DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

181 Pages « < 105 106 107 108 109 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DNA, știri, informații, succesuri

miki
post 21 Sep 2016, 12:53
Post #3181

#Hırsızlargibigeceniniçine

Group: Members
From: Bucuresti

apropo de comunicatul astora
In cazul de fata era vorba despre anchetarea mortii unei persoane, fapta ce nu are legatura cu protejarea modului in care un senator si/sau ministru isi exercita functia.

Este inadmisibil ca, dupa atatia ani, senatorii nu au inteles inca limitele si rolul imunitatii parlamentare.

Pe de alta parte se pare ca am si raspunsul la intrebarea daca dna are voie sa ancheteze "omor din culpa"
Daca reaspunsul era nu, sareau astia de 3 merti in sus

This post has been edited by miki: 21 Sep 2016, 12:57

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe - XX-B-XXX 2004 / 2019/2008

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 21 Sep 2016, 14:05
Post #3182

步步

Group: Moderatori

QUOTE(maho @ 21 Sep 2016, 10:55)
Pai de procurori DNA corupti nu prea am auzit, de procurori (sau ofiteri diicot, etc.) care-si dau la gioale din diverse motive (vezi cazul Berbeceanu) ceva mai rar, dar de judecatori (cei care ar trebui sa detina adevarul absolut si sa-l imparta) corupti... gârlã.
*

1. Pe rocuorii DNA ii cerceteaza... procurorii DNA, colegii lor. E corb la corb nu scoate ochi.
2. Dar, chiar si in aceasta situatie, sa-i reamintim pe inegalabilii:
- Emilian Eva (ala de a instrumentat dosarul lu' Voiculescu) care trimis in judecata penala (cred ca a stat si la facultate) pentru "pentru luare de mită, spălare de bani, fals și efectuarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția"
- Lucian Papici (dosarul referendumul a lu' Dragnea, dosarul Zambaccian, dosarul lui Poteras) cercetat pentru "violare a secretului corespondentei si operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice"
- De la DIICOT madam Alina Bica, care a instrumentat pe Tender, Iancu și Iacobov (toti la bulau).
In situatia in care aia din DNA nu prea se cauta intre ei, avem deja niste cazuri in faza de judecata.
Cum verifica DNA-ul faptele penale ale colegilor e elocvent caul lui mada Florentina Mirică (procuroarea cu DIPI, care a dezvaluit secrete de stat in rechizitoriu si a dezvaluit, tot in rechizitoriu, numele martorilor sub acoperire, ambele fapte fapte penale). In cercetarea disciplinara de la CSM mada Kovesi "s-a dus sa sustina o colega". No shit! Pai tu conducatoare DNA trebuia sa faci cercetare disciplinara nu sa "o sustii", ca nu ti-e colega ti-e subalterna!
Dupa care ii mai avem pe aia doi de la Olguta vassilescu care au incalcat legea, au incalcat dreptul la aparare etc.
O mai avem si pe aia de la Rarinca care a facut exact ca la Olguta cu instigarea martorului (ceea ce este iarasi nelegal)

Astea sunt publice asa, la o prima numarare. Eu apreciez ca cel putin un numar egal (ca sa fiu extrem de dragut) de "procurori penali" nu sunt publici.
Avem 6 dovediti, din care 2 in judecata.
Asta reprezinta 6% din efectivele DNA.
Daca parlamentarii ar fi atat de penali ca procurorii DNA ar trebui sa fie vreo 36 de parlamentari penali (6% din vreo 588). Si parlamentarii nu sunt "luptatori pentru dreptate" etc. cum sunt procurorii.

Din aceasta perspectiva (procentuala) DNA e mai penala decat Parlamentul!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
miki
post 21 Sep 2016, 14:20
Post #3183

QUOTE(klaus @ 21 Sep 2016, 15:05)

Dupa care ii mai avem pe aia doi de la Olguta vassilescu care au incalcat legea, au incalcat dreptul la aparare etc.
*

eh! stai nitel ca aici treaba nu-i definitiva biggrin.gif
dna poa'sa atace hotarirea judecatoarei

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
maho
post 21 Sep 2016, 15:03
Post #3184

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

1. Pe rocuorii DNA ii cerceteaza... procurorii DNA, colegii lor. E corb la corb nu scoate ochi.

O mai avem si pe aia de la Rarinca care a facut exact ca la Olguta cu instigarea martorului (ceea ce este iarasi nelegal)

1. Probabil, ca in orice domeniu, inclusiv parlament. Ce-o fi fost asa greu sa se dea drumu' la CERCETARE (la oprea)?

Aia nu era cu sefa csm-ului? Se vede treaba cu nu prea ai tangente cu Oltenia, acolo justitia e mai mult decat oarba, e de-a dreptul chioara (iar sanatatea e intre scanduri, 4 biggrin.gif ).

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
RZV
post 21 Sep 2016, 15:06
Post #3185

Membru autentic

From: Online

Astea sunt publice asa, la o prima numarare. Eu apreciez ca cel putin un numar egal (ca sa fiu extrem de dragut) de "procurori penali" nu sunt publici.
Avem 6 dovediti, din care 2 in judecata.
Asta reprezinta 6% din efectivele DNA.
Daca parlamentarii ar fi atat de penali ca procurorii DNA ar trebui sa fie vreo 36 de parlamentari penali (6% din vreo 588). Si parlamentarii nu sunt "luptatori pentru dreptate" etc. cum sunt procurorii.
Din aceasta perspectiva (procentuala) DNA e mai penala decat Parlamentul!
*

Tre' sa fie foarte frumos sa pui statistica (in acceptiunea generala a termenului) putin la lucru, ca sa iti confirme concluziile si ideile. Din ciclul, hai sa justificam cu date si indici orice. Sa demonstram, cum ar veni.
De cand e "penalitatea" cuantificabila procentual?

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
b76bgaarh
post 21 Sep 2016, 15:10
Post #3186

Membru autentic

de cand se folosete sintagma parlamentul penal.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
RZV
post 21 Sep 2016, 15:13
Post #3187

Membru autentic

Ce legatura are procentul aici?
Un parlament e penal sau nu. Nu poate fi mai mult sau mai putin penal.

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
b76bgaarh
post 21 Sep 2016, 15:17
Post #3188

Membru autentic

sintagma se foloseste in relatie cu persoanele penale din el, vezi doamne ca e multi cu doasre penale, ca actiunile parlamentului nu prea au cum sa fie penale.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
RZV
post 21 Sep 2016, 15:37
Post #3189

Membru autentic

Pai actiunile parlamentului sunt rezultanta actiunilor unui grup de oameni (parlamentari) care pot avea probleme/dosare penale sau nu.
Iar daca grupul de oameni contine indivizi cu probleme penale iar cel putin unul din acesti indivizi este lasat in continuare sa fie parte activa in deciziile parlamentului (legi, vot, etc), e vorba de un parlament penal.

This post has been edited by RZV: 21 Sep 2016, 15:37

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 21 Sep 2016, 16:03
Post #3190

步步

Exact ca la DNA: aia care au incalcat dreptul fundamental al omului la aparare, au facut probe ilegal, activeaza in continuare in DNA, sunt parti active din DNA...
Sau aia care au dezvaluit secrete de stat sau identitatea martorilor protejati, nu doar ca sunt in continuare activi in dna, dar sunt si "protejati colegial".

Sa fie ceva diferente fata de parlamentari?

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
RZV
post 21 Sep 2016, 16:14
Post #3191

Membru autentic

Daca aia din DNA, sau de oriunde de aiurea, la care faci tu referinta au dosare deschise, trimiteri in judecata, sentinte (definitive sau nu) pe spete penale, si isi fac in continuare treaba acolo, da, atunci nu e nici o diferenta.

Intrebarea cheie e, au?

Ca ni se par noua chestii, e normal sa ni se para. Da' aici nu e vorba de pareri.

This post has been edited by RZV: 21 Sep 2016, 16:14

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 21 Sep 2016, 16:25
Post #3192

步步

Pai aia de fuse la CSM are exact asta, o procedura de cercetare...
Exact ca la parlamentari, au venit "colegii" sa o sustina.
Diferenta e ca acei "colegi" de fapt trebuiau sa cerceteze administrativ faptele si de fapt ei "acopera" faptele...

--------------------
+
RZV
post 21 Sep 2016, 17:16
Post #3193

Membru autentic

S-a deschis cercetarea penala in cauza, sau e doar o investigatie administrativa?
Intreb doar, nu dau cu paru'.

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 21 Sep 2016, 17:32
Post #3194

步步

E voila!
Iaca d-aia sunt procurorii "deasupra legii", nu sunt egali in fata legii cu restul fraierilor din aceasta tara si sunt cam la fel de imuni ca parlamentarii.
Pentru ca pentru astfel de fapte oricine altcineva se duce pe siguranta nationala si desconspirarea de secrete, fapta penala, la ei e "cercetare disciplinara" pentru "abatere disciplinara".
Ei si cu judecatorii au o raspundere limitata fata de ceilalti.
De ex. eu daca nu intocmesc un act/intarzai etc sunt dat in judecata si mi se cer despagubiri si pot fi cercetat penal pentru abuz in serviciu.
Judecatorul daca nu intocmeste un act (sentinta) si amana cu anii (stiu cazuri) poate cel mult (in fapt foarte rar) sa fie "sanctionat disciplinar" cu o bataie de obraz de la CSM. Nu mai vorbesc de procurori daca tin dosarele prin sertar cu anii ca acolo nici macar o flatulenta nu se trage de CSM.

Ceea ce face acolo CSM e echivalentul cercetarii penale a unui primar, pentru ca preliminar cercetarii se face o evaluare daca reclamatia poate fi primita sau nu. Si aici s-a primit reclamatia ca fiind intemeiata.
Cam asta prevede legea pentru "magistrati", care-s deasupra legilor normale...

--------------------
+
RZV
post 21 Sep 2016, 17:42
Post #3195

Membru autentic

Deci, stricto-senso, s-a deschis dosar de cercetare penala, subliniez termenul, penal, sau nu?
Cum e in cazul membriilor parlamentului, ca sa putem vorbi de echivalenta penalitatii.

This post has been edited by RZV: 21 Sep 2016, 17:49

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 21 Sep 2016, 20:34
Post #3196

步步

Stricto sensu ... da!
Daca pentru un alt cetatean, care nu e procuror, se deschidea dosar penal pentru asa ceva, dar legea prevede expres ca DOAR pentru magistrati (alta smecherie, ca procurorii sunt magistrati doar prin dictaturi si state stalinisto-naziste) pentru asa ceva se deschide doar o "cercetare disciplinara" facuta de un for "superior" (CSM), atunci aceasta "cercetare disciplinara" e echivalenta fix cu o cercetare penala pentru omul de rand. Dar deh, procurorii nu sunt oameni de rand, sunt un fel de parlamentari si ei, cu imunitati specifice...

--------------------
+
RZV
post 21 Sep 2016, 20:45
Post #3197

Membru autentic

Cool. icon_mrgreen.gif
Si la ce parchet e deschis dosarul penal? Ca doar vorbim de dosar penal, repet termenul ca sa nu mai existe confuzie, dosar penal nu altceva. Nu echivalente sau alte interpretari. Ca doar e treaba grava, acuzatii foarte serioase.

Care sunt invinuirile, pe lege? Avem si un nume de procuror, un numar de dosar, o data de inceperere a urmaririi penale?

This post has been edited by RZV: 21 Sep 2016, 20:52

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 21 Sep 2016, 21:35
Post #3198

步步

Ce-o mai face "marele" dosar EADS?
Ala care tot "detoneaza" in fiecare an, ca tot iese madam Kovesi sa spuna la pulime ca ie detonat, ca o sa fie cu ziceri si strigaturi. in 2014, ca e gata-gata, doar sa i se mai puna o stampila-doua, in 2015 ancheta aproape finalizata, in 2016 mai stam putin dar poate avem un raspuns cat de curand.
Dar cu Microsoftul, ce facem cu cei doi tovarasi (Florica si Pescariu) care au fost organizatorii spagii, principalii beneficiari dar au fost scosi din dosar pe articole de cod penal care sunt justificate doar daca ar fi agenti SRI sub acoperire? Dar cu tovarasii care au luat MILIOANE si au primit sentinte mai mici decat pentru furtul a 2 gaini?
Dar la dosarul cu ALRO? Ce se mai aude?
Sau cu Petrom, sau cu Rompetrol, cum se sta?

La astea cu adevarat de competenta DNA cum se sta?
Ca am inteles ca la alea mai de competenta sectoristului DNA sta bine. Asta am inteles de la caprele lu' Grebla.

Da' am o curiozitate specifica pe dosarul EADS pana nu s-or prescrie faptele, ca mie asta mi se pare ca se asteapta... Sunt curios si eu de cele 9 persoana private si firme care se regasesc si in dosarul Microsoft de care amintea matrozu' prin 2014. Stiu ca e mult de atunci si lumea uita.

--------------------
+
vi_escu
post 21 Sep 2016, 23:12
Post #3199

Membru somnambul

From: republica procurorilor

Intre timp marele denea trebuie sa plateasca o despagubire fostului proguror general Gabriela Ghita pentru vina de a da publicitatii unui comunicat de presa in care a fost acuzata de savarsirea unor infractiuni.
Suma nu-i de speriat, doar 25 de mii de lei. Chestia e: cine plateste? Nu de alta dar conform art. 69 (2) litera e) din Regulamentul de ordine interioara al DNA: „Biroul de informare si relatii publice... intocmeste proiectele comunicatelor de presa, iar dupa aprobarea lor de catre procurorul sef directie, le difuzeaza operativ mass-mediei“.

--------------------
Logan ABS plus 1,6MPi . 2007
Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
+
paul_p
post 21 Sep 2016, 23:58
Post #3200

Membru autentic

From: psd=evil

QUOTE(vi_escu @ 22 Sep 2016, 00:12)
Intre timp marele denea trebuie sa plateasca o despagubire fostului proguror general Gabriela Ghita pentru vina de a da publicitatii unui comunicat de presa in care a fost acuzata de savarsirea unor infractiuni.
*

A fost doar acuzata sau a fost condamnata definitiv la inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie?

This post has been edited by paul_p: 22 Sep 2016, 00:05

--------------------
Fara roti - 2010 fara ipocriti
+
miki
post 22 Sep 2016, 08:43
Post #3201

QUOTE(klaus @ 21 Sep 2016, 22:35)

Da' am o curiozitate specifica pe dosarul EADS pana nu s-or prescrie faptele, ca mie asta mi se pare ca se asteapta... Sunt curios si eu de cele 9 persoana private si firme care se regasesc si in dosarul Microsoft de care amintea matrozu' prin 2014. Stiu ca e mult de atunci si lumea uita.
*

Aaaaaa, sa zicem cam asa , aleator, pe surse de 4 urechi:
Ioan Rus
Elena Udrea =>Radu Dimofte (poate si Popoviciu)
=>Gheorghe Iaciu=> Impact sa
=>Remus Truica
Florica si Fujitsu Siemens Computer
Ion Tiriac - eventual pretenu' Mangold => Daimler

N-au iesit 9 la numar blink.gif da' ailalti 2 nu va intereseaza icon_mrgreen.gif

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
maho
post 22 Sep 2016, 09:40
Post #3202

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Si eu am o curiozitate, ceva mai pamanteana: ieri vindea unu' in draci actiuni Romgaz; azi-dimineata a iesit stirea ca (pe langa Radet) si Elcen-ul (de unde Romgaz are de recuperat o caruta de bani) isi cere insolventa; bravo, mai bajeti, asta se numeste "insider trading".
Evident, la ora asta actiunile Romgaz scad in continuare, ca au inceput fraierii sa vanda. radmasa.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
RZV
post 22 Sep 2016, 14:09
Post #3203

Membru autentic

Ironia sortii. Abia ce a intrat la master la consiliere pastorală și asistență psihosocială, si a luat-o iar DNA-ul la intrebari si control.

This post has been edited by RZV: 22 Sep 2016, 14:10

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
ady77
post 22 Sep 2016, 14:29
Post #3204

راحتزیل یو

From: near Bacau

Nu-l leaga si pe Base?

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
DragosP
post 22 Sep 2016, 14:38
Post #3205

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(RZV @ 22 Sep 2016, 15:09)
Abia ce a intrat la master la consiliere pastorală și asistență psihosocială, si a luat-o iar DNA-ul la intrebari si control.
*

Și care e legătura între cele două activități/acțiuni?
De ce nu zici că "abia îi venise ciclu' și a luat-o iar DNA-ul"? Aceeași relevanță este.

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Markos
post 22 Sep 2016, 14:50
Post #3206

fost programator

From: Scursurești Vale

Adica îi pare rau ca întampina probleme tocmai acum, la început de an universitar.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
RZV
post 22 Sep 2016, 14:53
Post #3207

Membru autentic

Exact. Si mai ziceam si io ashea...ca abia ce incerca saraca sa se rupa de trecut, sa devina o persoana mai buna, sa incerce sa se implice in ajutorarea celor nevoiasi, si hop, iar o lua DNA-u' din urma.

Karma. rolleyes.gif

--------------------
Scott Mountain Bike 1990
+
klaus
post 22 Sep 2016, 16:13
Post #3208

步步

E matrozu ca maimuta la gard la adresa lu' Kovesi ca i-a chemat fiica.
Zice el acolo "Niciodată nu mi-am implicat fiica". Hmm, deci ceva-ceva ar exista, dar nu cu fiica.
Posibil sa aiba dreptate, ca i-am vazut pe astia de la DNA ce le poat pielea.
Insa as reaminti ca acu 3 ani cand Voiculescu zicea "Așadar, atacați-mă direct! [...]Dar măcar luptați deschis, nu hărțuiți copiii!" aceasta atitudine a DNA-ului nu-l deranja pe atunci presedintele in functie, era bine cu justitia, cu "sa raspunda pentr fapte" etc.
Acu el, in aceeasi situatie, e naspa.
Si i-as reaminti ca EL a pus-o pe madam Kovesi pe vremea lui Ponta. EL a sustinut-o, EL a facut chiar un fel de santaj/barter cu Ponta pentru Kovesi.

Roata se invarte.

Am mai amintit eu de Robespierre si al lui Fouquier de Tinville. Azi erau pe judecatorii supremi, lichidatori (fizic) de opozanti politici iar maine erau pe esafod, condamnati de propria lor lege data ca sa-si omoare opozantii...

Si poate ce vedem noi azi "revolutionari ai dreptatii" maine s-ar putea sa fie "dusmani ai poporului" pentru abuzuri.

--------------------
+
neumann
post 22 Sep 2016, 16:34
Post #3209

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(RZV @ 22 Sep 2016, 15:53)
Exact. Si mai ziceam si io ashea...ca abia ce incerca saraca sa se rupa de trecut, sa devina o persoana mai buna, sa incerce sa se implice in ajutorarea celor nevoiasi, si hop, iar o lua DNA-u' din urma.

Karma. rolleyes.gif
*

Si cand te gandesti ce tanara si neprihanita era cand a venit la putere. Nici macar politician nu fuse inainte. Suflu nou, alea alea

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
kato
post 22 Sep 2016, 16:39
Post #3210

Membru autentic

From: barlad

usr, nu alta! smile.gif

--------------------
renault scenic - vs 05 glx vs 79 glx 2000 rxt - scenic III 1.6 dci
+
181 Pages « < 105 106 107 108 109 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 01:25
Forum Renault