Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să, cum ziceam.
Da' asta nu înseamnă că vestul nu e decadent. Mă rog, mai decadent și mai înclinat (cel puțin la suprafață) spre decadență decât estul. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Adevăru' e că estul e monument de civilizație (d'aia bună).
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Unde ai văzut asta?
![]() În plus, amesteci lucrurile. This post has been edited by DragosP: 21 May 2014, 08:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Estul ortodox, mai precis.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Globalizarea a fost impusă cu succes, draghe, vrei să zici. Și aici mă refer strict la fructele otrăvite venite la pachet cu "bunăstarea" și "civilizația umanistă" vestică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
E, unele lucruri au fost îmbrățișate, nu primite cu forța.
Da' dezvoltăm un subiect care n-are treabă cu topicul. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
care's fructele otravite?
"bunastarea" mie mi se pare complet fara ghilimele. stiu ca sentimentul general e de doom and gloom, insa comparat cu acum 20 de ani, in romania e parfum. speranta de viata a crescut cu vreo 5 ani din 90 incoace, mult peste media globala. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
Dacă tu nu știi care-s fructele otrăvite, ca să te parafrazez, "n-are rost să ți le spun".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Estul ortodox - ultimul bastion crestin nealterat - a sucombat în fata Occidentului pervers. Droguri, criminalitate (vezi Rusia, mai ales), prostitutie, violenta, intoleranta, egoism etc.
This post has been edited by Markos: 21 May 2014, 10:03 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum, pedeapsa divina nu s-a lasat mult asteptata.
PS: nu pricep de ce nu i-a inundat pe austrieci, da' astea-s amanunte. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru Dumnezeu catolicii nici nu exista. Nu-i vede, nu poate opera cu ei.
Dintre ortodocsi sirbii-s cei mai rai, au impuscat musulmani. Se vede treaba ca Domnului ii place mai mult rolul de Allah. This post has been edited by corbex: 21 May 2014, 11:46 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eu nu prea inteleg cum iar am fost niste cutre pentru fratii sarbi si nu le-am dat o mana de ajutor la inundatii.
Despre Conchita Carnacior, numai de bine, mie melodia imi place, felul in care arata, mai putin. Pe de alta parte chiar cred ca ar trebui sa permitem si celor din jur sa-si manifeste identitatea sexuala, chiar daca nu suntem de acord cu ea. Face oarecum parte din democratie. This post has been edited by dizzy: 21 May 2014, 11:48 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Mda, bani de-un Meleu mai echipat asa, sa traga pompa dupa el. Fara TVA.
This post has been edited by dizzy: 21 May 2014, 11:49 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu mai vorbim ca, istoric vorbind, sirbii nu ne-au fost niciodata prieteni.
Si saracu' Viorel citi bani putea sa rupa de la autostrada Buzau-Cilibia-Braila? This post has been edited by corbex: 21 May 2014, 11:50 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
tare rau: http://dantanasescu.ro/2014/05/19/belgia-d...288381481237582
stirea cu "pedofilii belgieni din parlament". dupa care QUOTE Actualizare: Site-ul de pe care am tradus articolul este unul de satiră, deci știrile pe care le publică sunt fictive, dar presiunile exercitate asupra autorităților pentru legalizarea pedofiliei și tramsformarea ei în orientare sexuală sunt cât se poate de reale și tind să transpună aceste lucururi în realitate în viitorul apropiat. deci, mananc c@cat, da' stiu eu sigur ca de fapt... daca asta nu e schizofrenie, nu stiu ce e. un studiu interesant asupra fenomenului http://www.newyorker.com/online/blogs/mari...arent-true.html DragosP, cum iti inchipui tu vestul? Belgienii isi iubesc foarte tare copiii, sa stii. La fel de tare ca un roman, rus, columbian sau maori normal la cap. Un partid care ar propune asa ceva s-ar culege de pe jos in sondaje in secunda doi. Un deputat e cercetat penal pentru ca a facut public parti din raportul de autopsie a victimelor lui dutroux. E una dintre tarile care a ridicat prescrierea pentru actele de pedofilie comise de cler. Nu stiu daca credinta - orice credinta - bazata pe mistificari atat de grosiere poate fi numita credinta. |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 21 May 2014, 13:34) DragosP, cum iti inchipui tu vestul? O oază de libertate neîngrădită de <aproape> nimic.QUOTE Belgienii isi iubesc foarte tare copiii, sa stii. Sunt convins. Atât de mult încât nu ezită să și-i omoare. În niște condiții "speciale", e drept, dar să și-i omoare.QUOTE Nu stiu daca credinta - orice credinta - bazata pe mistificari atat de grosiere poate fi numita credinta. De acord cu tine. Care mistificări? ![]() L.E. Pe de altă parte, cum se numește acțiunea prin care citezi deformat/parțial o sursă, cu scopul de a o duce-n derizoriu? ![]() This post has been edited by DragosP: 21 May 2014, 12:59 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
imaginea ta despre belgia este o mistificare. si o folosesti ca sa definesti negativ o ?credinta?. "noi nu suntem ce sunt aia".
e in zona "asta e europa!" - aratand spre concita carnat. numai ca europa e mult mai mult. te-ai repezit sa crezi in stirea despre "pedofilii din parlamentul belgian" pentru ca se potriveau cu imaginea ta despre lume, nu te-ai oprit nicio secunda sa te gandesti: "oare ar face cineva asa ceva?..." ai venit cu margica in cioc, plin de constiinta propriei superioritati morale si confirmation bias. facem diferente pedante intre paine cu drojdie sau fara drojdie, insa ignoram bunul simt si cand ne musca de nas. LE: nu am dus-o in derizoriu, este derizorie prin constructie. si daca te referi la 'pedofilii canadieni', uite aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent_reform_in_Canada QUOTE Age of consent law in Canada refers to cultural and legal discussions in Canada regarding the age of consent. The age of consent in Canada was raised from 14 to 16 in May 2008.[1] For anal sex between unmarried partners, the age of consent remains 18. canadienii au legi cu privire la sex predators la fel de dure ca americanii. un pedofil ramane zeci de ani in vizorul politiei, iar listele sunt publice. c@catul ala e derizoriu la patrat. This post has been edited by Han Solo: 21 May 2014, 13:05 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Tăicuță, vezi că eu n-am zis nimic de sărman<a>/<ul> Conchita.
Mă confunzi. Tu n-ai de unde să știi 100% care-i imaginea mea despre lume. Ba mai mult, n-ai de unde să știi 100% care-i lumea. Subiectul zoo și pedo filiei nu a fost abordat de mine pe acest topic. Iar mă confunzi. Ba cred că ai fost primul care a vorbit despre... Și... Scuză-mă... Care-i treaba cu pâinea dospită sau nu? Mi se pare mie sau vrei să duci discuția într-o anumită direcție? ![]() L.E. (după ce ai editat tu, chestia cu "raised") Ai avut curiozitatea să citești link-ul lui Dan? Ce legătură e între ce scrie-n link și ce ai citat tu de pe uiki? This post has been edited by DragosP: 21 May 2014, 13:14 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 21 May 2014, 13:09) Tăicuță, vezi că eu n-am zis nimic de sărman<a>/<ul> Conchita. Mă confunzi. Tu n-ai de unde să știi 100% care-i imaginea mea despre lume. Ba mai mult, n-ai de unde să știi 100% care-i lumea. fair point. scuze. ai insa reprezentari eronate asupra unei parti din ea - daca nu disimulezi si chiar crezi ce spui. iti pot spune cu siguranta asta, Belgia e foarte departe de ceea crezi tu. argumentul mi se pare valid, pentru ca recurgi des la definitii negative (e.g.: 'binefacerile' vestului etc.) pentru a predica o repliere catre niste valori 'adevarate'. chestiile astea luate separat ar putea functiona, devin insa extrem de deranjante cand sunt predicate impreuna cu o 'incompatibilitate' intre 'europa decadenta' si 'contrapartida'. este exact teza lui tata putin, care a deturnat ortodoxia intr-un vehicul de expansiune. cu asta nu pot fi niciodata de acord. QUOTE Subiectul zoo și pedo filiei nu a fost abordat de mine pe acest topic. Iar mă confunzi. Ba cred că ai fost primul care a vorbit despre... esti pedant. argumentul cu 'la anul <fill in the blanks>' a fost destul de comun in mainstreamul romanesc. n-am chef de searchuri, poate eu l-am articulat primul pe thread, insa tu ai venit sa-mi explici cum ma insel si belgienii o sa-si f*** copiii. QUOTE Și... Scuză-mă... Care-i treaba cu pâinea dospită sau nu? Mi se pare mie sau vrei să duci discuția într-o anumită direcție? ![]() nu. si aci cred ca iti datorez scuze. sunt insa ingrijorat de culorile razboinice in care anumite patriarhii inteleg sa se imbrace. am un bun prieten moldovean (di pesti prut) care imi spunea scarbit cum prin moldova rurala preotii le spun enoriasilor cum, daca se semneaza acordul cu UE, o sa ii oblige sa se boteze catolici si o sa le arunce crucile din cimitir... e bine? scopul scuza mijloacele? ce scop de fapt?.... QUOTE L.E. (după ce ai editat tu, chestia cu "raised") Ai avut curiozitatea să citești link-ul lui Dan? Ce legătură e între ce scrie-n link și ce ai citat tu de pe uiki? am avut curiozitatea. in afara surselor indoielnice (si aproape circulare), tipul face referire la nush ce expert adus in fata parlamentului canadian. lobbiul e parte integranta a oricarui sistem parlamentar democratic. trebuie tinut sub control, transparentizat. de aia sunt audierile de experti publice in marea majoritate a sistemelor. ce conteaza insa e legea care trece. [le] si de aici trimiterea la wikipedia. in ciuda pericolului pedofiliei care pandeste inocentul popor canadez dupa fiecare colt, varsta de unde e ok sa te phooti a crescut. poti accepta acest argument? sau stie dan mai bine? sa te iei de declaratiile unui dezaxat, fie si in fata parlamentului si sa le deturnezi pentru a face proces de intentie unui intreg sistem, e derizoriu. sau mai rau. This post has been edited by Han Solo: 21 May 2014, 13:44 |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Ei, nu i-o pune să se boteze catolic da' de zis că e bine să împingi ciocolata la deal o să le zică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
A tinut Biden la Cotroceni un spici.
QUOTE Aici, in sala Unirii, ne asteptam de la dumneavoastra sa promovati demnitatea, drepturile fundamentale ale femeilor roma, evreilor, LGBT. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
De proști. Sau de geaba.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ntzzz! Oameni astia nu sint de incredere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Confunzi preoții cu sfinții.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:54 |