DNA, știri, informații, succesuri
![]() ![]() ![]() |
DNA, știri, informații, succesuri
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 16:09) Asa, si ministrul justitiei e condamnat definitiv, ca nu vad sincer legatura. Petarde, minciuni, abureli, tefelei. Exact! Poa' sa minta.... Asta-i ideea QUOTE Petarde, minciuni, abureli, pesedei, aldei This post has been edited by miki: 14 Mar 2017, 15:16 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE Petarde, minciuni, abureli, pesedei, aldei sigur, decat usereii si peneleii si johanis nu minte. Da la partidu' lu cioloj cum ii zice? Ca io-l propun la [marca de bere] world records, primul care a ajuns mai intai premier si dup'aia si-a facut partid, fiind, evident, tehnocrat apolitic, si sub nicio forma politician. Hansolo, rata somajului a fost anu trecut la 5.5, fata de cca 7.5 pe varful crizei. Om vedea, nu pare deloc ingrijorator, stam bine comparativ cu restul UE. Si eu sunt curios care va fi somajul la sfarsit de 2017, vorbim in decembrie! Ca a mai fost si aia a lu Ponta cu scaderea tva, de-si puneau toti poalele-n cap pe-aici si s-a dovedit a fi masura excelenta. 14 Mar 2017, 16:30: PS, ansolo, nu-i mijto ca avem gugal? Dupa 2008, salariul mediu a tot crescut, iar somajui a scazut. Bulgaria, singura care are salariu mediu mic, are somaj semnificativ mai mare ca Ro. Ro are cel mai mic somaj din UE din tarile de le-am luat in calcul, bazat pe nivel de trai asemanator, fara sa ma duc la venit minim 1000 de euro sau ceva.grpf.JPG ( Size: 171.12k ) Number of downloads: 164 This post has been edited by neumann: 14 Mar 2017, 15:30 |
--------------------
...
..
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 15:09) altfel, cum se spune in popor, marsh la kkt Eu nu mananc kkt, deci nu ma confunda cu tine. Pana la urma ce esti? Postac sau aplaudac? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
io unu' sigur nu mi-am pus poalele in cap, ba' chiar am apreciat cum a avut cwaele sa o impuna pentru haleu.
asa zic si acu', e ceva loc fiscal si merita folosit. da' de ce crezi matale ca in timis salariul mediu net e de peste 2000 si prin botshani se cam apropie de ala minim? exact, ca dureaza 2 zile in plus sa cari ceva din botshani la nadlac. si dublutsa n'a zis absolut nimic de infrastructura. ca in timis cresterea n-o produce somaj, ca n-are unde. da' in botshani se pare ca e loc cacalau. This post has been edited by Han Solo: 14 Mar 2017, 15:31 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
Eh, na, ca o fi prima oara cand se muta valu de moldoveni in vest, brasov, sibiu, timisoara..
|
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
da'n kilusaftii, nu mai bine facem si niste autostrada??
|
--------------------
White Star
Titanic
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Intai trei-patru studii de fezandabilitate.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
neumann |
![]()
|
|
--------------------
...
..
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Molfatenii se duc la Italia si Espana. La Banat nu le place ca nu incap de alti moldo si de olteni. Aia care au ramas acasa se bazeaza pe social si alocatie . Ii doare la basca de munca.
CHEFUL DE MUNCA AL ROMANILOR E DEVASTATOR. ![]() Au ajuns pe aici sa aduca de te miri unde palmasi. Stau o luna si pleaca. Cica e salriul mic. Il intrebi ce stie sa faca. Io? Sa sparg seminte cwae. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 16:23) Realizezi ca daca ai intra zdravan in sectorul bugetar jumatate de acolo ar ingrosa lejer randurile somerilor, da? Statul mascheaza o parte bunicica din somaj via birocratie.. De aia iti trebuie zece stampile pe o hartie, noua dintre "stampilagii" sunt someri nedeclarati! Exemplu concret: acum 7 ani cand am tras teava de apa separata am numarat nu mai putin de SAPTE stampile diferite pe o jumatate de A4! ![]() Obiectul "proiectului" fiind o amarata de teava, da? |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 14:28) Daca tot o modelezi asa, baga o cifra de afaceri sa vedem cu cat ii cresc costurile totale, si cat la suta din profit pierde, si mai exact daca nu cumva profitul ala se bazeaza pe exploatarea omului de catre om ![]() QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 14:43) Totusi nu inteleg care e dilema ta cu parlamentarii. Cine i-a ales acum 3 luni? S-au ales ei singuri sau ceva? Sau punem unii numiti direct de DNA? <span class='edit'>14 Mar 2017, 15:45:</span> Nu e obligatoriu sa ai firma, daca nu o poti manageria. Insa, traiul minim decent si garantat in spatiul UE, este. Un salariu minim de 400-450 ar fi mai aprope de adevar, vezi Polonia. QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 15:12) Pai am pus un grafic. Sa se duca unde gaseste pret mai mic, in UE. Sau nu in UE, da sa plateasca taxe vamale si tva pe import. Daca patronul e incompetent.. adica polonezul, lituanianul, estonianul, letonianu si toti in afara de bulgar pot produce cu salarii minime de 450 de euro, atunci inseamna ca patronul nostru tre' sa se apuce de altceva. Parerea mea. Nu e obligatoriu sa fii patron. <span class='edit'>14 Mar 2017, 16:14:</span> Sau se angajeaza la alt patron care poate. Cat e somajul in ro? Cel putin in zona de vest a tarii bate la zero. La zero!! Te rog sa înveți patronul unei fabrici cu 100 de angajați management. Eu îți fac un calcul, tu spune-i cum sa acopere creșterea, ținând cont ca nu poate umbla pe prețul de vânzare din motive de concurentă. La 01.02.2016 salariul minim era 1050 lei. La 01.02.2017 salariul minim este 1.250 lei. Creșterea este de 500 lei pe angajat (cu tot cu taxe) într-un an. 500 lei*100 angajați* 12 luni= 600.000 lei în plus pe an. Aștept soluția salvatoare. This post has been edited by ady77: 14 Mar 2017, 20:44 |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Da afara 20 dintre angajati...
|
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Mar 2017, 19:54) Te rog sa înveți patronul unei fabrici cu 100 de angajați management. Eu îți fac un calcul, tu spune-i cum sa acopere creșterea, ținând cont ca nu poate umbla pe prețul de vânzare din motive de concurentă. La 01.02.2016 salariul minim era 1050 lei. La 01.02.2017 salariul minim este 1.250 lei. Creșterea este de 500 lei pe angajat (cu tot cu taxe) într-un an. 500 lei*100 angajați* 12 luni= 600.000 lei în plus pe an. Aștept soluția salvatoare. Sa se duca inapoi in Italea, sa faca acolo afaceri. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(ady77 @ 14 Mar 2017, 19:54) Te rog sa înveți patronul unei fabrici cu 100 de angajați management. Eu îți fac un calcul, tu spune-i cum sa acopere creșterea, ținând cont ca nu poate umbla pe prețul de vânzare din motive de concurentă. La 01.02.2016 salariul minim era 1050 lei. La 01.02.2017 salariul minim este 1.250 lei. Creșterea este de 500 lei pe angajat (cu tot cu taxe) într-un an. 500 lei*100 angajați* 12 luni= 600.000 lei în plus pe an. Aștept soluția salvatoare. si la concurenta cresc salariile ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ii pui sa munceasca in 6 ore cat au lucrat inainte in 8...
QUOTE(Garett @ 14 Mar 2017, 20:37) ... am numarat nu mai putin de SAPTE stampile diferite pe o jumatate de A4! ![]() Obiectul "proiectului" fiind o amarata de teava, da? Acuma nu contest birocratia din sistemul de stat, dar cu birocratia din multinationale ai avut de-a face? Am contracte semnate in care la Beneficiar imi apar cel putin 7 semnaturi sau chiar mai multe iar la Prestator una singura. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
Când amesteci micro cu macro, te-ai dus pluii. Începi să vorbești sfătos de buget ca de 'bugetul unei familii' si prostimea casca gura, ca e intuitiv si accesibil, în plm.
Etapa următoare e ca ne tre si noua un tătuc antreprenor, să conducă tara asta cum trebe domnule. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
vaaaaaaaaaaaiiiiiiiii, adica produci in Romania, cu salarii de 250 de euro si vinzi pe o piata in care salariile sunt mult mai mari, si te consideri dezavantajat???
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai inteles tot
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
Bleadi glumesti nu? 100 angajati si n-are 12.000 euo pe an? 1000 euro pi luna? Mai taie din leasing la porsche, osi ia si el skoda.
|
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu zic sa mai faci calculul o data.
|
--------------------
|
neumann |
![]()
|
Ce cifra de afaceri si rata a profitului are?
|
--------------------
...
..
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(radian @ 14 Mar 2017, 22:26) Acuma nu contest birocratia din sistemul de stat, dar cu birocratia din multinationale ai avut de-a face? Am contracte semnate in care la Beneficiar imi apar cel putin 7 semnaturi sau chiar mai multe iar la Prestator una singura. Yep, stiu, da' pe aia nu ii platesc! ![]() Faza antologica: ma duc la unul sa-mi dea nu stiu ce semnatura pentru teava aia amarata. Ala ma ia la pertu, chestie care ma aprinde instant, ma pune sa fac cerere (!) cu numele complet. Bun, m-au apucat ambiturile si m-am semnat la sfarsit "Ing. Garett". S-a schimbat ala la fata instant si m-a luat cu "sa traiti"! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
Poate n-aveai fatza de inginer
![]() |
--------------------
...
..
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Mar 2017, 20:37) Exemplu concret: acum 7 ani cand am tras teava de apa separata am numarat nu mai putin de SAPTE stampile diferite pe o jumatate de A4! ![]() Obiectul "proiectului" fiind o amarata de teava, da? Așa îți trebuia pentru că atunci erai pesedist. ![]() QUOTE(Garett @ 14 Mar 2017, 23:24) Yep, stiu, da' pe aia nu ii platesc! ![]() Faza antologica: ma duc la unul sa-mi dea nu stiu ce semnatura pentru teava aia amarata. Ala ma ia la pertu, chestie care ma aprinde instant, ma pune sa fac cerere (!) cu numele complet. Bun, m-au apucat ambiturile si m-am semnat la sfarsit "Ing. Garett". S-a schimbat ala la fata instant si m-a luat cu "sa traiti"! ![]() Și după asta a intrat genericul. ![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 Mar 2017, 21:56) Bleadi glumesti nu? 100 angajati si n-are 12.000 euo pe an? 1000 euro pi luna? Mai taie din leasing la porsche, osi ia si el skoda. Se pare ca nu, in moldova pana si patronii sunt saraci, n-au 25.000Lei in plus... ![]() QUOTE Un important angajator din județul Buzău, dar care a preferat să-și păstreze anonimatul, a declarat reporterului site-ului buzoienii.ro că a fost nevoit să facă reduceri de personal încă din prima lună în care s-a majorat salariul minim pe economie. „Plângeau săracele fete. Au rămas fără serviciu. Și mie îmi pare nespus de rău. Dar n-am avut de ales. După majorarea salariului minim, am calculat și am tras linie. Fondul de salarii a crescut cu 250 de milioane. Angajații nu câștigă mare lucru în plus, dar banii pe care firma trebuie să-i plătească pentru impozite sunt mult mai mulți. Cum n-am vândut nimic în plus față de alte luni, n-am avut ce face, a trebuit să trec la disponibilizări” s-a plâns respectivul patron buzoian. https://infoalert.ro/2017/03/05/plangeau-sa...im-pe-economie/ |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
neumann |
![]()
|
Trist, dar nah, daca nu platesc angajații cu 320 eur pe luna, sa inchida.
Am auzit ca e boom economic in Suedia, poate reusesc acolo sa faca afaceri. Ps. Am vazut articolul ala peste tot. Anonimat, alea alea. Vreau sa vad cat la suta din profit reprezinta cresterea salariului minim. Da chiar, de ce toata lumea da minimul? Asta nu se intreaba nimeni? |
--------------------
...
..
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ti s-a mai explicat ca sunt sectoare unde nu poti plati mai mult pentru ca exista concurenta din Asia, dar tu batman, batman. Crezi ca aia nu ar vrea sa dea in plus daca ar avea de unde si mai bine ar da oameni afara?
Plm, tot o dai ca daca nu e in stare sa nu se faca patron. Ai fost tu vreodata in stare in toata viata ta sa tii o firma cu alti angajati in afara de tine si care sa fie de succes? Daca da, atunci sa ii critici, pana atunci ai bun simt ca astia iti platesc pensiile parintilor si banii pe care ii fura preaiubitii tai politicieni si nu functionarii publici pentru care se tot maresc salarii, dar fara calitate a muncii. This post has been edited by cristic1982: 15 Mar 2017, 00:23 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:26 |