Noul Fiat Albea
![]() ![]() ![]() |
Noul Fiat Albea
prody |
![]()
|
||
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Astept... Oricum, tat are abia 15000 km si un an, problema e ca o sa vina al doilea an si el nu face 60000 in nici un caz pana atunci.
Cat despre motor... Cred ca mult mai incitant ar fi fost sa puna 1.4 16v, nu 1.4 8v(care este totusi un motor destul de vechi din cate stiu eu, sper totusi sa ma insel), si sa aduca 1.3 Multijet-75Cp. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Motorul 1,4 8v a aparut odata cu Grande Punto in 2005 si este mai nou decat cel de 1,4 16v.
Motorul de 8V este conceput pentru economie, si este dupa datele tehnice cel mai economic benzinar de 1,4 de pe piata. |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@gdm- cit consuma motorul de1,4 8v? dar cel cu 16v te rog.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Motorul de 1,4 16v nu e pe Albea.
Pt cel cu 8V: Consumption In the city 8.2 l/100 km Out of city 5.0 l/100 km Average consumption 6.2 l/100 km (ECE) |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
Am si eu o curiozitate,care stie cum merge FIAT albea asta,ca am un prieten care o zis ca a prins in 1-2 km 200km/h,plus ca are scartzait de roti in 1a a2a a3a,motor de 1,2 nu stiu cati cp are ...dar oricum a zis ca la o liniutza nu se compara cu loganu de 1,6.Nu am incercat...ca nu aveam benzina
![]() |
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
ala chiar traieste din minciuna.cu scartaitu-l mai zic,dar cu 200kph in 1-2 km.......(poate in panta,cu portbagajul deschis si cu vant in spate)
hai sa va zic ca lucrez zilnic cu albea(reprezentanta) iti da standard:airbag sofer,COMP BORD,VOLAN REGLABIL,SCAUN REGL INALT,DESCH PORTBAGAJ SI REZERVOR DIN INTERIOR,GEAMURI ELECTRICE FATA,AER CONDITIONAT,+ALTE SISTEME:follow me home,antiincendiu.... ce nu-mi place la ea este ca arata la fel de disproportionala ca lgn si nu poti pune geamuri el si pe spate. bordul nou este super.loganul nici nu sufla la design si echipare. o albea cu dotarile de mai sus costa pe la 9000 e DDP.si vine tocmai de la turci.daca se fabrica in romania? ![]() |
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu sufla albea in fata loganului. loganu e cel mai tare. albea e un ra*at de masina. si fabia si 206 si symbolu' si corsa si astra si 107 si meganu' is neste cazaturi pe langa logan. neste caricaturi nereusite. nici nu se compara cu minunatia asta de logan.
P.S ultima veste: irinel columbeanu i-a promis monicai gabor ca-i ia logan Dci ambition, daca ia bacu' cu medie peste 8. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intreruperea automata a alimentarii motorului cu carburant(scuzati cacofonia) in caz de accident.
La asta cred ca se refera, cred ca are si Loganul. Oricum sunt aproape sigur ca are Megane. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eheee, treaba aia o are si DSN-ul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
si standard cat costa cu tva
This post has been edited by maidanezu: 29 Jun 2006, 10:31 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
St |
![]()
|
Putin peste 8000.
Dar nu merita sa cumperi versiunea standard, mai bine iei Logan Ambition la BAnii aia. This post has been edited by St: 30 Jun 2006, 08:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu nu inteleg utilitatea sistemului Follow Me Home, asta e chiar un moft inutil. Sa fim seriosi, si in creierul muntilor daca stai, oare aprinzi farurile din telecomanda ca sa iti lumineze calea, astia de lanterne n-au auzit?
Mult mai utila parea, in locul sistemului asta, telecomanda pentru deschis / inchis usile, care se ofera optional pentru 124 euro, Follow Me Home este clar un moft care trebuia trecut pe lista de optionale. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E absolut o chestie de scos ochii.....daca eu nu pot parca masina in asa fel sa-mi lumineze calea,la ce bun sistemul asta?
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Dar exista masini care sufla in fata Loganului? Nu cred mai ales la ce fete fac aia din vw si audi cand sunt depasiti...Oricum citatul din care am cules si eu aceasta observatie reprezinta esenta soferului de Logan cu varsta pana in 35 de ani.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
noul Fiat Albea este o masina corecta din toate punctele de vedere si un concurent serios pentru logan
![]() este construita cu bun simt si are tot ceea ce trebuie. pacat ca este Fiat. |
--------------------
/
/
/
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Totusi pe piata mondiala Fiat este un nume, este drept mai sarac, insa Dacia lipseste cu desavarstie.Probabil de aceea in Vest nu se vinde sub titulatura Dacia ci Renault.
Probabil ca remarca de mai sus s-ar fi aplicat si Loganului , daca nu era vandut drept Renault : " Masina este buna , pacat ca e Dacia " |
--------------------
None
None
N/A
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@LemonDemon
ce vrei domne' ? fiecare conduce cum vrea. exista si dacii berline 1310 care merg cu 140 pe sosele.ce daca ai mertz inseamna ca nimeni nu trebuie sa te depaseasca? poti sa conduci incet orice masina.sau mai repejor.ieri am fost depasit de unu cu bmw pentru simplul motiv ca eram in fata lui....cu loganul.mentionez ca eram in localitate( ![]() fiat albeea arata bine.personal mie imi place mai mult logan.e mai "masiva". ia spune Franta din ce zona a lumii face parte? http://www.dacia-logan.fr/intro/index.html |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
albea dispune si de un multijet,dar asta in TURCIA,iar in tara,se afla un model pe la buc. la reprezentanta.
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
St |
![]()
|
L-ai vazut tu cu ochii tai?
Nu cred asta, ce motiv ar avea sa aduca o astfel de masina daca nu se importa masini cu motorul 1.3 Multijet? Asa ca sa se afle in treaba? This post has been edited by St: 1 Jul 2006, 16:48 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
klaus |
![]()
|
Se pare ca domnul albea are intr-adevar multijet in turcia.
Ia vedeti la http://www.fiat.com.tr/albea_teknik.htm sau http://www.fiat.com.tr/albea_fiyat.htm |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
prody |
![]()
|
Albea are motorizari multijet in foarte multe tari, mai putin Romania, unde datorita Loganului s-au gandit sa ofere cea mai ieftina motorizare, o gandire sanatoasa zic eu !
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Chrome |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 October 05 ![]() |
Mama cate motoare are disponibile Albea la turci
![]() Cu fiabilitatea cum sta, cunoasteti? |
-------------------- Renault Symbol 1.5 dCi 2005
Ford Focus 1.6 tdci 2007 |
|
St |
![]()
|
@prody
DE ce sanatoasa mai? Cine are bani si vrea Diesel isi cumpara masina la 11-11.5 mii E, cine nu are bani sau/si nu-i trebuie diesel isi ia 1.4 Fire. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
prody |
![]()
|
Ai destule alegeri multijet la 11000 - 11500 euro din gama Fiat, daca esti fan al brandului.
Ei au facut un studiu de piata cred, si au ajuns la concluzia ca nu se merita sa aduci Albea multijet in Romania. Nu este un lucru onorabil pentru Fiat, dar asta e. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au adaptat perfect principiului romanului cre nu cumpara Logan ca "este in jur de 10.000 euro", desi el vrea benzina caci "diesel e pentru tractoare". Daca aduceau multijetul pe Albea se uita romanul ca un Albea este minim 8500 maxim 11000 si il cumparau mai putini.
Nici asa nu stiu cati il vor cumpara, dar cu siguranta ca Albea are piata ei in Romania. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
St |
![]()
|
De ccumparat se cumpara, cel putin pana acum s-a cumparat destul de mult petru Fiat, care nu are o buna imagine in Ro.
De exemplu acum un an cand si-au luat ai mei nu cred ca am reusit sa vad 4 masini diferite in Targoviste. Acum sunt destul de dese, daca mergi 1-2 km pe o sosea mai circulata e imposibil sa nu vezi cel putin 1-2 masini. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
au dat la televizor ca a fost vanduta a 1000 masina fiat albea
This post has been edited by maidanezu: 2 Jul 2006, 21:20 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 15:04 |