Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
![]() ![]() ![]() |
Brexit o idiotenie a fuduliei engleze?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(maho @ 29 Jun 2016, 14:28) uite si aci ceva interesant: https://markets.jpmorgan.com/research/email...w/GPS-2060728-0 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.465 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(miki @ 29 Jun 2016, 15:11) Attached thumbnail(s) FB_IMG_1467200039896.jpg ( Size: 29.6k ) Number of downloads: 392 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine zicea ca astia doi plange, ca mie mi se pare ca zic, am scapatttttttttttttttt, mwe la engleji.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca adaugi tva si taxe vamale, nu prea.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Han Solo |
![]()
|
inca nu
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Zici ca tinerii frumoși si liberi sunt neam de-a lu' dabija....in curte li moarta purceaua dar ei nu mai pot de grija englezilor.
This post has been edited by tony-s: 29 Jun 2016, 15:08 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eh... Normal
Ca doara sint europeni... Si pe linga asta, exemplele " nu faceti ca eui" trebuie popularizate la maxim This post has been edited by miki: 29 Jun 2016, 15:16 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Of course,n-are nici o legătură cu dabija pt. Un popor de slugi când la turci,cand la germani,când la rusi când iarasi la germani.
This post has been edited by tony-s: 29 Jun 2016, 15:41 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.215 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai nah... Daca englejii si americanii ne vindura astora...
Ce crezi ca se putea face? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 29 Jun 2016, 15:37) Of course,n-are nici o legătură cu dabija pt. Un popor de slugi când la turci,cand la germani,când la rusi când iarasi la germani. Asta e soarta tarilor mici, Toni. Iar azi marimea se judeca dupa kilogramele de plutoniu fisionabil rapid, dupa cum au aflat unii suficienti de prosti ca sa si-l dea pe promisiuni. |
--------------------
*
*
*
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(miki @ 29 Jun 2016, 15:50) Clarificatii.... https://www.youtube.com/watch?v=GoNPIjpSbsU...ge:intelectual: This post has been edited by M.C.: 29 Jun 2016, 18:19 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Precizari. Tribu lui tony fu sluga la unguri.
Am zis ca ma doare in gaura buzii de inglishi. Ma doare de repercursiunile pe care le va simti RO.Moare EU tot o sugem dar ne intoarcem cu 180 de grade. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
http://m.zf.ro/business-international/fran...n-bloc-15511236
Pentru noi ar fi o șansă extraordinară, ca singuri e clar că nu facem cât o ceapă degerată. De regulă am progresat doar atunci când ne-au condus alții. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Intra si rusii in ecuatia asta?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Han Solo |
![]()
|
Cum e cu prim ministrul, zic?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
l@u |
![]()
|
Asta de pe DC?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Jun 2016, 15:06) Io in continuare imi mentin opinia ca in Brexit avem o UE care nu de drum lung moare... Britanicii vor fi bine mersi si in afara, dar toate vocile astea din UE ii deplang de parca ar fi pe moarte. Mi se pare ca mai mult astia din UE ar fi mai tristi decat britanicii propriu-zisi Da une i-ai vazut pe cei din EU ca-i plang? Io am vazt ca le-o tot zis, ati votat ... haidi pa, activati articolu 50, in schimb ienglezoii ... pai stai, ce atata graba, stai sa vedem, stai sa vina alt prim ministru, sa ne gandim, sa negociem... ba ca ii baga la inaintare pe scotieni sa blocheze iesirea ... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu ma refer la politicieni ci la "analisti"
Politicienii europeni "continentali" nu fac decat sa se pozitioneze pe pozitii cat mai avantajoase pentru negocierile viitoare cu GB, indiferent ce obiect vor avea. Scotienii sunt oportunisti, li s-a dat un nou suflu pentru independenta desi nu sunt subiecti de drept international. De altfel Spania le-a si dat-o peste bot, ca de, au si ei niste catalani, niste basci, d-astia, numai buni de a urma un eventual exemplu al Scotiei. Scotia, ca sa devina membru UE, trebuie sa devina stat independent recunoscut international si apoi sa faca toate demersurile pentru a fi primita in UE. Iar Anglia va face tot posibilul sa nu devina aia indepdendenti pentru ca platforma continentala cu petrol e la scotieni. Ar fi scotienii bucurosi maxim ca al doilea producator de petrol din Europa (dupa Norvegia, fara sa consideram Rusia) Singurii care au "sanse" sa ramana in UE sunt aia din Irlanda de Nord daca devin independenti si apoi se unifica cu Irlanda (care e in UE). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
facusi o analiza, iti dai seama, da?
|
--------------------
White Star
Titanic
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Analistii fac pe rand toate scenariile posibile... si apoi se lauda ca o nimerit
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
tony-s |
![]()
|
N-a trecut o săptămână si bursa londoneza a recuperat pierderile de după brexit,lira foarte probabil in 3-4 săptămâni va recupera toate scăderile....unde e apocalipsa predicata de propaganda ?...daca ar avea o urma de onoare penibili gen muscalu,guran et comp s-ar retrage in munți si n-ar mai ieși niciodată in public....evident ca nu suspectez de vreo urma de onoare propaganda
http://m.hotnews.ro/stire/21121317 This post has been edited by tony-s: 30 Jun 2016, 07:34 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(yhattori @ 29 Jun 2016, 16:12) Asta e soarta tarilor mici, Toni. QUOTE(cdadan @ 29 Jun 2016, 20:33) De regulă am progresat doar atunci când ne-au condus alții. Chestiile astea nu am sa le inteleg niciodata. Seninatatea cu care postulam ca am fi incapabili, ca nu suntem in stare sa dezvoltam aceasta tara, ca trebuie sa stam cu mana intinsa la altii, sa ne conduca altii, sa ne spuna altii ce avem de facut cu viata noastra, etc. Ma intreb:oare si in viata privata a celor cu pareri d-astea lucrurile stau la fel ? Adica ei doar muncesc, aduc banii acasa si altii hotarasc ce se intampla in casa lor ? Te pomenesti ca si de nevasta lor tot altii se ocupa, huh ? ![]() Macar copiii sa fie ai lor... Fara vreo legatura cu persoanele de mai sus, mie mi se pare un soi de abdicare de la conditia de cetatean roman, o emasculare si o prosteala maxima de bunavoie acceptate. Probabil asta e rezultatul unor lungi ani de propaganda tip ONG prin presa romana, ni s-a tot insuflat la nesfarsit ca trebuie sa ne lasam calcati in picioare de altii, Soros stie mai multe, fie-i tarana grea... Si foarte probabil ca opiniile mele sunt rezultatul unui sistem de educatie total diferit de trendul actual, anacronice si inadecvate. Comuniste, de-a dreptul. Ceausiste, nationaliste, antenisto-moguliste...asta ca sa-i mai scutesc pe unii de eventuale postari. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
tony-s |
![]()
|
QUOTE(yhattori @ 29 Jun 2016, 16:12) Asta e soarta tarilor mici, Toni. Iar azi marimea se judeca dupa kilogramele de plutoniu fisionabil rapid, dupa cum au aflat unii suficienti de prosti ca sa si-l dea pe promisiuni. Portughezii,norvegienii,belgienii..nu-s jumătate din romania si au fost mari imperii....contează mai mult atitudinea decat nr. Populatiei....atitudinea de sluga garantează statutul de milogeala pt. Un ciolan aruncat de la masa bogatilor....pe când alții se lupta pt. A intra la masa bogaților. This post has been edited by tony-s: 30 Jun 2016, 07:51 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:43 |