Noul Fiat Albea
![]() ![]() ![]() |
Noul Fiat Albea
AlexC |
![]()
|
||
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da il aratau pe un domn care tot ziceau ca e al 1000 client care a cumparat masina asta era lipit si pe parbriz mare 1000 masina
This post has been edited by salutcalin2002: 3 Jul 2006, 00:59 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Cred ca se refera la 1000 de Albea din astea noi, modelul cu face lift si motor de 1,4.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Da...este cam ciudat cu Albea nr. 1000, nu e prea clar. O fi a mia masina pe anul asta, nu neaparat al 1000-lea Albea facelift.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
putina istorie despre albeea. Dupa cum stiti albeea este varianta sedan a hatch-ului palio , asa numitul automobil mondial al firmei fiat, lansat in 1996. ei.. conform autocatalogului ams din 1998 cica palio (deci si albeea) are platforma tehnica al lui fiat uno, care a fost lansat in .. 1984. go figure..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu vorbeam despre fiatul asta nou cu facelift ,acum e clar??/
This post has been edited by salutcalin2002: 4 Jul 2006, 04:14 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@aphophis
VEzi ca aici e o coincidenta de nume. Palio este versiunea break a hatchului si albea este viitoarea generatie de palio, care nu prea cred sa fie pe aceeasi platforma. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
@gdm- la Promotor au zis despre motorul de 1,4 ca are consumul mixt 6,9.Este adevarat s-au spus multe gogomonii in timp la aceasta emisiune.Nu te contrazic( nu pot sa intru pi site-ul Fiat i-mi da eroare) am scris doar ce s-a zis in aceasta emisiune.Ca rar o sa consumi ca in carte(la orice masina) este alta problema.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
gdm |
![]()
|
Uite ce scrie pe
link la motorul de 1,4 Consumption In the city 8.2 l/100 km Out of city 5.0 l/100 km Average consumption 6.2 l/100 km (ECE) |
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
aphophis |
![]()
|
@St
fiat palio.A existat si un break, care tot palio se numea (weekend) , derivat din palio hatch. Care palio a suferit doar facelifturi de la lansare (interioare si exterioare) , nu si schimbare de generatie. Deci... platforma tehnica pana la urma e veche de tot (corespunzatoare lui fiat uno) |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
gdm |
![]()
|
Asa poti zice ca si Golf5 e pe platforma tehnica cu Golf1. Si care-i problema?
Albea 1,4 8v are motorul scos in 2005 odata cu grande Punto. E de apreciat ca Fiat si-a dotat masina pt pietele emergente cu cel mai nou motor al lor. |
--------------------
Dacia 1410
|
|
aphophis |
![]()
|
motorul ala nu e nou. Are ceva ani la activ din cate stiu eu. Cat despre comparatia cu golf1, acolo a fost schimb de generatii (inclusiv solutii tehnice), nu doar facelifturi interioare si exterioare.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
gdm |
![]()
|
Motorul de 1,4 8v de pe Albea e scos odata cu Grande Punto in 2005.
vezi la link la performance si apoi petrol engines Un motor intr-adevar vechi e cel de pe Logan de 1,4 si 1,6 benzina. ![]() This post has been edited by cmandrei: 4 Jul 2006, 13:58 |
--------------------
Dacia 1410
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
nou nou dar are 77 de cai , pai reno are de 98, ei scot ACUM un motor cu 2 cai mai mult decat un motor " vechi " dupa cum spui tu, ce mare inginerie e asta , cu ce-ti ajuta ca e proectat acum o luna ???
aa , si am uitat are si 1 Nm peste ala : vechi" uauuu This post has been edited by paul_s: 4 Jul 2006, 12:14 |
--------------------
.
.
.
- .
|
|
St |
![]()
|
Pai da, dar motorul de pe Fiat are 8V, ia vezi tu cat are motorul reno are 16v.
Daca tu crezi ca la un motor se poate aprecia doar puterea si cuplul....... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
andreip |
![]()
|
spiderman Group: Members Posts: 94 Joined: 1 February 05 ![]() |
Nu cred ca esti bine informat. Renault are 98 CP din 1.4 16v, Fiat are 77 CP din 1.4 8v. Poate consumul mai mic decat al motorului Renault 1.4 8v e un avantaj al faptului ca e proiectat luna trecuta. Si poate mai sunt altele pe care nu le stim.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Motorul 1.4 8v Fire de la Fiat este un motor nou si cu randament imbunatatit. Are raport de compresie de 11,1:1 (fata de 9,5:1 cat are Logan), ceea ce duce la un consum scazut de 6.2 l/100km (6.8 l/100km la Logan).
Deci tehnologie noua nu inseamna neaparat putere mare. In cazul asta inseamna consum mic de combustibil. This post has been edited by diesel_power: 5 Jul 2006, 08:02 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(aphophis @ 4 Jul 2006, 02:44) putina istorie despre albeea. Dupa cum stiti albeea este varianta sedan a hatch-ului palio , asa numitul automobil mondial al firmei fiat, lansat in 1996. ei.. conform autocatalogului ams din 1998 cica palio (deci si albeea) are platforma tehnica al lui fiat uno, care a fost lansat in .. 1984. go figure.. asa e apophis. astia nu stie nimic. lasa-i in pace, nu te mai supara degeaba. ca tot loganu' e mai bun orice-ar zice invidiosii astia ![]() m-am dat zilele trecute c-un albea d-asta nou, cu feislift ![]() ABS geamuri electrice Aer conditionat radio CD 2 airbaguri Inchidere centralizata Trip computer (engleza, franceza, italiana, germana, turca) Volan reglabil in inaltime Tetiere anterioare reglabile in inaltime Servodirectie Luneta termica Faruri reglabile cu halogen Oglinzi exterioare cu reglare manuala Oglinda integrata in parasolar latura pasager Plafoniera anterioara cu stingere temporizata Plafoniera posterioara Comanda deschidere portbagaj din interior Incinta portbagaj iluminata Stergator cu 2 viteze + intermitenta Sistem Follow Me Home Manere sustinere latura pasager anterior / posterioare Scrumiera anterioara Scrumiera posterioara portiera dreapta Bricheta pe consola centrala Al treilea stop Turometru Ceas digital Led semnalizare portiere deschise Pregatire montare radio (cablaje + cablu antena + cabluri pentru 6 boxe) Roata de rezerva de dimensiuni normale Centuri de siguranta anterioare autorulante reglabile in inaltime Centuri de siguranta posterioare autorulante (trei) Sistem antiincendiu Sistem antifurt Jante din otel de 14? cu pneuri de 175/70 Bare de protectie in culoarea caroseriei Manere portiere de culoare neagra Praguri de culoare neagra Oglinzi exterioare cu carcasa de culoare neagra 2 tetiere reglabile in inaltime pe bancheta posterioara Bancheta posterioara divizata cu spatar rabatabil plus ca fiat ofera ptr toate automobilele garantie de 3 ani fara limita de km. This post has been edited by cristib: 4 Jul 2006, 15:49 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
E bine si imbucurator pt industria auto de la noi ca apar din ce in ce mai multe oferte pe la 10k eur DDP ce fac cu mult succes concurenta eternei dacii. Eu zic ca ar trebui sa fim fericiti si nu sa desfintam sau sa dezinformam unele modele/firme doar pe baza unor preferinte personale mai mult subiective decat obiective.
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@cristib
masina e bine dotata, si va avea de furca destul cu Loganul nou si cu Symboul nou, care se invart in aceeasi bani. Aveo l-am lasat deoparte, desi s-ar putea sa fie chiar mai ieftin. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
St |
![]()
|
@cristib
Ce functii are trip computerul? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Acum mai e cum mai e Albea in comparatie cu Loganul , dar daca intra 16v Albea devine mic copil .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
@St
man, sa mor daca stiu. io m-am dat cu ea sa vad cum merge,cum accelereaza, cum franeaza, n-am intrebat de "trip computeru" asta. dar banuiesc ca are aceleasi functii ca orice computer de bord (consum, distante...etc). sau poate ca nu... de obicei chestiile astea cu denumiri pompoase gen "tripcomputer in 3 limbi" nu fac mare lucru ![]() Lamurit ? ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Ok, dar noul Albea nu mai dispune si de motorizarile de pe vechiul Albea? Adica motorul de 1.2 16v, si daca nu ma insel avea si un 1.6 16v, ca tot se face atata reclama la Loganul cu 16v. Din ce imi amintesc eu, Albea avea 3 motorizari:
-1.2 16v 80 cp -1.6 8v -1.6 16v This post has been edited by disaster: 5 Jul 2006, 07:58 |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
Iti amintesti foarte prost.
Albea era disponibila cu motorul 1.2 16V, cu puterea de 80 cp. Exista albea cu aceste motoare, dar nu se importa. Asa ca va rog nu mai afirmati lucruri dinastea fara sa fiti informati. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Întrebare: A mers cineva cu noul Albea? Măcar în dreapta dacă nu la volan... Cum se comportă? La gropi&stuff... lucrurile care ne interesează pe noi românii...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sincer inca mai am preudecati despre Fiat, insa cu ultimele aparitii a facut o treaba buna.Ablea nou arata mai bine ca Logan si este si foarte bine dotat.Insa nu cred ca are sanse in fata Loganului deoarece acesta din urma este fabricat la noi in tara si inspira mai multa incredere deja fanaticilor sustinatori ai acestuia.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Exact , eu de exemplu sunt fan Logan si nu as lua Albea sau alte ciurucuri de acest gen .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Pentru toti cei care critica FIAT Albea: ati condus-o vreodata masina asta ca sa va dati cu parerea? As vrea parerea unuia care a mers cu masina asta!
Personal, n-am avut pana acum ocazia sa o fac. Un vecin are o Albea cu motor de 1.2l 80CP (sper ca n-am gresit); a cumparat masina acum 2 ani si are cam 30.000 km parcursi cu ea. Omul n-a avut nici o problema tehnica cu ea. Va dati seama ca datorita faptului ca singurul drum catre service cu ea a fost doar pentru revizii, omul afirma ca masina este exceptionala. Si ii dau dreptate. Daca avea probleme, probabil vorbea numai "de bine" despre FIAT. Ceea ce este oarecum interesant, este faptul ca, inainte de a-si lua FIAT Albea, nici nu vroia sa auda de FIAT (a luat masina mai mult la insistenta sotiei). Avea prejudecata pe care o au multi in ceea ce priveste concernul italian. Acum insa s-a schimbat total! Pe de alta parte, un prieten care si-a luat Dacia Logan Laureat 1.6 MPI in aprilie 2005 (a parcurs pana acum 23.000 km) a avut pana acum 2 probleme: - intra foarte greu in treapta 1 la plecarea de pe loc; - noaptea, uneori, ramanea fara nici un pic de lumina (faruri, bord etc). Nu ma intrebati de parerea lui despre Dacia. Off-topic (apropos de FIAT): daca nu as avea acum alte investitii, mi-as vinde DSN -ul si, cu banii luati pe masina + inca vreo 5000 euro, m-as baga la un leasing / rate pentru un Grande Punto 1.9 JTDm Coupe. M-am indragostit de masina asta, dar deocamdata...... |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 15:07 |