Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Rusia alaturi de armata siriana si cea iraniana se bate cu caramida in piept ca va ataca ISIS cu sau fara sprijin american. Americanii cica au o jena pe motiv de Bassar al Ashad, dar ar vrea sa-si coordoneze miscarile sa nu se atace anti ISIS intre ei. Israelul voteaza cu Rusia.
UE sta si cugeta... This post has been edited by radian: 24 Sep 2015, 18:00 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si mai ziceti de moaste!
Aia care lesina pe la Iasi sunt kinderi, uite aici "abnegatie"! Si solutia pentru cotele obligatorii: le punem o stanca in mijlocul taberelor, le zicem ca-i Satana si se calca singuri in picioare! 800 pe zi, intr-o saptamana scapam de toti! Plus ca astia se-ngroapa in cearseafuri deci efortul logistic ulterior e minim! ![]() Noi ne-am aratat "solidaritatea europeana", n-am fost "xenofobi", le-am asigurat toate conditiile sa-si desfasoare linistiti activitati religioase. Daca activitatile lor religioase implica sa se calce in picioare e problema lor, in Romania este respectata libertatea religioasa, nu? ![]() This post has been edited by Garett: 25 Sep 2015, 05:42 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe aia i-a luat dracu' pentru ca au dat cu pietre ascutite.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Adica nu majoritatea conteaza?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Conteaza, ca turma.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta cu cotele de refugiati e alta aiureala marca ue.....sunt convins ca cei alocati romaniei,bulgariei...vor refuza pur si simplu sa mearga si atunci cum se va proceda..arrmata din tara lui hitler va baga cu forta copiii,femeile....in autocare,trenuri... ?
Probabil vor proceda ca prostovanii din franta - le vor da bani sa vina voluntar iar in prima secunda cand vor ajunge in romanika,bulgarika...se vor intoarce in tara lui hitler... This post has been edited by tony-s: 25 Sep 2015, 19:03 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Omule ai o mare problema cu tara lui hitler. Pentru o adunatura de descreierați infierezi o natie intreaga. Ai fost macar vreodată in germania sa vezi cum stau lucrurile?
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Doar testeaza nervii celorlalti ...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Culmea e ca am fost in tara lui hitler ...si atata aroganta si prostie ca la niste coate-goale din niste benzinarii din tara lui hitler n-am mai vazut in ioropa...dar am zis sa nu generalizez - poate am dat eu peste cei mai prosti si aroganti jermani.
Cand la o benzinarie aproape de granita cu cehia i-am intrebat in engleza de vignieta de cehia ..cu un ton superior - aproape urlet - gen - heil hitler - "nein nein ......deutchland,deutchland" - atata am inteles eu ...ca norocul ca era un ceh la coada care stia si engleza si germana si mi-a cumparat el vignieta....era cam nasol altfel - ca nu aveam coroane sa cumpar vignieta din cehia - unde evident ca toti stiu engleza si nu au accese din astea de prostie si superiotate ca prostovanii de dincolo de granita. Au mai fost tari in care sa nu stiam limba (spania,portugalia,austria....) insa peste tot incercau sa te ajute si te intelegeai cu ei chiar daca nu stiau engleza...doar aia din tara lui hitler trebuie sa fie altfel.In grecia,ungaria,cehia...cam toti stiu atata engleza sa te intelegi fara probleme iar in franta stiu eu atata franceza sa ma inteleg cu ei. This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2015, 10:06 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
radian |
![]()
|
Esti tare Tonica. Un schimb de cateva cauvinte cu un angajat dintr-o benizarie iti suficient sa--ti faci o impresie complexa despre tara cu pricina...
Asta-i din ciclul "Fwtu-le muma-n cwr de bozgori ca vanzatoarea de la chioscul de paine n-a vrut sa-mi vanda o franzela". |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mă tonele, nu știu ce atitudine ai în relaționarea cu oamenii în viața reală, dar dacă e aceeași ca pe forum, nu mă mai miră nimic.
Crezi că ești singurul care a călcat prin vestul Europei? Personal am întâlnit suficienți oameni cu care n-aveam în comun niciun cuvânt, în nicio limbă. Dar cu o atitudine corectă, mereu am rezolvat problemele cu zâmbetul pe buze, nicăieri nu am fost bruscat verbal, ba din contră. Ca să primești un tratament civilizat e suficient să te comporți civilizat și prietenos. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai am dat exemplu ala dupa ce am fost acuzat ca nici macar n-am fost pe acolo...in plus am precizat ca nu generalizez - poate am nimerit eu pe cei mai prosti si aroganti jermani desi e ciudat prin celelalte tari din iorpopa n-am dat peste atata prostie si aroganta - iar contactul evident ca a fost la fel - mai ales cu vanzatori,chelneri.... de prin benzinarii,magazine,restaurante.....adica nicidecum cu elitele.
In rest dezgustul meu pt. acel popor vine mai ales din istorie dar nu numai nici acum in ciuda propagandei nu-s cu nimic mai inteligenti si superiori decat restul ioropei, ba dimpotriva mai prosti si aroganti ca aia nu cred ca exista in ioropa....si asta nu doar din constatarile mele sa zicem subiective...am un prieten care a lucrat vreo 3 ani in tara lui hitler si avea colegi jermani si cehi iar la inceputuri,cand nu prea stia jermana, cu cehii vorbea in engleza si zicea ca era clar ca jermanii ii intelegeau ce vorbeau in engleza insa refuzau pur si simplu sa recunoasca ca inteleg si ca stiu engleza. Cu hungaria e alta poveste ...aia de peste gard in general sunt ok, problema e cu astia din romanika din care multi sunt prosti si agresivi. (asta nu inseamna ca nu sunt si din cei ok)..in rest toti gandesc (si aia de peste gard si astia de aici) ca transilvania trebuie sa se alipeasca hungariei chiar daca majoritatea au oficial un limbaj "politically correct" si nu o spun. This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2015, 10:56 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' tu ești fan benzinării, bag de seamă..
A, și stadioane. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Pai ca sa mearga masina trebuie sa-i bag motorina sau benzina, in functie de masina cu care sunt, asta e n-am ce face ca altfel as evita benzinariile.Pe cat posibil vreau sa vizitez toate stadioanele celebre - am vazut Bernabeu,Nou Camp,Alianz Arena,Da luz si Mestallia ....in rest prin paris,praga,viena,budapesta,atena,bordeaux,nuremberg...nu m-au interesat stadioanele.
In general jermania e cam la fel de urata ca bulgarika.....nuremberg e un oras destul de frumos (casa lui durer,cetatea la care se urca) insa majoritatea bisericilor sunt de un kitsch infiorator - catedrale cu ziduri vechi gotice care contrasteaza cu turnulete proaspat vopsite cu un verde tipator si cu metale care imita aurul ...de zici ca-s palatele tiganilor din campia turzii si huedin, munchen nimic deosebit, in afara de sa zicem piata marienplatz...insa orice oras mai vechi din spania sau franta ii da clasa ca sa nu mai zic si de viena,praga,atena,budapesta sau lisabona. In rest n-am spus niciodata ca-s singurul care am fost in tara lui hitler....insa majoritatea romanasilor (si din cei care au fost si care n-au fostr acolo) lanseaza sau preiau pe nemestecate tot felul de legende cat de cinstiti,corecti si perfecti sunt jermanii....tocmai se vede cat de corecti,cinstiti si perfecti sunt cu scandalul dieselgate, companii aeriene care angajeaza piloti criminali si sinucigasi care omoara sute de oameni nevinovati ... This post has been edited by tony-s: 26 Sep 2015, 11:12 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nimic deosebit în benzinării, a vrut să zică.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adevărul e că au ăia din München o piață de toată scăderea. Marienplatz îi spune, și nu găsești un pătrunjel, un cartof, o ceapă... foamete, nu alta.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(tony-s @ 26 Sep 2015, 09:50) Tontonele, mi-am petrecut mai mult de-un pit-stop de scuturat putzulica prin jermanik. Si am reusit sa nu mor de foame vorbind cu ei in engleza, si in benzinarii am reusit sa ma inteleg cu oamenii in engleza. Pana si in piata de legume, au fost in stare sa vorbeasca cu mine in limba lui sheckspir. Probabil trag tantalaii la tine, alta explicatie n-am. This post has been edited by bucatzel: 27 Sep 2015, 20:19 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: in general reusesti, dar nu-i exclus sa dai peste cate unul care un fel de vadim+tokes la patrat si sa iti spuna ca in Germania se vorbeste germana.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
Neamțu' se uită și la om...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 27 Sep 2015, 18:15) ![]() Mai Tonica, hai inteleg, pinacotecile-s peste nivelul tau, bai da' nici la Bemveu' nu fusesi?? De Nymphenburg sau Rezidenz nu te intreb, sa nu zici ca te-njur! ![]() Pt. mine fabricile nu-s un punct de interes. In rest am mai spus - impresiile nu-s doar ale mele...in tara lui hitler sansele sa nu dai peste vreun coate-goale arogant care se crede buricul pamantului tind spre 0...oriunde altundeva in ioropa oamenii se comporta normal si nu intalnesti asemenea specimene. This post has been edited by tony-s: 27 Sep 2015, 22:05 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
tony-s |
![]()
|
In cateva saptamani iarna va dilua considerabil fluxul de imigranti, nu va mai fi breking niuz si viral pa net, iar pana pe la blek fraieridei sau hai cel mult pana pe la craciun toata lumea va uita de ei ...iar la anul prin martie-aprilie din nou vor fi luati prin suprindere si va fi colaps si sfarsitul lumii din cauza a 200-300 mii de amarati...in conditile in care cum am mai spus in USA anual intra vreo 2-3 milioane de imigranti dintre care doar vreo 500 mii legal - majoritatea se integreaza si preiau joburile prost-platite, unii ajung homelesi si unii ingroasa randurile infractionalitatii .....si nu e nici o mare minune ci doar cel mult o stire de presa la capitolul si altele.
This post has been edited by tony-s: 28 Sep 2015, 09:45 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(tony-s @ 26 Sep 2015, 10:11) Ion vine si il bate pe Pisti pana il lasa lat. - Ce ai, ma? Ce ti-am facut? - Voi l-ati omorat pe Mihai Viteazul. - Da, ma, dar asta s-a intamplat acum 500 de ani. - Ei bine, eu azi am aflat. QUOTE(tony-s @ 26 Sep 2015, 10:11) Eu cunosc si niste specimene de romani care's prosti si ne-agresivi. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:28 |