da in nas frate...., ajutor...
![]() ![]() ![]() |
da in nas frate...., ajutor...
lgabyy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 1 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
regleaza avansu frate
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Frate, daca "da in nas" tu sa-i "dai in gura"!!!
![]() Daca nu mere faza cu reglatul avansului, pune mana pe un ciocan mai mare! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
lgabyy |
![]()
|
pai e dat avans.... e destul cred.. ce draqu.. eureglez avansul pe scanteie.. cu motorul la punctu 0si dau de delcou pana da scanteie... la fisa de la bobina.. asa am invatat... am uitat sa spun ca am inclocuit si pomapa de benzina cu una de la o dacie care mergea bina.. si am mers si cu bidon in fata... DEGEABA.. mai sunt si alte opinii????
![]() |
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ai invatat doar sa reglezi avansu static. La avansu vacuumatic te-ai uitat ?
Nu-mi vine sa cred ca se intampla asta, atata timp cat zici ca ai schimbat carburatorul. Daca nu e de la avans, atunci e din carburator de la pompa de acceleratie, supapa pompa acceleratie, sau pulverizator. Scoate gura de la filtrul de aer si trage de clapeta de acceleratie. Va trebui sa arunce benzina pe la pulverizator. |
--------------------
-
-
-
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
mai desfa surubul de amestec .are prea putin aer .
sau prea mult ?? ![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Avansul vacuumatic...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
lgabyy |
![]()
|
avansul vaccumatic merge ... la relanti cand trag furtunasul se cunoaste la mersul motorului.. iar cand scot capacul de la delcou si trag aer pe furtunul de la vaccum se vede cum se deplaseaza usor platina... de unde rezulta ... cred... ca MERGE... altceva... ar mai fi????
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
platina, sau desfa jiglerul ala din dreapta si curata-l putin.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
harbulet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 13 December 04 ![]() |
poate sa fie si din lant
eu am reglat aproape un an la ea cand mergea cand nu si era din patina origina din fabrica merge mai bine acu' dar mai trebuie cate ceva |
--------------------
dacia
1310
- berlina mlx Propetar de Dacie = Mecanic autentic fara diploma
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(lgabyy @ 2 Dec 2005, 13:27) avansul vaccumatic merge ... la relanti cand trag furtunasul se cunoaste la mersul motorului.. iar cand scot capacul de la delcou si trag aer pe furtunul de la vaccum se vede cum se deplaseaza usor platina... de unde rezulta ... cred... ca MERGE... altceva... ar mai fi???? Offff... Am scris scurt "avansul vacuumatic" in sensul sa incerci diverse reglaje, sa vezi cum se comporta! Tu spui ca se cunoaste cand scoti furtunasul sau tragi din el. Pai daca-si face treaba inseamna musai ca si-o face bine?!? Incearca sa-l micsorezi, se regleaza din rotita aia excentrica cu dinti din delcou. Tare mi-i teama ca dupa ce umbli si la asta ai sa fii f bucuros ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
lgabyy |
![]()
|
harbulet fi mai explicit cu lantul si cu patina aia ca nu am inteles mai nimic... PS: am tras un pic soclul.. masina zboara de sub mine si cand o accelerez accelereaza uniform fara sa dea in "nas"... hmmm sa fie oare probleme de lant si patina...?????? ..o fi...
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(lgabyy @ 2 Dec 2005, 20:57) harbulet fi mai explicit cu lantul si cu patina aia ca nu am inteles mai nimic... PS: am tras un pic soclul.. masina zboara de sub mine si cand o accelerez accelereaza uniform fara sa dea in "nas"... hmmm sa fie oare probleme de lant si patina...?????? ..o fi... frate uita-te la pulverizatorul ala ca nu e de la distributie. Vezi daca sprituieste benzina cand tragi de clapeta de acceleratie. Trebuie sa iasa un jet ca din acul de seringa. This post has been edited by andu911: 2 Dec 2005, 21:23 |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
Surubul de amestec.Mai desfa-l putin (o tura) sau cat e nevoie.O sa fi surprins...
|
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
lgabyy |
![]()
|
m-am uitat su eu si nu numai eu si vreo 2 mecanici... l-am schimbat.. sprituieste ciocul de papagal... membrana de la pompa de spritz e ok... am vrificat.. jigloare curatate... degeaba.. iar de distributie ma indoiesc si eu...
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
lgabyy |
![]()
|
andutzu dc mai desfac surubul de amestec... ii dau aer... ori cand eu trag soclu si merge bine... ii iau aer... de ce sa ii dau cand ea se pare ca are nevoie de benzina.. nu de aer
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
andu911 |
![]()
|
Am mai scris si sus ca nu are treaba surubul de amestec cu momentul de accelerare. Probabil pt unii e o solutie
![]() lgabyy te duci la masina si dai jos capacul de la delcou. Acolo o sa gasesti un arc care vine din capsula de vacuum. In capatul arcului e o rotita dintata, cu dinti din ce in ce mai mari. Trage putin de arc si aseaza rotita la maxim. Adica arcul sa fie cat mai comprimat. Daca vrei da-mi mesaj pe yahoo si-ti raspund acolo This post has been edited by andu911: 2 Dec 2005, 23:27 |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 2 Dec 2005, 23:25) Am mai scris si sus ca nu are treaba surubul de amestec cu momentul de accelerare. Probabil pt unii e o solutie ![]() lgabyy te duci la masina si dai jos capacul de la delcou. Acolo o sa gasesti un arc care vine din capsula de vacuum. In capatul arcului e o rotita dintata, cu dinti din ce in ce mai mari. Trage putin de arc si aseaza rotita la maxim. Adica arcul sa fie cat mai comprimat. Daca vrei da-mi mesaj pe yahoo si-ti raspund acolo Ba are!!! ti-o spun din propria experienta.Mentine tu masina accelerata pe la 2500rpm si strange surubul ala de amestec si zi-mi si mie ce s-a intamplat. Exact asa am patit si io... dadea in nas numai la turati mici si in sarcina iar cand trageam socul nu mai avea nimic.Dupa ce am schimbat, bujii,capac delcou, platina, fise, curatat carb, pompa de benzina... exact la fel facea.Dupa ce am desfacut surubul de amestec a mers absolut perfect. (cum explici asta??) Pe urma am facut testul pe care ti-am zis sa-l faci si tu si motorul nu mai mergea rotunt si facea ca toti dracii! |
--------------------
Dacia
1310
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lgabyy @ 3 Dec 2005, 01:15) andutzu dc mai desfac surubul de amestec... ii dau aer... ori cand eu trag soclu si merge bine... ii iau aer... de ce sa ii dau cand ea se pare ca are nevoie de benzina.. nu de aer Surubu' ala "de aer" da mai multa benzina cand il desfaci, nu mai mult aer. ![]() Nu cumva ai pus jiclor de 1300 pentru consum mic? Sau ai micsorat nivelul in cnc? In combinatie cu frigul are obiceiul sa dea in nas. Daca nici de aici nu e verifica etanseitatea. E posibil sa ai vreo supapa arsa. |
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
andutzu |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 Dec 2005, 00:57) Mie imi place sa ma contrazic pe date concrete, nu pe pareri si intamplari ![]() Vezi ca am pus link catre 2 poze, ca nu mai merge sa atasez pe server. Uita-te si lamureste-te ![]() 1.jpg 2.jpg Mie nu-mi place sa ma contrazic... din partea mea putezi sa le dati si foc atata timp cat va rezolvati problema. Eu am zis cum am rezolvat problema la mine si gata.Daca vreti incercati, daca nu, nu. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
lgabyy |
![]()
|
andutzu... ai dreptate.. am slabit surubul cu o tura jumatate... si ... MERGEE... merge... nu mai da in nas.. o accelerez si nu mai face ca inainte... mai trebuie ea gadilata un pic dar din alta parte.. accelereaza un pic sacadat asa... dar nu mai da in nas cand accelerez, cand ma dau la ea nu mai face figuri.. azi am rezolvat-o .. o sa vad cum se comporta si la rece.. multam frumos de sfaturi
|
--------------------
dacia
1410
- DJ03VVG
|
|
andutzu |
![]()
|
QUOTE(lgabyy @ 3 Dec 2005, 20:09) andutzu... ai dreptate.. am slabit surubul cu o tura jumatate... si ... MERGEE... merge... nu mai da in nas.. o accelerez si nu mai face ca inainte... mai trebuie ea gadilata un pic dar din alta parte.. accelereaza un pic sacadat asa... dar nu mai da in nas cand accelerez, cand ma dau la ea nu mai face figuri.. azi am rezolvat-o .. o sa vad cum se comporta si la rece.. multam frumos de sfaturi Spune-i si lui andu911 ![]() Daca tot mai tremura incerca sa-l mai slabesti putin.Daca persista problema da-l cum e acum si mai incerca s-o gadili si din alte parti. platina, bujii, fise. |
--------------------
Dacia
1310
|
|
andu911 |
![]()
|
am zis si mai sus, poate pentru unii e o solutie
Daca faceam si eu motoare din coincidente, probabil acum mai mergeau, sau poate nu... , vezi e bine sa stii mai putine ca ai norc sa-ti iasa ![]() This post has been edited by andu911: 3 Dec 2005, 22:12 |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
Pai nu e mai bine sa incerci cea mai simpla solutie prima data? Si mai sti... cand mai multi iti zic ca esti beat du-te si culca-te. Nu te supara da` n-am gasit alta zicala.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(andutzu @ 3 Dec 2005, 22:18) Pai nu e mai bine sa incerci cea mai simpla solutie prima data? Si mai sti... cand mai multi iti zic ca esti beat du-te si culca-te. Nu te supara da` n-am gasit alta zicala. ![]() Eu nu prea am acceptat niciodata varianta ca majoritatea trebuie sa aiba dreptate. Probabil daca-mi spuneai si de ce ii merge masina fiindca a umblat la surubul ala...Dar nici tu nu stii. Ca la dacie, hai sa le gadilam pe toate, poate merge....daca merge bine, daca nu...il chemam pe ala care stie despre ce e vorba. This post has been edited by andu911: 3 Dec 2005, 22:29 |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
QUOTE(andu911 @ 3 Dec 2005, 22:26) Eu nu prea am acceptat niciodata varianta ca majoritatea trebuie sa aiba dreptate. Probabil daca-mi spuneai si de ce ii merge masina fiindca a umblat la surubul ala...Dar nici tu nu stii. Ca la dacie, hai sa le gadilam pe toate, poate merge....daca merge bine, daca nu...il chemam pe ala care stie despre ce e vorba. Nici eu nu accept ce zice majoritatea.Daca ma luam dupa sfaturile postate aici nu rezolvam niciodata problema.(tu spunei ca nu are cum sa fie de la acel surub) Daca nu umblam la el, ce faceam pana la urma, imi luam alta masina? |
--------------------
Dacia
1310
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(andutzu @ 3 Dec 2005, 22:58) Nici eu nu accept ce zice majoritatea.Daca ma luam dupa sfaturile postate aici nu rezolvam niciodata problema.(tu spunei ca nu are cum sa fie de la acel surub) Daca nu umblam la el, ce faceam pana la urma, imi luam alta masina? ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
andutzu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:43 |