DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

181 Pages « < 131 132 133 134 135 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> DNA, știri, informații, succesuri

neumann
post 11 Mar 2017, 10:33
Post #3961

Membru autentic

Group: Members
From: Spermezeu

CCR l-a scos pe baxe in repetate randuri si nu l-am vazut pe klaus sa critice atunci.
Cine e proasta aia cu opinie separata si de ce trebuie bagata in seama? Conteaza pozitia oficiala a curtii, parerea mea. Proasta care urla in presa nu produce efecte juridice, soluția CCR insa da.

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Fanez
post 11 Mar 2017, 10:53
Post #3962

Membru

QUOTE(cristic1982 @ 10 Mar 2017, 17:59)
...
Deasemenea cine controleaza daca guvernul comite un abuz ...

*

Cine controleaza daca DNA comite un abuz? (zicem doar de unul, nu de toate abuzurile comise)

QUOTE(miki @ 10 Mar 2017, 18:38)
Nu... A iesit ca sa stopeze un kkt de act normativ
Stii foarte bine de ce a iesit lumea. Zile in sir
...
*

A iesit impotriva incriminarii abuzului in serviciu. Prin abrogarea OUG 13, abuzul in serviciu a fost dezincriminat conform legii 47/1992.
“Dispozitiile din legile si ordonantele in vigoare constatate ca fiind neconstitutionale isi inceteaza efectele juridice la 45 de zile de la publicarea deciziei Curtii Constitutionale, daca, in acest interval, Parlamentul sau Guvernul, dupa caz, nu pune de acord prevederile neconstitutionale cu dispozitiile Constitutiei.”

11 Mar 2017, 11:04:
Din categoria "alte succesuri"
DNA NU O POATE PROBA PE UDREA – Parchetul lui Kovesi a facut praf dosarul “Gala Bute”. Principala tinta a DNA, Elena Udrea, se indreapta catre o achitare sigura pentru acuzatiile de luare de mita. Procurorii au fost incapabili sa demonstreze ca spaga plimbata la nivelul Ministerului Dezvoltarii a ajuns la Elena Udrea. Dosarul este plin de declaratii contradictorii, iar inculpatii implicati in circuitul mitei nici macar nu amintesc numele Elenei Udrea. Denuntatorii s-au contrazis singur

This post has been edited by Fanez: 11 Mar 2017, 11:04

--------------------
Dacia Logan 1.2 16v
+
Garett
post 11 Mar 2017, 11:12
Post #3963

Membru autentic

From: Galati

QUOTE(cristic1982 @ 11 Mar 2017, 09:35)
Cu politruci in functii de judecatori asta primesti.
*

Apropo de politruci: dorneanu ăsta știe pe ce lume și în ce an trăiește?
Îi tot dă cu "Parchetul Național Anticorupție", instituție desființată de ani buni...

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Fanez
post 11 Mar 2017, 11:21
Post #3964

Membru

Nu e desfiintata, e denumita altfel. DNA este parchetul anticoruptie, dar ii zice "Directia" pentru ca este doar o parte a parchetului si nu un parchet in sine. O sectie, daca vrei sa-i zici asa.

This post has been edited by Fanez: 11 Mar 2017, 11:22

--------------------
Dacia Logan 1.2 16v
+
cristic1982
post 11 Mar 2017, 11:26
Post #3965

Membru autentic

From: Pitești

Verginico tu esti? Acu' lucrezi si de acasa?
Tot cu munca, tot cu munca.

Zicea cineva de stersul clonelor, dar a fost doar de fenta sa vada daca se arunca lumea...

This post has been edited by cristic1982: 11 Mar 2017, 11:27

--------------------
Dacia Duster 2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
+
maho
post 11 Mar 2017, 12:41
Post #3966

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

QUOTE(cristic1982 @ 10 Mar 2017, 17:59)
E cumva un mesaj ce trebuie neaparat transmis?

Oricum nu ma asteptam la alta decizie sau justificare tinand cont de cine a facut sesizarea (are dreptul?) si de cine conduce CCR. Atat timp cat e condusa de politruci (indiferent de pregatire) nu o sa aiba niciodata credibilitate.

Da, mesajul ca ccr-ul nu trebuie banuit de subiectivism; ce daca dorneanu a supt la p̶u̶ țâța psd-ului?!

This post has been edited by maho: 11 Mar 2017, 12:41

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
klaus
post 11 Mar 2017, 14:14
Post #3967

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(miki @ 10 Mar 2017, 18:38)
Nu... A iesit ca sa stopeze un kkt de act normativ
:
PS ai putea sa specifici si "scorul" si deasemenea ceva citate din opinia separata? biggrin.gif
*

1. Dupa ce actul normati fusese abrogat, au inceput manifestarile de "sustinere a DNA", de sustinere a activitatii de cercetare penala pe care DNA o demarase. Aia pe care acum CCR a zis ca a fost abuziva, ilegala, neconstitutionala si cu depasirea atributiilor DNA.
2. Scorul a fos 8 la 1. Impotriva fiind madam Stanciu, fosta sefa a sectiei penala de la ICCJ, de l-a condamnat pe Nastase pe presupuneri nu pe dovezi, aia de zicea ca nu sunt dovezi dar stie ea sigur ca Nastase a facut smenuri. Nu cred ca e necesar sa detaliez increderea mea in logica doamnei, care e de cel mai pur-sange procuror stalinist, demna urmasa de-a lui Felix Dzerjinski

QUOTE(neumann @ 11 Mar 2017, 10:33)
CCR l-a scos pe baxe in repetate randuri si nu l-am vazut pe klaus sa critice atunci.
*

coffee_spitsk.gif radmasa.gif Banuiesc ca te referi la Klaus Iohannis, nu la mine...

In alta ordine de idei, din toata pleiada de acoperiti-descoperiti de rit DNA-ist de prin presa, singurul ala mai inteligent, recte Tapalaga, a fost in stare sa scrie ceva articulat. Restul toti sunt in bezna ca de, nu au primit articolele pe care trebuie sa le scrie si ei cu capu' lor sunt incapabili. Aia mai semi-inteligenti citeaza din Tapalaga.
Are acoperitul dreptate? O, da, de data asta da!. Aia de la CCR si-au depasit DIN NOU atributiile. Asa cum au facut-o si in deciziile "de interpretare" (inclusiv cea cu abuzul in serviciu).
Au dat o hotarare care face si o analiza juridica de Cod penal, care intra sub incidenta ICCJ, nu a CCR. Dar IICJ e incapabila sa faca asa ceva, si mai ales intr-un timp rezonabil.
Si pare ca aia de la CCR vor merge pe aceasta carare, de limitare a abuzurilor DNA chiar daca asta va insemna, din nou, o depasire a atributiilor CCR si exprimarea pe subiecte care nu sunt de competenta CCR.
Suntem intr-un triplu cerc vicios in care DNA limiteaza abuzurile prin alte abuzuri iar CCR limiteaza abuzurile DNA prin alte abuzuri de drept.
Si lumea iese in strada impotriva unor abuzuri dar totodata pentru sprijinirea abuzurilor facute de altii.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Fanez
post 11 Mar 2017, 15:05
Post #3968

Membru

IMPARTIALITATEA E PENTRU PROSTIME – Bilant secret la Inspectia CSM. Anchetatii disciplinar Augustin Lazar si Laura Kovesi au fost invitati cu mare pompa, s-au ras cu sefii Inspectiei, au tinut discursuri de coma si au finalizat cu sampanie si piscoturi.
sursa
GESTAPO PENTRU LICHIDAREA LUI DRAGNEA – Comisarul Dan Manolachi a denuntat la DNA ca a fost interogat sub presiune de 10 persoane in prezenta procurorului Marin Nicolae si a doi ofiteri SRI: “Am fost amenintat in permanenta cu retinerea in caz ca nu declar ceea ce trebuie despre Liviu Dragnea...
pai cum? nu e "penal"? radmasa.gif sursa
Daca tot vorbim de "sublimul DNA"
STATISTIC, DNA E CEL MAI INCOMPETENT PARCHET – Procurorii anticoruptie se lauda in ultimul bilant cu o rata de achitari de 7,6%. Fata de media nationala (1,6%), cifra avansata de DNA este catastrofala. Cele 973 de condamnari si 96 de achitari definitive din 2015 indica, in realitate, un procent chiar mai rusinos: 9,8%. Ingrijorator este si temeiul solutiilor judecatorilor: 13 achitari pe litera a („fapta nu exista”) si 32 pe litera c („nu exista probe”)
constatam ca nu e chiar asa de minunat.

--------------------
Dacia Logan 1.2 16v
+
miki
post 11 Mar 2017, 15:46
Post #3969

#Hırsızlargibigeceniniçine

QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 15:14)
1. Dupa ce actul normati fusese abrogat, au inceput manifestarile de "sustinere a DNA", de sustinere a activitatii de cercetare penala pe care DNA o demarase. Aia pe care acum CCR a zis ca a fost abuziva, ilegala, neconstitutionala si cu depasirea atributiilor DNA.
2. Scorul a fos 8 la 1. Impotriva fiind madam Stanciu, fosta sefa a sectiei penala de la ICCJ, de l-a condamnat pe Nastase pe presupuneri nu pe dovezi, aia de zicea ca nu sunt dovezi dar stie ea sigur ca Nastase a facut smenuri. Nu cred ca e necesar sa detaliez increderea mea in logica doamnei, care e de cel mai pur-sange procuror stalinist, demna urmasa de-a lui Felix Dzerjinski

deci nu a fost vot 5 la 3 cu un absent?
ca madama a facut opinie separata parca e alta discutie...
si desi e in ordine inversa, cind am zis " zile in siri" era evident ca nu la agitatii care ies numa duminica- ca-i cul ci la ai de au stat in zapada si ger pentru cu totul altceva decit "dna sa vina sa va ia"
aste le zisei acu sa inteleaga si altii de citesc p-aici. ca tu stiu sigur ca ai inteles ... smile.gif
iar problema cu o CCr abuziva nu prea poate fi corectata decit cu modificari in constitutie
ma intreb cine oare o avea oo sa o faca?!
oricum, tre sa-i multumim tembeluilui de iorgovan pentru asta. si cirpei kgb-iste ion iliescu

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe 2004 / 2019/2008 - XX-B-XXX

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
Garett
post 11 Mar 2017, 16:11
Post #3970

Membru autentic

From: Galati

@Klaus: poate clarificibsi ce te-am rugat...

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
radian
post 11 Mar 2017, 16:27
Post #3971

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 15:14)
1. Dupa ce actul normati fusese abrogat, au inceput manifestarile ...
*

Hai zi, chiar asa sa fie? Fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogat actul normativ? Du-te mai, canta la alta masa. Daca nu ieseau aia in strada alde de Dragnea acum era fara cazier iar Voiculescu impreuna cu avocatii isi pregatea dosarul sa ceara despagubiri statului pentru abuzul suferit.

This post has been edited by radian: 11 Mar 2017, 16:28

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
Fanez
post 11 Mar 2017, 16:39
Post #3972

Membru

Voiculescu impreuna cu avocatii isi pregatea dosarul sa ceara despagubiri statului pentru abuzul suferit
E deja gata dosarul. Si din banii tai va lua Voiculescu despagubiri. Doar n-o sa plateasca procurorul si Camelia Bogdan.
Dragnea acum era fara cazier
Urmeaza.
Daca nu ieseau aia in strada...
Nu mai era acum dezincriminat abuzul in serviciu.

This post has been edited by Fanez: 11 Mar 2017, 16:43

--------------------
Dacia Logan 1.2 16v
+
maho
post 11 Mar 2017, 16:50
Post #3973

Membru rigido-flexibil

QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 14:14)
Suntem intr-un triplu cerc vicios in care DNA limiteaza abuzurile prin alte abuzuri iar CCR limiteaza abuzurile DNA prin alte abuzuri de drept.

Cãcam asa e, dar in situatua actuala nu poti rezolva prin metode legale problemele. Legile sunt cum sunt, legiuitorii... nu mai vorbesc.

QUOTE(miki @ 11 Mar 2017, 15:46)
problema cu o CCr abuziva nu prea poate fi corectata decit cu  modificari in constitutie
ma intreb cine oare o avea oo sa o faca?!
oricum, tre sa-i multumim tembeluilui de iorgovan pentru asta. si cirpei kgb-iste ion iliescu
*

Iti dai seama ca la vremea aia n-aveau nici un interes s-o faca ca lumea, iar acum nu are cine.

QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 16:27)
Daca nu ieseau aia in strada alde de Dragnea acum era fara cazier iar Voiculescu impreuna cu avocatii isi pregatea dosarul sa ceara despagubiri statului pentru abuzul suferit.
*

up.gif

--------------------
Dacia 1310 1983
+
Serje
post 11 Mar 2017, 18:40
Post #3974

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ce-mi place... pe langa ca toti o ajuns experti in drept, amu toti is experti in constitutionalitate, mai ales aia a lu' tapalaba, da nici macar nu o zis cine is, oare ca nu-si asuma nimeni tampeniile?
CCR nu judeca pe o constitutie ideala, judeca strict pe asta ce-o avem, buna sau proasta, cand o sa avem alta ... o sa judece dupa aia noua, fix la fel cum fac judecatorii... judeca pe baza legilor in vigoare, chiar daca ele is proaste, iar hotararile chiar daca pot parea proaste... ele musai trebe respectate.
Ca unele legi sau articole din constitutie is proaste, ar fi indicat sa fie indreptate si lumea sa preseze pentru indreptarea lor, nu pt nerespectarea celor in vigoare acum.

"Procurorii își vor continua ancheta pentru a finaliza respectivul dosar, a da o soluție temeinică și legală. Sigur, procurorii nu vor mai ancheta urmări aspectele de oportunitate, circumstanțele, împrejurările adoptării ordonanței, că la ea ne referim în concret, pe viitor a unui act normativ de principiu. Ancheta continuă pe infracțiuni, pe fapte prevăzute în Codul Penal sau într-o lege specială, dar nu poate continua pe oportunitatte, circumstanțe, împrejurări, legalitate, constituționalitate", a declarat, într-o intervenție telefonică la Digi24, Tudorel Toader.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
klaus
post 11 Mar 2017, 21:06
Post #3975

步步

QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 16:27)
Hai zi, chiar asa sa fie? Fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogat actul normativ? Du-te mai, canta la alta masa.
*

Desi stiu ca esti foarte informat si nu accepti ca altii ar putea avea alta opinie decat a ta, imi permit totusi sa am alte opinii. Stiu, sunt un obraznic si un nenorocit pentru asta, dar asa e in democratie. Atunci cand toti au aceeasi opinie e o societate cretina, tampita, deformata si idioata. Formata din oameni asemenea societatii. Am dorinta de a nu fi parte dintr-o astfel de societate, totusi. Oricum, pana si Hotnews are obraznicia sa te contrazica

PS: conform vorbei tale si a ziselor de pe hotnews (si protv, si etc) da, fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogat actul normativ. Sa apere o atitudine ABUZIVA. Ca au fost fraieri, ca au fost manipulati, ca au fost prosti sau ca au fost interesati, e o discutie mai lunga...

This post has been edited by klaus: 11 Mar 2017, 21:12

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
miki
post 11 Mar 2017, 21:12
Post #3976

Eh... asta e o continuare nu inceputul.
Si orcum e o continuare destul de palida la ceea ce a fost cu adevarat "iesit in piata"

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
radian
post 11 Mar 2017, 21:31
Post #3977

Klaus m-ai dezamagit. Sincer. De la tine asteptam ceva mai mult. Mai argumentat. In fine, is bune si povestile. Deci ramane cum ai stabilit, fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogata OUG 13. Mai ai si altele? Din ciclul 1001 de nopti...

--------------------
+
klaus
post 11 Mar 2017, 21:49
Post #3978

步步

Argumentez daca eu consider ca merita argumentat.
Cand e evident pentru toata lumea consider ca argumentele nu sunt necesare.
Dar poate ma insel.

--------------------
+
radian
post 11 Mar 2017, 22:01
Post #3979

Corect. E evident pentru toata lumea ca fraierii au iesit in strada dupa aborgarea OUG 13.

--------------------
+
klaus
post 11 Mar 2017, 22:14
Post #3980

步步

Pentru toata lumea nu e (pentru tine, de ex.).
Pentru altii, cum ar fi eu sau aia de la hotnews sau aia de la protv sau etc (unde etc=orice site de stiri) da, eu un fapt real, care a existat cu adevarat, de la care exista si poze, si filmari.
Dar poate ai si tu dreptatea/motivele tale sa nu crezi pozele/filmarile etc. Or fi fost facute din pixelul albastru.

--------------------
+
radian
post 11 Mar 2017, 22:31
Post #3981

QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 23:14)
... cum ar fi eu ...
*

Eu, daca scap vaca in papusoi am o scuza, is mai ungur de felul meu, dar tu?

Lasand gluma de o parte, las-o balta, OUG 13 a picat la presiunea strazii. Ce incerci tu sa sustii ca oamenii au iesit in strada dupa ce ordonanta cu pricina a fost abrogata e o aiureala.

--------------------
+
klaus
post 11 Mar 2017, 22:49
Post #3982

步步

Ti-am inteles opinia, e opinia ta, am si eu dreptul la opinia mea.
Zic si eu.
Ca altfel ar fi grav.

--------------------
+
miki
post 11 Mar 2017, 22:56
Post #3983

QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 23:31)
Eu, daca scap vaca in papusoi am o scuza, is mai ungur de felul meu, dar tu?

Lasand gluma de o parte, las-o balta, OUG 13 a picat la presiunea strazii. Ce incerci tu sa sustii ca oamenii au iesit in strada dupa ce ordonanta cu pricina a fost abrogata e o aiureala.
]

au iesit destui si dupa abrogare . strigind fix doar dna sa vina sa va ia

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
kato
post 11 Mar 2017, 22:58
Post #3984

Membru autentic

From: barlad

sub pretextul divergentii de opinii (absolut normale), incerci sa maschezi ca sustii mizeria de psd.....jenant..........

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
klaus
post 11 Mar 2017, 23:00
Post #3985

步步

Sustin ce vreti voi ca sa fiti fericiti ca va dau dreptate.
E mai bine asa?

--------------------
+
kato
post 11 Mar 2017, 23:03
Post #3986

Membru autentic

From: barlad

e suficient sa fii corect.......asa ar fi cel mai bine.....deocamdata nu e cazul smile.gif

--------------------
renault scenic 2000 rxt - scenic III 1.6 dci - vs 05 glx vs 79 glx
+
AR-18-MOS
post 11 Mar 2017, 23:08
Post #3987

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

Nu-i problemă, ne întâlnim cu el, îi strângem mâna... la ușă până e de părere cu noi. tongue.gif

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
Fanez
post 12 Mar 2017, 10:22
Post #3988

Membru

QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 21:31)
Klaus m-ai dezamagit. Sincer. De la tine asteptam ceva mai mult. Mai argumentat. In fine, is bune si povestile. Deci ramane cum ai stabilit, fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogata OUG 13. Mai ai si altele? Din ciclul 1001 de nopti...
*

Te-a dezamagit din moment ce nu e de acord cu aberatiile tale. Faptele reale pentru tine sunt povesti. Asa e cand viata ta se petrece 95% pe feisbuc.
QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 23:00)
Sustin ce vreti voi ca sa fiti fericiti ca va dau dreptate.
E mai bine asa?
*

Asa e cel mai bine. Astfel au si ei impresia ca lumea paralela in care traiesc e de fapt lumea reala.

<span class='edit'>12 Mar 2017, 10:24:</span>
QUOTE(miki @ 11 Mar 2017, 22:56)
au iesit destui si dupa abrogare .  strigind fix doar dna sa vina sa va ia
*

Nu e adevarat. Au mai strigat si "jos guvernul", "Dragnea la puscarie" si altele, desigur fara legatura cu OUG 13. biggrin.gif

This post has been edited by Fanez: 12 Mar 2017, 10:25

--------------------
Dacia Logan 1.2 16v
+
miki
post 12 Mar 2017, 12:07
Post #3989

pai si ce, nu-i voie sa strigi jos guvernu' cind vrea muschii tai?
sau muwe dragnea?

ideea, desi expusa simplu pare sa nu o fi inteles si matale, din discutia in conrtradictoriu dintre mine si Klaus, este ca nu toti care au cerut abrogarea oug 13, nu toti aia caee au stat in ger si zloatra, au cerut si "sus DNA"
ba chiar am spus ca procentul covirsitor admite ca psd trebuie s aguverneze si dna sa-si vada de treburile normale si legale

se pare totusi ca pentru unii trebuie silabisit ca sa priceapa

--------------------

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Așılırsa
+
maho
post 12 Mar 2017, 12:29
Post #3990

Membru rigido-flexibil

QUOTE(miki @ 12 Mar 2017, 12:07)
pai si ce, nu-i voie sa strigi jos guvernu' cind vrea muschii tai?
sau muwe dragnea?

Asa se vrea.

--------------------
Dacia 1310 1983
+
181 Pages « < 131 132 133 134 135 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th July 2025 - 13:23
Forum Renault