Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.562 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
am montat conductele si le-am montat si o sita, eu zic ca a iesit super ok
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
IRONICK |
![]()
|
La cat de vijelios iese aerul pe acolo numai sita ii trebuia. Nota pentru artistica este mare in schimb.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut un Ambition dci care avea montate din fabrica aceste conducte. Intrebare: Acum se monteaza pe toate modelele sau numai pe varianta de top?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
silviu_79, scoate sita aia ca si asa debitul e mic pe conductele respective.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
da are conductele alea montate dar ies fix de sub scaune si sincer mare branza nu fac, tot e frig in spate,la picioarele pasagerilor, ma tot gandesc cum sa le prelungesc fara sa se vada urat (ele sunt deja iesite putin in afara...)
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
sica2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 December 06 From: Brasov ![]() |
Salutare,
Am tot citit despre conductele astea pt. aer cald/rece si sunt foarte interesat de ele (speram sa fie deja montate cand am cumparat masina acum o luna si ceva dar dezamagirea a fost mare, nu avea asa ceva). Este cineva din Brasov care si-a comandat si montat asa ceva? Eu vreau sa-mi montez asa ceva, si ma gandeam ca poate scap de niste plimbari inutile, si ma duc direct la sursa. Multam |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1.4 MPI Albastru Mineral
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
sica2 ai gasit pe cineva sa monteze asa ceva? Si eu tot din Brasov sunt si ma gandesc sa imi pun.
Conductele de unde le-ai luat (daca le-ai luat) ? |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
sica2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 December 06 From: Brasov ![]() |
Corbu'
Am tot sperat ca o sa le pot cumpara la bursa, dar nu prea sunt sanse, asa ca trebuie sa ma duc pana la ASV Brasov sa vad daca au asa ceva pe stoc, sau sa le comand. Un alt forumist din Brasov mi-a spus ca le-a comandat de la ASV si ca le-a montat deja. Chiar m-a invitat sa vad cum arata. Inca nu am reusit sa-mi fac timp de asa ceva. User-ul lui este cippy (sper sa nu se supere ca l-am pomenit). This post has been edited by sica2: 18 Jun 2007, 15:29 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1.4 MPI Albastru Mineral
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Am si eu o intrebare. Intentionez sa-mi achizitionez un MCV cu 7locuri , echipare LAUREAT. vine cu aceste conducte sau nu?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
IRONICK |
![]()
|
In mod normal da. La mcv (7loc) conductele sunt un pic diferite fata de cele cu 5 locuri si berlina.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Ok ok inteleg dar intrebarea se pare ca n-am formulat-o bine , vine sau nu cu conductele din fabrica sau e ca la loto?6/49?
![]() This post has been edited by sonykel: 18 Jun 2007, 23:22 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu toate MCV-urile au conducte de incalzire, ca e dificil de incalzit ditamai hardughia numai din aeratoarele fata
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
pe 29 astept si eu un ambition.am sanse oare sa vina cu conductele buclucase?
This post has been edited by dadoshel: 19 Jun 2007, 23:17 |
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Daca ai fost cuminte si ai papat tot poate vine cu conducte!!!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ambition vine sigur cu ele montate. Am vazut cu ochiu' meu.
Nu stiu daca este o coincidenta sau nu insa se pare ca masinile cu AC vin echipate cu aceste conducte. Sau mai poate fi varianta ca primele doua modele (Ambiance si Preferance) sa nu aiba iar ultimele doua da... Ce va pot spune sigur este ca ABS PLUS cu AC are conductele montate. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Nu fi asa de sigur. Daca tu ai fost norocos nu generaliza ca sa fie omu' dezamagit mai tarziu.
Conductele se monteaza din fabrica pe loturile de export. Loturi care se mai ratacesc si la intern. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
draculica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dadoshel @ 19 Jun 2007, 23:17) QUOTE(l@u @ 20 Jun 2007, 08:21) Eu am un Prestige de 2 saptamani. In general sunt cuminte, pap tot, insa conducte de aer cald nu am ![]() Bafta |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Prestige
- B 00 GCB Opel Astra GTC Sport 150CP...in asteptare...
No money, no problem ! |
|
l@u |
![]()
|
Inseamna ca ai facut tu ceva ...macar in gand
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Doar cei care nu au injurat in viata lor Dacia (nici macar in gand), doar aceia primesc conductele cand cumpara un logan nou.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
Pai si acuma' spui ...macar luam altceva ....da' tu ai conducte
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
l@au
Nu, ca eu la Logan i-am spus frigider inca dinainte de a lua si eu un frigider. Asa ca m-am ars din timp. Deci raspunsul este NU, nu am conducte. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Eu in loc de conducte originale, care costa o capita, pentru ceea ce sunt, am folosit furtun de evacuare de la masina de spalat, + una bucata de izolator (din burete) pentru tevi groase, am bagat in el 2 astfel de furtune, la un capat le-am prins impreuna cu un scotch mai lat, sa intre "in faza", si le-am infipt in cutia de climatizare, (in prealabil au fost scoase dopurile).
Sub scaune, desi nu cred ca se uita cineva vreodata, am taiat conductele imediat dupa ce ies din mocheta, dar izolatorul l-am lasat mai lung putin. Eftin, si mai bun decit nimic... Sanatate! This post has been edited by mario1980: 20 Jun 2007, 14:39 |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
livium |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 April 07 From: Suceava ![]() |
Nici pe ambitionul meu nu sunt conductele alea. Sincer, ma asteptam sa vina cu ele, dar... asta e.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI 2007
|
|
adiya |
![]()
|
Hmm...Cam nasol. Atunci mai ramane o singura coincidenta: Ambition-ul care avea conducte si ABS-ul meu sunt dci
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
livium |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 April 07 From: Suceava ![]() |
Nu m-ar mira... Tinand cont ca pe dci au pus si discuri ventilate, desi cred ca e justificat, banuiesc ca masina e mai grea... Asta e.. ce sa fac daca nu-s fan diesel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI 2007
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(silviu_79 @ 10 Apr 2007, 16:20) fantastic job felicitari 21 Jun 2007, 22:27: tot felul de chestii in plus (conducte incalzire locuri spate, functie de inchidere automata la 7 km/h etc) pe loganurile pentru export, voi nu v-ati saturat? This post has been edited by daciafan: 21 Jun 2007, 22:27 |
--------------------
/
/
/
|
|
MIH |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
ma ajuta si pe mine cineva binenteles contracost sa finalizez montajul conductelor ?
le-am montat sunt pe pozitie dar nu am indepartat membrana de la stuturile din aeroterma. nu am nevoie de sfaturi pt ca acum stiu despre ce e vorba , as vrea sa-mi faca cineva care a mai facut sa nu ramana urme... |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:42 |