Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
blabla |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atentie: Membrana aia e bine sa fie decupata complet.
Daca nu e decupata complet rezultatul nu va fi cel care trebuie. Va zic pentru ca sunt patit... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.564 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si asa debitul de aer este la limita ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Eu am reusit sa curat tot acolo in afara de "bara" aia transversala. Am vazut ca au rezistat cu brio la toate bruscarile asa ca le-am lasat in pace. In rest am curatat tot. Si are debit. Sa vedem daca si clientul
![]() ![]() Anyway.....idioata metoda. Puteau pune ceva capac. Ma intreb.....climatizarea pentru rusia are alta matrita???? Sau stau baietii si ciopartesc plastic cum ne-am chinuit noi? This post has been edited by driverx: 19 Nov 2006, 23:12 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.217 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
La reno dai citiva coco in plus....!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
MIH |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 238 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
mda de ce mi-a fost frica nu am scapat.....
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6
-
- B-85-MIG
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Deci vezi ca nu am vrut sa fiu rau cu tine ci am vrut sa-ti arat cam ce trebuia sa faci inainte de a monta conductele adica daca ai fi citit tot ce scrie aici acum nu trebuia sa muncesti de doua ori.Eu sper sa-ti iasa bine pana la urma-Bafta!!
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Caut si eu pe cineva sa mi le monteze, deoarece eu nu am nici timp, nici unde sa fac asta. Mentionez ca nu le-am cumparat inca, asa ca daca gasesc pe cineva de la care sa le cumpar si sa le si monteze ar fi ideal.
Multumesc. This post has been edited by VeNoM386: 21 Nov 2006, 16:15 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca mai are Emil, ii zici ca te-a trimis Dani. Ti le montez eu, dai o bere (tuica fiarta daca e frig)
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
O intrebare: am spart membrana aia dar nu am mai taiat buza,a intrat (fortat) in conducta ce duce aer in spate cam 3-5 mm.Are rost sa demontez si sa tai acea buza ,presupun ca ar intra mai mult una-n alta .Oricum in momentul de fata conducta se sprijina in podea si nu cred ca risc sa iasa.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cumva pierde aer pe acolo?
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
Sincer n-am probat cu bordul desfacut dar daca tot desfac prind imbinarea cu powertape.Oricum am un debit bun la iesirea din spate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Am montat si eu conductele de aer. Le-am luat de la Ciclop din Timisoara (multumesc @lovi de info). Montajul a durat cam 4 ore. Multumesc @klaus si celorlalti care au scris despre cum se monteaza.
Nu am luat de la inceput si imbracaminte conducte: 6001548047, dar dupa montaj am constatat ca se vad urat conductele (pana sa le montez golul de acolo era acoperit frumos de mocheta). Intrebari: voi ati avut gauri in plasticul consolei centrale pentru fixarea imbracamintei de conducte ? Voi cu ce ati decupat ? La mine nu sunt si trebuie sa le decupez. Este o forma un de trebuia sa fie gaura. Forma e aceeasi cu cea de clipsuri de la plasticul de pe consola centrala (ala vopsit gri). This post has been edited by vsebas: 27 Nov 2006, 10:56 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Illusi0n poti te rog sa imi spui exact ce fel de braduti ai folosit pentru prinderea conductelor? Ceva braduti special de la Dacia?
Am cautat cu driverx braduti, dar cei mai mari pe care i-am gasit erau prea mici pentru gaura de sub conducte. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
Urat mai arata decupajul in mocheta pentru conducte facut de Dacia ...
IMG_3302a.jpg ( Size: 71.22k ) Number of downloads: 1272 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@testike: niste braduti negri pe care i-am gasit intr-o cutie cu piese de la vechea 1300.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 3 Dec 2006, 22:09) Urat mai arata decupajul in mocheta pentru conducte facut de Dacia ... IMG_3302a.jpg ( Size: 71.22k ) Number of downloads: 1272 Cred ca femeia de servici a primit o noua sarcina din partea superiorilor, deoarece muncitorii din uzina sunt si asa suprasolicitati. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei care doresc imbracaminte conducte cu spatiu depozitare, a adus Emil in Vitan.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
si la ce pret este?
cine poate sa-mi cumpere si mie unul si sa mi-l trimita prin posta? This post has been edited by silviu_79: 7 Jan 2007, 16:17 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
60ron este pretul, am vb eu cu el
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
eugenmanea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 28 January 06 ![]() |
Laureat Plus cumparat pe 4.12.2006 si adus de la Pitesti ca nu era pe stoc- nu are conducte montate.
Cat despre 'inexistenta' diferentelor intre o masina pentru export si una pentru piata interna, nu va mai faceti iluzii degeaba, ca ele exista. Altceva cand masina este asamblata de nenea Ion care lucreaza foarte bine de n ani si eventual a fost si la specializare in Franta si lucreaza la sectia pentru export. Si altceva e cand masina luata din Romania e asamblata de nea Vasile care nu stie cum sa o taie mai repede din fabrica sa se opreasca la birtul din colt, plus ca fura tot ce se poate. Apropo, cand am zis de manualele de service existente pe DC, mi s-a zis un 'nu' clar si s-a inchis topicul. Dar pe flacaii aia care fura din fabrica tot felul de capuri de schimbatoare si alte 'tuninguri' de probabil se trezesc bietii oameni cu capuri la Prestige de Ambiance, sau te trezesti ca la tine nu au montat conducte de aer pe spate ca le-a furat flacaul X (eventual sunt pe aici de vanzare) si la vecinul sunt montate...pe aia nu ii mai vede-sanctioneaza nimeni. |
--------------------
Kia
Proceed
1.6 GSL
- B193476
|
|
marksman |
![]()
|
Ce manuale de service? Nu tinem asa ceva.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
imi explica si mie ce sunt astea ca nu am chef sa stau sa citesc tot ce scrie aici, va rog
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
daca nu ai chef sa citesti nu ami intra pe forum...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
@dogy_10, conductele de aer sunt niste tevi de plastic plate pe care le poti monta ca sa directionezi mai bine aerul cald in spate la picioarele pasagerilor.
In Timisoara le poti cumpara de la ciclop ( le aduce pe comanda ). Montajul nu e f simplu, daca iti vine cheful de citit poti sa vezi pe la pagina 2 -3 a acestui topic un tutorial si niste poze. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 14 Jan 2007, 01:45) Lasa mai ca am sa-ti cumpar eu si vin sa ti le montez nu te mai chinui sa citesti ca nu are rost ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 14 Jan 2007, 10:56 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
La ce pret sunt in timisoare baieti?Si unde se afla ciclopu asta?Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 23:43 |