Montare conducte aer cald
![]() ![]() ![]() |
Montare conducte aer cald
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
ba da...dar spre surprinderea mea am ramas cu comanda data de cateva saptamani..aproape 1 luna...si degeaba ca de fiecare data cand am trecut pe ei mi-au spus acelasi lucru...."ne pare rau dar comanda d-voastra ramane data,iar daca va procurati din alta parte aceste conducte nu este nici o problema...",iar la alt dealar mi-a spuc ca nu dau deocamdata la VC.Poate are cineva sa-mi dea un set...dau 150 ron pe el...daca e din buc. vin eu dupa ele ca doar e aproape bucale...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Te pomenesti ca o sa faca la fel cu conductele ca si cu butoanele cu impuls
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Conductele se fac de catre producator in transe. Adica dacia le zice: baieti, luna viitoare bagati la productie niste conducte.
Daca dacia nu da comanda, producatorul nu face. Probabil ca ati picat intr-o perioada de pauza. Sa fi fost in timpul si imediat dupa remont, cumva? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
willdog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 06 From: Pitesti ![]() |
cred ca da.....ca pe la jumatetea lui august am inceput sa caut eu acele conducte...deci e posibil cum zici tu.....dar mai astept....am comanda data ... deci nu-mi ramane decat sa asptept..
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
07/2006 - preference
- ag.o|o
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Ati auzit sa se poata comanda online piese pentru Logan. ma refer la piese ce tin de imbunatatiri ulterioare achizitionarii masinii.
Poate ar fi mai comod. De la mine la dealer sint vreo 15 km. Dus. |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
MD683 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 4 October 06 ![]() |
gata, imi vin conductele! multumesc IRONICK!
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 MPI / Februarie 2005 Apendicele cecal este "amigdala" abdomenului.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
La fel si in Craiova. Le-am comandat de vreo luna si nu vin nici moarte. Cica nu sunt pe stoc la Pitesti, cand vor aparea imi vor onora comanda. Niste imputiti.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
anunta-i ca nu se fac la pitesti... mint cu nerusinare
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Aha... lasa ca ma iau maine de ei.
Dar unde se fac? |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La Oradea
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
da? asta e aproape de mine.nu stiti unde, mai exact? poate ii fac sa "isi faca mila" de mine si sa dea niste seturi mai ieftin
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
Gata ! am dat si eu comanda, 140 RON conducte+imbracaminte, parca.Cica luni sau marti sa trec pe la ei(DEDEMAN BACAU).Aceiasi mirare la vazul codurilor si cica-s primul care cere asa ceva la ei.
This post has been edited by dan75: 6 Oct 2006, 09:20 |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
lovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
Pentru toti timisoreni care sunt interesati de o astfel de imbnatatire se gasesc la Ciclop. Mi-a spus pretul aproximativ 170 RON si ca le poate aduce in doua zile daca vreau. Am sa le comand si eu la salar.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
- TM24YDU
|
|
prody |
![]()
|
Din fericire mi le-a facut rost cineva de la Mioveni, asa ca ramane sa ma milogesc de taranii de la dealer doar pentru protectiile de aripa, din care intr-o luna nu a aparut pe stoc cica decat una de spate. Voi credeti asemenea aiureli?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
delfinu02 |
![]()
|
membru si atat Group: Members Posts: 48 Joined: 19 September 06 From: Pitesti ![]() |
salut,
Dsign, prin iunie iulie aveai o oferta pentru un set de conducte cu montaj inclus, Care este ultimul pret montaj inclus, asta daca mai ai asa ceva sau daca imi fac rost de conducte cat ma costa montajul? multam fain |
--------------------
Renault
Koleos
PRIVILEGE 4 X 4 175 cp
- B 25 FDP
|
|
dan75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 6 September 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(dan75 @ 6 Oct 2006, 10:18) Gata ! am dat si eu comanda, 140 RON conducte+imbracaminte, parca.Cica luni sau marti sa trec pe la ei(DEDEMAN BACAU).Aceiasi mirare la vazul codurilor si cica-s primul care cere asa ceva la ei. Bineinteles ca nu le-au adus dar in timp ce ma uitam la break aud ca mai nou berlinele ar veni cu incalzirea pasageri spate montata si... culmea doar pe modelele inferioare Ambition-ului.Asa o fi ? ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
power |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 7 February 05 From: Bucuresti ![]() |
credeti ca se pot monta conductele si pe solenza???
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
- B 41 VCI
|
|
florinkx |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 12 October 05 From: Bucuresti ![]() |
salut..... din data de 9 octombrie sunt posesorul unui logan dci laureat gri comete, care are montate conducte de aer cald pentru locurile spate.
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mai am un set de conducte, fara masca, le fac si montaj. cine le vrea, pm
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 440 Joined: 5 July 06 ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
dan75 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
- BC75---
|
|
florinkx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 12 October 05 From: Bucuresti ![]() |
o sa pun niste poze cat de curand pot. conductele sunt la fel ca cele montate de baietii de pe aici.
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
radioman |
![]()
|
Daca le pui astazi te cred , maine nu te mai cred , tocmai ma pregateam sa mi-le montez si eu , nu de alta dar ar putea crede lumea ca sunt din 2005 de cand e masina..
![]() This post has been edited by radioman: 13 Oct 2006, 13:48 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
florinkx |
![]()
|
nu am cum sa pun azi pozele....masina o tin undeva la curte pana imi fac casco. si sincer nu vad de ce as mintii....
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureat 1.5 DCI
2006
|
|
radioman |
![]()
|
Ok ,pana la urma , vorba romanului : never say never !
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Pentru cei care aveti deja montate conductele: spatiul de depozitare de sub bordul Prestige intra peste masca de conducte? Sau functioneaza el ca o masca?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.560 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
El insusi este si masca pentru conducte si spatiu de depozitare.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 10:36 |