Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
tony-s |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
argumente...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
Toni are racial attribute imunitate la logica.
|
--------------------
*
*
*
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2016, 10:26) pe de alta parte, dupa rahatul lui merkel din august anul trecut, tot 'UE' a manarit ceva cu turcia de s-a oprit suvoiul. Omule, era suficient sa declare "open season" la testat FREMM-urile in Med! Dupa primele 20 de proiectile suierate pe deasupra capului nu mai era nevoie nici de mama frontex-ului! Da' in schimb mutti le-a zis Wilkommen, chit ca frontiera Vaterlandului e nitel mai departe de coastele Italiei sau Greciei! Sa chemi invadatorii la tine dupa care sa te bati cu caramida in piept ce frontex sau ce smen cu turcii ai facut e cam de porc! Sau scroafa, dupa caz! This post has been edited by Garett: 29 Jun 2016, 12:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
nene, daca tu crezi ca mai exista UE, sau altceva, dupa ce trageau cu buna stiinta in refugiati, te inseli amarnic. ar fi cazut guvernele ca popicele, asta de inceput.
nu stiu ce a fost in capul lui merkel in august. nu gasesc nici cea mai mica urma de justificare, incepand cu aspectele legaliste legate de dublin si terminand cu cele politice si economice. insa, problema a fost generata, si deci trebuia rezolvata. si tot UE a fost parte a solutiei, vize, actiune comuna etc. credeam ca pragmatic vorbind, important e sa nu mai vina, dar se pare ca ma insel. cine ar fi luat responsabilitatea sa traga? care din marinele implicate acolo? care ar fi fost rezultatul concret? cati din capitani ar fi refuzat si ar fi iesit pur si simplu in social media cu oroarea? asta lasand la o parte drama pe care o traiesc deja 99.9% din sirienii refugiati. |
--------------------
White Star
Titanic
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Bai nene, citesc si ma minunez, numai experti, numai destepti, toata lumea se pricepe mai bine decat premierul britanic, regina e de kko, etc.Cum dreaq suntem coada Europei daca numai pe ast forum avem atatia baieti priceputi, chiar mai destepti ca multi premieri si presedinti?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
tinerii frumosi si destepti de pe feisbuc sunt priceputi la tot si toate.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Han Solo |
![]()
|
voi doi de cine vorbiti de fapt?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu bag mâna-n foc, da' prototipul e reprezentat bine de tine, miki etc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Singuru cu circumsatnte atenuante e l@u ca are interese personale sa pupe ochiul maro inglezesc.Dar si el gandeste pana la varfu nasului.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2016, 13:49) ... Da' n-am zis sa traga in plin mai draga! Stii ce splash face un proiectil de 76? Arhi-suficient cat sa-i faca sa umple singuri barcile cu diverse "deseuri"! |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
aha. merci.
btw, premierul britanic a fost anti brexit. |
--------------------
White Star
Titanic
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai draga ce ar fi sa te afli tu cu barcazurile tale sub foc de avertisment.
![]() <span class='edit'>29 Jun 2016, 14:12:</span> Hanule,formal dar real... This post has been edited by bion: 29 Jun 2016, 13:12 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai vaz ca, cu cat inainteaza in varsta unii se cred mai premieri decat premierul, asta pana incep sa scrie.
![]() Intotdeauna sclavul de pe plantatie s-a crezut mai destept decat mosierul, dar a murit tot sclav pana la urma. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
mah nene, ce o tot dai cu premierul, ca_cameron a fost antibrexit.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2016, 14:10) Lasati, ca a facut multe tampenii, practic si-a taiat singur craca. Istoria, pe scurt. S-a ajuns la Brexit datorita lui Cameron, nici nu mai conteaza daca a fost pro sau contra. This post has been edited by Markos: 29 Jun 2016, 13:24 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Han Solo |
![]()
|
as fi de acord cu tine, daca nu mi-ar fi frica sa nu ma dau mai dajtept decat premierul. si regina. si stapanul de plantatie.
da' cand funia s-a apropiat de par, parerea mea e ca a incercat sa scoata un 'remain' sincer. |
--------------------
White Star
Titanic
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acu', dacă vreun tânăr frumos și liber zice altceva, nu mai sunt sigur.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Han Solo |
![]()
|
pentru un senior intelept, esti cam plin de clisee.
da' ce stiu eu ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
miki |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 Jun 2016, 14:56) Numa dexu' Da nu stiu daca e tinar. https://dexonline.ro/definitie/prototip |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Io in continuare imi mentin opinia ca in Brexit avem o UE care nu de drum lung moare...
Britanicii vor fi bine mersi si in afara, dar toate vocile astea din UE ii deplang de parca ar fi pe moarte. Mi se pare ca mai mult astia din UE ar fi mai tristi decat britanicii propriu-zisi |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki |
![]()
|
Io cred ca se bucura, dar din politete nu rad la bancuri porcoase la inmormantare
Cel putin nu in fata poporului care priveste cortegiul... ![]() Ca britii or sa o duca mai bine sau mai rau om vedea. Depuinde de cit de rare so sa suga la merkel si la holande Mai nasol este ca acu merkel osa cam poa sa faca "pace " cu putza aia de Putin |
--------------------
Renault
2004 / 2019
|
Han Solo |
![]()
|
hollande tocmai a iesit si a spus ca nu mai e posibil ca city sa faca clearing pe euro - deci fara tranzactionari in hartii de valoare si derivate. raman la un mic forex cinstit
![]() nemtii vor de mult timp sa taie macaroana asta, pentru ca bce ar fi putut fi pusa in situatia sa pompeze bani de bailout in clearing houses din afara eurozonei. uk a castigat in instanta dreptul de a tranzactiona in euro, argumentand ca orice bariera le limiteaza accesul la piata unica. se numeste 'passporting', bancile britanice au un 'pasaport' catre eurozona. daca treaba asta incepe sa se balangane serios prin fata bancilor, nu vor risca si se vor muta de buna-voie acolo unde li se spune. e suficient ca ecb sa spuna ceva de genul "date fiind ultimele evolutii, ecb intelege sa-si exercite mandatul de blablabla conferit prin tratat anuland passporting de la 1 ianuarie 2017". pana ataca uk chestia asta la curte, 'raul' a fost facut. |
--------------------
White Star
Titanic
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Jun 2016, 15:06) Britanicii vor fi bine mersi si in afara, dar toate vocile astea din UE ii deplang de parca ar fi pe moarte. Chiar bine nu vor mai fi, poate nici ca "britanici", iar din ue nu vad cine-i plange; mai degraba e o situatie "lose/lose", toata lumea implicata are de pierdut. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 29 Jun 2016, 15:21) se numeste 'passporting', bancile britanice au un 'pasaport' catre eurozona. Mai e, pe la stiri. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 00:43 |