Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
O fi avut mai multe șanse?
1399882443197267ca.jpg This post has been edited by Squirrel: 14 May 2014, 13:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(neumann @ 14 May 2014, 13:35) Stai bre, că nu cred că obligă nimeni pe nimeni să angajere pe cineva dacă e bâtă ca meserie. Indiferent de oportunitățile, drepturile, nediscriminările, orientările și așa mai departe, ale fiecăruia. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Nu inca..
![]() |
--------------------
...
..
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nenea Nistor om batrin si bun crestin doreste sa enigreze.
Este intrebat de ce? -Datorita homosexualitatii. -Cum asa? -Pai, in timpul nazistilor se pedepsea cu moartea, apoi cu inchisoarea, iar acum este permisa prin lege. As dori sa emigrez pina nu devine obligatorie. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Co rect.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Mda ... acum are si videoclip oficial
![]() This post has been edited by Liviu: 16 May 2014, 14:20 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cum Kum lipseste, ma duc sa borasc eu.
|
--------------------
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ba da-o dreacu de treaba...
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Asta e lumea in care traim. La naiba ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Absolut horror.Si io ca adi.
@Liviu Cam maro lumea asta..... This post has been edited by Ake: 16 May 2014, 14:31 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() Cat de penal ... |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Băi da-o'n spume! "Pinguinii de acelasi sex au hotarat sa formeze un cuplu"!
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Te pui cu pinguinii?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cica pinguinii astia e dati dreac e unealta satanei. Ei e violatori, necrofili si poponari convinsi. Acu iaca se pare ca in captivitate devin si pedofili.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
Și pune stăpânire pe oole altora
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
Halucinant articol, oricum
![]() Pinguinii sunt in captivitate, dar au gasit un ou abandonat de la o femela care a trebuit sa plece in cautarea hranei ![]() De fapt, primul ou a avut probleme la ecluzare si au convins femelea sa mai abandoneze inca unu. ![]() QUOTE Doi pinguini gay au adoptat un ou abandonat și în prezent cresc împreună puiul - FOTO de Florin Badescu - Mediafax Știre Doi pinguini gay care trăiesc în cuplu din anul 2012 au adoptat un ou abandonat și în prezent cresc împreună un pui, fiind desemnați "cei mai buni părinți" de la grădina zoologică din orașul britanic Wingham, din comitatul Kent. Cei doi pinguini Humboldt, cărora îngrijitorii lor le spun Jumbs și Kermit, au adoptat puiul unei femele, Isobel, care a fost nevoită să își abandoneze oul pentru a pleca în căutarea hranei, informează dailymail.co.uk. Acesta a fost cel de-al doilea ou primit de Jumbs și Kermit, după ce la prima tentativă, anul trecut, puiul nu a reușit să eclozeze. În acest an, primul lor pui a eclozat pe 12 aprilie. Puiul, un mascul, nu a primit deocamdată un nume. |
--------------------
...
..
|
|
Markos |
![]()
|
Au avut bulan la oo, ce te râzi?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu tot nu m-am lamurit cum au concluzionat aia ca alde pingu au decis sa formeze un cuplu homosexual! Le-au luat interviu, aveau aia vreun steag atarnat de iglu, era unul dintre ei travestit in...pinguina, sau cum??
![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
UXE |
![]()
|
Ba da nici voi nu sunteti nornali, comentati niste prostii...
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
Garett |
![]()
|
In ton:
Www.youtube.com/watch?v=OIcrCZQkSlg ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 May 2014, 10:01) I-auzi taică, belgienii sunt mai "destupați" la minte decât prevezi tu. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Belgia s-a umplut de romani. Nu-i de mirare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 May 2014, 13:17) te desfid sa il gasesti pe 'membrul opozitiei Laurent Cassius' intre legislatorii federali belgieni ![]() http://www.lachambre.be/kvvcr/showpage.cfm...pute/cvlist.cfm http://www.senaat.be/www/?MIval=/index_sen...D=11200&LANG=fr am inteles, vrei cu tot dinadinsul sa crezi ca vestul e decadent, capabil de toate relele. dar crede-ma: belgia este un stat puternic traumatizat de episodul dutroux. e asumat ca o rusine nationala - si personala. sentimentul general e 'niciodata nu vom mai lasa asta sa se intample'. zau, nu mai crede toate tampeniile. e plin internetul de absurditati. stiu ca ti se pare imposibil, insa s-ar putea sa fie niste oameni rai acolo care sa se foloseasca de intentiile tale foarte bune ca sa te pacaleasca, zau. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 20 May 2014, 13:17) QUOTE(Han Solo @ 20 May 2014, 20:02) Toti acuza, unu' nu citeste discleimaru'. Nici macar nu li se pare ciudat ca e sus in meniu, nu ascuns mic in partea de jos... http://worldnewsdailyreport.com/disclaimer/ |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
corect. mea culpa
![]() am demontat un articol TNR... sunt tare ![]() This post has been edited by Han Solo: 20 May 2014, 22:29 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
Și-a furat-o și Preafericitul Dragoș grupa mare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Să ne râdem și să ne veselim!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:20 |