Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
D-Ice |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nope. Gândul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Ce se consideră???
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Un fel de deschizător de drumuri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
aha... adică precedesor...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
precursor...
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Probabil folosesc DEX ediția 2015
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sau de buci (proprii).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
http://www.petreanu.ro/2014/05/13/barna-si-carnatul/
e chiar mai rau decat credeam! a luat madama carnat 10 puncte de la popor, s-a mai ponderat cu juriul... personal, m-as fi lipsit bucuros de asemenea provocare, sunt niste echilibre in joc ce par destul de precare in ultima vreme. daca insa tot s-a comis, ma bucur sa vad ca bigotii cu gura mare sunt mai putini decat majoritatea tacuta, care pare mult mai putin inversunata. nu pot sa nu remarc nici stacojiul ultimului_bastion_al ortodoxiei_in_fata_vestului_decadent. pe rusi ii bate la cur ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ca am scos poza
![]() This post has been edited by UXE: 13 May 2014, 17:01 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Volens nolens ajunse flacau' vedeta..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Sa scoata cineva poza aia ca vomit
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 13 May 2014, 14:39) http://www.petreanu.ro/2014/05/13/barna-si-carnatul/ e chiar mai rau decat credeam! a luat madama carnat 10 puncte de la popor, s-a mai ponderat cu juriul... coane, pierzi din vedere cateva chestiuni. Unu la mana, gigel ala cu barba si tzatze a marsat pe homosexualitate si nu pe muzica, intr-un concurs de muzica. E la fel ca romulanii care isi leaga un picior la spate sa scoata un ban cinstit pe shampselize. Patetic, as zice. In al doilea rand, intreb si eu sustinatorii concitai vurst, de cate ori ati ascultat caca.tul ala de melodie de cand a castigat eurovijanul? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 May 2014, 23:29) gigel ala cu barba si tzatze a marsat pe homosexualitate si nu pe muzica, intr-un concurs de muzica. Corect. In urma cu oaresce vreme, din intamplare am urmarit o emisiune in care un homosexual (persoana publica, nu de prima mana, dar publica) vorbea despre inclinatiile lui. Omul, cu rezervele de rigoare, ca discurs, mi s-a parut cu tiglele pe casa. Genul de ghei pentru care as putea avea o urma de respect, a se citi toleranta. Cica daca esti ghei, nu inseamnaca trebuie sa te fandosesti, sa te imbraci in femeie, sa-ti pui tzatze sau alte asemenea prostii. Cei care fac asta, sau cei care se afisaza in acest mod la parade gen ghei, sunt circari jenanti. Un fel de extremisti separatisti in bransa, care nu fac cinste, ci doar deservicii. Drept urmare, tind sa cred ca personaje ca naomi wurst nu sunt bine privite nici macar in comunitatea lor. This post has been edited by cdadan: 13 May 2014, 23:08 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
O competitie de rahat castigata de o melodie de rahat a carei singura "calitate" e faptul ca a fost cantata de un ciudat mutant genetic....doar in ieuropa e posibil asa ceva.
This post has been edited by tony-s: 13 May 2014, 23:48 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
QUOTE(tony-s @ 14 May 2014, 00:18) O competitie de rahat castigata de o melodie de rahat a carei singura "calitate" e faptul ca a fost cantata de un ciudat mutant genetic....doar in ieuropa e posibil asa ceva. "Are" si americanii specimenele lor. Numai ca ei nu le scot la suprafata ca noi. Ar fi bine daca madam carnat ar pune de un concert prin Alabama, Mississippi, pe acolo. |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Poate bani nu i-ar da, dar gura i-ar umple-o de cirnati sigur.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
Unele voci spun că a câștigat heurovisionu' pă barba lui...
![]() Io spun că făcea un serviciu omenirii dacă nu participa. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Intoleranțăă!!!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
El m-a chemat pe mine sa spectacol ca sa-mi arate barba. Deci m-a deranjat. Deci nu-i intoleranta, e reactia mea la agresiune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Reacția ta la agresiune era să închizi tembelizorul, să comuți pe alt post. Nu să zici că mai bine nu venea sau alte alea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Nu-i chiar asa. Daca ma aflam in sala, ca Ponta? Pe ce apasam? Show-urile sint facute ca sa fie vazute de altii. Pe bani, de obicei. Caz in care trebuie sa fie pe placul acestora. Si sa le gidile simtul moral, foarte sensibilor, indeobste. Sa le respecte printipurile.
This post has been edited by corbex: 14 May 2014, 08:38 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Saptamana trecuta ma dadeam cu masina printr-o zona mai muntoasa asa, cu probleme de semnal radio. La un moment dat observ ca mai prindeam un singur post: trinitas. Si ce sa vezi, canta cu patos domnisoara Elton John. Wtf? La trinitas?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Parca si asta era poponar. Sa nu stie fericitii detalii biografice atit de importante? Sau era ora penticostalilor de ziua a 6-a? Nu mai inteleg nimic. Predaniile sint interpretate mai dihai decit constitutia.
This post has been edited by corbex: 14 May 2014, 08:37 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:19 |