Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
spuneti-mi si mie cat costa conductele si masca care le acopera.
si daca stiti cumva daca se monteaza si la service Dacia si cam cat ar costa manopera |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai am eu un set de conducte daca vrei, 130 lei cu tot cu montaj, cauta-ma
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
florinel_lva |
![]()
|
![]() membru interesat Group: Members Posts: 295 Joined: 28 March 06 From: Piatra Neamt ![]() |
da ar fi ceva dar stau cam departe de tine(Piatra Neamt )si nu stiu cum am putea face.
![]() totusi spune-mi daca stii cat ar costa treaba asta le ei la Dacia This post has been edited by florinel_lva: 29 Jun 2006, 09:46 |
--------------------
RENAULT
Koleos
2018
- nt05***
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
si eu as fi vrut da stau tocmai in braila
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu de unde sa stiu, ma baieti, daca nu va completati profilul?
|
--------------------
D
Logan
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Am intrebat la dealer. Bineinteles ca aflau pentru prima data de existenta lor. In jur de 1,2 mil. E o ceata generala la ei...
Am si eu o intrebare pentru cei care si-au montat. Pe mine m-ar interesa aceste conducte mai ales vara, pentru a trimite aerul rece de la AC la picioarele pasagerilor din spate. Sper sa obtin o temperatura mai uniforma in habitaclu in felul asta. Mai ales vara. Observ ca se numesc "Conducte de aer cald" , dar dupa cum se conecteaza sub bord permit dirijarea aerului rece, inclusiv de la AC prin aceste conducte? ![]() Multumesc anticipat. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.559 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ele sunt folosite pentru tarile cu clima rece. Doar acolo sunt montate din fabrica. Pe acolo vine si aer rece .. . asa ca stai linistit.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
JIL |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
DACIA
1.5 dCi - Laureate
2006
- CJ-77-ICHTHUS "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a sti pentru ce traiesti." (N. Iorga)
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
JIL mi-ai luat-o inainte..
![]() vreu si eu.. ![]() |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
Dsign |
![]()
|
am raspuns, la voi s-au dus ultimele 2 seturi
|
--------------------
D
Logan
|
|
gabriel999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 14 August 06 From: Odorhei ![]() |
Ce numar de comanda au conductele astea de incalzire? Dar "husele" pentru ele?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- HR-09-GOD
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Desi s-au mai zis si la
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=471867 le mai zic si aici sa ramana pe topicul dedicat: - imbracaminte conducte: 6001548047 - conducta incalzire spate stg: 6001547204 - conducta incalzire spate dr.: 6001547203 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Azi am montat si eu coductele aer spate...E o munca destul de grea , mai ales gaurirea si taierea orificiilor de sub consola centrala! Nu am dat scaunele jos , se pot monta si asa. Dar trebuie demontate consola de la schimbator si de la frana de mana...Si panoul cu butoane (avarie , geamuri , etc..). Rezultatul o sa mi-l spuna cei care stau in spate si o sa revin cu poze.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
IRONICK |
![]()
|
Din pacate cand am montat ultima data conductele pentru un prieten nu am facut poze sa arat exact de ce nu este nevoie. Daca se scot toate clipsurile de la mocheta si se ridica ( se trag un pic si planseele false spre exterior ) conductele intra perfect. Se baga intai partea din fata a conductei in aeroterma si pe urma se monteaza si a doua bucata din conducta. Eu am demontat doar panoul cu butoane (fatada centrala). Pentru ce mai pretentiosi la gaurirea orificiilor se poate scoate si comanda climatizarii. Are un conector si trei cabluri. Nu exista posibilitatea de a le baga invers.
This post has been edited by IRONICK: 20 Aug 2006, 19:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu tb scoasa comanda climatizarii, se desface doar din suruburi si se impinge in sus, in locul butoanelor.
Si intr-adevar, nu tb demontate consolele alea de pe tunelul central (de la frana de mana si schimbator) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Dsign |
![]()
|
pai bine ma nene, dar cum infigi clipsurile in conducte, ca sa le fixezi acolo, pe traversa scaunelor, de...
|
--------------------
D
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Le impingi cu mana (ma rog, degetul) sau se poate folosi o chestie in forma de L in care sa bati cu ciocanul.
O singura conditie: sa se foloseseasca clipsuri identice cu cele de la mocheta. This post has been edited by IRONICK: 22 Aug 2006, 12:08 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
unde pot gasi celebrele conducte? la dealer mi-au spus ca nu exista pe stoc la pitesti si nu vor fi (?). din vitan destul de greu, "e cerere mare, nu pot promite".
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
IRONICK |
![]()
|
Facand exceptie de ce a spus dealerul, comanda ai incercat sa faci ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
La dealer am fost la cel responsabil cu vanzarea de piese, care s-a uitat in computer (nu stiu sigur daca era updatat la zi sau daca s-a conectat la baza de date cu stocul de la Pitesti) (Dacoserv). Oricum, persoana era uimita ca stiu un cod de piesa a carei existenta nici nu o banuia.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu au cum sa vada stocul de la Pitesti. La ei poate da.
Au aparut si alte tipuri de tevi. Cele pentru break. Cu prelungire pentru pasagerii din spate randu' doi. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
Totusi, cele clasice, unde...? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ca oamenii, uneori sunt obtuzi si inflexibili. "Domnule, nu e, nu stiu ce ai auzit. Poate pentru export". Chiar nu se gasesc decat ca "berlinele unguresti" pe piata din Romania? |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
IRONICK |
![]()
|
Se gasesc pe piata catre Rusia.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
sunt dezamagit
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
mirceateodorescu683@ : Oricum, persoana era uimita ca stiu un cod de piesa a carei existenta nici nu o banuia.
Nu esti singurul care a ramas traznit de mutra pers de la piese de schimb cand am comandat protectii de aripi si mi-a adus deflectoare de aer!!!! Asta e treaba. Ma gandesc la care dealer sa mai comand..ca caremil e la furat....sau toti sunt la fel?!!!! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
multumesc IRONICK pentru hint!
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
in pitesti am fost pe la toti dealarii,unul mai surprins ca altul...raspunsul e acelasi de la toti...ptr VC nu sunt disponibile..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 04:48 |