DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 5 6 7 8 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nesimtirea, incotro?, suntem niste jegosi

kukuruz
post 7 Dec 2005, 21:22
Post #181

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Luka @ 7 Dec 2005, 18:45)
Ashu, cine dracu are bani in tara asta de neam prost??

Curios, aceasi intrebare si-o pune chiar in numarul de astazi ziarul francez Le Figaro intr-un amplu articol despre Bucuresti:

"Il se vend ici plus de Porsche Cayenne qu'a Paris", confirme un observateur français.

Articolul se cheama "Les bidonvilles perdus de Bucarest" si NU vi-l recomand sa-l cititi. Daca tineti sa va pastrati (buna) dispozitie.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bomicabomic
post 7 Dec 2005, 21:32
Post #182

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ashu @ 7 Dec 2005, 17:07)
Tot nu-s lamurit ce-i mana sa se comporte ca orataniile.
*

Ufff ce topic pierdui si chiar initiat de (con)ASHU.
S-a scris prea mult ca sa citesc in intregime si am sa fiu fff. scurt. Eu zic ca nu se comporta ca orataniile ci sunt chiar niste oratanii. Creierul lor e muuult sub celui de curca. E ceva acolo suficient sa "proceseze" o manea si cam atit.

--------------------
x x - x
+
dacicuss
post 8 Dec 2005, 07:24
Post #183

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Mai Luka cine dracu are bani in tara asta? sper c-ai comis-o involuntar ! Eu am, Ashu are, George are, Andrei, etc, o gramada de useri de pe forumul asta. Chiar si tu, daca-ti permiti o masina Laguna II ce sare de 19 kilococo, nu cred ca esti ceea ce s-ar numi unul fara bani...deci ti-ai dat-o singur. Ca predomina dobitocii nu bani, in proportie de X% OK, dar nu generaliza.
Sa-ti dau un exemplu: langa blocul meu, de vreo 3-4 ani o portiune a strazi de vreo 500m, din motive neintelese, s-a facut cu sens unic. Mai sta politia la panda. Chestia e ca e ca-n legile lui Murphy, eu mai mult vin dinspre partea cu interzisul. Niciodata n-am venit pe sens interzis, am preferat sa ocolesc tot cvartalul de blocuri. Si pe politaii de la rutiera ii stiu, mi-au fost colegi de liceu unii, chiar mi-au zis ca ma iarta de orice in afara de accident. Si totusi nu o comit. De ce? pur si simplu. La fel si invers, cand eu merg pe strada aia cu sens unic si vine vreun bizon pe contra, il blochez, pun avariile si astept...am timp...daca insista ii arat cum formez 112.

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
ursamajor
post 8 Dec 2005, 07:29
Post #184

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(kukuruz @ 7 Dec 2005, 22:22)
Articolul se cheama "Les bidonvilles perdus de Bucarest" si NU vi-l recomand sa-l cititi.

De ce, e chiar interesant și destul de legat de topic. Bombicabomic, nu doar ăi de ascultă manele se comportă așa. Eu am boală pe cei de-au făcut să se ajungă până aici, pe cei ce răspund de AUTORITATE și care ar trebui să aplice LEGEA. În articolul sus-citat se vorbește de mizerie: fizică și morală. Care din ele deranjează mai mult? Hârtiile și PET-urile aruncate la întâmplare sau corupția, economia subterană, mârlănia, aroganța aleșilor etc? Eu, unul, m-am obișnuit deja cu decorul, dar nu mă pot obișnui nicidecum cu scârba de moralitate pe cap de locuitor. Să nu contribuim și noi, fiecare, la ea ca la PIB, ca buni români ce suntem, chiar dacă fiecare o face pe lupul lui La Fontaine? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ursamajor: 8 Dec 2005, 07:31

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G 2021 Comfort (+ 4 optiuni) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
bomicabomic
post 8 Dec 2005, 08:53
Post #185

Ex-membru DaciaClub

Ursamajor, da-o in pana mea de treaba. N-are nici o treaba coruptia cu cei 7 ani de acasa.
Adica cum? Aia care arunca PET-urile, sacosa de gunoi in strada, trag flegme pe pereti, etc...sa inteleg ca fac mizeriile astea ca o forma de protest la adresa sistemului corupt. mad.gif
Uite, unde erau dizidentii si eu nu stiam. Sa o faca nene, dar la ei acasa...sa se kce la ei in bucatarie si sa scrie mare " Jos Coruptia!!!" pe pereti.

--------------------
x x - x
+
Ciombe
post 8 Dec 2005, 09:12
Post #186

Membru autentic

From: Arad

Hehe, voi va plangeti de pet-uri si alte alea.. radmasa.gif - io ce sa mai zic? Aseara pe strada prin arad, pe ditamai strada cu cate 2 benzi pe sens, la 10 noaptea patrulau linistiti 2 cai (da man, DOI CAI, de-aia adevarati cu 4 picioare blink.gif )!!! Mai ales ca circulau in zig-zag fix pe mijlocul drumului, incurcau si pe aia de pe sensul meu, si pe aia d epe contrasens. Am zic ca fac un gest civic.. .am sunat la 112 , si am povestit.. gagica aia cica :
"Repetati va rog..."
"Doamna, v-am zis corect, aici sunt DOI CAI, unu e alb si unu e maro... Ce dreacu, doar n-am vedenii..."
" blink.gif Vreti sa ziceti ca sunt doi cai pe strada?? Cai adevarati?? Chiar in momentul asta???"
blink.gif "Doamna, chiar acum trec caii prin dreptul meu, sa mor io ca nu mint.. toti soferii franeaza, le baga farurile in ochi etc. Pericol de accident! "
de-abia am convins-o pe aia sa imi faca legatura cu politia...
Apoi a urmat circul cu gaborii, ca nici aia nu m-au crezut.. M-au luat cu chestii de genul "de la ce numar sunati?"
M-am enervat si i-am zis la ala numarul, numele si l-am intrebat daca vrea si adresa mea din buletin, ca i-o dau! Da sa faca bine sa trimita o masina sa avertizeze macar pe soferi sa mearga mai incet prin zona!
In fine, dupa 5 minute am plecat... fix dupa 100 de metri era un echipaj de politie pe sensul opus, dadeau amenzi pt centura blink.gif . Am coborat, m-am dus la "organ"si :
"Buna seara, permiteti sa raportez... 100 de metri mai in fata patruleaza linistiti pe mijlocul drumului doi cai... unu ea alb... " - ala se uita mirat la mine si in scarba apasa butonul de la statie de unde tocmai i se comunica.. sa mearga in zona unde reclamasem io mai devreme ca cica a spus unu la telefon ca ar fi vre-o doi cai pe strada...
La care organu in scarba.. " .. dah... ahhh... am intelesc... o sa mergem acolo, sa facem verificari.. .tocmai a mai oprit un sofer sa reclame caii blink.gif " . Nu va mai spun ca avea un chef de verificari cava de speriat. Cred ca mai intai isi facea planu de actiune, planuia vre-o ora cum sa decurga verificarile si cercetarile la fata locului, stabilea ora si modalitatea de interventia si apoi peste vre-o trei ore se ducea si el sa caute caii...Pe bune, in germania daca anunti ca e un animal pe sosea, imediat apare politia si inchide circulatia pe tronsonul respectiv. La noi la Arad, nu apare nimeni, ca politaiu n-are de la cine sa ia spaga - pardon - n-are cum sa de aamenda la cal ca a depasit pe linia continua... Sau cine stie, poate ca agentu chiar se duce si intocmeste procesul verbal la cal...
Va spun ca am plecat scarbit de atitudinea organului platit din banii nostri sa vegheze la ordinea si linistea publica & suff.. Data viitoare cand mai vad caii aia iau camera de filmat, ii filmez si merg la un ziar local, poate mai castig si io un ban ceva.. .iar daca am norocu sa surprind si o tamponare Cal-Masina poate reusesc sa vand caseta si la alte televiziuni... blink.gif .

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
ursamajor
post 8 Dec 2005, 09:15
Post #187

Membru pasager

QUOTE(bomicabomic @ 8 Dec 2005, 09:53)
Ursamajor, da-o in pana mea de treaba. N-are nici o treaba coruptia cu cei 7 ani de acasa.

De acord cu tine: nu în mod direct. Dar chiar și cei care aveau cei 7 ani de-acasă, au "prins" curaj și trag acum flegme pe pereți. De ce? Fiindcă, așa cum spunea cineva mai sus, nu-i ia nimeni să-i scuture (cum se proceda odată) și să-i ardă la buzunar să-și aducă aminte cât costă o flegmă pe perete.
Nu vorbim de incorigibilii care au creierul invers proporțional cu cantitatea de manele ascultate. Vorbim de băieți periați, care ascultă muzică acceptabilă, organizați în găști și care fac mai mult decât a flegma pe pereți; îți taie și gâtul, te fac să-ți fie frică să-ți lași copilul la joacă sau nevasta să vină singură de la serviciu.
Nu am susținut că ei sunt niște protestatari la adresa sistemului corupt prin flegmele comise, ci că sistemul, cu toate deficiențele lui, cu mizeria generalizată i-a creat pe EI. (Aș mai adăuga aici și japițoii / japițoaicele de pe posturile de TV, care numai educație nu fac).
Spunea cineva (tot sus) că bătrânii actuali sunt de vină pentru ce se întâmplă. S-o creadă el! Trebuia să vadă cam cum era românul prin '70, să fi văzut ce însemna rușine și respect. Roșeam când ne întâlneam cu profesorii pe strada principală. Acum ăștia îi bat în clase și se kk în capul lor. Aaaa, ce fac părinții lor? Pun pariu că nici nu știu, unii. Pe alții cred că nu-i interesează, iar pe alții cred că îi tratează ca pe profesori. Eu, unul, aș călca în picioare un astfel de copil, dacă l-aș avea. (Nu știu dacă se simte furia cu care am spus chestia dinainte).

--------------------
+
bomicabomic
post 8 Dec 2005, 09:55
Post #188

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ursamajor @ 8 Dec 2005, 09:15)
Dar chiar și cei care aveau cei 7 ani de-acasă, au "prins" curaj și trag acum flegme pe pereți. De ce? Fiindcă, așa cum spunea cineva mai sus, nu-i ia nimeni să-i scuture (cum se proceda odată) și să-i ardă la buzunar să-și aducă aminte cât costă o flegmă pe perete.
*

Era o falsa impresie ca-i aveau. Libertatea prost inteleasa, faptul ca pot face ce vor, le arata adevarata fata.
Daca in mintea lor, vad numai drepturi...dar nu si obligatii, atunci n-avem de ce sa mai vorbim.

Nu-i inteleg pe unii vecini care arunca gunoiul, noaptea de pe balcon, nu conteaza unde, in capul unuia care trece intimplator, pe o masina, etc. cind pina la ghena au de mers, 5 m. O fi asa de greu???

Nu sunt de acord cu ideea cu "scuturatu" si " arsu" la buzunar. In primul rind ca ar fi imposibil de urmarit si in al doilea rind daca cele mai elementare reguli de bun simt, nu vin din tine, n-or sa vina niciodata din "bita".

In al treilea rind, nu pot sa fiu de acord ca saracia din familie, duce la "golaneala" odraslelor. Nu deloc, ci indiferenta parintilor. Ati invata odrasla sa dea "buna ziua", sa "nu-si bage..." pe strada, metrou, tramvai etc., sa duca gunoiul la ghena, sa arunce pachetul de tigari la prima pubela, a-l intreba pe unde si-a petrecut noaptea, nu tine de bani, nu costa nimic, decit fix o jumate de ora pe zi de discutie.

Dar nuuuu, suntem saraci, statul nu ne da, Patriciu si Iacobov sunt niste hoti, da-i in m.ortii ma-sii, hai s-o dam pe bautura (fie vorba intre noi, dar pentru asta exista intotdeauna bani), "bai Gigele, sa te pisi pe peretii scolii, ca d-aia platim impozite".

--------------------
x x - x
+
maddan
post 8 Dec 2005, 10:50
Post #189

Speedy Gonzales

...am fost aseara prin oras, sa vedem si noi luminile de Craciun...

Un centru jegos (eu ajung rar prin centru), murdar pe jos, oameni putini si grabiti (pe la 9 seara), vitrine cu luminile stinse si cu marfa antebelica, pesti, curve, aurolaci, cersetori, arabeti, afise proaspete puse teanc peste afise vechi si rupte, statii de autobuz dezmembrate, fatade care stau sa cada, anunturi pe cladiri ca tencuiala sta sa cada, grafitti mizere peste putinele fatade proaspat renovate, un batran cersetor cu tigara in gura si lipit de vitrina unei cofetarii, fixandu-i din priviri pe doi tineri care incercau sa se simta bine la o masa, decoratii de Craciun de tip tiganesc, beculete aruncate alandala si mai ales, dar mai ales o lume trista si absenta care trecea pe langa noi...

Seara de ieri mi-a amintit mai mult decat oricand de anii copilariei, cand centrul era intr-o imensa bezna. Centrul Bucurestiului este mort.

Odihneasca-se in pace!

bucale.jpg

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Rigor
post 8 Dec 2005, 10:51
Post #190

Membru autentic

From: Iasi

QUOTE(dacicuss @ 7 Dec 2005, 11:18)
Ihi...right Maddan biggrin.gif  By the way, stii cum s-au mai linistit astia din menajeria mea? Nu de tot da' macar cand sunt eu acasa nu-i aud. Bateau niste apropouri la masina mea, zgariere, etc...era dupa faza cu Iovan si hotul impuscat. Io le-am zis sa incerce numai si le-am exemplificat cu asta ca "banul face legea in Romania".. biggrin.gif  neuronul gibonilor a concluzionat ca eu pot sa le fac felul daca vreau ca am bani si nu patesc nimic biggrin.gif  e bine si asa...pot sa-mi las si masina deschisa...
*

Daca tot vorbim de exemple, asta pe care l-ai dat tu e nitel cam gresit pe termen lung.

Mai am si eu probleme cu vietuitoarele din fata blocului, scris pe masina spala-ma, te iubesc vasilica si altele. Cum i-am prins mai adunati le-am explicat rabdator si parinteste ca daca scrii cu degetelu pe masina praful existent zgarie lacul si nu se mai duce, au dat aprobator din cap si au spus ca ei nu fac asa ceva.
Aceleasi jivine le-am prins cand se fugareau prin parcare si se izbeau de masini, dadeau cu mingea in ele. Nu mai tin minte ce le-am spus exact dar sigur retin ca era vorba de biserica, anumite locuri intime al parintilor, cruci, gat, coitus neintreruptus, si altele pe un numar ridicat de decibeli si se pare ca au inteles. Sa vedem cat timp retin, din cate stiu educatia se face cu transmiterea in mod persuasiv a mesajului, am rabdare.

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
SilviuB
post 8 Dec 2005, 11:11
Post #191

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Rog a se citi ultimul meu mesaj din topicul despre petarde. tongue.gif

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
lungan
post 8 Dec 2005, 11:24
Post #192

Membru autentic

From: Focsani

Nesimtirea in Romania nu e ceva intamplator, e o stare de fapt. Cred ca mentalitatea multora este de neschimbat. Eu unul nu-mi imaginez o Romanie curata nici peste 20 de ani, si spun asta uitandu-ma la pustanii de pana in 16 ani. Primesc o educatie... vai mama lor.
Nu mai zic de comportamentul minoritatilor mai colorate.

--------------------
M3 - Kia Sportage - Fiesta ST-Line Hybrid 2021
Drive carefully!
+
Rigor
post 8 Dec 2005, 11:28
Post #193

Membru autentic

From: Iasi

Permiteti sa raportez: identificat spion inamic in formatie.

QUOTE(Cruchot @ 29 Sep 2005, 12:20)
Pai la serviciu cand aerisesc, in loc sa stau cu petul acolo, bag furtunasul ala maleabil pe tuturoiul de la aerisitor si las sa curga pe fereastra. E mult mai comod decat cu sticla...
*

--------------------
ZKR Preferat - IS-01
+
kukuruz
post 8 Dec 2005, 12:15
Post #194

Membru

QUOTE(maddan @ 8 Dec 2005, 11:50)
[...] un batran cersetor cu tigara in gura si lipit de vitrina unei cofetarii, fixandu-i din priviri pe doi tineri care incercau sa se simta bine la o masa, decoratii de Craciun de tip tiganesc, beculete aruncate alandala si mai ales, dar mai ales o lume trista si absenta care trecea pe langa noi...

Seara de ieri mi-a amintit mai mult decat oricand de anii copilariei, cand centrul era intr-o imensa bezna. Centrul Bucurestiului este mort.

Odihneasca-se in pace!

Excelent text, maddan! Felicitari! (pentru valoarea literara, desigur)

...intr-adevar... kitsch, dezolare, tristete

--------------------
+
ursamajor
post 8 Dec 2005, 13:06
Post #195

Membru pasager

QUOTE(maddan @ 8 Dec 2005, 11:50)
Un centru jegos ...

Vino în provincie să vezi! Te invit la Brăila. Atunci să vezi inspirație literară. radmasa.gif Bucureștiul e mort? Brăila e intrată deja în putrefacție! 04.gif

This post has been edited by ursamajor: 8 Dec 2005, 13:07

--------------------
+
bomicabomic
post 8 Dec 2005, 13:11
Post #196

Ex-membru DaciaClub

Nu venim bre la Braila, ca-i gripa aviara. 04.gif

--------------------
x x - x
+
Luka
post 8 Dec 2005, 13:26
Post #197

Membru autentic

QUOTE(dacicuss @ 8 Dec 2005, 07:24)
Mai Luka cine dracu are bani in tara asta? sper c-ai comis-o involuntar ! Eu am, Ashu are, George are, Andrei, etc, o gramada de useri de pe forumul asta. Chiar si tu, daca-ti permiti o masina Laguna II ce sare de 19 kilococo, nu cred ca esti ceea ce s-ar numi unul fara bani...deci ti-ai dat-o singur. Ca predomina dobitocii nu bani, in proportie de X% OK, dar nu generaliza.
*

Hei, stii foarte bine ca ma refeream la oamenii cu bani multi. Despre ei era vorba in discutia cu Ashu. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar nu putem compara un Laguna, un Megane, un Logan, un Golf etc cu mai stiu ce masini de zeci de mii de euro. Vorbeam de idioti in jeep-uri cu manele urland, de cretini in bmw-uri cu mana atarnandu-le din masina, de vaci cu hummer pline de aur si de oratanii de genul asta.

Aceste oratanii ale societatii sunt cei care se comporta jenant si care sunt siguri ca totul li se cuvine si ca pot cumpara totul. Ei s-au imbogatit din naiba stie ce, nu persoane ca mine care platesc o rata 5 ani la o masina, care se gandesc cum sa pastreze bani sa-si plateasca taxele si cum sa munceasca ca sa fie ok pt ei. Nu fac pe eroul, ci doar subliniez ca asa e normal sa fie.

Eu strang un an de zile bani pentru o amarata de vacanta in Spania, sa zicem, iar oratania are bani sa se scalde in ei si, din pacate, desi a umblat in lume, tot un taran ramane. Fara sa jignesc taranii de la tara smile.gif De aceste oratanii mi-e ciuda pentru ca au posibilitatea sa se destepte, sa vada cum e prin alte parti, dar ei raman la fel, nu vezi urma de evolutie. Apropo, evolutia nu se masoara in jeep-uri si in vile.

Din pacate, am ajuns ca normalul pare ciudat. Aici ma refer la acea parte a societatii care e plina de bani si face aceleasi lucruri jenante ca si multi dintre cei fara bani.

Trebuie sa asteptam si formarea clasei de mijloc, si nu numai in Bucuresti si in alte cateva orase.

This post has been edited by Luka: 8 Dec 2005, 13:30

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
catb
post 8 Dec 2005, 14:27
Post #198

Membru incepator

Am iesit adineauri sa imi iau de mancare. La un moment dat trece un gipan pe langa mine. Brusc, distinsa duduie din dreapta deschide geamul si se descotoroseste de un pachet gol de tigari fine. Daca era pentru mine ii multumesc pe aceasta cale.

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
+
ursamajor
post 8 Dec 2005, 14:40
Post #199

Membru pasager

QUOTE(catb @ 8 Dec 2005, 15:27)
distinsa duduie

Vrei să zici "vaca"!? radmasa.gif ...în cazul ăsta.

--------------------
+
bomicabomic
post 8 Dec 2005, 14:42
Post #200

Ex-membru DaciaClub

Bai va rog, nu jigniti animalele. biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
catb
post 8 Dec 2005, 14:56
Post #201

Membru incepator

Chiar asa, sa nu le jignim smile.gif. Marturisesc faptul ca prima oara am vrut sa scriu 'pitipoanca'. smile.gif

--------------------
_ _ _
+
Luka
post 9 Dec 2005, 17:00
Post #202

Membru autentic

QUOTE(Luka @ 8 Dec 2005, 13:26)

Eu strang un an de zile bani pentru o amarata de vacanta in Spania, sa zicem,
*

Hai ca ma corectez singur ca am ajuns si la Bula Daciotului din cauza de expresie biggrin.gif Comparam cu nivelul de trai al unor oameni care isi permit jeepuri de zeci de mii de euro si arunca pachetul de tigari pe geam. De asta am zis 'amarata', pt ei este amarata.
Faceam comparatia intre clasa medie (din care fac parte) si clasa imbogatita peste noapte.

Gata cu offtopicul, sa nu exagerez cu scuzele smile.gif

--------------------
Renault Laguna II 2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP
Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
+
andu911
post 9 Dec 2005, 18:37
Post #203

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

v-am urmarit discutiile...numai ca...as vrea sa va povestesc cate ceva interesant.

In Germania, am intrat in foarte multe case, bai frate...cum sunt aia obsedati cu curatenia...la un moment dat chiar ma enervau, ca nu aveam loc de ei...lucram in domeniul mobilei de bucatarie...Nu vedeam pic de grasime pe aragz sau pe ceva. In casa nici o scama pe jos...

Ia intrati la romani in case...numai daca ma uit la blocul meu, jumatate din geamuri sunt jegoase.

Daca astia nu sunt in stare sa fie curati cu ei, cum ar reusi sa fie cu mediul ? Suntem un popor ingalat.

--------------------
- - -
+
costi
post 10 Dec 2005, 13:52
Post #204

Membru autentic

si-n Anglia:
"Un elev din Marea Britanie a primit o amenda de 75 de euro pentru ca in timp ce alerga spre casa a scapat din greseala un cotor de mar pe strada. David Dyas, in varsta de 11 ani, a fost amendat de catre un gardian, chiar daca s-a oprit si a ridicat cotorul de mar de pe jos. “Este revoltator! A mancat un mar, iar apoi a pus cotorul in buzunarul de la pantaloni, si, in timp ce alerga, cotorul de mar a scapat pe jos”, a declarat mama baiatului."

--------------------
DSN/SLZ
+
ursamajor
post 10 Dec 2005, 14:22
Post #205

Membru pasager

Ehehehe, la noi astia arunca gunoiul de la balcon si nu le face nimeni nimic. radmasa.gif (ras a paguba, fireste).

--------------------
+
bogdan3l
post 10 Dec 2005, 16:23
Post #206

Membru autentic

O singura data am vazut "zburand" ceva de la balconul unui apartament din blocul meu . Ghiciti ce era!

Un brad !

--------------------
Renault Megane 2007
+
Codrin
post 10 Dec 2005, 17:02
Post #207

Membru autentic

Bun, sunt indieni care arunca de toate pe geamul de la bucatarie din balcon, dar nu pot intelege cat de retard trebuie sa fi sa arunci pe gemuletul de la baie. In fiecare zi . 022.gif

This post has been edited by Codrin: 10 Dec 2005, 17:02

--------------------
Mazda . .
+
Sony
post 10 Dec 2005, 17:05
Post #208

Membru autentic

From: Ban Land

Ce anume? Tampoane?

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
Codrin
post 10 Dec 2005, 17:08
Post #209

Membru autentic

Nuu, mucuri de tigara, carpe, resturi de orice. Totusi nu inteleg cum reusesc sa scuture de par/praf pe acolo blink.gif

--------------------
Mazda . .
+
catb
post 15 Dec 2005, 11:20
Post #210

Membru incepator

Se pare ca au inceput sa puna tarusi pentru prevenirea off-road-ului ad-hoc din centrul orasului. Eu am vazut azi dimineata la intersectia Unirii-Calea Vitan.

--------------------
_ _ _
+
8 Pages « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 07:25
Forum Renault