reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
![]() ![]() ![]() |
reglaj lombar scaun sofer stricat, s-a stricat
i_dondea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa faci o reclamatie la ANPC (OPC) prin care sa precizezi ca Dacia iti refuza acordarea garantiei la produs, asa cum rezulta din contractul de garantie si ca invoca niste norme interne care tie nu iti sunt opozabile din moment ce nu ai semnat ca esti de acord pentru ele si in plus si refuza comunicarea catre partenerul cotnractual.
De asemenea sa scrii in reclamatie ca Dacia are clauze abuzive la contractul de garantie caci profitand de pozitia de forta pe care o are in contract refuza executarea obligatiilor pe care si le-a asumat si conditioneaza executarea obligatiilor de indeplinirea unor conditii pe car nu ti le-au comunicat la semnarea cotnractului si nici macar ulterior. Si nu uita la sfarsitul scrisorii ca ceri sprijinul OPC-ului ca sa oblige dacia sa-si onoreze obligatiile pe care si le-a asumat prin cotnract Ia fa o scrisorica... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
i_dondea |
![]()
|
multumesc klaus ptr sfaturi..acum ma pun cu burta pe taste si mai scriu niste mail-uri,ceva telef.....fac ca pensionarii aia reclamangii,dar poate rezolv ceva...Sa auzim de bine
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am trimis eu mail la VC pt acest suport lombar si am cerut sa mi se zica articolul care exclude piesa, si mi s-a dat asta :
" Piesele si componentele urmatoare: anvelope, jenta, tapiterie, garnisaje textile ale panourilor de usi, plansa de bord, areatoare, capace roti, comenzi manuale ale tabloului de bord, comenzi manuale ale usilor si geamurilor, scrumiere, bateria de acumulatori, baterii telecomanda deschidere usi, delenta, amortizorul de zgomot, mocheta si covorase" Unde se incadreaza ca eu tot nu ma prind? |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
in scrisoarea catre anpc se potriveste perfect.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
Acel reglaj lombar nu poate fi reparat , ci doar inlocuit .
a vazut cineva indeaproape asa ceva . daca s-a rupt cablul care realizeaza reglajul lombar ,trebuie inlocuit tot, nu poate fi inlocuit doar cablul . asa ca e bine sa urmariti in perioada de garantie acest lucru, nu dupa pentru ca e posibil sa va coste ceva banuti reparatia . |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
i_dondea |
![]()
|
sa zicem ca ar intra la tapiterie,desi eu in mintea mea ingusta ma gandesc ca tapiteria e carpa de pe sacune ,nu si armatura sau scheletul din care e facut scaunul..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ieri am trimis mail la VC sa-mi explice si mie cum e cu tapiteria si cu un mecanism si le-am dat ragaz pana vineri sa imi rezolve problema, adica sa accepte reparatia altfel depun plangere la OPC. Azi am fost sunat de VC si mi s-a zis ca ei nu pot trece toate reperele pe lista aia si ca alea sunt generalizari (art 3 alin 11 din contract) si ca exact piesele sunt numai in format electronic la service-uri. Am rugat-o sa-mi zica ea in ce generalizare intra suportul lombar si deja a inceput sa o dea la intors si in balbaiala, si o tinea ca asta e raspunsul lor si isi mentin parerea si sa depun plangere la OPC ca e dreptul meu. Ca rezultat am depus azi plangere online (sper sa fie ceva de capul ei, daca nu intr-o saptamana depun si scris frumos la sediu) si asteptam sa vedem rezolvarea.
This post has been edited by cataline: 13 May 2008, 13:08 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Si eu am avut azi o contra la vocea clientului si maine voi depune plangere online la OPC cu toate faptele si documentele scanate pe care le am.
Mie pana acum mi-au schimbat mai multe piese la scaun si acesta tot are joc. Si azi mi-au raspuns ca el are joc deoarece eu il folosesc la positia cea mai de jos si din aceasta cauza se formeaza jocul. Deci e normal cica. Atunci daca e normal si eu ma voi adresa OPC-ului si daca nu reusesc nici cu ei ii dau in judecata deoarece nu e chiar asa de scump si efectiv mi-au mancat zilele. cataline te rog sa mai postezi ceva noutati in legatura cu problema deoarece amandoi suntem in aceiasi situatie. P.S: Cei de la departamentul tehnic vocea clientului au spus ca daca eu am facut constatare acum 2 saptamani la service si nu am vrut sa mi se faca dosar de garantie costatatea a expirat. ZICI CA E IAURT SI EXPIRA DUPA 2 SAPTAMANI. Si daca intre timp scaunul s-a reparat singur --ASTA MI-AU MAI SPUS--efectiv mi-au insultat inteligenta. Traim in tara tuturor posibilitatilor RUSINE DACIA |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
i_dondea |
![]()
|
Am depus si eu vineri plangere la ANPC...pana acum nici un raspuns...Mai astept.....oricum , masina a iesit din garantie pe 12.05
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
i_dondea |
![]()
|
A trecut 1 sapt decand am depus plangere cu privire la reglajul lombar ,catre |ANPC...a mai facut cineva astfel de demersuri,asa mult dureaza?
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
RSV |
![]()
|
eu luni depun plangere la OPC
|
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
i_dondea |
![]()
|
Am primit si eu acest raspuns de la ANPC...
Sesizarea dumneavoastra depusa online a fost înaintata astazi spre stiinta catre Oficiul pentru Protectia Consumatorilor Arges. Va rugam sa luati legatura cu acestia in vederea completarii documentatiei necesare investigatiei daca doriti sa primiti un raspuns la aspectele semnalate si indeplinirea pretentiilor materiale ridicate. Altfel, petitia dumneavoastra va fi tratata ca o sesizare si investigata in functie de incarcarea Oficiului, fara a vi se comunica rezultatul investigatiei. Va reamintim ca petitia dumneavoastra se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, după caz. Pentru mai multe informații va rugam sa consultati pagina noastra despre reclamatii: http://www.anpc.ro/ro/?page_id=10 Adresele de contact ale Oficiilor pentru Protectia Consumatorilor sunt disponibile la pagina http://www.anpc.ro/ro/?page_id=11 Va rugam NU RASPUNDETI la acest email si nu trimiteti alte mesaje pe aceasta adresa. Va multumim! Irina Ciausu Consilier |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa... pai bine nene ai timp de emailuri? De ce nu te-ai dus personal cu teancu' de acte?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
Daca vreti sa faceti un copil cu sotia/prietena si nu va descurcati, imi trimiteti un mail.
Voi stati linistiti in cur in fata calculatorului, ca de restul ma ocup eu. Bineinteles, veti fi indiscutabil tatal copilului. In acte. In realitate... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
cataline |
![]()
|
Am primit si eu nebunia aia de email de la ANPC Arges. Super tare. Ca urmare m-am dus azi la ANPC Bucuresti si am depus plangere. Acum astept 30 zile rezolvarea. Mare minune ar fi sa se rezolve ceva.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
RSV |
![]()
|
Eu nu mai depun la ANPC si ii dau in judecata pe civil.
Cer daune cat intreaga valoare a masinii noi. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
cataline |
![]()
|
Bravo, cand o sa depui la judecatorie sa ne zici si noua cum ai facut ca poate mai urmeaza cineva sfatul tau.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
RSV |
![]()
|
Am un bun prieten avocat si cu el voi face treaba.
Tot el are acum proces pe rol pentru neplata taxei de prima inmatriculare. Sper sa ma ajute. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pacat ca userii router si contador nu au mai apucat sa ne spuna asta...
Dar niciodata nu e prea tarziu... ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
i_dondea |
![]()
|
![]() 23 May 2008, 15:15: Azi am fost la IPSO,a venit unu gras si mustacios la receptie caroserie...si zic..".Am venit si eu trimis de cei de la VC in urma sesizarii facute."..stia grasul dinainte ca nu a comentat...a iesit ca un catel dupa mine afara...s-a facut ca se uita la scaun,mi=-a completat o comanda cu plasa lombara si mi-a spus ca atunci cand ii vine piesa ma suna sa vin s ao inlocuiasca ,fara programare fara nimic...CIUDAT..,in urma sesizarii catre OC sa se fi miscat ei asa...mai ales ca masina a iesit si din garantie...astept sa ma sune sa vedem ce va urma ![]() This post has been edited by i_dondea: 23 May 2008, 15:15 |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
cataline |
![]()
|
Mai mult ca sigur e din cauza reclamatiei. Macar asa sa se destepte cei de la Dacia si sa nu mai faca nazuri. Eu inca mai astept rezultatul reclamatiei.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
cataline |
![]()
|
De maine sunt si eu asteptat in service sa inlocuiesc lombarul. D-na de la Dacia care m-a sunat a zis ca se inlocuieste din cauza unei sesizari de la ANPC Arges.
![]() |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dar mai are cineva lombarul functional?
Al meu e dus de juma' de an.Acum am observat ca nu mai coboara scaunul la pozitia pana la care o facea pana acum. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
hammer |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
A cedat si la mine reglajul lombar, la un an de utilizare si 19000 km. O accelerare mai brusca, un sofer de aproape un chintal - adica eu, si mecanismul a cedat brusc:-) M-am programat in service, nu cred sa fie probleme, in afara ca fac 150 km pentru asta.
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
La mine a cedat de două ori. Sper să-mi fac timp să mă duc în service. Treaba durează 15 min.
Problema apare și din cauza mea - sunt la cură. ![]() This post has been edited by Lostboy: 29 May 2008, 09:50 |
--------------------
.
.
.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dar ce va invinovatiti atat. Ca doar astia de la dacia stiau ca fac masina pentru oameni maturi nu pentru elevii din clasele 1-4.
This post has been edited by Arhimede: 29 May 2008, 12:48 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
cataline |
![]()
|
Gata, inlocuit reglajul lombar pe garantie extinsa. Cei de la AMG unde am fost s-au purtat f frumos, totul elegant
![]() La mine a fost rupt melcul ala amarat. Materialul e o chestie gen aliaj "nushdecare" dar casabil si normal sa se "rupa". Cred ca cei de la Dacia trebuie sa regandeasca modul de construire si sa faca din otel capsat cumva de firul de otel de acolo. Ieri am fost sunat si de cineva de la ANPC Arges sa ma intrebe daca am rezolvat cu lombarul si azi iar ca sa-i confirm dupa drumul la service. Bafta si nu renuntati, apelati cu incredere la ANPC. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
i_dondea |
![]()
|
La mine au trecut deja 2 sapt si nimic,am mers la IPSO,au facut dosarul ptr piesa dar cica nu a venit piesa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
1.6 l AMBITION - 2005.05
- CT 09 ARG
|
|
RSV |
![]()
|
Azi am invins sistemul.
Dupa doua interventii la scaun in care mi s-au inlocuit sanierele si perna sezut am reusit sa mi se inlocuiasca intreg scaunul. Efectiv am fost la service si era un nou scaun pregatit pentru mine care a fost prins in cele 4 suruburi si gata. Scaunul vine pe bucati si cel putin al meu de laureate are 24 de repere. Lacatusul l-a asamblat destul de ok si dupa ce mi l-a montat nu mai are joc deloc. |
--------------------
Logan 2011
---------------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:20 |