Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.
![]() ![]() ![]() |
Hoti in casa., sunteti sau nu de acord cu Iovan.
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(lungan @ 31 Oct 2005, 15:04) Adica vrei sa spui ca "ala" venise acolo si statuse de vorba cu Iovan, s-au certat, apoi Iovan a luat pusca si l-a fugarit pana cand l-a prins si a tras in plin, "point blank range" ? Sa fim seriosi! Daca individul a aparut in dormitor, e clar ca venise "cu treburi". Cine stie daca nu le-ar fi sucit gaturile in caz ca s-ar fi trezit prea tarziu. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 31 Oct 2005, 14:07) Adica vrei sa spui ca "ala" venise acolo si statuse de vorba cu Iovan, s-au certat, apoi Iovan a luat pusca si l-a fugarit pana cand l-a prins si a tras in plin, "point blank range" ? Sa fim seriosi! Daca individul a aparut in dormitor, e clar ca venise "cu treburi". Cine stie daca nu le-ar fi sucit gaturile in caz ca s-ar fi trezit prea tarziu. Bineinteles ca venise "cu treburi". Dar a incercat sa fuga, nu sa omoare. Chiar crezi ca vroia sa omoare pe cineva? |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, asa e. Oare completase tabelul pentru hoti de la intrare? Oare ce bifase la 'omorati gazda?'
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(lungan @ 31 Oct 2005, 15:10) Bineinteles ca venise "cu treburi". Dar a incercat sa fuga, nu sa omoare. Chiar crezi ca vroia sa omoare pe cineva? Intrebarea e: cand a fugit? A fugit cand s-au trezit proprietarii? Daca venise la furat si a gresit camera, dand de proprietari dormind avea doua optiuni: 1. sa se retraga in liniste si sa continue sa fure cu precautie, sau sa plece pentru a reveni cu alta ocazie; 2. sa-i "termine", dupa care putea fura linistit si pleca la fel de linistit. Tipul nu era la primul furt, atentie! Parerea mea e ca fie a venit sa le faca ceva rau (vreo "recuperare" sau vreo razbunare), fie a venit la furat si a luat-o la goana stiind ca are o arma dupa el. De obicei la "stai ca trag!" te opresti, ridici mainile si implori, nu mai ai chef de sarit garduri, ca viteza proiectilului e clar mai mare decat viteza ta. LE. hotii care fac zgomot sunt in pericol. Ori fug, ori neutralizeaza pe cei care-i surprind. This post has been edited by Illusi0n: 31 Oct 2005, 14:24 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Daca vroia sa le faca rau nu se agata cu mainile de teava si astepta sa vina Iovan sa-i zboare creierii. Sa nu uitam ca hotul era beat muci.
Si daca venea cu gandul sa omoare, isi lua si el o arma, ceva... nu venea cu mainile in buzunar. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lungan @ 31 Oct 2005, 14:32) Daca vroia sa le faca rau nu se agata cu mainile de teava si astepta sa vina Iovan sa-i zboare creierii. Sa nu uitam ca hotul era beat muci. Si daca venea cu gandul sa omoare, isi lua si el o arma, ceva... nu venea cu mainile in buzunar. Asa, si de unde trebuia sa stie Iovan ca ala e beat, ca nu are arme la el si ca a venit cu ganduri pasnice???? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
lungan |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 31 Oct 2005, 14:57) Asa, si de unde trebuia sa stie Iovan ca ala e beat, ca nu are arme la el si ca a venit cu ganduri pasnice???? Totusi, l-a gasit agatat de teava. Hotul putea sa riposteze? Poate doar sa-l scuipe pe Iovan in timp ce acesta-i gaurea teasta. Daca-l impusca in prima faza, cand a vazut hotul, mai zic si eu. Dar nu asa... This post has been edited by lungan: 31 Oct 2005, 15:28 |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
lungan |
![]()
|
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lungan @ 28 Oct 2005, 11:47) Nu zic ca legea este aplicata in Romania, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem dreptate cu pusca in mana. Dar ce inseamna??? Deci tu te trezesti cu infractorul in casa in miez de noapte, stii ca legea nu te apara, drept urmare ce faci? Tu zici ca nu trebuie sa-ti faci dreptate singur, atunci ce kilu meu faci? Stai si te uiti cum iti fura ala tot ce ai, eventual cum iti ia nevasta la regulat, si tu stai chibut pe margine si-i spui ce pozitii sa practice ca sa se simta bine si nevasta? Ca doar e mai importanta viata unui om decat cele 10 minute neplacute prin care trebuie sa treaca nevasta-ta, nu? Ba nene, sunt consternat de asemenea opinii. O spun cu mana pe inima ca ele nu pot apartine decat unuia care se vede in situatia infractorului, nu a victimei. Orice om cinstit, care nu isi pune problema niciodata sa se duca la furat, nu poate sa ii ia aparerea infractorului, este pur si simplu impotriva naturii. Hai sa va zic un alt caz, prezentat acum cativa ani la teve. Intamplarea a avut loc pe vremea lu ceasca, cand legitima aparare era o gluma proasta. O femeie astepta autobuzul in statie intr-o seara. S-au luat de ea 3 derbedei cu intentia de a o viola. In timp ce unu se chinuia sa-i ridice fusta, femeia ia un obiect ascutit de poseta si i-l infige in piept. S-a nimerit sa-i atinga inima si borfasu sa moara. Acum tipa era la bulau de vreo 10 ani, iar cei trei copii ai ei erau la orfelinat. Cum vi se pare asta? In loc sa fie decorata si felicitata de toata lumea, ea a fost azvarlita la puscarie. Asta nu e societate normala, e balamuc curat, pe bune. Si mai e o chestie. Vad ca unii nu cred ca este normal sa ne aparam cu orice pret proprietatea si familia in caz de primejdie, insa in Constitutia Romaniei sta scris ca avem datoria de a ne apara tara si granitele ei cu pretul vietii in caz ca este atacata. Pai cum kilu saftei sa-mi ceri sa-mi dau viata luptand pentru tara, dar sa nu am voie sa lupt pentru propria familie??? Ce minte bolnava a putut nascoci asa ceva. Daca eu nu am voie sa-mi apar familie cu pusca in mana, cu siguranta nu voi avea niciodata sentimentul ca merita sa-mi apar tara. Daca perimetrul casei mele poate fi incalcat de orice borfas fara ca eu sa am voie sa ripostez, nu vad de ce sa mi se falfaie de granitele tarii. Sa le calce cine-o vrea, viata dusmanului e mai importanta ca o bucata de pamant... |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
daca la tine in casa intra un hot, iar cand te vede se pune in genuchi cu mainile la ceafa , iar tu ai o arma, il impusti?
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
ashu |
![]()
|
Nu se poate raspunde la intrebarea asta. Cand a fost emisiunea aia la Nasul in care Pruteanu si-a etalat intreaga stupiditate de care poate da dovada, o psiholoaga i-a spus de mai multe ori s-o lase mai moale cu ce ar face el, cum ar soma intai si ar trage in sus, bla-bla, ca nimeni nu stie cum poate reactiona in acele momente. Nici macar daca ai repeta de o suta de ori scena inainte. Trezit din somn, intuneric, spaima, adrenalina, sunt atetea lucruri care te fac sa actionezi foarte diferit de ceea ce crezi ca a-i face mod normal. Asa ca raspunsul meu e "poate da, poate nu, n-am de unde sa stiu". Ideea e ca nu se poate sa-l condamnam pe cel care trage ca sa-si salveze pielea, ar trebui sa fie absolvit de orice vina.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Radu daca citesti de la inceput vei vedea ca intrebari de genul asta s-au pus 1.000.
Voi chiar nu vedeti ca nu ajungem la nici o concluzie? Este clar ca situatia infractionala de la noi se agraveaza dar prevederile legale au ramas in urma sau vin cel putin in conflict cu regulile de folosire a armelor si munitiei. Reactia logica a distinsilor parlamentari ar fi sa amendeze legea. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lungan |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 31 Oct 2005, 16:11) Dar ce inseamna??? Deci tu te trezesti cu infractorul in casa in miez de noapte, stii ca legea nu te apara, drept urmare ce faci? Tu zici ca nu trebuie sa-ti faci dreptate singur, atunci ce kilu meu faci? Stai si te uiti cum iti fura ala tot ce ai, eventual cum iti ia nevasta la regulat, si tu stai chibut pe margine si-i spui ce pozitii sa practice ca sa se simta bine si nevasta? Ca doar e mai importanta viata unui om decat cele 10 minute neplacute prin care trebuie sa treaca nevasta-ta, nu? Ba nene, sunt consternat de asemenea opinii. O spun cu mana pe inima ca ele nu pot apartine decat unuia care se vede in situatia infractorului, nu a victimei. Orice om cinstit, care nu isi pune problema niciodata sa se duca la furat, nu poate sa ii ia aparerea infractorului, este pur si simplu impotriva naturii. Hai sa va zic un alt caz, prezentat acum cativa ani la teve. Intamplarea a avut loc pe vremea lu ceasca, cand legitima aparare era o gluma proasta. O femeie astepta autobuzul in statie intr-o seara. S-au luat de ea 3 derbedei cu intentia de a o viola. In timp ce unu se chinuia sa-i ridice fusta, femeia ia un obiect ascutit de poseta si i-l infige in piept. S-a nimerit sa-i atinga inima si borfasu sa moara. Acum tipa era la bulau de vreo 10 ani, iar cei trei copii ai ei erau la orfelinat. Cum vi se pare asta? In loc sa fie decorata si felicitata de toata lumea, ea a fost azvarlita la puscarie. Asta nu e societate normala, e balamuc curat, pe bune. Si mai e o chestie. Vad ca unii nu cred ca este normal sa ne aparam cu orice pret proprietatea si familia in caz de primejdie, insa in Constitutia Romaniei sta scris ca avem datoria de a ne apara tara si granitele ei cu pretul vietii in caz ca este atacata. Pai cum kilu saftei sa-mi ceri sa-mi dau viata luptand pentru tara, dar sa nu am voie sa lupt pentru propria familie??? Ce minte bolnava a putut nascoci asa ceva. Daca eu nu am voie sa-mi apar familie cu pusca in mana, cu siguranta nu voi avea niciodata sentimentul ca merita sa-mi apar tara. Daca perimetrul casei mele poate fi incalcat de orice borfas fara ca eu sa am voie sa ripostez, nu vad de ce sa mi se falfaie de granitele tarii. Sa le calce cine-o vrea, viata dusmanului e mai importanta ca o bucata de pamant... Am spus eu ca nu trebuie sa te aperi daca esti in pericol? Dar Iovan nu se afla in situatia de a apara pe nimeni. Nici pe el, si nici pe sotia sa. O luam de la capat. ![]() Avea puscociul, avea sotia alaturi, a dat telefon la politie si in loc sa stea SA-SI APERE sotia, o lasa singura si pleca sa vaneze hoti. Buuun, l-a impuscat, o sa i se dea dreptate. Problema e ce-o sa se intample de acum. Toti hotii o sa se puna cu botul pe labe si-o sa se lase de furat de frica sa n-o mierleasca? Sau o sa-si ia masuri de precautie atunci cand pleaca la furat? Eu unul nu zic ca trebuie sa stai ca boul daca-l gasesti pe unul in casa la tine. Insa prefer sa-i pot aplica un fumi–tsuki linistit, stiind ca omul nu are vreun pistol asupra lui, decat sa inceapa un schimb de focuri. Ia spuneti voi ce s-ar fi intamplat daca Iovan nu avea pusca! Crima? Viol? Nu prea cred. Sau ce s-ar fi intamplat daca Iovan se oprea in hol, langa telefon, si astepta politia. Ar fi scapat de remuscari, de un proces obositor pentru el si sotie, iar presa ar fi avut un subiect mai putin de dezbatut. Nu sunt genul de om care sa stea cu mainile in san daca este atacat, si nici nu-i compatimesc pe infractori. Dar unde vedeti voi un pericol asa de mare intr-un om agatat de-o teava. Putea sa fie si zmeul zmeilor ca tot n-avea ce sa-i faca lui Iovan. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si cind te gindesti ca totul a depins de necuplarea alarmei .......
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
lungan |
![]()
|
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
costi |
![]()
|
Ce-are scula cu Mioara Mantale? Eu vorbeam de cuplarea alarmei casei.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa mine treaba e destul de simpla. Nu stiu de unde atatea emisiuni pe la televior si atatea discutii. Dupa mine trebuie sa se stabileasca un singur lucru si anume daca tipul acela a intrat sau nu prin efractie, fortand etc etc. Nu mai are importanta pe urma cum s-a tras din ce unghi, pozitie, cum batea lumina etc etc.
Domne' mie sa imi spuna justitia romana ce tre' sa fac cand ma trezesc cu unul in casa si acesta a intrat spargandu-mi usa sau io mai stiu prin ce mijloc. Domne' am voie sa headshot sau nu???? Ce importanta are daca dupa ce a intrat ala in casa urmeaza o lupta din aia ca in filme pe viata si pe moarte sau daca proprietarul casei scoate o arma si pac gata???? Chiar nu inteleg importanta acestui lucru. Domne' mi-a intrat la 3 noaptea eu stau acum sa vad ce intentii are...ma uit in ochii lui vrea sa ma omoare....sa imi violeze femeia (nevasta)....sa ma omoare doar pe mine.....sa ia niste bijuterii si gata pleaca? Aici nu e cale de mijloc ca pe urma ma omoara el pe mine. Domne' mie imi place cum e la americani la aia daca intri undeva fara sa ceri voie te-a ras. Nu o sa ne intre in cap ideea ca daca nu ceri voie nu ai ce cauta acolo. De acolo mai departe raspunzi pe pielea ta (proprietatea e sfanta). Si mai imi place o faza domne ii pune cu capul pe capota daca sunt suspecti. Daca s-au inselat isi cer scuze frumos dar la noi mai dureaza. Bine vor spune unii ca la noi un tablagiu (sectoristu de plimba cainii pe strada) nu ia 40.000 USD pe an ca in America. Adevarat numai ca acolo nu isi plimba burtile pe strada, nu scuipa seminte la colt de strada cu bisnitarii, nu joaca alba-neagra cu ei, nu iau spaga de la toti drogatii si mai stiu sa se si bata, sa traga si cu arma ca academia de politie din America nu e bataie de joc normal. Si ca sa raspund: DA am avut hoti in casa numai ca eram cu taicamiu acasa (eu eram in liceu) si norocu nostru ca eram mai in dormitorul din fund al apartamentului si si-au dat seama ca suntem in casa si au fugit pe scari mancand pamantul iar vecinii au iesit pe scara hotii hotii dar degeaba. Mai e o problema de societate: lumea nu ia atitudine; ma uit in autobuz cum 3 tigani (de 14 ani) fura din geanta unei doamne sau ma rog buzunaresc lumea si ma intreb cati barbati sunt in momentul ala in autobuz si nimeni nu zice nimik. De ce?? Daca macar 3 barbati i-ar lua pe aia de gat ar sari tot autobuzul sa-i omoare in bataie, i-ar lesina in bataie si direct cu ei la sectie ca sa spuna ca m-au batut unii de m-au rupt pentru ca tocmai ii furasem de bani. Scuze daca am fost prea aprins in mesaj dara asa vad eu lucrurile (dati-le la cap daca aveti ocazia) ca astia prefera sa fure in loc sa munceasca. Am invatat carte de m-am saturat (am ani de nopti nedormite), am tocit bancile facultatii, am muncit si in timpul facultatii, muncesc si acum de imi sar capacele 10 ore pe zi si sa vina un gunoi al societatii care are 3 clase ca trenul sa imi ia tot ce am muncit. Si justitia romana sta pe ganduri. Rusine sa le fie. This post has been edited by ionutctn: 31 Oct 2005, 17:42 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
lungan |
![]()
|
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ionutctn ai dreptate in ceea ce ai scris, dar cred ca toti stim ca pt oamenii de rand se aplica o lege, iar pt cei cu bani alta lege. Daca nu existau aceste probleme in justita romana , acum nu mai vorbeam de acest caz. Romanul isi pune intrebarea: Daca intra un hot la mine in casa si il omoram...eu eram acum la puscarie..
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
In aceasta seara , familia Iovan este invitata la emisiunea " Nasul " , sa vedem si parerea familiei despre hoti .
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
lungan |
![]()
|
QUOTE(ionutctn @ 31 Oct 2005, 17:38) Si ca sa raspund: DA am avut hoti in casa numai ca eram cu taicamiu acasa (eu eram in liceu) si norocu nostru ca eram mai in dormitorul din fund al apartamentului si si-au dat seama ca suntem in casa si au fugit pe scari mancand pamantul iar vecinii au iesit pe scara hotii hotii dar degeaba. Mai e o problema de societate: lumea nu ia atitudine; ma uit in autobuz cum 3 tigani (de 14 ani) fura din geanta unei doamne sau ma rog buzunaresc lumea si ma intreb cati barbati sunt in momentul ala in autobuz si nimeni nu zice nimik. De ce?? Daca macar 3 barbati i-ar lua pe aia de gat ar sari tot autobuzul sa-i omoare in bataie, i-ar lesina in bataie si direct cu ei la sectie ca sa spuna ca m-au batut unii de m-au rupt pentru ca tocmai ii furasem de bani. Scuze daca am fost prea aprins in mesaj dara asa vad eu lucrurile (dati-le la cap daca aveti ocazia) ca astia prefera sa fure in loc sa munceasca. Am invatat carte de m-am saturat (am ani de nopti nedormite), am tocit bancile facultatii, am muncit si in timpul facultatii, muncesc si acum de imi sar capacele 10 ore pe zi si sa vina un gunoi al societatii care are 3 clase ca trenul sa imi ia tot ce am muncit. Si justitia romana sta pe ganduri. Rusine sa le fie. Dupa cum spui si tu... Ai avut hoti in casa, si-au dat seama ca nu-s singuri si au taiat-o. De ce nu vrei sa lasi lucrurile asa cum sunt? Dupa tine cum ar fi trebuit sa se intample? Voi scoteati pistoalele, hotii scoteau pistoalele si da-i impuscaturi. Esti sigur ca ieseai cu bine din situatia asta? Si sotiei mele i-au furat de vreo 4 ori banii si actele in Bucuresti, pe vremea cand eram studenti. O data, un tiganas de vreo 18 ani i-a smuls lantisorul de la gat in tramvaiul 16 dupa care a luat-o la fuga. Bineinteles ca atunci nu s-a gasit nici un viteaz din cei care ar trage cu pusca in stanga si-n dreapta ca sa puna mana pe hot. Si mie mi-s antipatici rau astfel de oameni dar parca n-as putea sa omor doar pentru atat. Bataia... e altceva (e rupta din rai) ![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lungan @ 31 Oct 2005, 18:27) Ia spuneti voi ce s-ar fi intamplat daca Iovan nu avea pusca! Crima? Viol? Nu prea cred. Sau ce s-ar fi intamplat daca Iovan se oprea in hol, langa telefon, si astepta politia. Ar fi scapat de remuscari, de un proces obositor pentru el si sotie, iar presa ar fi avut un subiect mai putin de dezbatut. Iovan a facut un MARE bine societatii: - a scapat societatea de un hot, deci alti oameni au scapat nejefuiti / neomoriti / neviolati - a descurajat alti hoti care acum se gindesc de doua ori inainte sa intre prin efractie in casa cuiva - a dat un exemplu de cum trebuie procedat cu hotii Daca as fi in locul lui Iovan nu as avea deloc constiinta incarcata. Daca mai multi romani ar lua atitudine in privinta hotilor (de exemplu cind un golan baga mina in buzunarul unei babe in tramvai, sa se trezeasca cu citiva pumni aplicati in bot) am avea in jurul nostru mult mai putini hoti si criminali. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Discutia a inceput sa se repete, cred. Incercati fiecare sa va puneti in 2 situatii:
1. Situatia lui Iovan. Adica ce ati fi facut la ora aia, in locul lui. 2. Incercati sa va puneti in locul hotului, cu proprietarul ca un rotweiller turbat pe urmele voastre. Si e cam clar ca nu era cu mina goala. Eu: 1. In locul lui Iovan, as fi facut EXACT ce a facut el. 2. In locul hotului, in nici un caz nu m-as mai fi agatat de teava de gaze sau de alte prostii si sa mai stau la pinda, m-as fi facut Batman si as fi bagat un nou record mondial la 100 m garduri. E cam clar (cred eu), ca daca intru peste unu' la ora 3 noaptea, si omu' e in pat cu nevasta-sa, ala in nici un caz nu ma fugareste ca sa ma invite la cafea si sa-mi arate albumul de familie. Cred ca ala a cautat-o, dar nu asa in gluma, ci rau de tot. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Radduu |
![]()
|
exista urme de tarare pe terasa casei......
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ashu |
![]()
|
QUOTE(lungan @ 28 Oct 2005, 16:35) Opa, a aparut si ura de clasa in discutie. Deci daca fura de la "bogati" e ok, daca fura de la tine, proletar asudat cu palmili batatorite de truda, e de condamnat. Incredibil... ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashu, chiar ma intrebam zilele trecute, daca hotul asta calca un taran vai de mama lui, cu 10 copii, nevasta la pat si somer, care hotara sa se apere cu <drujba, topor, pusca de padurar/vanator, tractor, s.a.m.d.>, mai apareau atatea atitudini stranii prin poporul asta? Am o vaga banuiala ca ar fi fost mult mai restranse.
Am incercat mai deunazi, pe la pagina 3 a topicului sa-mi storc niste pareri de rau dupa individul ala: n-am reusit. Imi pare rau ca societatea nu a reusit sa-l aduca pe drumul cel bun, ca sistemul de recuperarea a infractorilor e inexistent, ca x,y,z, dar nu ca am scapat de un talhar! Zicea cineva mai sus ca "fura, dar nu omorase pe nimeni". Musiu, fura de inainte de a fi major, a adunat in 9 ani de zile 15 ani de condamnari, dintre care una pentru talharie, in cazul in care stii ce inseamna. Io ce ar trebui sa cred, ca unul care traieste din ciordeala, care intra noaptea la oameni in casa, beat, e un fel de hippie - 'make love not war" ? Daca intra ala peste o fata de 15 ani in camasa de noapte singura acasa ? Fa un exercitiu de imaginatie si da-ti cu presupusul despre ce s-ar fi intamplat ! Mai fa un exercitiu de imaginatie si zi cat crezi ca ar fi stat in puscarie ! Un alt lucru interesant: scrisorile de amenintare cu moartea primite de familia Iovan ulterior evenimentului ! Ce parere aveti de asta ? Adica scursorile astea au si "unitate de breasla" !!! This post has been edited by cosmin_m: 1 Nov 2005, 00:11 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Iovan nu cred ca e nevinovat. Eu cred ca trebuie stabilita acea parte de vinovatie si sanctionata. Avocatii pe care i-a angajat si ne servesc vrajeala pe paine aduna capital de simpatie cuplului. Sper ca anchetatorii sa ii dea de cap.
Asta nu este un caz de alb sau negru , oricum legile nu permit asa ceva, doar in vrajeala avocatilor exista astfel de cazuri...dar restul o face publicul si presa. Justitia se teme de presa....si devine timida in reactie....ce mecanisme ciudate...trebuie artist ca sa le stapanesti. Si in situatia asta voi credeti ca v-a fost lamurita situatia si puteti lua partea cuiva?! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 10:15 |