Eurovision, Ce parere aveti ?
![]() ![]() ![]() |
Eurovision, Ce parere aveti ?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toleranta lor fata de derriere e bine cunoscuta. Dar e cam singura.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(cdadan @ 14 May 2014, 09:34) Saptamana trecuta ma dadeam cu masina printr-o zona mai muntoasa asa, cu probleme de semnal radio. La un moment dat observ ca mai prindeam un singur post: trinitas. Si ce sa vezi, canta cu patos domnisoara Elton John. Wtf? La trinitas? ![]() Minune! Oricum interesant cum numai Trinitasul se prinde sus in munte.. crezi ca e coincidenta?? Or avea antenele sfintite? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(neumann @ 13 May 2014, 22:29) coane, pierzi din vedere cateva chestiuni. Unu la mana, gigel ala cu barba si tzatze a marsat pe homosexualitate si nu pe muzica, intr-un concurs de muzica. E la fel ca romulanii care isi leaga un picior la spate sa scoata un ban cinstit pe shampselize. Patetic, as zice. In al doilea rand, intreb si eu sustinatorii concitai vurst, de cate ori ati ascultat caca.tul ala de melodie de cand a castigat eurovijanul? noh, numero uno, poate ma insel, insa in prima faza cel putin, toti cei ultragiati erau absolut devastati de combinatia de rochie + barba (si ce are in pantaloni). Nu prea am auzit revoltati pe tema 'bai, e inadmisibil... cum a falsat la do-ul al doilea de jos, inacceptabil'. Numero due, eurovisionul s-a consacrat de mult ca bastionul kitschului si socantului, pentru ca singurele melodii care au reusit sa bata geopolitica au fost grotesti sau hipersexualizate. brusc, sa nu mai vezi chestia asta si sa te arunci la tot felul felul de extrapolari absurde, e clar bigotism masiv, cu o doza colosala de 'holier_than_thou'. "La anul, pedofili" - nu, absolut deloc. Exista lege impotriva pedofiliei. Homosexualitatea si pedofilia sunt chestii extrem de diferite, la lumi distanta. Pedofilia, zoofilia incalca drepturile unor entitati fara aparare. Sa pui semn de egalitate intre ele e complet gresit si duce discutia intr-o zona imunda. "Cum ii explic lui fii-miu" - nush, pune-ti mintea la contributie. ca odata si odata tot trebuie sa o faci, ca e mai bine sa afle chestiile astea de la tine. sau nu-l mai lasa sa se uite la eurovision. "Mie poponarii imi provoaca greata" - nu te mai uita la Eurovision. risti enorm. "Valorile morale, tarisoara" - cea mai gretoasa linie dintre toate - bataia cu caramida in piept in cea mai melteana tara din lumea intai. se intampla sa cunosc foarte bine o tara in care homosexualii se pot casatori si adopta copii. nivelul de trai este mult peste romania si nu am constatat niciun fel de degradare sociala datorata cuplurilor homosexuale. ba chiar pot spune ca pentru fiecare cuplu de acelasi sex pe care il vad demonstrandu-si in vreun fel afectiunea pe strada (cel mai frecvent, tinandu-se de mana), vad literalmente sute de cupluri hetero. Rusia, dimpotriva, care dupa standardul asta ar trebui sa fie intre sfinti este un cicat de societate unde nu vor sa traiasca permanent nici macar elitele lor. ma duare la bajket de madama carnat si estetic o gasesc cel putin indoielnica. si cum spuneam, m-as fi lipsit bucuros de asemenea provocari. insa acum ca duhul a iesit din sticla, mi se pare revoltator ca cineva considera ca are dreptul sa transeze prescriptii categorice despre sensibilitatea, sufletul si iubirea altora. This post has been edited by Han Solo: 14 May 2014, 09:03 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(D-Ice @ 14 May 2014, 06:38) "Are" si americanii specimenele lor. Numai ca ei nu le scot la suprafata ca noi. Ar fi bine daca madam carnat ar pune de un concert prin Alabama, Mississippi, pe acolo. N-am spus ca n-au si americanii mutantii lor insa diferenta extrem de importanta fata de ieuropa e ca nu sunt promovati atat de agresiv....ce face fiecare in viata lui privata nu ma intereseaza. In ieuropa de vreo saptamana se vorbeste doar de poponarul cu barba care se vrea femeie. This post has been edited by tony-s: 14 May 2014, 09:57 |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce-i tataie, ai visat bărbi după spectacol?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Nu m-am uitat. M-au excitat pozele puse de voi. Totusi se pare sa salamul cu barba se bucura de o larga apreciere printre vegetarieni.
This post has been edited by corbex: 14 May 2014, 09:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
pai dishii? ce sanse ar mai avea atunci finlandejii_din_iad, sau polacele_batatoare_de_lactate?
![]() in fapt, i se spune gayvision de ceva timp. dana international il castiga cand majoritatea coforumistilor nu avusesera inca prima furtuna hormonala, si nu mai departe de 2013 am avut chiar noi propria varianta de androgin - ceva mai pitigaiat. e o vitrina destul de clara in burlescul din fiecare dintre noi. sa accepti toate gunoaiele si sa te sesizezi la femeia cu barba... e inconsecvent ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 14 May 2014, 10:01) brusc, sa nu mai vezi chestia asta si sa te arunci la tot felul felul de extrapolari absurde, e clar bigotism masiv, cu o doza colosala de 'holier_than_thou'. Ma scuzats, da' tocma am aruncat o privire pe castigatorii din anii anteriori: 2009 16 May Russia Moscow Norway "Fairytale" Alexander Rybak 2010 29 May Norway Oslo Germany "Satellite" Lena 2011 14 May Germany Düsseldorf Azerbaijan "Running Scared" 2012 26 May Azerbaijan Baku Sweden "Euphoria" Loreen Thomas G:son, 2013 18 May Sweden Malmö Denmark "Only Teardrops" Emmelie de 2014 10 May Denmark Copenhagen Austria "Rise Like a Phoenix" Conchita Wurst In afara de 2011 pe toate le-am ascultat/cautat pe youtube sau serviciul comercial de streaming de-l folosesc pe mobil ![]() Poate intr-o buna si si olimpiada de matematica o sa fie castigata de unu care n'a scris nimic, da nu-i asa, e minoritate sexuala si trebuie promovata. Sa vad cum ii explici lu fii-tu una ca asta. Sau, ca daca vrea sa se faca muzicant, trebuie mai intai sa se arda la poponet, daca vrea sa castige vreun premiu. Cred ca daca ar fi castigat Elton John eurovijanul, n-as fi avut vreo problema. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 14 May 2014, 10:01) "La anul, pedofili" - nu, absolut deloc. Exista lege impotriva pedofiliei. Homosexualitatea si pedofilia sunt chestii extrem de diferite, la lumi distanta. Așa exista lege și împotriva eutanasiei, de exemplu. Și acum nu mai e.Așa cum sunt destule voci care susțin legiferarea pedofiliei. În anumite condiții, pentru început. Cam ca la homo (în trecut, și acum cu "toate" drepturile) și cam ca la eutanasie. QUOTE Eu zic să te mai interesezi cam cum e în vestul civilizat și cu nivel ridicat de trai, de exemplu cu zoofilia. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pana prin anii 90 eurovision era o competitie serioasa in care castigau si artisti adevarati ca ABBA,Toto Cutugno,Celine Dion.....in schimb in ultimii 15-20 de ani a devenit un festival de prost-gust de promovare a tuturor mutantilor de la conchita de anul asta pana la ouatu de anul trecut.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 14 May 2014, 10:16) Așa exista lege și împotriva eutanasiei, de exemplu. Și acum nu mai e. Așa cum sunt destule voci care susțin legiferarea pedofiliei. În anumite condiții, pentru început. Cam ca la homo (în trecut, și acum cu "toate" drepturile) și cam ca la eutanasie. Eu zic să te mai interesezi cam cum e în vestul civilizat și cu nivel ridicat de trai, de exemplu cu zoofilia. pai cu zoofilia, indica-mi tu surse, uite ce am gasit eu: http://en.wikipedia.org/wiki/Zoophilia_and_the_law cu exceptia notabila a Finlandei si Romaniei, e ilegala peste tot in UE. Ba chiar as zice, tot din tabel, ca legile care o incrimineaza direct tind sa fie recente, deci exista o luare de pozitie impotriva _exact_ in aceasta perioada de degradare morala fara precedent ![]() nu inteleg care e amestecul eutanasiei aci. de ce ar trebui sa fiu ingrijorat de legiferarea eutanasiei? si ce treaba are cu pedofilia? faci un amestec absurd. |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
I-a murit utilajul.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
In Romania zoofilia nu e condamnata pen' ca nu exista. Lumea nici nu stie ce e aia.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vrei sa pun bancuri cu ciobani?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Bancuri stie toata lumea. Aia-i literatura orala. Vorbim de realitati concrete. Nici o oaie n-a depus plingere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 14 May 2014, 11:41) pai cu zoofilia, indica-mi tu surse, uite ce am gasit eu: Păi vezi că scrie acolo de Danemarca, par egzample.Eu știam de Germania, da' iote că cică de anul trecut e ilegală. Ok, foarte frumos. QUOTE E vorba de comportamente și atitudini deviante. A, să nu uit... Era mai bine dacă aduceam vorba de eutanasia copiilor? Ca să aibă legătură cu pedofilia? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
Amandoua privesc copiii. Sa adaugam si garderiile de dupa scoala atunci, ca sunt in acelasi domeniu.
Pentru ca, sa asociezi in alt fel violul cu o decizie infiorator de tragica, bazata pe o suferinta atroce continua si lipsa oricarei sperante rationale, trebuie sa fii scelerat... |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Mda, mulțumesc.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca bo nu face diferenta intre crima cu premeditare (toporu-n cap gen) si relatiile lumesti cu prezervativ, ar fi culmea sa faca intre homo si pedo.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Han Solo |
![]()
|
Esti binevenit.
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
Tu pleci de la ideea, greșită, că omului îi este permis orice.
Și ca atare-și arogă dreptul de a hotăr L.E. Mersi grecule. This post has been edited by DragosP: 14 May 2014, 11:54 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
A decide e inatacabil.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:19 |