DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

105 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Invazia musulmana., Motiv de ingrijorare?

radian
post 2 Oct 2015, 09:47
Post #751

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

Aia e o aberatie cat casa. Ceva de genul acesta se intampla in Germania (am postat acum vreo doua zile). Dar e vorba de locuinte aflate in proprietatea statului.

Consoarta e la munca in Austria si are doua apartamente in proprietate, care in prezent nu-s locuite. Abia astept sa vina statul sa cazeze acolo muslimi. Din despagubiri am trai fericiti pana la adanci batraneti ...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 2 Oct 2015, 09:51
Post #752

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Care despăgubiri?

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
radian
post 2 Oct 2015, 10:02
Post #753

De la stat, evident.

--------------------
+
maho
post 2 Oct 2015, 10:03
Post #754

Membru rigido-flexibil

From: Brașov, orașul olimpic

Le da prin ANRP.

--------------------
Dacia 1310 1983
"Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't."
+
george_scala_2004
post 2 Oct 2015, 10:57
Post #755

Membru autentic

QUOTE(cristic1982 @ 2 Oct 2015, 10:30)
Desi cred ca e o petarda aruncata, la ce le coace minte pesedacilor, nu ma mira nimic.
*

QUOTE(radian @ 2 Oct 2015, 10:47)
Aia e o aberatie cat casa. Ceva de genul acesta se intampla in Germania (am postat acum vreo doua zile). Dar e vorba de locuinte aflate in proprietatea statului.

Consoarta e la munca in Austria si are doua apartamente in proprietate, care in prezent nu-s locuite. Abia astept sa vina statul sa cazeze acolo muslimi. Din despagubiri am trai fericiti pana la adanci batraneti ...
*

asta e: daca unul face o timpenie, hop si noi dupa el...

--------------------
... ... ...
+
klaus
post 2 Oct 2015, 11:20
Post #756

步步

From: Bucuresti

Imi plac mie foarte mult baietii astia din vest care se plang de "invazia musulmana" pe care ei insisi au produs-o.
Ce naiba, in Siria e un razboi strict bazat pe economic.
Aia din Quatar si Arabia Saudita (mari "democrati", ce sa zic, de ei nu sunt deranjati aia din SUA si Europa ca-s mai dictatori decat Basar alalat) au vrut sa faca o conducta de gaz care sa treaca prin Turcia si sa ajunga in Europa.
Siria a zis pas, si iaca asa a aparut "revolutia araba" in Siria sponsorizata din greu de Quatar si Arabia Saudita, ca sa schimbe conducatorul de se opunea unei tevi de gaz ce ar fi zguduit din temelii monopolul Rusiei cu gazul spre Europa.
Pe langa furnizorii de gaz interesati, cine mai era interesat de conducta? Pai clar beneficiarii (recte Germania, Franta, d-astia...) si SUA. De aici toti banii investiti in rebeli, arme prin Turcia etc.
SUA si aliatii, bombardeaza de aproape un an de zile pozitiile ISIS si efecte canci. SUA e aia care in anii '90 a bombardat Yogoslavia vreo luna jumate si i-a distrus atunci, in acea luna, 60% din capacitatea armata. Si acolo nu era camp deschis, desert, simplu de supravegheat aerian. Deci e clar ca bombardamentele actuale sunt de fapt o labareala pentru ochii prostilor creduli
Rusia, care isi vedea periclitata pozitia pe piata gazelor si a singurului port la mediterana, a trecut acum la apararea Siriei.
Concomitent ajuta si Irakul sa elimine din ISIS, ceea ce-l face aliat si creeaza o piedica importanta intr-n plan B pentru o conducta de gaze care sa ocoloeasca Siria si sa treaca prin Irak; in acelasi timp ajuta si Iranul in expansiunea sa regionala de sorginte siita si pe viitor economica.
Rusia impusca astfel iepurii economici cu conducta de gaz zadarnicita pe termen lung, isi intareste aliatii din in orientul mijlociu si recucereste Irakul ca aliat in zona.

Si pe acest fond economic rusii sunt singurii care fac de fapt ceva impotriva ISIS.
Normal ca SUA si aliatii ei (care "bombardau" ilegal de fapt prin zona, fara acoperire juridica) tipa ca nu e bine cu bombardamentele ruse (care la drept vorbind, sunt singurele legale). Mai ales ca le mai omoara si oamenii platiti de ei sa faca "primaveri arabe"...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
george_scala_2004
post 2 Oct 2015, 11:25
Post #757

Membru autentic

http://www.flux24.ro/socant-video-merkel-v...kel-zuckerberg/

http://www.zf.ro/eveniment/aveti-grija-ce-...de-lei-14754775

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20458...pecta-legea.htm

http://www.juridice.ro/394876/modificarea-...ic-proiect.html

http://stiri.tvr.ro/terorismul-o-amenintar...akri_28649.html

Daca va duceti putin in trecut si vedeti actiunile care acea vreme pareau absurde, si le puneti in conexiune cu ce se intimpla in prezent, o sa vedeti ca nu mai par chiar asa de absurde ci extrem de atent planificate...

--------------------
... ... ...
+
radian
post 2 Oct 2015, 11:27
Post #758

QUOTE(george_scala_2004 @ 2 Oct 2015, 11:57)
asta e: daca unul face o timpenie, hop si noi dupa el...
*

Stai un pic, intre cele doua initiative este o mare diferenta. In Germania se refera exclusiv la locuinte aflate in proprietatea statului, in timp ce initiativa din Romania se refera la locuinte aflate in proprietate privata. Din acest motiv initativa din RO mi se pare o mare tampenie.

--------------------
+
cristic1982
post 2 Oct 2015, 11:38
Post #759

Membru autentic

From: Pitești

QUOTE(klaus @ 2 Oct 2015, 11:20)
Imi plac mie foarte mult baietii astia din vest care se plang de "invazia musulmana" pe care ei insisi au produs-o.
Ce naiba, in Siria e un razboi strict bazat pe economic.
Aia din Quatar si Arabia Saudita (mari "democrati", ce sa zic, de ei nu sunt deranjati aia din SUA si Europa ca-s mai dictatori decat Basar alalat) au vrut sa faca o conducta de gaz care sa treaca prin Turcia si sa ajunga in Europa.
Siria a zis pas, si iaca asa a aparut "revolutia araba" in Siria sponsorizata din greu de Quatar si Arabia Saudita, ca sa schimbe conducatorul de se opunea unei tevi de gaz ce ar fi zguduit din temelii monopolul Rusiei cu gazul spre Europa.
Pe langa furnizorii de gaz interesati, cine mai era interesat de conducta? Pai clar beneficiarii (recte Germania, Franta, d-astia...) si SUA. De aici toti banii investiti in rebeli, arme prin Turcia etc.
SUA si aliatii, bombardeaza de aproape un an de zile pozitiile ISIS si efecte canci. SUA e aia care in anii '90 a bombardat Yogoslavia vreo luna jumate si i-a distrus atunci, in acea luna, 60% din capacitatea armata. Si acolo nu era camp deschis, desert, simplu de supravegheat aerian. Deci e clar ca bombardamentele actuale sunt de fapt o labareala pentru ochii prostilor creduli
Rusia, care isi vedea periclitata pozitia pe piata gazelor si a singurului port la mediterana, a trecut acum la apararea Siriei.
Concomitent ajuta si Irakul sa elimine din ISIS, ceea ce-l face aliat si creeaza o piedica importanta intr-n plan B pentru o conducta de gaze care sa ocoloeasca Siria si sa treaca prin Irak;  in acelasi timp ajuta si Iranul in expansiunea sa regionala de sorginte siita si pe viitor economica.
Rusia impusca astfel iepurii economici cu conducta de gaz zadarnicita pe termen lung, isi intareste aliatii din in orientul mijlociu si recucereste Irakul ca aliat in zona.

Si pe acest fond economic rusii sunt singurii care fac de fapt ceva impotriva ISIS.
Normal ca SUA si aliatii ei (care "bombardau" ilegal de fapt prin zona, fara acoperire juridica) tipa ca nu e bine cu bombardamentele ruse (care la drept  vorbind, sunt singurele legale). Mai ales ca le mai omoara si oamenii platiti de ei sa faca "primaveri arabe"...
*

Dictatori sunt aia de care spun formatorii de opinie ca sunt. Nu aveam informatie despre acea conducta de gaze, dar e destul de plauzibil scenariul. In plus, sauditii si ceilalti suniti au gasit momentul oportun sa spele rufele murdare cu siitii.
Oricum ISIS-ul si FSA se stie ca sunt facatura englezilor si americanilor cu sprijinul turciei pt. baze de antrenament.

--------------------
Dacia Duster 2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
+
bion
post 2 Oct 2015, 11:39
Post #760

Membru autentic

From: TM

Aia e ajentie din AR deci PMP-ixda. Ganditi-va la ce scrie Mos(h)e si pricepeti cum e cu AR. biggrin.gif

This post has been edited by bion: 2 Oct 2015, 18:36

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Markos
post 2 Oct 2015, 11:39
Post #761

fost programator

From: Scursurești Vale

Proprietatea e garantata de Constitutie în Romania, calmeaza-te, "stirea" aia e un rahat.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
klaus
post 2 Oct 2015, 11:51
Post #762

步步

QUOTE(cristic1982 @ 2 Oct 2015, 12:38)
Nu aveam informatie despre acea conducta de gaze,
*

https://en.wikipedia.org/wiki/Qatar-Turkey_pipeline
http://www.globalresearch.ca/the-geopoliti...ipeline/5337452

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Garett
post 3 Oct 2015, 16:03
Post #763

Membru autentic

From: Galati

Friendly fire!
De aia nu reusesc sa-i cafteasca pe talibani, sunt prea ocupati cu bombardarea spitalelor!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
corbex
post 3 Oct 2015, 17:25
Post #764

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Nu crede tot ce scriu mercenarii din presa. Sint in stare sa omoeare pe cineva cu mina lor ca sa le le iasa un articol si o poza.

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
Bicicleta galbena
post 3 Oct 2015, 19:23
Post #765

Sunt nembru, domnule!

Corbex, in Brazilia a fost un caz "for real", acum vreo 15 ani

This post has been edited by Bicicleta galbena: 3 Oct 2015, 19:24

--------------------
Peugeot 407 1.8 16v 2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003
+
Garett
post 3 Oct 2015, 19:42
Post #766

Membru autentic

QUOTE(corbex @ 3 Oct 2015, 18:25)
Nu crede tot ce scriu mercenarii din presa. Sint in stare sa omoeare pe cineva cu mina lor ca sa le le iasa un articol si o poza.
*

Ehm, care parte din purtătorul de cuvânt al NATO n-ai prins-o? Mercenarii din presa doar au preluat speech-ul ăluia!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
klaus
post 4 Oct 2015, 11:33
Post #767

步步

Se pare ca si nenea Obama se inscrie in cadrul mercenarilor din presa, de data asta.
Nu de alta da' si-a cerut scuze multiple...

Ma intreb daca faceau asta rusii in Siria si bombardau un spital ONU, ce sareau toti "democratii", de la Germania pana la Trinidad-Tobago...
Cum e vorba de SUA, acu' e mucles toata lumea.

--------------------
+
Markos
post 4 Oct 2015, 11:56
Post #768

fost programator

Nimic nou. În Serbia au bombardat maternități, școli, trenuri civile. Tot din greșeală, desigur. Collateral damage (stony v-ar fi explicat mai bine fenomenul).

Oricum, au ales să dea cu bâta-n baltă la marele fix, imediat după ce i-au acuzat pe ruși că bombardează pe unde au chef.

This post has been edited by Markos: 4 Oct 2015, 12:15

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
DragosP
post 4 Oct 2015, 12:23
Post #769

Nu zic nimic...nou

Nimic nu e întâmplător.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
kum
post 4 Oct 2015, 23:22
Post #770

Banat

Group: Banned

E mâna lu Ăl de Sus? frustrat.gif

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
Markos
post 4 Oct 2015, 23:25
Post #771

fost programator

Mai întrebi?

--------------------
Reno Megan Privilej
+
DragosP
post 5 Oct 2015, 06:19
Post #772

Nu zic nimic...nou

QUOTE(kum @ 5 Oct 2015, 00:22)
*

Nu cred că-n ultima (mâine-poimâine) sută de ani a _mai_ fost mâna Celui de sus în vreo acțiune americană.

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
yhattori
post 5 Oct 2015, 09:23
Post #773

*

QUOTE(Markos @ 4 Oct 2015, 11:56)
Nimic nou. În Serbia au bombardat maternități, școli, trenuri civile. Tot din greșeală, desigur.
*

Prima a fost din greseala (asa explica nenea Wesley Clark la conferinta de presa):

https://www.youtube.com/watch?v=t6zKEUGsPCo

Sint dispus sa-l cred.

A doua oara cica tot din greseala, pilotul n-a vazut ca trenul a ramas pe pod (tot explicatia oficiala):

https://www.youtube.com/watch?v=n4S09ddbdB4

Opinia alora de la comisia de linsaj a fostilor yugoslavi ("Bringing war criminals to justice/Bringing justice to victims"):

It is the opinion of the committee that the bridge was a legitimate military objective. The passenger train was not deliberately targeted. The person controlling the bombs, pilot or WSO, targeted the bridge and, over a very short period of time, failed to recognize the arrival of the train while the first bomb was in flight. The train was on the bridge when the bridge was targeted a second time and the bridge length has been estimated at 50 meters (Wenz study para 6 g above at p.25). It is the opinion of the committee that the information in relation to the attack with the first bomb does not provide a sufficient basis to initiate an investigation. The committee has divided views concerning the attack with the second bomb in relation to whether there was an element of recklessness in the conduct of the pilot or WSO. Despite this, the committee is in agreement that, based on the criteria for initiating an investigation (see para. 5 above), this incident should not be investigated. In relation to whether there is information warranting consideration of command responsibility, the committee is of the view that there is no information from which to conclude that an investigation is necessary into the criminal responsibility of persons higher in the chain of command. Based on the information available to it, it is the opinion of the committee that the attack on the train at Grdelica Gorge should not be investigated by the OTP.

http://www.icty.org/sid/10052#IVB1

Nu-s sirb, dar tare as vrea s-o vad postita de un batalion de cetnici pe boarfa de del Ponte!

This post has been edited by yhattori: 5 Oct 2015, 09:24

--------------------
* * *
+
Liviu
post 5 Oct 2015, 09:48
Post #774

expat naiv

From: Peste gard

QUOTE(kum @ 4 Oct 2015, 23:22)
*

Arata mai degraba a fi mâna lu ăl de jos, conform unor referinte oarecare ...

Le: corectat Ă in ă, ca sa nu se simta ofensati unii.

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
neumann
post 5 Oct 2015, 10:56
Post #775

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(Liviu @ 5 Oct 2015, 10:48)
Arata mai degraba a fi mâna lu Ăl de Jos, conform unor referinte oarecare ...
*

Fochistu' de la centrala pe pacura?

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Liviu
post 5 Oct 2015, 11:02
Post #776

expat naiv

Chiar el.

--------------------
. . .
+
DragosP
post 5 Oct 2015, 11:09
Post #777

Nu zic nimic...nou

"Ăl" cu "ă" mic, asta doar dacă nu e cineva satanist. unsure.gif

--------------------
Cu noi este Dumnezeu!
+
Liviu
post 5 Oct 2015, 11:24
Post #778

expat naiv

Am dat "copiaza si lipeste" caci nu am diacritice pe tastatura smile.gif ... uite, acum am copiat "ă" mic de la tine si l-am pus acolo ...

Oricum, din punctul meu de vedere, "ă" mic sau mare, nu face nici o diferenta, in nici unul din cazuri ... e doar o litera.

--------------------
. . .
+
Ake
post 5 Oct 2015, 13:54
Post #779

Morderator

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
george_scala_2004
post 5 Oct 2015, 18:18
Post #780

Membru autentic

Un irakian care a luptat în Siria împotriva ISIS, în forțele kurde, participant la atrocități în război, a ajuns ilegal în România, a cerut azil, după care a dispărut, deși avea telefonul urmărit. Autoritățile române au refuzat să comenteze situația.

http://www.euractiv.ro/justitie/autoritati...in-romania-1831

Grea dilema pentru pontaci...e terorist bun ca a luptat contra isis sau terorist rau ca este kurd?

QUOTE(Garett @ 3 Oct 2015, 17:03)
Friendly fire!
De aia nu reusesc sa-i cafteasca pe talibani, sunt prea ocupati cu bombardarea spitalelor!
*

Relax...

This post has been edited by george_scala_2004: 5 Oct 2015, 18:22

--------------------
... ... ...
+
105 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th May 2025 - 02:31
Forum Renault