Noul Fiat Albea
![]() ![]() ![]() |
Noul Fiat Albea
octav_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|||
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Scuze, 350 RON.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu pe site-ul dacia.ro nu vad ca s-au ieftinit fata de acum o saptamana. (30.05.2006 16:19)
O fi fost vreo greseala corectata intre timp? ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Verific destul de des preturile pe site-ul oficial Dacia. Vreau sa-mi aiu un Ambition, insa nu-s hotarat daca sa fie pe benzina sau motorina. Crede-ma ca stiu ce spun cand afirm ca au ieftenit Logan-ul.
Faza nostima e ca, la afisare "Lista preturi" sunt noile preturi, insa, la "Calculator rate" se calculeaza tot cu cele vechi. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
Revin. Au actualizat si la Calculator Finantare. Ieri inca era afisata valoarea de 34.326 RON ptr varianta Ambition pe motorina, respectiv 31.430 RON ptr varianta Ambition pe benzina, iar azi sunt noile preturi: 33.976, respectiv 31.080.
E valabil la toate variantele. Oare mai scade un pic ca sa nu ne mai gandim la Albea? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu... nu cumva s-a modificat doar pretul in lei datorita schimbarii de curs? In euro eu nu vad nici o modificare. Ambiance este 6280 scumpindu-se ultima oara cu 30e de cand cu "pachetul de siguranta obligatoriu".
Nu uita ca la dacia si renault cursul e cel de luni stabilit pt marti, valabil 7 zile. This post has been edited by bonzai: 31 May 2006, 15:40 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta cred si eu ca este. Preturile in euro sunt aceleasi de ceva saptamani.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(dragos.avramescu @ 28 May 2006, 19:18) @argon Pai pe principiul tau, de ce sa nu mai punem INCA 20 % si sa luam altceva dintr-o clasa superioara ? ca 20% nu e cine stie ce... Exact , uite un om care a pus punctul pe i . Hai sa mai punem niste bani si sa luam o masina mai naspa , din dorinta de a fi straina . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Sa nu va suparati, dar nu-mi place deloc Albea ! Masinile italiene au un feeling aparte, chiar si cele mai vechi, dar asta parca ... nu stiu, dar ... m-am dat cu ea, dar, ... parca ii lipseste ceva si la interior si la exterior, cam ca nuca-n perete pe langa alelalte din showroom, parca prea mare compromisul pentru un pret asa mic ...
Nu tin neaparat la masina noastra nationala (desi numai "nationala" nu mai e), dar Albea nu poate concura cu Loganul, chiar daca francezii duc o politica financiara demna de tot dispretul ! |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate nu am citit eu cu atenție... Din ce punct de vedere nu poate concura Albea cu Loganul??
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
dpdv al look-ului ... dar e optiunea fiecaruia ... de dotari n-as discuta ca se pot naste si mai multe controverse ... ca tot se vorbi p-aicea de Logan .
Sau poate nu e vorba de nici un fel de concurenta intre cele doua ... This post has been edited by mao: 3 Jun 2006, 18:43 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca asta e tare. Sa fim seriosi, pentru un cumparator care are 10000E cat crezi tu ca va conta look-ul?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.110 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sau mai bine zis:
Crezi ca isi permite sa conteze look-ul? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
chiar asa de scump e sa-i dai masinii un aspect modern, placut ?!?! chiar trebuie sa apelezi la o casa de design scumpa ca sa obtii asa ceva ? Clio, Peugeot, Citroen... astia platesc asa mult pentru aspectul lor ? Albea e o masina urata, mult prea simpla, invechita, fara sentiment !
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Da, domnilor, pentru mine (care am 10.000EUR, desi nu este un post de lauda), conteaza look-ul !!! Nu vreau look de S-Klasse, dar e prea inalta si prea ingusta, da impresia ca daca o sufla vantul mai tare din lateral, se duce de-a berbeleacul, scuze ... inca o data "nu stiu altii cum sunt" (vorba lui I. Creanga) dar pentru mine conteaza look-ul ... si parca e prea "adunata" (ingustata, ca nu stiu cum sa-i zic) la spate.
Pe bune, pentru voi, daca e de 10.000 de EUR, nu mai am voie sa am nici o parere ? Domnilor, haideti sa incheiem perioada mentalitatii de tip "Dacia 1300", da ? Va rog eu frumos ! Dacia 1300 a fost o masina super, la vremea ei, dar A FOST !!! Eu am niste pretentii ceva mai mari de la o masina de 10.000 EUR, asta e ... @eminescu0: mersi pentru parere, ma gandeam ca dau de Gica-Contra pe aici ... Sanatate This post has been edited by mao: 6 Jun 2006, 22:49 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Faptul ca este inalta ii confera un avantaj pe drumurile din Romania. Daca ai o masina stabila si joasa e f usor sa-i spargi baia sau sa-i agheti esapamentul cand mergi pe drumuri neasfaltate.
Asta e , ce sa-i faci, cu look de masina sport nu te poti descurca pe drumurile din Romania. Poate ai observat ca Loganul este destul de sus. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
hai ca deja m-am plictisit auzind ideea asta cum ca e bine ca masina sa fie inalta... inalta inalta, da nici chiar asa. sunt atatea masini din clasele superiare cu garda la sol mica, masini tunate, si rezista. in fond, nu ma deranjeaza atat faptul ca e inalta, cat faptul ca nu e asezata cum trebuie pe roti, nu le imbraca frumos, nu are niste forme care sa-mi inspire robustete si siguranta, arata mult prea frava si sunt n-spe masini despre care pot spune acelasi lucru, incepand cu noul clio si cam toate masinile de clasa mica.
in plus, masinile astea arata per-ansamblu ca niste jucarii, ca niste masinute din desenele animate... de-alea care vorbesc si canta si ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Daaa, se pare nu mi se citeste tot postul ... am spus "prea inalta si prea ingusta", nu am nimic impotriva faptului ca e inalta, dar, inca o data, eminescu0 m-a scos din problema, asa e, nu sta bine pe roti ... ma rog, asa cum m-am gasit eu care sa fiu contra, asa trebuie sa existe cineva care sa ma contrazica si pe mine ... luati-va fratilor Albea .. ce sa mai zic ... aaa, si Loganul, este si el inalt dar arata a masina totusi ... parerea mea ...
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Trebuie sa ma alatur si eu de partea unor oameni, intr-adevar Albea si Logan, ambele sunt masini care ies in evidenta prin inaltimea lor. Si Hummer e inalt, dar Albea si Logan sunt prea inguste pt inaltimea lor... E adevarat ca in Romania ne trebuie tancuri pt a merge prin gropile care exista la tot pasul, dar uitati-va la Skoda Octavia (1 sau 2) la cele care au pachet de drumuri grele... au garda un pic mai mare, dar isi pastreaza forma de masina intreaga si solida.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
De remarcat
![]() QUOTE(Manual Fiat Albea) Pe cât posibil, evitati parcarea vehiculului sub copaci; substantele rasinoase pe care le secreta; unele specii de copaci pot deteriora finisajul si duce la cresterea posibilitatii de formare a ruginii. IMPORTANT Excrementele pasarilor trebuie spalate imediat si foarte atent întrucât aciditatea lor are un efect foarte coroziv. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pune un scan, sa vada si necredinciosii
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la Logan si multe alte masini e la fel, ce mare lucru?
|
--------------------
Dacia Logan
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cred ca s-a discutat prea mult pe tema asta.fiat albeea vs logan.hai sa ne oferim cativa voluntari,din forum si sa facem test drive la fiat albeea.apoi putem sa comentam mai bine.
afirmatii ce tin de designul masinii nu cred ca sunt fondate deoarece notiunea de "frumos"este foarte subiectiva.mai ales cand vorbim de masini ieftine(noi). sincer din cate am vazut pe sosea(albeea) nu mi se par masini rele.poate doar o alternativa mai scumpa a loganului de 1.4. eu unul nu prea agreez motoarele mici.nu ma intereseaza consumul.daca era motor de 1.8 la logan luam.daca as fi avut bani mai multi poate luam o masina mult mai puternica(pe benzina). si sa revin la ideea despre fiat albeea: cine vrea sa faca test drive?hai sa ne adunam 2 - 3 oameni si sa facem lucrul asta.e cam neinspirat sa faci comentarii pe tema unui automobil pe care nu l-ai condus.momentan daca as avea bani cash tot logan as lua.sa vad si dupa test drive la fiat. This post has been edited by han_1.6 mpi: 21 Jun 2006, 08:04 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Am facut o plimbare cu un Albea nou de 1.4 al unui tip care a trecut pe la mine pe la servici zilele trecute. Motorul se pare ca nu este asa de vioi ca cel de 1240 16v pe care l-au avut in trecut, dar masina este gandita pentru consum, nu pentru sportivitate... exact ca Loganul. Scaunele sunt comode, si, in general, arata clar mai bine ca Dacia. Deci, la achizitie, masina isi merita diferenta de pret fata de Logan, asta e clar, dar din cate am inteles, la revizia aia mare cand schimbi curelele si galetii, trebuie sa lasi vreo 3000 RON in service, asta la motorul 1.2, la asta nou cine stie cat.
Concluzie : cine isi permite sa scoata mai multi bani din buzunar, comparativ cu Loganul, pentru revizii si piese de schimb, sa-si ia Albea, se merita. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: Cine tia zis tie de 3000RON
![]() ![]() PAi nici la un Megane/Golf etc. nu e atat o revizie. Ce e Mercedes? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-a zis un tip care avea o Albea la firma.Daca citeai mai atent vedeai ca nu e vorba de o revizie oarecare, ci de o revizie mai deosebita. Pentru tine am cautat pe net, si uite ce am gasit! Lectura placuta!
http://fiat.masini.ro/forum/viewtopic.php?t=10316 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
St |
![]()
|
Mersi. Dar pe topicul ala e vorba de 3000Ron la 120000 , si cea de 60000 cred ca ajunge la 2000Ron.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
gargamel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 26 June 06 ![]() |
Logan latime=1740 destul de lata, compenseaza pentru inaltime!
|
--------------------
persu
streamline
1923
- 1-B-412 474
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Daca Albea este inalta si "ingusta", Kalos Sedan cum poate si considerat?Noul motor de 1.4 e excelent, gindit economic, 8v, greutate incredibila, doar 70kg si am o vaga banuiala ca are lant de distributie.De cind a primit motorul asta, Albea poate fi luata in considerare destul de serios. Decit Aygo/107/C1 care sint wc pe roti, cred ca poti sa te lafai in albea linistit.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 08:42 |