DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Sep 2016, 13:48) Pai ma gandeam la sintagma "sursele de incredere" in urma discutiei avute asa, mai de demult. No offence, da' io asta am citit prin randuri. Daca nu e asa, accepta-mi scuzele. QUOTE(DragosP @ 19 Sep 2016, 13:49) Si io ce sa fac, daca-s sarac? ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia nu era "in balon" pe subiectul de acum, era "in balon" in general.
Pe subiectul de acum mie mi se pare ca am fost "la subiect". Si da, o sa imi permit aroganta sa iau in balon toti tovarasii care au impresia ca numai unii au dreptate, si anume aia unii despre care zic ei ca au dreptate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Be my guest (dedicatie pentru 77
![]() ![]() Nu pe unii mai piano, pe altii mai forte (tot pentru 77). Asta daca ne pretindem echidistanti si impartiali. This post has been edited by RZV: 19 Sep 2016, 13:00 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
RZV, pai ce faci coane? Te certi cu Klaus si asa intre doua replici ii mai dai la gioale si lu' sevenseven?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca asta o percepi tu ca pe o cearta, nici nu ma mira ca-ti sare tandara asa de repede.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 19 Sep 2016, 12:15) QUOTE(radian @ 19 Sep 2016, 14:35) RZV, pai ce faci coane? Te certi cu Klaus si asa intre doua replici ii mai dai la gioale si lu' sevenseven? ![]() 19 Sep 2016, 14:59: QUOTE(ady77 @ 19 Sep 2016, 14:57) Cica Gaitana. Din Ucraina. ![]() This post has been edited by RZV: 19 Sep 2016, 13:59 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da, Klaus, am omis sa pun ghilimelele. Mea culpa.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
klaus |
![]()
|
Mi se pare ca azi avem doua stiri interesante despre DNA.
- Prima e ca baiatul ala de la SRI umflat de DNA ca a spionat cu BlackCube, nea Daniel Dragomir, a fost primul ofiter care a ajuns in Irak in cazul rapirii ziaristilor si e cel care " a pus la punct operațiunea de salvare a celor trei jurnaliști". Va mai amintiti de Coldea? Ala de care zicea matrozu ca l-a apreciat pentru ce a facut in Irak? Ca asta l-a si propulsat in postul nr. 2 (in fapt fapt nr. 1) din SRI? Adicalea astia de la DNA ori l-au arestat pe mana dreapta a lui Coldea din Irak, ori l-au arestat pe unul care stia cam multe despre Coldea si operatiuni... - a doua e treaba cu Blaga. Bulodogu a declarat ca e ceva cu accidentul. Dupa care Parchetul Brasov a zis ca nu e nicio treaba cu accidentul. Si pe surse s-a zis ca e un dosar de coruptiepe . Dar interesant e ca-i implicat, dupa cum zicea chiar Blaga, un prieten de familie, domn' chestor Liviu Popa. Care tovaras a fost promovat in octombrie 2009 șef la Direcția Generală Anticorupție de catre... ministrul Blaga, bunul prieten al chestorului. Mai tineti minte dosarul lui Ponta de conflict de interese ca l-a "pus" pe Sova ministru (desi ministrii se aproba in parlament, nu se numesc cum a facut Blaga cu prietenul vechi de familie)? Pai ce face DNA? Nu-l verifica si pe Blaga pentru "conflict de interese"? Ca asa ar face o structura "echidistanta", "drepta"si "justa". Altfel, nu e decat o politie politica. Care face dosare la comanda, nu dupa fapte... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
RZV |
![]()
|
Rabdare stimabile. Vin si dosarele alea.
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
mie asta cu blaqiub mi se pare o gulguta magistrala pusa la cale de codruta. le-a fluturat proiectu' pe la nas, iar tsugulanii care au muscat au fost luati ca din oala
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
klaus |
![]()
|
DNA e in spumele marii pe votul Parlamentului.
Daca cineva spune ca activitatea DNA e nasoala, ca e abjecta etc, sare repede de kur madam Kovesi si se duce cu jalba-n protap la CSM sa infiereze cu ura proletara ingerintele marsave in actul de justitie reprezentate de niste opinii critice la adresa DNA (lasand la o parte ca, pe lege, DNA nu face justitie, justitia o fac doar judecatorii). Acu ce naiba face DNA? Are niste opinii critice la adresa Parlamentului? Pai asta, daca privim in oglinda, nu e ingerinta in actul de legiferare? Ii spune Parlamentului cum trebuie sa voteze? Pai nu e interzis mandatul imperativ (art. 69 din Constitutie)? Lasand la o parte ca acolo Oprea de orice putea fi acuzat, de grobianism, de abuz in serviciu, de parasirea locului accidentului etc, dar nu de omor din culpa. Care de altfel nici nu e fapta de coruptie ca sa fie de competenta DNA. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e nimic pe langa scandalu de pe feisbuc al tinerilor frumosi si destepti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu periodic trag concluzia că ești un tânăr urât și prost
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc, avand in vedere concluziile tale pe acest forum, e chiar un compliment.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
klaus |
![]()
|
Normal, ca aia destepti si frumosi se manifesta pe facebook, in piata cu casca in ureche...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Sep 2016, 14:51) .. Acu ce naiba face DNA? Are niste opinii critice la adresa Parlamentului? Pai asta, daca privim in oglinda, nu e ingerinta in actul de legiferare? Ii spune Parlamentului cum trebuie sa voteze? Pai nu e interzis mandatul imperativ (art. 69 din Constitutie)? Lasand la o parte ca acolo Oprea de orice putea fi acuzat, de grobianism, de abuz in serviciu, de parasirea locului accidentului etc, dar nu de omor din culpa. Care de altfel nici nu e fapta de coruptie ca sa fie de competenta DNA. Ar fi putut sa taca.... dar totusi, la rece, s-a manifestat dupa vot asa ca nu poate sa fie ingerinta in ceva ce a fost executat inaintea comunicatului Si nici indicatie a ce sa voteze ![]() Iar cu criticatul, cred ca oricine poate critica pe oricine, parca PS! iar referitor la urmarirea penala nici n-ar fi trebuit sa existe discutie stii parerea mea: nu trebuie sa existe imunitate pentru nimeni, si nici cu privire la arestarea preventiva n-ar trebui ceruta aprobarea nimanui, doar judecatorii de libertati sa poata hotari asa ceva valabil pentru toti, senator, deputat presedinte sau fost ministru imunitate ZERO pentru toti. oricum asta cu arestarea preventiva a ajuns din uz, abuz This post has been edited by miki: 20 Sep 2016, 15:02 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
OK, imunitate ZERO pentru toti. La pachet cu legea raspunderii magistratilor. Nu?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie la pachet nimica
una nu depinde de alta |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
probabil, dar ar mai tempera scrufulosenia unora...
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(miki @ 20 Sep 2016, 15:52) Pai ce, ti se pare ca eu sunt de alta parere? Si eu sunt exact de aceeasi parere, ca oricine paote sa-si exprime opinia, fie ea si critica. Insa DNA nu are aceeasi opinie, si cine o critica (fie ca are dreptate, fie ca nu) este catalogat din start de DNA ca atentator la independeta justitiei. Pentru baietii aia de la DNA e o problema asta cu libertatea cuvantului si cu impresia ca numai ei au dreptate si ceilalti nu, ca doar DNa ar emite adevaruri suprem-adevarate si ceilalti toti mint daca nu vorbesc de bine DNA-ul. Sunt, din punctul asta de vedere, demni urmasi a unei linii de lideri de mare anvergura: de la Hitler, trecand prin Stalin, Mao si pana la nea Nicu. Toti aveau treaba asta cu impresia ca ei detin adevarul suprem, ca sunt niste zei pe pamant si ca cei de au alta opinie decat a lor trebuie infierati, trimisi la canal daca se poate. Plus ca, repet, DNA nu face justitie, DNA este un avocat al acuzarii (denumit procuror), platit de stat. Nu DNA face justitie ci instantele de judecata. Deci criticile la adresa DNA nu pot aduce atingere independentei justitiei. Dar asta nu impiedica DNA sa se considere "fauritori de justitie" si nici sa inoculeze aceasta idee mincinoasa in "mentalul colectiv" al maselor populare. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
pai nu, nu esti tu de alta parere
dar altii pot interpreta gresit ![]() pe de alta parte, DNA poa'sa latre cit vrea. nu'si face rau decit siesi |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
klaus |
![]()
|
Azi in dosarul lu' Olguta s-a intamplat o treaba adevarata!
Judecatorul a: - constatat nulitatea relativă a actelor de urmărire penală prin încălcarea dreptului acesteia la apărare - exclus actele de urmărire penală efectuate de ofițerii de poliție judiciară fără a avea delegarea procurorului de caz (urmarire facuta nelegal = un fel de abuz in serviciu) - exclus proba constând în interceptarea convorbirii ambientale dintre Vlăsceanu Ion și Părvulescu Ionuț din data de 19.02.2016, aceasta fiind obținută în mod nelegal. Treaba e la fond, dar daca instanta a avut curajul sa spuna asa ceva la baietii de la DNA, inseamna ca ilegalittile facute de procurori in dosar sunt groase rau! De mirare ca nu se basica madam Kovesi ca un judecator si-a permis sa respinga dosarul pentru fapte ilegale facute de procuror in timpul urmaririi penale. Pai asa atitudine nu poate fi decat si numai un atentat la libertatea justitiei, ca procuroru are intotdeauna dreptate, chiar daca de fapt calca legea in picioare! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
miki |
![]()
|
pai daca-i pe dreptate ce mai conteaza un fleac de lege...
|
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(klaus @ 20 Sep 2016, 23:00) Treaba e la fond, dar daca instanta a avut curajul sa spuna asa ceva la baietii de la DNA, inseamna ca ilegalittile facute de procurori in dosar sunt groase rau! De mirare ca nu se basica madam Kovesi ca un judecator si-a permis sa respinga dosarul pentru fapte ilegale facute de procuror in timpul urmaririi penale. Pai asa atitudine nu poate fi decat si numai un atentat la libertatea justitiei, ca procuroru are intotdeauna dreptate, chiar daca de fapt calca legea in picioare! Pai de procurori DNA corupti nu prea am auzit, de procurori (sau ofiteri diicot, etc.) care-si dau la gioale din diverse motive (vezi cazul Berbeceanu) ceva mai rar, dar de judecatori (cei care ar trebui sa detina adevarul absolut si sa-l imparta) corupti... gârlã. "Instanta de judecata" e una, dar judecatorii sunt mult mai pamanteni. E o intrebare (americanii stiu cel mai bine), daca sunt acceptabile sau nu metode "ilegale", pt. a obtine probe "legale" in stabilirea unor adevaruri "absolute". |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
intrebare: poate dna sa cerceteze "omor din culpa"?
21 Sep 2016, 13:23: QUOTE(maho @ 21 Sep 2016, 10:55) .... E o intrebare (americanii stiu cel mai bine), daca sunt acceptabile sau nu metode "ilegale", pt. a obtine probe "legale" in stabilirea unor adevaruri "absolute". Asta are un singur raspuns : NU! This post has been edited by miki: 21 Sep 2016, 12:23 |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
b76bgaarh |
![]()
|
http://www.unjr.ro/2016/09/21/pozitia-unjr...-bogdan-gigina/ mama ce spume face tapalaga si corul de tineri frumosi si destepti, de pe feisbuc, ca astia zic ca e nasol stilul DNA, intr-o justitie, corecta si impartiala.. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 05:36 |