Discuri pe spate, ...se merita?
![]() ![]() ![]() |
Discuri pe spate, ...se merita?
DArtagnan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() tu vorbesti serios ? bineinteles ca se duce naibii garantia si trebuie sa dai cu ea pe la RAR; si cam trebuie sa schimbi puntea spate... te-ai gindit cu ce ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(costi @ 23 Nov 2005, 15:19) ![]() ![]() ![]() tu vorbesti serios ? bineinteles ca se duce naibii garantia si trebuie sa dai cu ea pe la RAR; si cam trebuie sa schimbi puntea spate... te-ai gindit cu ce ? Iti dai seama ca daca stiam mai multe detalii tehnice nu intrebam aiurea in ploaie ![]() Imi dau seama ca implica multe alte chestii de care n-as vrea sa ma lovesc ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(costi @ 23 Nov 2005, 15:23) ...mda, am dat search insa numai pe forumul Logan ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
costi |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15736
Pe LGN nu gasesti. Tu esti primul caruia i-a venit ideea ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(costi @ 23 Nov 2005, 15:34) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=15736 Pe LGN nu gasesti. Tu esti primul caruia i-a venit ideea ![]() da, am citit acolo si la un post scria asa: QUOTE Mai bine bagi bani in niste discuri fata facute de vreo firma mai rasarita combinate cu placute sport. Un lichid de frina de calitate amplifica rezultatele. deci, chiar si un lichid "mai bun" poate imbunatatii franarea? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
costi |
![]()
|
Teoretic da, numai ca era (cred) vorba de berlina; la masinile serioase (LGN included
![]() Iar ti-a venit o idee ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
Pe logan merg discuri de laguna 2 cu tot cu fuzeta. Am vazut eu montate. Eu caut sa imi montez, dar nu gasesc cu tot cu senzoru de la abs.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu am pus tot ansamblul de la clio 2 A trebuit sa polizez cca 1mm din portetrier si sa fac 2 distantiere ptr cablul de la fr de mina pe strung sa prelungesc camasa (cablul ajunge) Efectul dupa inlocuire face toti bani
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma se poate...
@Geox16V Ne poti da mai multe detalii? Ce se inlocuieste, ce se adapteaza, cum e cu ABS-ul, cum e cu franarea? Eventual si poze. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Mai bine lasati Loganu cum e de la mama natura. Va jucati cu improvizatii: modificarea ABS-ului ( sau ma rog, adaptare la o punte cu discuri) + un sistem de franare mai bun ( evident) dar nu din fabrica. Eu unul stau impacat ca am puntea cu tamburi la vreo 130 km/h decat sa am aceeasi viteza cu puntea modificata ( fie ea si pe discuri)
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(Geox16v @ 7 Apr 2007, 13:39) Eu am pus tot ansamblul de la clio 2 A trebuit sa polizez cca 1mm din portetrier si sa fac 2 distantiere ptr cablul de la fr de mina pe strung sa prelungesc camasa (cablul ajunge) Efectul dupa inlocuire face toti bani Te vad io pe unde scoti camasa in caz de accident! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
daca e fara "racituri" scoate camasa fara probleme.
bafta |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dar nu se poate omologa RAR modificarea asta ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Am demontat ansamblul vechi direct de pe punte din 4 suruburi si l-am montat pe cel de clio fara modificari Trebuie inlocuite si conductele ca cele de clio au si o portiune flexibila Nu merge montat la modelele cu abs ptr ca au altfel de senzori Nu stiu daca ar merge ceva de la megane |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și cine îți dă dreptul să circuli pe drum cu aceste improvizații?
![]() Ce ai câștigat prin aceste modificări? Concret, nu vorbe... P.S.: Pune numărul de înmatriculare în profil, poate "aranjăm" o "omologare" a talonului până remediezi experimentele... ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 7 Apr 2007, 21:43 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Vad ca s-au acrit tare strugurii! Pe standul de frine a crescut eficienta totala cu 7%,frina de mina e mult mai eficienta.Pot sa blochez rotile spate cu fr de mina la 40 km/h usor Cit despre talon ...... traim in Romania.........
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru 7% in plus si carca de bani corespunzatoare cred ca la mine sunt forte bune alea pe tambur din fabrica...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Geox16v |
![]()
|
Se zice ca lungimea conteaza inclusiv la dist de frinare Pretul a fost de 150 euro luate de cineva din dezmembrari din franta Oricum masina pe care sunt discurile acum e la un prieten Pe prestige nu pot sa pun din cauza ABS-ului ca as pune fara sa ma gindesc de 2 ori
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
Geox16v |
![]()
|
Ptr cei interesati am niste poze
Attached thumbnail(s) DSCN6104.JPG ( Size: 325.98k ) Number of downloads: 2867 DSCN6105.JPG ( Size: 173.44k ) Number of downloads: 2813 DSCN6106.JPG ( Size: 240.12k ) Number of downloads: 2977 DSCN6107.JPG ( Size: 350.9k ) Number of downloads: 2876 |
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
mare pacat ca nu au pus discuri din fabrica si pe logan pe spate..
dar oricum.. nu e de joaca cu improvizatiile chiar sunt curios, cum de pe oltcit au putut sa puna in anii 1980 francezii.. iar la logan, au lasat vechii tamburi de pe dacia 13xx |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Deci, tu crezi ca pe Logan sunt tamburi de Dacia 1300?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Cristi1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
nu chiar tamburii de dacia, dar e aceeasi conceptie de tamburi..
mare pacat ca nu s-a vrut sa se faca o masina la standardele actuale.. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
E la standarde actuale. Vorbesti in necunostiinta de cauza.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Sunt si alte masini de la firme mai cu pretentii decit Dacia care au tamburi pe spate, dar problema asta s-a mai discutat de multe ori...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
flor-yan69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 21 February 07 From: MIOVENI ![]() |
Va pot spune cu siguranta ca la dacia vor aparea curand si Sandero cu discuri pe spate iar apoi si Logan
|
--------------------
RENAULT
MEGANE GRANDTOUR
2016 1.6dci GTLine
- AG-69-XFX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Curand ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
voinicel |
![]()
|
![]() Noua mea pisica Group: Members Posts: 149 Joined: 9 June 06 ![]() |
Cu recesiunea ecnomica cred ca o sa mai avem ceva de asteptat.
Inrebarea e, se vor putea monta si pe modelul cu ABS fara a schimba (sau resofta ) computerul de ABS, si fara a avea nevoie de omologare RAR??? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Adica sa cumperi discurile si sa le montezi in fata blocului?!
![]() Pe masinile deja cumparate nu se va putea schimba nimic legal (fara o investitie considerabila). Mai e si problema aia minora a "interventiilor neautorizate la sistemul de directie si de franare" despre care vorbeste Codul Rutier. Aaa... si sa-ti pui frane luate de la dezmembrari ... priceless. ![]() This post has been edited by raqzvan: 18 Nov 2008, 15:54 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:34 |