reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
strem |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|||
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(wanderer @ 30 Oct 2008, 16:52) reglajul lombar a fost scos si de la Laureate, si de la Prestige, fie el pentru Logan sau Sandero. Toate masinile care vin acum de pe banda vin fara acest reglaj. Confirm si eu cele spuse aici, am ridicat ieri logan laureate ph2 si nu are, am si o brosura de la dealer dar nu mai stiu cind am luat-o, in care se pomenea de acest reglaj si m-am pomenit fara... ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
S-o stapanesti sanatos si fara nici un fel de evenimente neplacute.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
edy7777 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 28 July 08 ![]() |
Am luat un laureate ph 2 in noiembrie 2008 si n-am reglaj lombar.Insa acum la aproape 9000 km face figuri reglajul spatarului.Se misca singur in spate vreo 1-2 cm dupa ce merg cam o ora pe drumuri denivelate.Incepe sa devina enervat sa invirt rotita aia zilnic.Si isi da drumul asa incet incit iti dai seama in timp nu imediat deci nu stiu cum as putea convinge pe cineva in service fara o plimbare de vreo ora...
Ma bate gindul sa gasesc un scaun de la vreo masina k lumea care sa se potriveasca direct pe sinele alea |
--------------------
dacia
berlina
1996
|
|
edy7777 |
![]()
|
Am rezolvat problema cu reglajul scaunului,ca pe baza celor din service....
Am luat o cheie de 12 cu capat rotund,am taiat capatul normal,apoi am luat-o din strung ca sa intre in partea metalica unde intra centura de siguranta.Am polizat capatul rotund al cheii ca sa ocupe f putin spatiu sub rotita.Apoi am polizat si rotita de reglaj oleca in interior ca sa se poata fixa dopul de plastic exterior.In final am acoperit cheie cu banda neagra sa nu uzeze tapiteria si am fixat capatul rotund in capatul metalic ce intra in rotita de reglaj.Am pus rotita si gata.Sta fix,nu mai misca si abia daca se vede.Bineinteles ca inainte de tot am reglat scaunul.Din fericire e distanta mica intre rotita si kestia metalica unde prinzi centura This post has been edited by edy7777: 15 Feb 2009, 06:10 |
--------------------
dacia
berlina
1996
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul n-am priceput nimic. Poze n-ai?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
edy7777 |
![]()
|
Uite si poze la cererea publicului.Kestia aia neagra dintre reglaj si prinderea centurii e o keie de 12 acoperita cu banda
This post has been edited by edy7777: 15 Feb 2009, 21:09 Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 55.95k ) Number of downloads: 1217 Picture_002.jpg ( Size: 61.58k ) Number of downloads: 1349 |
--------------------
dacia
berlina
1996
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Dupa 3 ani jumate si 53000 km reglajul meu lombar a decis sa renunte la lupta cu cele 120 de kile ale mele, a facut poc si s-a dus in lumea celor drepti, acolo unde este si reglajul lombar de pe daciile actuale, bara stabilizatoare, consumul instantaneu si Dumnezeu mai stie ce.
Tot in acel loc s-a intalnit cu vanzarile actuale de autoturisme, precum si cu calitatea Dacia, disparuta dintre noi dupa o foarte scurta si chinuita existenta, fie-le tarana usoara. ![]() Sincer, ma mir ca a tinut asa mult... A mai inlocuit/reparat cineva de curand jucaria asta? Cat ajunge distractia? Sau sa ma duc sa-mi cumpar o pernuta lombara dintr-alea de se vand pe la piese auto si sa-mi vad linistit de viata mea? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Un reglaj lombar este destul de ieftin cumparat de la dealer. Daca imi amintesc bine este sub 10Euro.
This post has been edited by IRONICK: 28 Jun 2009, 18:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Serios? O sa ma duc sa intreb, poate cine stie? Din ce am citit pe aici eram descurajat de preturi...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
6001547731 - 15Euro (eu am vazut pret fara tva)
plasa cu cablu fara rozeta ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
GoGu |
![]()
|
Multumesc pentru cod. Chiar o sa merg sa intreb cat ma costa distractia, cu manopera cu tot. Plus, ca daca imi amintesc bine, era si promotia aia cu 25% discount la piese de origine (ca tot sunt in foame baietii...). Nu e mare gheseft, da' oricum...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
daescuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 February 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Nov 2008, 14:28) Eu as cere schimbarea lui, pe motiv de viciu ascuns nedepistat, care a condus la defectari repetate ale reperului respectiv. Am primit un nou reglaj lombar (doar reglajul, acelasi scaun), dar pe care, surpriza, l-am platit eu (inclusiv manopera). Raspunsul celor de la pitesti a fost ceva de genul: "acest reglaj lombar a fost schimbat de 3 ori. Chiar credeti ca a fost un defect de fabricatie". Tipul de la service (de treaba, saracul, ca nu este el de vina) mi-a aratat mailurile schimbate cu pitestiul (cu mine de fata) si efectiv nu a avut ce face. ... p.s. Asa ca urmatoarea masina sper sa nu mai fie renault, ca deja mi-a cam ajuns. |
--------------------
DACIA
Sandero
2013 1.2MPI
- TM55ALD "Sa conducem bine ......" e mai important.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(daescuc @ 10 Jul 2009, 11:57) l-am platit eu (inclusiv manopera) Cat a costat? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daescuc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 24 February 04 ![]() |
130 RON, inclusiv TVA
|
--------------------
DACIA
Sandero
2013 1.2MPI
- TM55ALD "Sa conducem bine ......" e mai important.
|
|
alex85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 August 09 ![]() |
Acel reglaj lombar este aproape imposibil de reparat de catre cineva, astazi am desfacut si eu scaunul, credeam ca o pot rezolva cu o sufa de frana de mana de bicicleta, dar , nimic. Deci, renuntati sa nu mai va obositi si voi degeaba, in plus ce am observat, daca tii scaunul cu reglajul lombar strans ataca buretele si intr-un final ne vor intra arcurile in spate, tocam de aceea cred ca e ata de proasta sufa aia , sa se rupa inainte sa se sstrice scaunul.
Ca sa va zic pe scurt cam de ce nu se poate schimba doar sufa, intr-un capat are un bump de plumb turnat dupa care e infasurata in sistemul de rotire, iar in celalalt un carlig care se agata de shletul scaunului. Pentru cine vrea sa incerce e destul de simplu, mai ai nevoie de ceva rabdare, ce scule am folosit: -surubelnita cu cap drept , -patent, -un set de imbusuri dinacelea in stea. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5dci 65cp 2006
- BZ 07 CMZ
|
|
c0rneliu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 23 September 09 ![]() |
achizitionat logan 2 laureat acu o saptamana si nu are reglaj lombar. pana la urma se poate pune la service (dealer) sau nu?
|
--------------------
dacia
logan 1.4mpi
laureat 2009
- tl 02 vyu
|
|
sergiu_q |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 December 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(c0rneliu @ 5 Oct 2009, 12:10) achizitionat logan 2 laureat acu o saptamana si nu are reglaj lombar. pana la urma se poate pune la service (dealer) sau nu? chiar ai chef sa patesti ca noi? mie imi scartaie de inebunesc . nu stiu ce dracu sa ii mai fac! mai bine fara decat cu scartaiala pe care o scoate cand ma misc in scaun |
--------------------
Dacia
Logan 2007 euro 4 ABS
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
Oare de ce la unii nu sunt probleme cu reglajul lombar?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alextudor |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 July 06 ![]() |
Poate nu-l tii la maximum?..desi asta ar fi culmea sa fie un criteriu sau o regula de folosire a reglajului..a nu se folosi la maximum!! Oi fi tu mai baftos,na. Lasand gluma la o parte,si mie mi-a cedat reglajul lombar,acum vreun an..si n-am decat 75kg..greutatea nu cred ca e importanta,mai degraba calitatea materialului folosit(zic eu).
LE: atunci poate te ridici de pe scaun in timp ce-l reglezi. la mine s-a rupt in timp ce-l reglam,insa eram sprijinit de scaun. This post has been edited by alextudor: 5 Oct 2009, 14:16 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6
- B 45 DYX Biban Șef...no comment
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu vb. doar de mine. L-am tinut reglat in toate modurile.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
boobybooby23 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 3 January 09 ![]() |
depinde ce faci pe acel scaun
![]() |
--------------------
Logan
LS0A
2005,stock
- nt 05 zac
|
|
c0rneliu |
![]()
|
Lasand la o parte toate incovenientele legate de calitatea materialului, intrebarea mea era daca se poate pune acest reglaj, sau trebuie schimbat scaunul si achizitionat scaun cu reglaj lombar inclus ?
multumesc |
--------------------
dacia
logan 1.4mpi
laureat 2009
- tl 02 vyu
|
|
c0rneliu |
![]()
|
... dar macar vreo pernuta lombara sau ceva de genul acesta se gaseste pe undeva ?
|
--------------------
dacia
logan 1.4mpi
laureat 2009
- tl 02 vyu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
sigur ai cautat pe net si nu ai gasit, si de aia ai intrebat aici...
http://www.ortoprofil.ro/dispozitive-pentr...rotund-harley-4 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
c0rneliu |
![]()
|
multumesc
|
--------------------
dacia
logan 1.4mpi
laureat 2009
- tl 02 vyu
|
|
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am tot citit de vreun an incoace prin diverse locuri de ruperea acestui reglaj si ma miram ca la mine n-au fost probleme.
Dar iata ca dupa 3 ani si 6 luni (si 52.000 km ca fapt divers) a cedat si la mine. Ieseam aseara de pe o straduta laturalnica pe Iuliu Maniu; am apucat sa fac dreapta sa ma incadrez pe banda si POC... Il tineam aproape de maxim(tot timpul, adica si in oras si afara, foarte rar umblam la el) si ma invatasem cu feelingul iar acum mi se pare putin ciudat..am impresia ca ma "scufund" in scaun dar probabil ca dupa 1-2 saptamani de mers asa, o sa ma invat. Daca pretul a ramas sub 150 ron cred ca o sa dau si eu o fuga la un service sa-l schimbe. De cacao oricum sa patesti d'astea cand dai totusi aproape 11.000 euro pe masina. |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
azi a murit reglajul si la mine!aproape 50k!
![]() ma obisnuisem cu el...o sa imi lipseasca! clar nu il voi inlocuii........daca cei de la dacia au renuntat la el au stiut de ce! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
pepyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 17 June 07 ![]() |
R.I.P drag reglaj lombar.
dar am inteles de la un prieten care a avut aceeasi problema ca merge reparat si nu cu un efort foarte mare. zilele urmatoare voi incerca marea cu degetul. ![]() |
--------------------
Dacia
logan
2007 laureate
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
daca reusesti ceva sa vii si cu detalii aici.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:21 |