ca ar fi intr-un razboi cu DNA cand de fapt nu e asa? Oricum, nici Cristoiu nu se lasa si constata ca din dosarul cu cheltuielile de la DIPI, o "pregatire profesionala" facuta pe banii DIPI cu tovarasi de la SRI face obiectul unui ... dosar disjuns. Adica DIPI dimpreuna cu niste tovarasi din SRI fac obiectul unui alt dosar "in lucru". Ia sa vedem, se si finalizeaza? Sau DNA a inteles mesajul transmis de Tapalaga ca doar unii (adica_cateii) trebuie cercetati, nu toti (nu si dulaii)? PS: si mai zice o treaba tare Cristoiu. Din rechizitoriu rezulta ca denuntatorii sunt 3 din cei 4 care au format comisia interna de verificare a cheltuielilor DIPI, care au si purtat microfoane sa inregistreze ambiental conducerea DIPI (conducere de serviciu secret) si pe Toba (ministru de interne la acea data). Din acest moment SRI nu mai poate dormi linistit, pentru ca nu stie niciodata care dintre ei "denunta" si, cum DNA are propria trupa de inregistrari, baietii de la SRI nu vor stii daca sunt inregistrati sau nu. This post has been edited by klaus: 12 Sep 2016, 07:05 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
klaus |
![]()
|
A fost matrozu dimpreuna cu Cristoiu (aista prin telefon) la emisiunea Dosar de politician la B1 TV.
A zis matrozu: - Dosarul DNA e atentat la siguranta nationala pentru ca procuroarea vrea sa desecretizeze documente care dezvaluie modurile operative ale serviciilor secrete, ceea ce pune in pericol siguranta nationala - Actele CSAT nu pot fi desecretizate nici macar prin hotarare judecatoareasca. - Sumele in discutie sunt derizorii, nu sunt motiv de cercetare penala ci cel mult disciplinara. - Astfel de utilizari ale sumelor "operative" sunt la toate serviciile, nu doar la DIPI - "Descarcarea de gestiune" se face la toate serviciile pe baza unui raport a unui reprezentant al Curtii de Conturi care are atributii de verificare. - Toba nu putea desecretiza nimic pentru ca nu ministrul poate desecretiza documente DIPI ci doar sefii serviciului. Deci dosarul impotriva lui este un abuz. - "saltarea" tovarasilor de la DIPI este o saltare a unor tovarasi fosti si actuali prieteni ai SRI-ului. - Toba e prieten apropiat cu SRI. Nea Manastire (de care am mai zis eu pe aici ca are cam multe informatii "absconse" ca sa le faca rost doar pe baza unor cercetari ziaristice) a latrat si el oleaca la madam Kovesi si Popovici (sefu' lu' procuroarea cu DIPI). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
In jur e o mare conspiratie si toti apreciaza silinta pe care ti-o dai ca sa o deconspiri. Nimeni nu le vede asa de bine ca tine.
Arunca o privire si pe aici, cu siguranta vei putea face si alte conexiuni si dezvaluiri spectaculoase. |
--------------------
Fara
roti
- 2010
fara ipocriti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Gluma glumă, dar reptilienii ăia chiar sunt periculoși.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Au cerul gurii rece?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Da, clar i-ati demontat argumentatia lu klaus. Pentru ca "reptilieni". Ceva cu bruzli sau cichician n-aveti?
This post has been edited by neumann: 14 Sep 2016, 09:24 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(paul_p @ 13 Sep 2016, 23:28) Indiscutabil, s-ar putea ca eu sa fiu pe aratura! E foarte posibil si nu neg. Mi-e insa teama ca e posibil ca sa revad la un moment dat atitudini post WW2, cand nemtii spuneau ca habar nu au avut ce se intampla si ca nu si-au dat seama, ca nu au vazut nimic etc. As prefera maxim ca eu sa fiu pe aratura decat sa am dreptate. Insa asa sunt eu, mai suspicios. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
neee... doar lacoma si fara scrupule
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Băbăiete, infailibilă e chestia cu BOR e vinovată.
Tu o muști instantaneu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
interpretabila exprimarea matale
dar bor, cu siguranta, fara dubii si fara a interpreta altfel afirmatia, tot lacoma si fara scrupule este. QUOTE(DragosP @ 14 Sep 2016, 15:11) normal ca atunci cind vad un blatellia germanica sar cu flit-ul This post has been edited by miki: 14 Sep 2016, 16:12 |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
De cand ancheteaza DNA accidente de circulatie ?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
De cand prezumtivul vinovat de fapta penala e "ofițer de poliție" si martorul e "senator sau deputat".
Scrie in OUG 43/2002 la art. 13 alin. (1) lit. B ) This post has been edited by klaus: 19 Sep 2016, 10:53 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
o lua altu'nainte
![]() This post has been edited by miki: 19 Sep 2016, 10:53 |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
Noroc cu specialiștii.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Doamne Ajuta!
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
surse de incredere (ca doar e hotnews, detinatorul adevarului suprem) ar spune ca
QUOTE dosarul in care a fost audiat Blaga in calitate de martor nu vizeaza accidentul de masina. Ar fi vorba de un dosar de mita la IJP Bihor Comunicatul DNA zice de QUOTE suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2012-2014. Tuterii (evident, surse de neincredere, cum altfel) spun ca QUOTE prietenul lui Blaga, chestorul Popa, ducea ceva la București în ziua când a avut ghinionul să facă un accident minor în trafic. Tot aceste surse spun că este o chestiune de corelare a datelor până la aflarea amănuntelor oficiale despre cât și la cine se duceau bani. Hm, ciudata miscare... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
RZV |
![]()
|
La ora 10:02 cand am postat eu, am citat actualizarea de la 09:30 de pe digi24.ro. Nu erau alte informatii la ora aia. Fair?
Atunci, se specifica doar de accidentul de circulatie, motiv pentru care am si intrebat. Da', noah, unii cam prea fac totu-ntradins. ![]() This post has been edited by RZV: 19 Sep 2016, 12:32 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
Chiar si la accidentul ala de circulatie (cu ofiter de politie si cu senator), daca exista o plangere penala, tot DNA era competenta pentru infractiuni de: luare de mită, dare de mită, trafic de influență și cumpărare de influență.
Ori la un accident d-ala era destul de plauzibil un trafic de influenta. This post has been edited by klaus: 19 Sep 2016, 12:39 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
RZV |
![]()
|
Aham, si de aia sa inteleg ca m-ai luat in balon?
Nu intentionai, cumva, asa, in josul paginii, cu litere mici, sa continui vendeta cu "sursele de incredere"? ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
No, si cand te-am luat in balon acum?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:39 |