Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
Schatten |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|||
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Si eu am vazut pe un ambition dci luat pe 9 septembrie. Ma oftic ca nu le-au bagat magarii mai devreme.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
in sfarsit mi-am montat azi conductele astea....e ceva de munca la ele..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Pentru cei care au aceste conducte din fabrica: Se pot niste poze sa vedem cum arata?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Multumesc Klaus, dar stiu pozele din topicul respectiv. Eu vroiam sa vad cum ies prin mocheta conductele montate de fabrica.
This post has been edited by haky: 17 Oct 2006, 14:12 |
--------------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tu te astepti sa aiba vreo piesa de plastic care se prinde de mocheta unde ies tevile ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
haky |
![]()
|
DA, sincer nu imi place cum se vede la iesire
@Klaus: multumesc pentru sfat. This post has been edited by haky: 17 Oct 2006, 14:14 |
--------------------
|
|
IRONICK |
![]()
|
Poti sa adaptezi de la alta masina. Dar daca taietura in mocheta este facuta cum trebuie, chiar nu trebuie sa arate urat.
Uite un exemplu aici. This post has been edited by IRONICK: 17 Oct 2006, 14:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Verde Cameleon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 5 July 06 ![]() |
salut !
si-a montat cineva in iasi aceste conducte ? |
--------------------
.
.
Logan 1.5 DCI
- is 21 xxx
|
|
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
ptr cei din pitesti...am facut eu acum 2 luni aproape comanda de conducte de aer cald...la AMAT ...cine e interesat poate sa se duca pe acolo sa vada daca le mai au....si pe la DELTA PLUS sus la autostrada...ca si acolo am facut comanda...si m-au sunat azi ca au sosit in ambele parti.....dar sunt fara compartimentul de depozitare....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
florinkx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 12 October 05 From: Bucuresti ![]() |
salut....am atasat pozele cu conductele care au fost standard pe loganul meu laureat cumparat in data de 9.10.2006. scuze pentru intarziere si pentru calitatea pozelor.
Attached thumbnail(s) SP_A1471.jpg ( Size: 128.12k ) Number of downloads: 1400 SP_A1470.jpg ( Size: 155.77k ) Number of downloads: 1493 |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc florinkx.
Trebuie sa remarc: vai de steaua lui de montaj. Eu care am taiat cu piciorul stang mocheta aia, am taiat-o mai frumos decat astia din fabrica. Aceata metoda ciobaneasca de taiat mocheta am observat-o si la MCV, atat pentru scaunele de pe randul 2 cat si pentru cele de pe randul 3 Raman la parerea ca metoda lui Illusi0n este cea mai eleganta |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
haky |
![]()
|
Multumesc si eu florinkx pentru poze. Desi speram sa arate mai bine, constat ca intr-adevar ce a facut Illusi0n este mult mai elegant si mai frumos decat ce au facut cei din fabrica. Lucru de mantuiala ce mai, le pun doar ca sa fie puse, nu au nici un pic de gust designerii de la Dacia, Renault.
|
--------------------
|
|
Schatten |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 06 ![]() |
@hacky am eo o vaga banuiala ca nu designerii s-au ocupat de montaju conductelor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Scenic 1.6 16v
2004 Dacia Logan Prestige 1.6 16v 2006
|
|
haky |
![]()
|
@Schatten te contrazic. Sunt designeri de produs si designeri de matrite. Primii concep produsul sau subansamblul in cele mai mici detalii iar cei din a doua categorie se ocupa de realizarea lor (in cazul nostru de tubulaturi). Aici nu neg ca poate si muncitorul de pe banda de montaj a avut "contributia" lui, dar ar trebui sa existe un serviciu CTC care sa faca un contol dupa niste standarde, macar interne, si sa intervina remediind situatia. Nu s-a intamplat si de aceea ma duce cu gandul ca asa a fost proiectat sa fie.
This post has been edited by haky: 26 Oct 2006, 09:53 |
--------------------
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
In sfarsit am primit si eu, partial, setul de conducte(pentru stanga aveau numai o jumatate din ansamblu-astept restul).Am si eu o nelamurire, pentru un acces mai bun demontez consola cu controlul climatizari, dar cum bag conductele astea pe sub mocheta ?Tai mocheta dea lungul tunelului sau fac o gaura in fata pe unde ar trebui sa iasa aceste conducte si ma chinui p-acolo.Si ca sa-mi iasa ca lu' Illusi0n nu trebuie sa scurtez aceste conducte, ochiometric parca sant mai lungi .
Multumesc. This post has been edited by dan75: 26 Oct 2006, 11:10 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nici nu poti sa le montezi fara sa scoti consola centrala. Ca ai de lucru la destupat niste tevi pe acolo
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
Sa inteleg ca fara sa scot scaunele+mocheta nu pot.Ma gandeam ca fac acele gauri-iesiri in mocheta si pe acolo sa introduc conductele sub ea, fara sa mai dau jos mocheta.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu cand ma refeream la consola centrala, ziceam de aia de pe bord (cu cass &climatizare) si nu aia cu schimbatorul de viteze si frana de mana. Si se pot monta si fara scos de scaune si mocheta. Se scoate chederul de la usa in partea de jos, se impinge padingul (chestia aia alba de polistiren sau pluta cum vrei tu sa ii zici) un pic in sus si o sa ai acces.
This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2006, 11:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dan75 |
![]()
|
De chestiunea cu consola centrala stiam, eu vroiam sa usurez munca cu bagatulconductelor pe sub mocheta, cand m-am uitat sub cheder si am vazut ca e capsata am crezut ca trebuie sa ma apuc de decapsat si de asta cautam o solutie mai usoara.Nu stiam de pading, mersi de tip.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
IRONICK |
![]()
|
De mocheta este capsat un ghid de plastic ca sa prinda mocheta de cheder. In nici un caz nu decapsezi chestia aia. Si vezi ca mai sunt si clipsuri de plastic care trebuiesc scoase sa poti ridica mocheta.
This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2006, 11:46 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
Cum se demonteaza plasticul argintiu de pe consola climatizarii? prin declipsare?
|
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da, prin declipsare, se incepe de jos. atentie mare sa nu-l rupi si, mai important, vezi ca s-a mai discutat pe aci
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Referitor la posibilitatea de montare conducte aer cald din fabrică pe un Prestige răspunsul celor de la Adras, după mometul de stupoare și negare cu hohote de rîs, a fost că unele mașini vin cu acestă dotare de la producător. Nu au putut preciza dacă se face comandă specială sau cum se stabilește de la momentul comenzii acest lucru. Poate că această campanie de extindere gratuită a garanției în RO este menită să epuizeze stocul de mașini și să facă loc versiunii cu echipamente mai multe, cum ar fi conductele de aer spre locurile din spate și airbagurile laterale.
This post has been edited by șoferistul: 27 Oct 2006, 05:59 |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
dan75 |
![]()
|
QUOTE(șoferistul @ 27 Oct 2006, 04:22) Referitor la posibilitatea de montare conducte aer cald din fabrică pe un Prestige răspunsul celor de la Adras, după mometul de stupoare și negare cu hohote de rîs, a fost că unele mașini vin cu acestă dotare de la producător... Si cine stabileste care sa aiba si care nu.Asta aduce aminte de inceputurile Loganului cand cei care au facut comenzi in perioada portilor deschise au primit ulterior, datorita demersurilor facute de klaus ![]() This post has been edited by dan75: 27 Oct 2006, 13:09 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Miercurea asta am ridicat de la dealer un Laureate 1.5dCi care avea montate conductele..., era pe stoc, la vânzare, nu a fost comandă specială.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
blabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 5 December 05 From: Tg. Mures ![]() |
Baftosi cei care au montate conductele din fabrica!
Eu le-am montat ieri, pe baza informatiilor de aici, in cca 4 ore. Intradevar, o munca grea, datorita pozitiei dificile. Pentru cei care vor sa se inhame la asa ceva, am sa mai adaug cateva aspecte din experienta proprie: 1. Nu am demontat scaunele sau plasticele de pe tunelul central. Am demontat doar plasticul argintiu de pe consola centrala (climatizare) si blocul climatizarii l-am ridicat, asa cum s-a spus anterior. Cu scaunele demontate aveti pozitie mai buna atat sub bord cat si la iesirea conductelor prin mocheta. 2. asa arata mufele pe care se monteaza conductele. Se vede in interior membrana care trebuie rupta (taiata) ca si buza din exterior. Eu am folosit un patent pt. buza si un banal cutit chinezesc, din acela cu maner negru si lama zimtata, pt taierea membranei. IMG_0199.JPG ( Size: 12.54k ) Number of downloads: 1359 3. Pt. prinderea capatului conductei la iesire am folosit o agrafa din plastic (similara cu cele care fixeaza mocheta). Din nou, datorita pozitiei dificile, cu scaunele montate, am folosit agrafe ,,uzate", de la mocheta, care au intrat mai usor. Sper sa fie OK. 4. In sfarsit, asa arata lucrarea finala IMG_0276.JPG ( Size: 79.83k ) Number of downloads: 1305 si ca o comparatie, asa arata pe un Megane made in Turkiye IMG_0274.JPG ( Size: 62.28k ) Number of downloads: 1212 This post has been edited by blabla: 28 Oct 2006, 11:45 |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci
- 2 bucati
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
Știe cineva care sunt criteriile după care unele mașini vin cu aceste conducte montate din fabrică, chiar și în modul acela neglijent?
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 11:18 |