Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
![]() ![]() ![]() |
Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu ma intereseaza istoria automobilelor ioropeane,poate cel mult cele britanice...la un muzeu al automobilelor americane m-as duce sa vad modelele legendare de Mustang,Ford T,Corvette Stingray...recondtionate asa cum doar americanii stiu s-o faca.
cand vezi gunoaiele ioropene din trecut te apuca rasul - de ex. isetta ca tot vorbim de beamveu si le-am vazut recent intr-un episod din american pickers. This post has been edited by tony-s: 28 Sep 2015, 13:44 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(tony-s @ 28 Sep 2015, 14:40) cand vezi gunoaiele ioropene din trecut te apuca rasul - de ex. isetta ca tot vorbim de beamveu si le-am vazut recent intr-un episod din american pickers. Din motive pe care nu are niciun rost sa le discutam, cat timp in state crestea consumerismul, europa avea nevoie de masini ieftine. Cand ajungi prin California, sa cauti un Isetta, te invit sa il si cumperi, cash. Nu-mi vine sa cred cum lauzi carutele alea ale americanilor, cu platforme tehnice de carucior de butelii. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mie nu-mi vine. Iau o br poate-mi vine.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ti-o venit?
29 Sep 2015, 18:51: Autoritatile germane manifesta o dragoste netarmurita fata de invadatori in detrimentul propriilor cetateni. Printre vicitme pensionarii singuri. Cei care nu au fost inspirati sa-si cumpere o locuinta. Mai exact, cei care locuiesc in locuinte sociale proprietatea statului, locuiesc singuri si locuinta are mai mult de un dormitor. Autoritatile germane a decis sa-i mute pe batranii care se incadreaza in situatia de mai sus la azil iar locuintele lor sa fie igienizate / modernizate si puse la dispozitia muslimilor. Mai exista apoi, cladirile care au avut diverse destinatii iar acum autoritatile le transforma in ansambluri rezidentiale pentru muslimi. Daca nu le populeaza suficient de repede, radicalii germani gasesc pana la urma oportunitatea sa le foc. Ma mir ca televiziunile noastre nu spun nimic despre asta, am inteles ca nu sunt deloc rare cladirile incendiate. Si tot, deloc rare, reportaje cu articolele de imbracaminte / incaltaminte / accesorii de lux pe care le poarta refugiatii din calea razboiului. Si nu unu, doi, acolo izolati. Noua ni se arata doar refugiati inghetati, care umbla desculti in noroi ... This post has been edited by radian: 29 Sep 2015, 17:51 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
radiane dar suparat mai esti pe invadatori. O sa fie interesant cand va primi romania cota parte
![]() ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cat vreme ei ma considera apriori vinovat de pacat de moarte nu vad de ce ar trebui sa am o atitudine binevoitoare fata de invazia lor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Dragoș e refugiat??
![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
DragosP nu are intentii belicoase.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Radian are dreptate: nu e normal ca niste politicieni (manati de diferite interese) sa decida pentru sau contra stabilirii de noi populatii in tara ta. In casa, momentan, avem dreptul sa ne alegem pe cine sa primim si pe cine nu, la fel ar trebui sa fie si in cazul unei tari, dar la un nivel macro (miscari mari de populatie, nu unu-doi bezmetici).
Pentru asta ar trebui o desbatere publica si un referendum, dar fara campanii pro sau contra de manipulare a opiniei publice la TV/ziare/internet. Bineinteles asta ar fi doar intr-o lume ideala. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 30 Sep 2015, 09:41) Radian are dreptate: nu e normal ca niste politicieni (manati de diferite interese) sa decida pentru sau contra stabilirii de noi populatii in tara ta. In casa, momentan, avem dreptul sa ne alegem pe cine sa primim si pe cine nu, la fel ar trebui sa fie si in cazul unei tari, dar la un nivel macro (miscari mari de populatie, nu unu-doi bezmetici). Pentru asta ar trebui o desbatere publica si un referendum, dar fara campanii pro sau contra de manipulare a opiniei publice la TV/ziare/internet. Bineinteles asta ar fi doar intr-o lume ideala. Si eu sunt la fel de ingrijorat si derutat de ce se intampla ca oricine de pe aci. Da' postarea ta are un nivel de umor involuntar nebun. Ziceam ca se inchide si ruta balcanica (fac croatii zid cu serbia), si incep sa curga cu nemiluita la fundulea, husi si cotarlatele de sub deal. Cum naiba facem sa impunem referendumul? Politicienii sunt la fel de prinsi cu garda jos ca noi. Daca aia vin, vin si fac pipi pe orice dezbatere. |
--------------------
White Star
Titanic
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.346 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Spunem ca vrem sa-l demitem pe basescu si sigur se strang suficienti
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Eu zic sa ii cazam la strehaia, craiova si inca alte situri d-astea, macar sa fim intr-o situatie castigatoare.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
m-am molipsit de la G-link
![]() Unii experți estimează, de altfel, că voința Washingtonului de a limita aria de acțiune a rebelilor în lupta împotriva Statului Islamic a descurajat mulți dintre potențialii recruți. nu pricep cum devine cazul ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
radian |
![]()
|
"Programul a fost afectat în special prin filtrarea drastică a candidaților de către americani."
Meseriasi americanii la "filtrare" daca: "Armata americană a recunoscut, între altele, că unii dintre acești combatanți și-au predat săptămâna trecută o parte din echipament și muniții Frontului al-Nosra, filiala siriană a Al-Qaida, trecând într-o zonă controlată de aceasta." |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Is buni. Ei i-au pus pe picioare pe talibani, al-qaida, triburile din Libia, muslimii din Egipt.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Las' ca trimite varu-meu Vladimir niste trupe aeropurtate. Nu-mi dau seama cum o sa-i deosebeasca pilotii pe teroristi de restul, mai ales dupa o vodca la halba inaintea decolarii. Adevarul e ca nici nu-mi pasa...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
Teroristii are pusti ailalti au vailze si aifoane cu gps sa gaseasca Jermania.
This post has been edited by bion: 30 Sep 2015, 18:23 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Ce-aveti cu amaritii astia?
Baieti buni,muncitori,se integreaza,fac numai lucruri bune......... http://www.stiripesurse.ro/nebunie-in-germ...n-i_968566.html Si este abia inceputul...... This post has been edited by M.C.: 30 Sep 2015, 13:01 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
credeam ca romanasii lui tonyca s-au imunizat la stiri gen
credeam ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
M.C. |
![]()
|
Credinciosu-le !
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ia zi drept mă: tu ești ta-su lu' Ady Frigo?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M.C. |
![]()
|
In autobaza de trolee ai dospit-o p-asta?
![]() This post has been edited by M.C.: 30 Sep 2015, 13:32 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pentru cei care le mai plang de mila imigrantilor:
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Han Solo |
![]()
|
dacat ca lincurile sunt la coada. dacat
![]() ca arabii si pe astea le face pe dos... |
--------------------
White Star
Titanic
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:58 |