DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE(radian @ 12 Mar 2017, 14:55) Hop si tu ca musca-n cwrul calului... Aberatiile mele fiind care? Hai lumineaza-ma, cu liniuta si de la capat. Pai hai sa vedem.Liniuta de la capat: QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 16:27) Hai zi, chiar asa sa fie? Fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogat actul normativ? Du-te mai, canta la alta masa. Daca nu ieseau aia in strada alde de Dragnea acum era fara cazier iar Voiculescu impreuna cu avocatii isi pregatea dosarul sa ceara despagubiri statului pentru abuzul suferit. S-a iesit in strada si dupa abrogarea OUG 13 sau nu? (Voiculescu mai are maxim o luna pana iese). QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 21:31) ... Deci ramane cum ai stabilit, fraierii au iesit in strada dupa ce a fost abrogata OUG 13. Mai ai si altele? Din ciclul 1001 de nopti... Adica sustii ca nu s-a mai iesit in strada dupa abrogarea OUG 13. Aberant. QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 22:01) Nu stiu daca au fost si fraieri printre ei dar cu siguranta au iesit cei care au instigat la "jos guvernul". "Organizatorii" manifestatiilor au crezut ca, cei care au iesit in strada impotriva OUG 13, vor mai iesi pana se va reusi daramarea guvernului. (teapa)QUOTE(radian @ 11 Mar 2017, 22:31) ... Ce incerci tu sa sustii ca oamenii au iesit in strada dupa ce ordonanta cu pricina a fost abrogata e o aiureala. Inca mai sustii ca nu s-a mai iesit in strada dupa abrogarea OUG 13?Ok. Cand a fost abrogata ordonanta si cand s-a terminat cu "manifestatiile spontane"? |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai nene, nu te supara, dar, tie iti place ...
Cel caruia i-am dat replica respectiva a sustinut ca oamenii au iesit in strada DOAR DUPA abrogarea OUG 13. Adica, incerca sa insinueze ca doar dupa si indirect sa insinueze ca nu iesirea masiva in strada + presiunile externe i-ar fi obligat pe cei de la putere sa decida abrogarea aberatiei aleia. Ideea era cine a fost primul pe lume, oul sau gaina... Ca au iesit oamenii in strada si dupa abrogarea OUG o stim cu totii, dar asta deja e total irelevant pentru discutia de fata. This post has been edited by radian: 12 Mar 2017, 21:41 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Greu cu limba romana? Sau te-ai obisnuit sa primesti fituica si amu ... neuronii nu se mai descurca singuri?
QUOTE(klaus @ 11 Mar 2017, 14:14) 1. Dupa ce actul normati fusese abrogat, au inceput manifestarile de "sustinere a DNA", de sustinere a activitatii de cercetare penala pe care DNA o demarase. Aia pe care acum CCR a zis ca a fost abuziva, ilegala, neconstitutionala si cu depasirea atributiilor DNA. This post has been edited by Serje: 12 Mar 2017, 23:00 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
Imi place sa cred ca ma descurc cu limba romana. Tu cum ai interpreta chestia aia "cu dupa ce"?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ca orice om normal care ii in stare citeasca si are mai mult de doua clase.
Klaus s-o referit la manifestatiile de sustinere pentru DNA&cucuvea, nu la primele manifestatii... De unde ai tras tu concluzia ca el se referea la manifestatiile de la inceput ... nu-mi pot da seama, ca o fost cat se poate de clar. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Numai fesenistilor le e clar orice. Stii cum spuneau romanii. Ei n-au dubii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
Ai si tu o varsta, ii de inteles la tine de ce o fraza simpla nu-i clara...
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Dupa ce oug a fost abrogata manifestarile au continuat nu pentru sustinerea dna ci pentru a critica in continuare psd-ul (cel care, prin vocile diferitilor lideri, a spus ca nu abroga oug, ca aia din strada sunt doar manipulati etc.). Normal ca oamenii, scarbati de rahatul de psd si de liderii lor, au scandat orice nu le placea pesedistilor, inclusiv dna sa vina sa va ia.
Acum ca unii vor sa o dea cotita si sa dea rost spuselor lor e partea a doua, dar adevarul ca oamenii nu au iesit pentru cineva (astia, in majoritate, sunt cei care nu voteaza pentru ca nu gasesc pe cineva care sa ii reprezinte) ci impotriva cuiva (psd-ul si tutele care ii reprezinta). Cine are neuronii din dotare intelege, cine nu, face teoria chibritului. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
Serje, las-o balta, esti penibil.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fanez |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 12 Mar 2017, 22:59) Dupa cum se vede, nu prea. ![]() QUOTE(Serje @ 13 Mar 2017, 01:13) Nu e din cauza varstei. QUOTE(cristic1982 @ 13 Mar 2017, 07:34) Dupa ce oug a fost abrogata manifestarile au continuat nu pentru sustinerea dna ci pentru a critica in continuare psd-ul (cel care, prin vocile diferitilor lideri, a spus ca nu abroga oug, ca aia din strada sunt doar manipulati etc.). ... Dupa abrogarea OUG, manifestarile au continuat pentru ca "jos guvernul" era scopul principal si nu OUG in sine. Din pacate sau din fericire (depinde in ce tabara te vezi), cei care au fost manipulati s-au dus acasa dupa abrogarea OUG (doar pentru asta au iesit in strada, nu pentru altceva). A fost abrogata OUG. Ce s-a intamplat dupa aia? S-a constatat ca era legala, constitutionala si necesara. Mai mult decat atat s-a constatat ca n-a fost decat un motiv ca sa fie schimbat guvernul actual cu "guvernul meu". |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Tot cu munca papusel?
Sa inteleg ca Tony is back? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Fanez @ 13 Mar 2017, 10:09) Dupa abrogarea OUG, manifestarile au continuat pentru ca "jos guvernul" era scopul principal si nu OUG in sine. Din pacate sau din fericire (depinde in ce tabara te vezi), cei care au fost manipulati s-au dus acasa dupa abrogarea OUG (doar pentru asta au iesit in strada, nu pentru altceva). A fost abrogata OUG. Ce s-a intamplat dupa aia? S-a constatat ca era legala, constitutionala si necesara. Mai mult decat atat s-a constatat ca n-a fost decat un motiv ca sa fie schimbat guvernul actual cu "guvernul meu". ![]() ![]() ![]() Noul (...) al forumului: Fanez! |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(cristic1982 @ 13 Mar 2017, 07:34) Dupa ce oug a fost abrogata manifestarile au continuat nu pentru sustinerea dna ci pentru a critica in continuare psd-ul (cel care, prin vocile diferitilor lideri, a spus ca nu abroga oug, ca aia din strada sunt doar manipulati etc.). Normal ca oamenii, scarbati de rahatul de psd si de liderii lor, au scandat orice nu le placea pesedistilor, inclusiv dna sa vina sa va ia. Acum ca unii vor sa o dea cotita si sa dea rost spuselor lor e partea a doua, dar adevarul ca oamenii nu au iesit pentru cineva (astia, in majoritate, sunt cei care nu voteaza pentru ca nu gasesc pe cineva care sa ii reprezinte) ci impotriva cuiva (psd-ul si tutele care ii reprezinta). Cine are neuronii din dotare intelege, cine nu, face teoria chibritului. Klaus s-o referit strict la manifestatiile de sustinere DNA, o si dat link, cele din 5 martie, asa erau si anuntate ca miting pentru sustinerea DNA, deci nu celelalte la care pe langa altele se striga si dna sa vina sa va ia, cat o fi de greu de inteles... QUOTE(radian @ 13 Mar 2017, 08:15) Semnalizeaza semnalizeaza ... tu nu esti in stare sa intelegi o fraza simpla si altii is penibili? ![]() Tu esti de pus in dex langa cuvantu penibil, ai votat borfasii din pndl ... da te iei de cei care crezi ca o votat borfasii din pesede ... mai penibil de atata ar putea fi doar cineva care o votat pesede sa se ia de tine ca ai votat borfasii din pndl, da tu da-i nainte... This post has been edited by Serje: 13 Mar 2017, 11:14 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Oamenii aia au mers la marsul acela doar pentru ca, din punctul lor de vedere, dna-ul est singura institutie care mai lupta contra mafiotilor din politica (din psd, alde, pnl, pmp sau udmr) si nu din alte motive pe care incearca anumiti manipulatori sa le impuna.
Astazi la conferinta municipiilor (sau cum dracu s-a numit sedinta aia) au participat, spre surprinderea mea, si pwliceanu si hamsteru, desi nu vad legatura lor cu municipiile. Dar ce e mai important e ca au atacat constant dna-ul si curtea de conturi spunand in plus ca trebuie modificate legi ca astfel sa nu mai fie trasi la raspundere primarii ca fac lucruri nenecesare in detrimentul altora... Astept postacii si aplaudacii sa justifice pozitiile jegurilor. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
M-ati omorat cu postacii astia, pe bune.
Suntem 10 membri de toti pe aici, mai toti cu convingeri foarte clare. Nu am vazut sa-si schimbe vreunul optiunea politica de 7-8 ani incoace. Care ar fi rolul postacilor atunci? |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
No, vazui un nou moderator la cafinia, si ma gandii sa dau un siarci sa vaz cinei individu. N-am gasit decat asta. Acu zii tu, cine e postac, daca se traseaza sarcini.
zasdfreg.JPG ( Size: 83.36k ) Number of downloads: 165 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
Serje, vezi-ti de lungul nasului, in ultima vreme ai cam devenit obraznic. Nu-i treaba ta cu cine am votat eu sau oricne altcineva. De unde si pana unde iti permiti tu sa faci aprecieri despre cum am decis eu sa-mi exercit dreptul de a vota?
De ce nu-i lasi lui Klaus placerea sa explice ce a vrut sa zica, daca doreste s-o faca. Esti cumva purtatorul lui de cuvant? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
@ ady77 stii foarte bine despre ce postaci vorbesc: doi pro-psd/alde (unu a cam disparut dar alalalt ii tine locul cu brio, poate e chiar tony) si vreo 2 usr (simpatizanti ori postaci).
Moderatori cu vederi politice de stanga ce apara clone si postaci sunt si pe aici... 13 Mar 2017, 12:22: La cum se intetesc postarile pe ariile politice, in special cu postari pro-psd si contra dna/iohanis, sigur se mai pregateste ceva la nivel central, iar astia doar netezesc terenul (exact cum au facut in ianuarie inainte de ordonanta). This post has been edited by cristic1982: 13 Mar 2017, 12:22 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(radian @ 13 Mar 2017, 12:11) Serje, vezi-ti de lungul nasului, in ultima vreme ai cam devenit obraznic. Nu-i treaba ta cu cine am votat eu sau oricne altcineva. De unde si pana unde iti permiti tu sa faci aprecieri despre cum am decis eu sa-mi exercit dreptul de a vota? De ce nu-i lasi lui Klaus placerea sa explice ce a vrut sa zica, daca doreste s-o faca. Esti cumva purtatorul lui de cuvant? ![]() Tu care mintesti gramada, ti-am si demonstrat asta, tu care un doi sari sa ataci persoanele, tu care nu esti in stare sa intelegi singur o fraza simpla? Tu care ai votat cu niste penali dar te iei de altii care presupui ca o votat alti penali? Ti-o explicat Klaus cat se poate de clar ... da se pare ca nu esti in stare sa intelegi altceva decat ce-ti servesc unii ... Da tu da-i nainte tot tu cu coada pe sus ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
Ai demosntrat pe dracu. Poate in imaginatia ta.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fanez |
![]()
|
QUOTE(radian @ 13 Mar 2017, 09:22) Legile trebuie clarificate. Nu se face prin OUG, se face altfel. De schimbat CP se va schimba indiferent daca vrei sau nu. QUOTE(cristic1982 @ 13 Mar 2017, 11:39) Oamenii aia au mers la marsul acela doar pentru ca, din punctul lor de vedere, dna-ul est singura institutie care mai lupta contra mafiotilor din politica (din psd, alde, pnl, pmp sau udmr) ... S-a vazut cum si impotriva cui lupta. DNA NU este institutia suprema, nu face legi si nici "legea". "Mafiotii din politica" era Lia Olguta, nu-i asa? (asta e doar un exemplu) In afara de asta, de mafie se ocupa DIICOT-ul, nicidecum DNA-ul. QUOTE(radian @ 13 Mar 2017, 12:11) Serje, vezi-ti de lungul nasului, in ultima vreme ai cam devenit obraznic. Nu-i treaba ta cu cine am votat eu sau oricne altcineva. De unde si pana unde iti permiti tu sa faci aprecieri despre cum am decis eu sa-mi exercit dreptul de a vota? Asta poti sa ti-o spui si tie, ti se potriveste manusa. Sau numai tu iti poti permite faci aprecieri de genul asta si sa fii obraznic? This post has been edited by Fanez: 13 Mar 2017, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
radian |
![]()
|
Ce aprecieri am facut mai? Delirati in masa? I-am zis eu vreunuia ca-i prost ca a votat cu X sau cu Y? Lula ala imi zice ca-s mincinos, ma face troaca de porci ca am indraznit sa votez cu un partid. Pai asta nu-i obraznicie? De fapt nu, e nesimtire crasa.
Ia zi-mi Serje cu ce te-am mintit eu pe tine sau pe oricine altcineva? This post has been edited by radian: 13 Mar 2017, 14:46 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fanez |
![]()
|
Ai facut destule aprecieri nepotrivite la cei care n-au votat ca tine (de fapt doar la ei). Consideri cumva ca cei care n-au votat ca tine sau nu-ti impartasesc opiniile sunt (mai) prosti?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Link?
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Fanez, poti, te rog, sa detaliezi subiectul? Cui i-am spus eu "Ba, esti un bou ca ai votat cu PSD sau cu ALDE?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
ady77 |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
E groasă. Rămânem fără Codruța.
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 09:37 |